Záhady
|
313_OTU_oblak |
Přidané 31-10-2012 21:05
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
clone - pokud by lioni létali za obě strany, nemuseli by čekat ve slotu. Možná by to pro vás byla výzva, létat proti stejně dobře organizovaným( i když svým). Ale chápu, cupovat neorganizované je asi větší sranda.
Kdyby jste nebyli tak ortodoxní (nebo extrémní?) tak by jste si to užili více. Mne nedělá problém sednout do mašiny modrých pokud to situace vyžaduje, nicméně je to každého věc.
šturma a wwIIonline nemůžeš srovnávat. to fakt ne.
a co czechwar? |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 31-10-2012 22:54
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Dali sme si dva lety so Serzom na Syndikatoch, skoda ze nas nebolo na TS za 'dobrych' viac
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 01-11-2012 07:55
|

Uživatel

Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
jen si to užívej nevo, ...
taky jsem si chtěl včera zalítat online
tatííí beník mě štěká na perník, pod ho seřvat
no jo du
vracímn se k PC
tatíííííí von mě ho sežral
no jo du
vracím se k PC
nahazuju ROF
tatííííí pod si posílat auta beník se mě schoval
(nechápu proč 3leté dítě dá talířek s perníkem na zem a skouší psa,
je teda pravda, že od té doby co ho vzal beníka paličkou na maso mezi oči už se sním pes nepere - do objevení zbraní pes vyhrával)
beník. pes, výmarskÿ ohař tak 40kg , žere kočky a jiné psy
poslední dobou začínam přemýšlet že to není pes ale liška
liška latinsky: vůlpes |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-11-2012 08:54
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
|
LEON napsal:
Počítáte hoši s tím, že pokud se nebude létat na Full Real serveru, tak tím část lidí hned na začátku odradíte?
Co já vím, tak New Wings servery jsou tři a ten nejnavštěvovanější se od Syndikátů liší pouze ikonkou na mapě, občas tě nechají s pochroumaným letadlem přistát a německá letadla se nevyskytují pouze v dobře organizovaných houfech na vlastní straně, ale občas doletí i v méně dobře organizovaných minihoufech až doprostřed oraniště. |
|
|
|
Thomsen |
Přidané 01-11-2012 09:47
|

Nováček

Příspěvek: 74
Založený: 14.06.10
|
Nj Wargrounds mimo ikony na mapě (btw k ničemu na opakujících se mapách) má ještě vnější pohled (na kochání,jinak k ničemu) ,ale furt je to nic proti organizovanému používání TS na "full" serveru SYN
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-11-2012 10:00
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Hlavně jako nevím k čemu taková zjednodušení jsou? Ničemu nenaučí, leda špatným návykům. Takové ikony ještě nikoho nenaučily rozeznávat letadla a pozice na mapě navigaci, mám dojem. Že v simech absentuje smysluplný tréning je druhá věc...
Upravil/a WT_Horrido dne 01-11-2012 10:03
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 01-11-2012 10:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
|
Nejsem přesvědčen, že nejoblíbenější jsou"full real". AH má dobře nastavené ikony a vždy (pokud tam nebyly extrémně špatné mapy) tam bývávalo dost lidí.
 |
|
|
|
Thomsen |
Přidané 01-11-2012 10:36
|

Nováček

Příspěvek: 74
Založený: 14.06.10
|
No jak píše Tyrl, Wargrounds není o ikonách, jo to takovej server Flying Circus (nebo Fast Food?), tam by se bez ikon asi nepoznali.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-11-2012 11:21
|

Fusioner

|
313_OTU_oblak napsal:
Nejsem přesvědčen, že nejoblíbenější jsou"full real". AH má dobře nastavené ikony a vždy (pokud tam nebyly extrémně špatné mapy) tam bývávalo dost lidí.

Nejsou. Ale o tom že lidé si chtějí hrát se tady na SVK nemluví.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 01-11-2012 11:22
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
+1 |
|
|
|
Robo |
Přidané 01-11-2012 11:25
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
|
313_123 napsal:
je teda pravda, že od té doby co ho vzal beníka paličkou na maso mezi oči už se sním pes nepere - do objevení zbraní pes vyhrával)
Krasne epizody. |
|
|
|
Baron |
Přidané 01-11-2012 12:05
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
BP_Tyrl napsal:
LEON napsal:
Počítáte hoši s tím, že pokud se nebude létat na Full Real serveru, tak tím část lidí hned na začátku odradíte?
Co já vím, tak New Wings servery jsou tři a ten nejnavštěvovanější se od Syndikátů liší pouze ikonkou na mapě, občas tě nechají s pochroumaným letadlem přistát a německá letadla se nevyskytují pouze v dobře organizovaných houfech na vlastní straně, ale občas doletí i v méně dobře organizovaných minihoufech až doprostřed oraniště.
Zabudol si na zapnute vonkajsie pohlady.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 01-11-2012 13:06
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Numero uzivam.. zatial 
Nabuduce staci napisat 'Co tak po 21:00+ ked dam deti spat?'
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 01-11-2012 13:53
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
WT_Horrido napsal:
313_OTU_oblak napsal:

