October 20 2025 00:18:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Speciálka - Středomoří 1942 - konvoj
Lekk
Tak včerejší polet byl fajn a bombři už mají slušnou trefu. Co je ale bohužel tristní je nulová docházka stíhačů. Krom omluvených stíhačů nedorazil vubec nikdo na kooperační trenál, což je nepřípustné. Příští trenink je poslední před akcí, takže si zařidte milenky a manželky a děti a jinou zvířenu a doražte, at si to zkusíme jednou kompletní.
Pokud se středa nehodí napiste si o jiný termín, ale nutně potřebujeme alespon jednou 100% účast.Mrknutí

Ještě stále je volná jedna A20ka.

606_Druindin
sem to včera nějak nedal....

Hoper
Lekk napsal:
...

beru ji
kdože si mne veme pod svá ochranná křídla a naučí odhazovat doutníky ?
a na trénink se budu snažit samo dojít - až se domluvíte kdy ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Cendic
Hoper napsal:
Lekk napsal:
...

beru ji
a na trénink se budu snažit samo dojít - až se domluvíte kdy Mrknutí
¨

Trenovat se da kazdej den okolo 21h klidne se ukaz, lodi je dost :-)

Peter Winter
Cendic napsal:
Hoper napsal:
Lekk napsal:
...

beru ji
¨

Trenovat se da kazdej den okolo 21h klidne se ukaz, lodi je dost :-)

snažím se být na té tréninkové misi když mám volno a nemám jiné věci na práci, budu v pátek a asi v sobotu, jen tam sám nenajdu ani protější ostrov, natož lodě. Od nich už trefím podle majáku ...

DarkTatka
Hoper napsal:
Lekk napsal:
...

beru ji

Vitej zluty bratre Úsměv
Kazdy vecer kolem 21:00 bud na SVK TS nebo AH Special TS najdes dost mozna nekoho z modre letky trenovat. Radi zasvetime Úsměv

JanikSVK
Zdarec. Som tu total novy. Ale lietat oko tak asi aj viem. Tato akcia sa mi lubi a siel by som ak je to mozne. No online som ete neletel Vyděšený
Je niekde na fore komplet navod pre blbych ako nato? Alebo mate niekto tu trpezlivost? Bol by som moc povdacny. Zamračený

Panek
Lekk napsal:
Tak včerejší polet byl fajn a bombři už mají slušnou trefu. Co je ale bohužel tristní je nulová docházka stíhačů. Krom omluvených stíhačů nedorazil vubec nikdo na kooperační trenál, což je nepřípustné. Příští trenink je poslední před akcí, takže si zařidte milenky a manželky a děti a jinou zvířenu a doražte, at si to zkusíme jednou kompletní.
Pokud se středa nehodí napiste si o jiný termín, ale nutně potřebujeme alespon jednou 100% účast.Mrknutí

Počkat? Já tam byl, ale pro běhavou indispozici jsem po domluvě raději zvolil makaróna, protože ten mohl do vzduchu několikrát.

lochness
janik82 - jen kratce - musis mit spravnou verzi podle servru, kam se chces pripojit (na specku je to cista 4.11.1), nasledne musis mit vyreseno "blokovani" pripojeni firewallem, NATem a podobnyma vecma (coby pripojujivsi se to asi nebude uplne dulezite) a pak uz je to snadne - spustis hru, zvolis multiplayer, naklepes IP adresu s cislem portu a mel bys byt uspesne pripojen. Pokud ne, pricin muze byt nekolik, takle z patra se to neda rict.

dulezitou otazkou je, jestli je jeste volny stroj. Posledni a20 obsadil Hoper, takze pokud se nic neuvolni, asi bude plno. Ale minimalne jako nahradnik se urcite priprav muzes ucastnit, myslim, ze to nikomu vadit nebude.

Nejlepsi bude, pokud bys mel mikrofon a Teamspeak3. Pak se muzes s nekym domluvit nebo prijit v dobe treninku a nejspis tam nekoho najdes, kdo te kdyztak navede ustne.

