November 07 2024 07:33:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Čas jsou peníze aneb sbírka na letoun do ILa
606_vencour
Pro červené: nebudete s ním lítat? Ale trefovat se do něj rádi budete, že? Mrknutí
Já taky Úsměv
Upravil/a 606_vencour dne 30-09-2011 14:41

clone9cz
Věřím tomu, pokud budem mít externí 3D model za 2 měsíce hotov, že to bude lítat za 5 let jako slavná Devo.

Já tedy tvrdím, dejte rači jen půlku na 3D externí model, aby vám zbyla druhá na kokpit s vírou, že to někdo potom rozlítá "zadarmo". Investice do kokpitu totiž dělá investici do exterňáku mnohem rozumnější.

Jinak ten borec co tvrdil, že se dá všechno vygooglovat a najít v archivech, tak ten by měl dostat zadání, co se po něm chce ! Třeba jenom aby zjistil, kde které potřebné dokumenty jsou uložené.

http://www.wwii-illusion.net
kouty
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/He_177_A-5.jpg[/img] is not a valid Image.

Lavo
WT_Pedropan napsal:
At zvedne ruku ten, ktery poctive odletel alespon jednu misi, a je suma fuk, jestli on, nebo offline, se vsemi letadly ve Sturmovi.

Pedro neuveris , ale ja Šklebící se pretoze so musel , nie chcel.....inak samozrejme s tebou ako vzdy suhlasim....Vyděšený

magot
sehnat solidní dokumentaci ke kokpitu he-177 bude věc další.
A ne zrovna lehká. Zřejmě něco bude na cockpitinstrumente.de
a tenhle typ kokpitu bude spíše ta draží verze protože bude komplexní ažaž Vyděšený
[img]http://img855.imageshack.us/img855/441/rechterbedientisch.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 30-09-2011 17:35

Kurtis
Já jsem v té Koutyho skupině, nicméně klidně dám talíř. Akorát nevím, co je to "pouze externí model". Znamená to, že budu nasranej, protože to bude jenom AI letadlo?

Topper-Czech
Externí model je to, co vidíš zvenku. Když se tomu udělá letový model, bude to de facto AIčko. No a když k tomu přibude vnitřek (kokpit, střeliště), může to být nakonec pilotovatelný koráb.

http://www.e-airport.wz.cz
magot
Kurtis napsal:
Já jsem v té Koutyho skupině, nicméně klidně dám talíř. Akorát nevím, co je to "pouze externí model". Znamená to, že budu nasranej, protože to bude jenom AI letadlo?

budeš nasranej s krásným modelem Greifa Vyděšený

WT_Pedropan
Lavo napsal:
Pedro neuveris , ale ja Šklebící se pretoze so musel , nie chcel.....inak samozrejme s tebou ako vzdy suhlasim....Vyděšený

Uverim.Ty se totiz vymykas standardnimu magorovi, co honi pixely po obrazovce.
Ty mas totiz Sturma jako diagnozu... Šklebící seŠklebící se

http://www.wtigers.org/
Hoper
1stCL_Fucida napsal:
Přesně, modrých bombarďáků jsou tam 3 prdele! :)

He 111 H-2, H-6 a H-12, Ju 88 A-4 a A-17 a Do 217 K-1 a K-2 :)

Japonců je poskrovnu (2xBetty a 2x Sally + Val, Kate a Jill) ale jsou to taky modří ;)
Jo a myslím, že Italové se taky mezi modré s tím jedním bazmekem počítají :)

Jinak kolik že má Greif pozicí/členů ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
Myslím, že stejně jako He 111 - 6 pozic, počítaných imho jako 5 (i když u 111ky by se asi počítaly jako 4).

