|
Kniha priani 4.13
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 19-04-2012 21:02
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11215
Založený: 26.01.13
|
Krom toho dotazu na možnost zavřít přívod paliva a zabránit tak samovznícení černě hulícího letadla mě napadla ještě jedna věc: Nedala by se vedle utlumění přehnané barevnosti stopovek utlumit i výraznost pozičních světel? Takové to blikání v boji je drobet...gayské.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| radko1111 |
Přidané 19-04-2012 22:09
|

Uživatel

Příspěvek: 795
Založený: 24.01.12
|
1stCL_Fucida ptesne to iste hovormi aj ja tie stopovky su strasne prehnane ked strielas s Fw-190 tak vidíš vsedky farby duhy ... |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 19-04-2012 22:26
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
Robo napsal:
Hoper - nie je sanca aby si mohol ludi obmedzovat ze aky SW si pouziju na komunikaciu.
ale já je přeci neomezoval - viz tři možnosti nastavení v Ilovi
plus pokud nebudou chtít použít serverový TS (a řídit se jeho pravidly), můžou použít jakýkoliv jiný - volbu tak mají
nebo v tom i někdo jiný vidí omezení ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 19-04-2012 22:41
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Hoper napsal:nebo v tom i někdo jiný vidí omezení ?
V zmysle ze existuju i ine komunikacne programy (ventrillo atd) a bolo by legalne napadnutelne, keby sa TS takto 'protezovalo' atd atd. Plus co nie je zakazane je povolene a ked aj vyrobis modul a ktovieco este aby to fungovalo, a nebodaj tym obmedzis funckiu radiokomunikacie na realistickejsiu, ludia hned pouziju program, kde toto obmedzenie nebude (za ucelom ziskania vyhody) a nemas ako im v tom zabranit ani keby si ako chcel. |
| |
|
|
| magot |
Přidané 19-04-2012 22:49
|

Fusioner

Příspěvek: 18378
Založený: 19.06.08
|
1stCL_Fucida napsal:
Krom toho dotazu na možnost zavřít přívod paliva a zabránit tak samovznícení černě hulícího letadla mě napadla ještě jedna věc: Nedala by se vedle utlumění přehnané barevnosti stopovek utlumit i výraznost pozičních světel? Takové to blikání v boji je drobet...gayské.
Tu možnost zavřít přívod paliva je asi nejlepší myšlenka v tomto vlákně 
Ty stopovky klidně někdo splácejte ve photoshopu na to není potřeba nějaký extra znalosti.
Zašlete mi pak TGA soubory s novou texturou a screeny ze hry jak to vypadá nebo video a já to hodím do 4.12 k novým efektům pokud to bude ok.
btw i 4% skupina má právo na tu nejbarvitější duhu 
[img]http://cache.io9.com/assets/images/8/2012/01/6f028536f3df9f8b407771ea6737160f.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 19-04-2012 22:55
|
| |
|
|
| 312_strycekFido |
Přidané 20-04-2012 00:05
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 181
Založený: 03.02.06
|
radko1111 napsal:
1stCL_Fucida ptesne to iste hovormi aj ja tie stopovky su strasne prehnane ked strielas s Fw-190 tak vidíš vsedky farby duhy ...
a co kdyz mas videt vsechny barvy duhy ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=a-yf_OW3k4M&feature=endscreen&NR=1
jojo, je to tocene v noci, ale taky je to jeste jasnejsi nez to co je ve sturmu...
a jeste jedna vec, ale to mozna placam blbosti protoze si to spatne pamatuju, kolega co lital v nasem letectvu me rikal, ze pry ty stopovky jdou ve dne videt jenom ze zadu, z boky pry ne, ale mozu si blbe pamatovat...
www.312raf.com
|
| |
|
|
| 1stCL_Werner |
Přidané 20-04-2012 00:14
|