ono když už si lidé chtějí hrát, jiní o tom mluví jako o "hospodských rvačkách", takže ono to máš prašť jako uhoď
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 01-11-2012 13:56
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
|
Hoper napsal:
WT_Horrido napsal:
313_OTU_oblak napsal:

ono když už si lidé chtějí hrát, jiní o tom mluví jako o "hospodských rvačkách", takže ono to máš prašť jako uhoď
Myslíš hospodská rvačka s ikonama a venkovním pohledem a nebo venkovská rvačka na Full real?
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 01-11-2012 13:56
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-11-2012 15:12
|

Fusioner

|
Hoper už dlouho neviděl grafy počtu lidí létajících online a plete dohromady kozy a vozy.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-11-2012 16:19
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
|
Ono ani nejde o venkovní pohledy, či ikonky, ale spíše o chování lidí na serveru.
Na syndikátech všichni lítají na statistiky a co má alespoň jedno křídlo, je regulérním cílem
a musí být bez milosti zadupáno do země, i když leží kolečkama vzhůru za nepřátelskou frontou.
K čemuž na Wingsech dochází jen výjimečně. |
|
|
|
LEON |
Přidané 01-11-2012 18:12
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Thomsen napsal:
Nj Wargrounds mimo ikony na mapě (btw k ničemu na opakujících se mapách) má ještě vnější pohled (na kochání,jinak k ničemu) ,ale furt je to nic proti organizovanému používání TS na "full" serveru SYN 
Stejně tak ta radiostanice (TS) je nic proti satelitnímu vyhledávání nepřátelských cílů na newbie serverech (CTRL+F2) 
BP_Tyrl napsal:
Ono ani nejde o venkovní pohledy, či ikonky, ale spíše o chování lidí na serveru.
Na syndikátech všichni lítají na statistiky a co má alespoň jedno křídlo, je regulérním cílem
a musí být bez milosti zadupáno do země, i když leží kolečkama vzhůru za nepřátelskou frontou.
K čemuž na Wingsech dochází jen výjimečně.
On New Wings ale rozjel tyto statistiky také http://stats.neww...ining.com/
Tahle problematika chování kvůli statistikám má Tyrle i svoje kladné stránky, člověk tak alespoň na první pohled rozezná, kdo je ve vzduchu opravdu gentleman a kdo pro snadný hodnocený sestřel je schopen udělat cokoliv. I já takto díky Syndicate prokoukl a ztratil iluze o několika lidech, za které bych ještě před rokem dal ruku do ohně, že se k podobným praktikám vůbec nemají potřebu snižovat a jejichž letka byla kdysi symbolem rytířství...
Víc mě v poslední době na on-line ale štvou idioti, kteří záměrně střílejí po strojích vlastní strany. Nevím, jak často se to stává vám, ale já mám na podobné incidenty docela smůlu. Prakticky vždy je to Albatros D.Va, který za sebou táhne ohromný ohon páry tryskající z chladiče. Z toho usuzuju, že se jedná o magory, kteří si prostě sosli Free-To-Play verzi ROFu, skočili na on-line do letadla, které je v této verzi k dispozici, vůbec netuší, že mají něco dělat s nastavením chladiče (proto ty neustále vařící motory) a honí do zaměřovače letadla vlastní strany ve snaze si ,,zastřílet", protože tyhle cíle ze zaměřovače neuhýbají  |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 01-11-2012 18:45
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Leone, to je ale menší problém tihle vařiči. Přijdou odejdou. Horší je, že některá známá esa z vrcholu statistik se taky nerozpakují střílet skrz vlastní letadlo. Takový Bauernopfer je tím pověstný. Kulku od Vorlandera si odnesl už asi taky každý z nás. Sem tam se to stane náhodou, jen u některých je to pravidlem. |
|
|
|
LEON |
Přidané 01-11-2012 19:08
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Jj, to je další problém, životnost vařiče je alespoň omezena krátkou životností jeho nechlazeného motoru, ale kulky od přehnaně horlivých Experten mohou přilétnout kdykoliv mají pocit, že letadlo, po kterém právě střílíte, je ,,jejich". Jsou vůbec takto ,,horliví" hoši i na straně Entente, nebo si takhle děláme pakárnu navzájem jen u Centrálů? |
|
|