- pilot
- přední střelec / bombometčík
- hřbetní střelec
- hřbetní střelec
- zadní střelec
- spodní střelec
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
tou astrokopulí koukal kdo ?
koukám, že navigátor a radista byli asi ti horní střelci (víc lidí tam nebylo :)

jinak ještě technická: JAKOU VERZI CHCETE DĚLAT - A3 nebo A5 ?
jelikož jak vyplynulo z diskuze, podklady si zadavatel má ideálně dodat taky sám, tak aby se zbytečně netříštily síly...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
Astro kopulí koukal přední hřbetní střelec - věž byla ovládána dálkově, jestli to byl zároveň navigátor, to netuším.

Těžko říct, jakou verzi by lidé chtěli více Úsměv

repa
Taky přispěju pokud je zaručen skvělý výsledekÚsměv

clone9cz
Počítám to dobře, kdyžtak to zkontrolukte
$750 vybereme - exterňák
$750 útrata za zrušený wings 2011 - pilot
$800 nepotřebná doprava do WC 2011 - přední střelec / bombometčík
$700 útrata za zrušený wings 2012 - hřbetní střelec
$700 nepotřebná doprava do WC 2012 - hřbetní střelec
$700 útrata za zrušený wings 2013 - zadní střelec
$700 nepotřebná doprava do WC 2013 - spodní střelec

Vidí to někdo stejně tak světle. Nebo se nechá udělat exteňák, kokpit, bombometčík za $2000 a ostatní se vykrade z ILa nebo jiných módů.
Skládat se jen kvůli tomu, že má někdo příležitost nechat něco vyrobit se mi nezdá smysluplné. Takže magote, aby tohle vlákno mělo smysl, tak čekám, že do toho praštíš a stanovíš cílovou částku na $2000, jinak se připravuješ o můj příspěvek.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
Clone, to, že jsem nepochopil tvůj příspěvek je předpokládám znamení zdravého vývoje mé CNS Úsměv

magot
Hoper napsal:JAKOU VERZI CHCETE DĚLAT - A3 nebo A5 ?

Která byla více používaná? Necháme to spíše ještě diskuzi ...

magot
clone9cz napsal:Takže magote, aby tohle vlákno mělo smysl, tak čekám, že do toho praštíš a stanovíš cílovou částku na $2000, jinak se připravuješ o můj příspěvek.

Myslíš externí model + kokpit + pozici pro bombometčíka?
Do věží bych osobně peníze nevrážel ... i když by pravděpodobně stáli méně ...

Jo jinak cena 750 USD je pro členy DT. Že bych to vzal na sebe.
Veřejnost to má jinak za 1000 USD, to jen tak na okraj ... to jsou reálné ceno pro MG. Externí Model pro COD stojí 1200-1500 USD
Upravil/a magot dne 02-10-2011 14:05

606_Temp
Clone asi naráží na to, že je částka na Externí model, pak se tu mihla i částka na interiér, ale někdo musí udělat (a zaplatit) i letový model, DMG model, poté někdo musí uddělat (a znovu zaplatit) nějaké AI a ve výsledku se celková částka během několika let může vyšplhat až na částku zcela nemístnou a prakticky zcela zbytečnou? Asociaci s WC lze snad brát tak, že placení je zbytečné?
Já se tu vyjádřil k tomu, že bych přispěl, ale v podstatě nevím stále na co se přispívá.
Řekněte někdo " za 5000 euro budeme mít komplet letadlo v příštím patchi (nebo nějakém dalším) a přispěji. Ale to, že se složím na externí letový model a budu se na něj leda tak moct oukat na screenshotech v modrém pozadí mi je takříkajíc nanic.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
TozziFan
Tak nakonec přece jen píšu Zamračený . Je hezké od Magota, že může z organizovat něco takového a je ochoten se tu dohadovat. A přeju hodně pevné nervy. Pokud bych měl říct za sebe, tak musím ale souhlasit s názorem, že ve šturmu je spousta letadel, která si zaslouží mnohem více dodělat/upravit/opravit kokpit, nebo upravit do dalšího typu(třeba ten kanonový. hurri) než dělat další ext. model. Až se bude vybírat na toto, tak dám.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

35,927,800 návštěv