November 22 2024 20:53:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
LENINGRADSKÁ SÁGA
Wutz
Fíí, tak jsem to dočet. A sakura to bylo dlouhý. Mechanici mají můj obdiv, dokázali nejen přemalovat číslo ale i namontovat podvěsyPff

Hoper
ty tam byly už před tím kvůlivá těm návštěvám Pff

AH_Watson
Tak titulek nelhal - pro mně je to opravdu SÁGA. Asi dvě hodiny jsem to letěl a prozatím tři hodiny studuju track ( díky Jamesi ).Prozatím jsem si zkontroloval Jamese Gastowského - jeho nálet s poškozeným strojem, následně bezchybný let do Leningradu, přistání a obětavý start s kouřící mašinou, sebe, Hoperův let popsaný strhujícím, jemu vlastním způsobem a 310 EAF Jirky - toho obzvláště oceňuji, protože až teď jsem viděl jak se nás věrně a sám držel a odháněl útočníky, po Glumově smrti na sebe spolu se zatím ještě neznámými lavočkami vázal zbylé útočníky a umožnil nám tak nejen bombardovat Krondštadt ale hlavně přežít a doletět do Leningradu. Salut! Nad ostrovem jsem viděl asi Cibuli, který mně pak dovedl až domů. A hlavně mě dostal ten okamžik prvního útoku - nevěřícně jsem otáčel track na všechny strany - to co jsem za letu pokládal za čtveřici blízko letících Mustangů, kteří se čertvíproč k nám nepřipojí a nechají nás zdechnout, byla ve skutečnosti čtveřice Heinkelů letících shodným kurzem nepříliš daleko!! :bigeek: To by byl rachot, kdybychom letěli jen kousek víc na východ !:sm38:. Ještě toho mám tak na tři hodiny, ale bylo to vážně velké! Včera mi připadalo hloupé pochvalovat si, jak to bylo prima, protože jsem přežil v pohodě a vychutnal se celý úkol i let, ale teď to musím pochválit opravdu upřímně - bylo to super!. Ještě mi zbývá vytrvalý Cassius, který ten vrak dotáhl až domů, Ronsoč a jeho útoky na Heinkely a vůbec, bude to dlouhé čtení! Díky všem. :sm16:

Tajpan
Hopere - uff, dlhé ale pekné. S!

Hoper
Také musím ocenit Mustanga (snad no.7), který odháněl útočící modrásky (mne nevyjímaje)na žlutou sekci.
A tak torchu pokárat modré (sebe nevyjímaje), že se nedokázali domluvit, sejmout mustanga a pak si podat B-25tky...

Jo a Jamesi - to se lítá s takovýma dvěma dírama u kořene křídla ? Slušností je po takovém zásahu vyskočit z letadla a zachránit se na padáku !
Šklebící se

edt. James
Upravil/a Hoper dne 24-01-2006 01:00

AH_James_Gastowski
hehe, těch dír jsem si všiml až v tracku. Samozřejmě, že jsem věděl, že tam nějaký jsou, teklo ze mě palivo proudem, ale na letových vlastnostech se to vůbec neprojevilo. Nečekal jsem, že jsou tak velký. Kdybych to věděl, tak už z Leningradu nestartuju Šklebící se
Když jsme u toho, který plantážník mi je tam udělal? Docela by mě to zajímalo. Byla to myslím nějaká stodevítka...

TCRaven
Od Hopera:

Jamesi, ad plantážník - tady je malá nápověda - bylo to opravdu befko. S malým nevinným andílkem pod kabinou a bílou dvanáct na trupu
útok
úder
výsledek
následek

http://airspace.cz
Rofo
Až dneska jsem se dostal :sm21:k tracku a vytvořil jsem krátké video. Můžete si ho stáhnout na ftp://rofo.tmpr.cz/rofo/LeninSaga.wmv bez pasivního módu. Má cca 35 MB.

AH_Watson
Rofo, prosím, nemohlo by to být na FTP SVK ? Když ne, mohl bys popsat přesněji, co všechno musím ve Windows Commanderu napsat abych to stáhnul, pls ?

Rofo
Uložil jsem video pod URL http://rofo.tmpr.cz/rofo/LeninSaga.wmv Úsměv

Tajpan
Rofo, skus to dať na SVK. Ani jeden odkaz nefunguje. Thx.

Rofo
Odkaz je zase funkční a pro jistotu jsem video také nahrál na ftp SVK do adresáře Rofo.

AH_Watson
Tak jsem si to konečně stáhnul, Rofo, a pěkný, fakt se mi to líbilo. Díky. :sm20:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,634 návštěv