Asi jde o rychlost vrtule a zhuštěný vduch proudící kolem profilu vrtule. Musí se k omu vyjádřit nějaký odborník jak se jmenuje ten efekt. Já si to také jen myslím. P
Pepe, ty videa jsou fakt instruktážní ? Celou dobu jsem si myslel, že je to parodie na něco.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Mr Hoper, s veškerou úctou, nebylo by přínosnější místo uštěpačných poznámek konkrétně napsat, co dělá špatně? Něco na způsob 1:20 moc za to taháš, 1:50 bylo by lepší jít pod něj, a tak dále. Napsal bych to sám, ale nepovažuji se za tak velké eso, abych to mohl správně posuzovat.
Neeeee, určitě to nemyslel zle. Dnes jseme se byl sklouznut na ATAGu a stejné chyby kurva drát. Místo abych ho zasáhl hned, tak se tam honím. Trefuji ho a on nic. Už nevím co tam mám ládovat.
Pepe, mě osobně příjde ve Spitu nejúčinější kombinace nábojů - Armor Piercing (průrazné) a "De Wilde" , když si k nim na krajní kulomety přimícháš nějaké trasírky, tak to bude fajn. S touto kombinací létám a občas i něco sestřelím
Pepe, napáskuj si střelivo, jak radí Martin. Máš tam evidentně běžnou kulometnou munici, která u tohoto kalibru není zrovna moc účinná.
P.S. Jeden chytrý Válec mi kdysi poradil, napáskovat mezi posledních třeba padesát nábojnic trasírky jiné barvy, než mají předchozí. Není od věci vědět, kdy už dochází munice.
Upravil/a 310_cibule dne 28-10-2012 13:06
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Děkuji pánové. Taky mi to radil Válec, ale já to dělal špatně. Nedal jsem tam tlačítko přidat.Až teď jak mi to napsal Martin jsem se na to podíval pořádně. Posílám poslední video ze sladké Francie, kde se to nastavení projevilo. Zbíhavost jsem dal 200.. Zbytečně jsme se kolem padajícího Bf točil a stratil rychlost a výšku. A navíc jsem tomu druhému ukázal záda. Dalo se v té otáčce něco dělat? Srovnat to asi doleva a mírně nahoru a úplně ubrat. Byl dost rozjetej. Vždy mi to musí někdo pokazit kurníček šopa.
LEONE, nastavení je jako v tom Screenu co jsme poslal a fps je stejné a tak to nechám a jen mírně poladím. Že já jsem si místo CoD a kupování Hardwaru nepořídil milenku. Byl bych na tom finančně lépe
Dnes 28.10.2012 YouTube Video
Pepe napsal:
Že já jsem si místo CoD a kupování Hardwaru nepořídil milenku. Byl bych na tom finančně lépe
Dnes 28.10.2012
Možná byl, ale je to pak strašně namáhavý a žere to zbytečně moc času.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
JM napsal:
Mr Hoper, s veškerou úctou, nebylo by přínosnější místo uštěpačných poznámek konkrétně napsat, co dělá špatně? Něco na způsob 1:20 moc za to taháš, 1:50 bylo by lepší jít pod něj, a tak dále. Napsal bych to sám, ale nepovažuji se za tak velké eso, abych to mohl správně posuzovat.
od prvni sekundu do posledni sekundy je ten souboj vedenej naprosto blbe
vic chyb udelal borec v Bfku, mel nekolikrat sanci tu stoupavou zatacku utahnout, spita prestoupat a pak ho zoomovat.
Spit delal chybu, ze absolutne nepremejslel a hnal se do souboje moc primocare. Napriklad: Bfko (zcela nepochopochopitelne) jde v 1:24 dolu (kdyby tu stoupavou zatacku utahnul, tak si Spit ani neprdne). No a jak jde dolu, tak se za nim pusti i Spit. Tady stacilo trosku premejslet a dal stoupat. Spit by stoupal nad Bfkem, ktere spadlo niz a pak by ho uzoomoval.
Letecky souboje jsou jak sachy. Silu soupere poznate podle toho, kolik chyb vam dovoli udelat. My stari mazaci jsme trestali uz tu prvni (sem si musel poplacat ramena )
abych to shrnul, tak spravnej klic kazdyho souboje (pokud to stroje umoznuji) je si udelat vyskovou prevahu a pak v klidu protivnika dostat. Souboj kterej konci u zeme je nahovno, protoze pak prileti nekdo dalsi a nemate sanci se branit....stejne jako tady
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 28-10-2012 16:52
JM napsal:
od prvni sekundu do posledni sekundy je ten souboj vedenej naprosto blbe
vic chyb udelal borec v Bfku, mel nekolikrat sanci tu stoupavou zatacku utahnout, spita prestoupat a pak ho zoomovat.
Spit delal chybu, ze absolutne nepremejslel a hnal se do souboje moc primocare. Napriklad: Bfko (zcela nepochopochopitelne) jde v 1:24 dolu (kdyby tu stoupavou zatacku utahnul, tak si Spit ani neprdne). No a jak jde dolu, tak se za nim pusti i Spit. Tady stacilo trosku premejslet a dal stoupat. Spit by stoupal nad Bfkem, ktere spadlo niz a pak by ho uzoomoval.
Letecky souboje jsou jak sachy. Silu soupere poznate podle toho, kolik chyb vam dovoli udelat. My stari mazaci jsme trestali uz tu prvni (sem si musel poplacat ramena )
abych to shrnul, tak spravnej klic kazdyho souboje (pokud to stroje umoznuji) je si udelat vyskovou prevahu a pak v klidu protivnika dostat. Souboj kterej konci u zeme je nahovno, protoze pak prileti nekdo dalsi a nemate sanci se branit....stejne jako tady
Tak nějak to bude, ale musíš vzít také v úvahu že byl možná přeci jen trochu poškozen. a nemohl manévrovat normálně. Také jsou si ty piloti v Bf moooc sebevědomý jak jsem poznal na tom serveru Repka. Dvě zatáčky jsem mu prudce zkrátil a kdybych neměl nabito brokama nebo s čím jsem střílel tak by to bylo také zajímavé. Jinak díky za reakci. P
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.