Valec napsal:
Dneska jsem si testnul RoFko s nastavenim grafarny na max a asi pravem se obavam o hratelnosti BoS na tomto eneginu.
...
Me by spis zajimalo to nastaveni na min, potom nebude grafika brzdit a muzeme hodnotit, jestli u velke mapy, hodne objektu a hodne AIcek bezi soucasny RoF a Clod rychle a na kolika jadrech. Ze se da jakakoliv hra udusit kreslenim mnoha prusvitnych textur, jako treba ohen, kour nebo prach, to vime. Takze, je tu nekdo, kdo ma i RoF, i Clod, oboje nejak rozchozene, a k tomu osmijadro? Abychom videli, kolik jader to pri kolika objektech vyuzije.
Čistě pro zajímavost: Mění se něco z pohledu DT a jeho podpory starého ila tím, že Luthier skončil a s ním asi i de facto starý il (tedy aspoň jak to chápu já)? Třeba implementace a tak?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Valec napsal:
Dneska jsem si testnul RoFko s nastavenim grafarny na max a asi pravem se obavam o hratelnosti BoS na tomto eneginu.
...
Me by spis zajimalo to nastaveni na min, potom nebude grafika brzdit a muzeme hodnotit, jestli u velke mapy, hodne objektu a hodne AIcek bezi soucasny RoF a Clod rychle a na kolika jadrech. Ze se da jakakoliv hra udusit kreslenim mnoha prusvitnych textur, jako treba ohen, kour nebo prach, to vime. Takze, je tu nekdo, kdo ma i RoF, i Clod, oboje nejak rozchozene, a k tomu osmijadro? Abychom videli, kolik jader to pri kolika objektech vyuzije.
A jak by sis ten test predsavoval?mas nejake mapy s tolika objekty a AIckama?Klidne bych to prubnul ale bohuzel mam jen I7.
Valec napsal:
...
Mno já nevím. Mě jelo RoF na prakticky maximální detaily (měl jsem tuším trávu a HDR na Medium místo high) s využitím grafiky 93% na I5 750 (tři roky starý procesor) 4GB RAM a GTX 275. Co jsem zatím kde četl tak s takovou sestavou bych CloD nerozběhl ani na střední detaily. Takže tak trochu nerozumím tomuhle vyjádření.
Btw, včera jsem upgradoval grafiku na GTX 660 Ti s 2GB paměti, nastavil detaily na maximum co šlo. Vytížení grafiky mám 53% a večer na Syndicate jsem s tímhle nastavením, při 70 lidech a mapě s cca 50-60 pohyblivými AI cíli + dalšími stovkami statických nezaznamenal ani náznak záškubu. A to ani při nahrávání videa.
WT_Horrido napsal:
Záchrana žánru a vydělávání peněz je nějak zásadně v opozici?
Ne, vubec ne, ale myslim, ze kdyz se v 1C rozhodovalo, tak byly argumentem pouze penize, ne zachrana zanru. To se az pak napsalo do verejneho vyjadreni, aby to vypadalo hezky. Tudiz, 1C se rozhodlo pro penize, pripadna zachrana zanru je sideefekt.
A důkaz pro to své tvrzení máš, nebo ti jen smrdí kapitalismus? Tak ty si myslíš, že za tím jsou JENOM peníze viz tvoje "kdyz se v 1C rozhodovalo, tak byly argumentem pouze penize" a důkaz pro to nemáš lautr žádný, jenom vycházíš z nějakých svých pocitů, které se v tobě nacházejí na základě vlastních zkušenosti z kapitalistického světa.
Samozřejmě, že 1C jako distributor si chce pohlídat trh, který tu byl a který Luthier zničil... A kdo jiný se nabízí než lidi z 777, kteří vzešli ze světa IL2 a o kterých se ví mnoho let, že chtěli vždy dělat WW2 sim...
Luthier vám ten CLOD nebude vyvíjet dál ani jako svůj koníček, prostě to zabalil a dá si pár měsíců oraz, než se do nečeho zase pustí, a otázka je, zda se vůbec někdy pustí ještě do vývoje simů... Na to je třeba hodně peněz, a peníze nikdo nedává tomu, kdo už jednou selhal. Ale já jsem vám říkal ... založte si kickstarter project a nasypte mu tam peníze, aby vám to dodělal. Ale sami zjistíte, že ani vy nebo vaše komunita nenasype dostatek peněz.
Jako... já opravdu nevím, o co vám jde... Musím se vás zeptat - qui bono? Buďte rádi, že někdo vůbec bude pokračovat a pokračují lidé, kteří se na rozdíl od Luthiera osvědčili...
Čeho se nejvíc bojím je to, že do toho pohodového, až aristrokratického světa ROFU nalezou vulgární a vyhladovělí "dělníci" z CLODU a začnou si tam vybíjet své frustrace, za které lidé z 777 prostě vůbec nemůžou...
Upravil/a Opitze dne 14-12-2012 09:51
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Valec napsal:
...
Mno já nevím. Mě jelo RoF na prakticky maximální detaily (měl jsem tuším trávu a HDR na Medium místo high) s využitím grafiky 93% na I5 750 (tři roky starý procesor) 4GB RAM a GTX 275. Co jsem zatím kde četl tak s takovou sestavou bych CloD nerozběhl ani na střední detaily. Takže tak trochu nerozumím tomuhle vyjádření.