Gunny - covece, jsi zivy? Krom prihlaseni zadna aktivita, na treningu te nebylo videt, ve vlakne mlcis. Dyztak neco napis, at vime, jestli s tebou pocitat Úsměv

Snad pak nebudou piloti prekvapeni, kdyz budou hazet torpedo poprve az naostro Úsměv

Enty/Lekk - je nejak planovano akcni rozdeleni na TS do kanalu? At si kdyztak muzem finalne nastavit whisper a zvyknout si na to.
Upravil/a lochness dne 15-06-2012 20:14
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Gunny
Hej som tu. som myslel že info o tréningoch bude na prvej stránke na začiatku preto som si to nevšimol. Samozrejme dojdem na najbližší tréning.
Upravil/a Gunny dne 16-06-2012 11:36

Jenicek
Tak sorry, pánové, nemůžu se zúčastnit Smutný , nechávám po sobě volné místo v makarónu. Mrknutí

lochness
Dobre Gunny, nic se nedeje. Je fakt, ze tohle se trochu podcenilo a lidi, kteri to nesleduji od zacatku nevedi, jak to probiha. Tak ve stredu jsou generalni treninky (uz stihnem jen jeden), ale jinak vicemene cely tyden, jak Enty nahodi mapu (pred 21.h, nekdy bezi cely den) se tam da nekdo najit, kdyby bylo treba.

Jinak nejduleziitejsi je spolehlive odhodit torpedo, mireni je dost otazka stesti, to se stejne musis naucit sam. Ale ty organizacni veci by bylo dobre vedet, takze proto je potreba aspon ten spolecny trenink. A taky kvuli overeni funkcnosti TS a hry. I to se obcas resi na posledni chvili Šklebící se
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Lekk
Lochu - detaily budem řešit na trenálu - nepřítel naslouchá.
Enty - chtělo by to pomalu nějaké detaily rozkazů.Mrknutí

AH_Watson
Tento týden až do neděle jsem mimo, jak jsem hlásil hned na začátku.

AH_Enty
Lekk napsal:
Lochu - detaily budem řešit na trenálu - nepřítel naslouchá.
Enty - chtělo by to pomalu nějaké detaily rozkazů.Mrknutí

Jo jo, velení sbírá informace, do 2 dnů bude jasno. Šklebící se

1stCL_Fucida
Nechci dělat vlny, ani si na organizátorech vydupávat nějak extra předčasné informace, ostatně včera jsem si na Jadranu spálil levou hýždi o medůzu, ale mohli by udatní a stateční italští piloti dostat zprávu, kdy se po nich očekávají ony obvyklé velkolepé výkony, případně kdyby to bylo možné a dostali bychom informaci, ve které ze skvělých subverzí MC.202 poletíme? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Max
Veliteli, série VIIŠklebící se
http://www.youtub...Nl6OtFqsy8

http://www.youtub...eTRHc&NR=1
Upravil/a 310_Max dne 19-06-2012 22:07

1stCL_Fucida
Oh Dio! 7 let záruka, vynikající stroj! Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_Enty
1stCL_Fucida napsal:
Nechci dělat vlny, ani si na organizátorech vydupávat nějak extra předčasné informace, ostatně včera jsem si na Jadranu spálil levou hýždi o medůzu, ale mohli by udatní a stateční italští piloti dostat zprávu, kdy se po nich očekávají ony obvyklé velkolepé výkony, případně kdyby to bylo možné a dostali bychom informaci, ve které ze skvělých subverzí MC.202 poletíme? Úsměv

Jestli jsi už byl na tréninkové mapě, tak tam ty letadla máš.
Do čtvrtka máte info.
Upravil/a AH_Enty dne 19-06-2012 21:03

Lekk
Připomínám pro REDs středeční trenink od 21:00. Je to poslední společný před akcí a tudíž se snažte dorazit v maximálním počtu - krom omluvených.
Sraz dáme rovnou na SVK TS - speckové TS pořád vykopává.Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,312,725 návštěv