Uživatel

Příspěvek: 725
Založený: 21.08.10
|
Já bych možná i stopovkám na kratší vzdálenosti trochu jasu přidal, jak barevně to nevím. Zrovna s tím laboruju, kdy překresluju jeden modpack, kdyžtak ho pak nahodím. Spíš bych rapidně ubral v tom na jakou vzdálenost je střelba vidět (dále než doty).
Jedno podle mě z nejlepších videí jak vypadaly trasírky. Sice je to stále kamera a ne lidské oko, ale jelikož jí drží reportér a není na tvrdo přidělaná k éru, je to jeden z mála záběrů, které tolik neovlivňuje třes.
4:40 (obvzlášť 5:02)
http://www.youtub...1rYeyq9J7Q
Upravil/a 1stCL_Werner dne 20-04-2012 00:19
1st Czech Lions - Resistance is futile...
|
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 20-04-2012 01:34
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
1stCL_Fucida napsal:
+
radko1111 napsal:
1stCL_Fucida ptesne to iste hovormi aj ja tie stopovky su strasne prehnane ked strielas s Fw-190 tak vidíš vsedky farby duhy ...
stopovky jsou videt na obe strany stejne a navic Radko asi mluvi o UP3...
a blikaj stejne jenom modry 
tohle sou veci kosmetickeho razu, dulezitejsi veci sou funkcni kokpity a budiky v nich, zrcatka a vyhled z bubletopu, furt nechapu, jak je mozny videt lip ze spita nez mustanga, thundera ci TEMPESTA!!! (a ne ze se zase zprasi vyhled ze spita! ci neco podobnyho)

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| Pityy |
Přidané 20-04-2012 04:38
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 246
Založený: 12.02.09
|
Furt nechapu, jak je mozny videt lip ze spita nez mustanga, thundera ci TEMPESTA!!!
Souhlasim s PIPEM  |
| |
|
|
| 313_Nevo |
Přidané 20-04-2012 07:38
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Jasne, co sa tyka tych vyhladov, to spada do tej upravy stavajucich modelov v hre. To by mala byt priorita si tiez myslim.
Co sa tyka ovladania napr privodu paliva, som za. Akykolvek pokrok v engine (plane) manegemente by bolo velke plus 
Tie stopovky, asi ako napisal magot, skuste to niekto zbuchat. Ale pozor na tie video zabery, ako pises Werner, je to stale len 'cez kameru'. Bo to je nieco ako s tou vrtulou pri pohlade z kokpitu, tiez mi pripada ako cez kameru. Taketo veci asi potrebuju deeper research, nie len par video zaberov
Upravil/a 313_Nevo dne 20-04-2012 07:47
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 20-04-2012 08:41
|

Uživatel

|
313_Nevo napsal:Tie stopovky, asi ako napisal magot, skuste to niekto zbuchat. Ale pozor na tie video zabery, ako pises Werner, je to stale len 'cez kameru'. Bo to je nieco ako s tou vrtulou pri pohlade z kokpitu, tiez mi pripada ako cez kameru. Taketo veci asi potrebuju deeper research, nie len par video zaberov 
Stopovky sa uz riesia vramci novych efektov do 4.12. |
| |
|
|
| 313_OTU_oblak |
Přidané 20-04-2012 09:09
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
Teď jsem si vzpoměl, že upravení výhledu dozadu z tempestu (ta hrozná věc je strašná) by nebylo od věci |
| |
|
|
| Matylda |
Přidané 20-04-2012 09:13
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 320
Založený: 03.10.11
|
Ještě mě napadla taková drobnost s přehráváním tracku pozpátku a koukám, že to zmínil kouty hned v úvodu. Není to podstatné, ale kdyby to nebyl velký problém, tak vítám. A taky se přidávám k rotující vrtuli.
Jen ještě upřesním původní požadavek na zranitelnost vícečlené posádky a omlouvám se, že to znovu pitvám, dřív jsem nemohl. Beru to ale už za uzavřené. Jak se stejně vyjádřili ostatní a Nevo ladně shrnul do jedné a jasné věty:
313_Nevo napsal:
Presne, skor ako "odkopavat mrtvoly" bych to videl tak, ze vyradis danu poziciu...
Ano, tak přesně ,,toto" mám na mysli. Když např. umřu v zadní věži - už tam nemůžu (z kamaráda lezou střeva, nedělá mi to dobře), ale pořád ještě můžu ovládat zbylé pozice dle libosti. Ovšem když umřu jako pilot - veškerá sranda končí a zbytek posádky jde papá. Stejně funguje Ai bomb., taky to nezapíchne, když padne jeden střelec.
Takže vracet se do jednou vyřazeného střeliště podle počtu zbylých členů, to by bylo opravdu nefér. A nemyslím si, že by útočící stíhač, byl v nevýhodě. Než se přesunu do jiné pozice, tak je bandita ve stratosféře k druhému pokusu, pokud není hlópé a nemotá se okolo.
edit:
Výhledy - ano, to je taky zásadní.
Upravil/a Matylda dne 20-04-2012 09:17
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 20-04-2012 09:25
|