Btw, včera jsem upgradoval grafiku na GTX 660 Ti s 2GB paměti, nastavil detaily na maximum co šlo. Vytížení grafiky mám 53% a večer na Syndicate jsem s tímhle nastavením, při 70 lidech a mapě s cca 50-60 pohyblivými AI cíli + dalšími stovkami statických nezaznamenal ani náznak záškubu. A to ani při nahrávání videa.
Válec si jen prostě neumí nastavit grafiku ve hře.
Upravil/a WT_Horrido dne 14-12-2012 09:46
Valec napsal:
Pragre promin ale cti pozorne.Ja jsem netestoval a nesrovnaval hry na prakticky maximalni detaily.Ale pouze na MAXIMLNI
Já čtu dobře, ale ty ne. Takže ještě jednou:
Psal jsem že na i5 750/4GB RAM/GTX 660 Ti mi RoF běhá na maximální detaily bez nejmenšího záškubu na serveru se 70 lidmi a stovkami AI objektů včetně desítek pohyblivých (můžu doma změřit kolik přesně fps).
Na prakticky maximálních detailech mi to běhalo se starou grafikou GTX 275.
Upravil/a Pragr dne 14-12-2012 09:53
Valec napsal:
Pragre promin ale cti pozorne.Ja jsem netestoval a nesrovnaval hry na prakticky maximalni detaily.Ale pouze na MAXIMLNI
No každé opička umí zaškrtnout všechna možná políčka a pak se diví jaká je to krása. Jde ale o to, věnovat tomu asi tak tisícinu času, který jsi strávil s nastavováním CLODu, a na obrazovce uvidíš něco, co ti nikdy CLOD nemohl nabídnout...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Valec napsal:
Psal jsem že na i5 750/4GB RAM/GTX 660 Ti mi RoF běhá na maximální detaily bez nejmenšího záškubu na serveru se 70 lidmi a stovkami AI objektů včetně desítek pohyblivých (můžu doma změřit kolik přesně fps).
Tak mu tu dej pár svých screenshotů, možná dá potom pokoj. Jak mi říká Horri na ICQ:
CLODisti jako Hoper nebo Válec prostě nechtějí... My jsme chtěli lítat CLOD, chtěli jsme ho nastavit a zkusit, ale NEŠLO TO! Ale CLODista nechce lítat ROF, takže si ho ani nebude nastavovat, a bude to mít nastavené asi tak do 20 minut. Ale on nechce, bude furt remcat, hledat záminky a totální blbosti, aby všem dokázal, že je to horší než ten jejich nevybroušený diamant s potencyjálem...
Jinak vyzývám superadmina, strážce morálky a krásného světa plného lásky a tolerance, aby zakročil proti všem, kteří se tu snaží neustále osobně napadat Horrida, aniž by je Horrido jakkoliv osobně napadal. Jistě, Horrido píše věci, které se mnoha zdejším nelíbí, protože s tím nesouhlasí, ale pokud vím, stále zde platí svoboda slova a projevu.
Když už si tady hrajete na ty moderátory a adminy, a rozhodujete se, co smazat, jak a kdy a proč, tak mazejte i ty příspěvky, které jsou jednoznačně útočící vůči konkrétní osobě.
Lidi jako Pepe nemůžou urazit ani mě ani Horrida, ale na co tu jste vy moderátoři, když tohleto necháváte být a moje vtipné či ironizující poznámky chcete mazat?
A co ty neustále kydy pana moudrého, který opět musí všem nabulíkovat, že Horrido je troll? Co to jako je? Psal to o mě, teď si vybral Horrida? Kdo bude další? Jako pěkná sekta se tady tvoří, a její hlavou je veliká Cibule, která určuje, kdo je co a co se tu může psát... a že urážet druhé zcela konkrétně mohou jenom ti z té "dobré" strany....
Cibule, jdi už konečně s tím svým zbabělým pokrytectvím do hazjlu... Ty se tu neustále navážíš do mě a Horrida a tím manipuluješ trošku jednodušší jedince, kteří vůbec netuší, která bije. Vytvořil sis tu pěknou armádu oveček, doufám, že jsi na sebe hrdý!!!
Upravil/a Opitze dne 14-12-2012 10:11
Valče, vybodni se na ně (tím nemyslím Pragra), debatovat má smysl jen s někým, kdo debatovat chce
A jen na okraj: Rof je podle mne nastaven na slabší železo, ale zase nesimuluje některé efekty, které simuluje CoD (např. grafické modely poškození). Oboje má něco do sebe, řekl bych.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
310_cibule napsal:
Valče, vybodni se na ně (tím nemyslím Pragra), debatovat má smysl jen s někým, kdo debatovat chce
A jen na okraj: Rof je podle mne nastaven na slabší železo, ale zase nesimuluje některé efekty, které simuluje CoD (např. grafické modely poškození). Oboje má něco do sebe, řekl bych.
ahá a proto budeš o Horrim neustále trousit pomluvy, že je to troll a budeš tu blahosklonně tolerovat osobní útoky vůči němu? A prst do prdele si strčit nechceš, když už tu moralizuješ?
Až se dostanu domů, tak udělám postnu nějaký screenshoty. Mám nasdílený bohužel jenom převedený do .jpg a přerastrovaný na menší velikost. na normální prohlížení to stačí, ale je mi jasný že by se hned strhnul humbuk, jak je to hnusný.
Valec napsal:
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.