Uživatel

|
313_OTU_oblak napsal:
Teď jsem si vzpoměl, že upravení výhledu dozadu z tempestu (ta hrozná věc je strašná) by nebylo od věci
Upravit ako, podla coho? |
| |
|
|
| magot |
Přidané 20-04-2012 10:04
|

Fusioner

|
Robo napsal:
313_OTU_oblak napsal:
Teď jsem si vzpoměl, že upravení výhledu dozadu z tempestu (ta hrozná věc je strašná) by nebylo od věci
Upravit ako, podla coho?
Přepošlu později mailem studii od kolegy Maráska!
Ale už se to druhdy řešilo v jiném vlákně. |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 20-04-2012 10:07
|

Uživatel

|
magot napsal:
Robo napsal:
313_OTU_oblak napsal:
Upravit ako, podla coho?
Přepošlu později mailem studii od kolegy Maráska!
Ale už se to druhdy řešilo v jiném vlákně.
Jo ja viem, do 4.11.1 sa menil trosku pohlad ako niekto navrhoval, MW to aj hned urobil, ale moc to nepomohlo Skusal som poladit, ale nie je tam ziadne riesenie, jedine ze by si si strcil ilovsku hlavu cez plexisklo von aby kyklop videl vzad. Preto sa pytam ze podla coho kua.
Preposli studiu, viem ze sa zaoberal sadrokartonom atd. |
| |
|
|
| magot |
Přidané 20-04-2012 10:13
|

Fusioner

|
hmmm a není tvar kabiny kokpitu prostě špatnej?
MW 6dof nastavoval do strany?
Upravil/a magot dne 20-04-2012 10:14
|
| |
|
|
| magot |
Přidané 20-04-2012 10:28
|

Fusioner

|
@Matylda
- ohledně mrtvol a střelišť už jak jsem říkal je to celé relativní.
Např. v bočních střelištích. Když sejmou člověka u levého kulometu a nepřátelské stíhačky jsou stále na levé straně, pravý střelec by měl převzít celkem logicky levý kulomet a na pravý pozici nechat bejt.
Něco jako nyní v SB-2. Střelec "přebíhá" mezi horní a dolní pozicí a logicky v té druhé tedy není.
V Luftwaffe byly školeni na řizení bombardéru - let a nouzové přistání plus základní navigace všichni členové posádky.
Takže teoreticky střelec musel umět letět, navigovat a přistát i s He-177.
Nevím jak spojenci, rusové atd ...
Takže pokud by jsme se chtěli držet realizmu ... tak ti nevím ...
Protože to současná verze v Ilovi rozhodně není realistická.
----------------
Cokoliv okolo NTRK přehrávače se myslím dělat nebude.
Nikdy pořádně nefungoval a ani nebude.
Takže tady zřejmě novot nedočkáte.
------------------
Rotující vrtule jako 3d model nebude.
Ve skutečnosti to vypadá blbě. Už jsem to zkoušel.
To by se musela udělat nějaká extra-animace v 3dsmaxu na zcela jiné bázi a formátu a to by zřejmě dost žralo FPS.
Zapomeň.
Upravil/a magot dne 20-04-2012 10:30
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 20-04-2012 10:29
|

Uživatel

|
magot napsal:
hmmm a není tvar kabiny kokpitu prostě špatnej?
MW 6dof nastavoval do strany?
Nie je, ved to - 3d model je spravny.
Ano 6DoF viac do strany. 3cm ak si dobre pamatam. |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 20-04-2012 10:45
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
A zmenšit tu pancéřovou opěrku hlavy tak aby kyklop v tunelu monitoru měl alespoň trochu srovnatelný rozhled jako pilot je nemožné?
Upravil/a WT_Horrido dne 20-04-2012 10:45
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|