Jo, rozčoudil jsi Blua, který tě nakonec dostal...já to viděl z dálky....před tím jsi mne nějak honil a já raději divnul a znovu si nastoupal. Než jsem se znovu vrátil, tak jste si to mezi sebou vyřídili. Když jsem zdrhal, byl jsem už domluvený s Bluem, který byl právě po startu, že si vás podáme....vítr jsem měl halvně z toho MiGa, ale jak jsem psal, postaral se o něj flak....
A jeje Jamesi, zeby si to bol ty? To som zostrelil vulchujuceho Raza a potom som mal vo vyske boj s Migom, ktory mi zasiahol tie prechulostivele chladice. Ale podla casov, kedy si trafil BlueLa a ja Raza je tam privelky casovy posun. Pristal som chvilu pred zadretim motora a ulomil podvozok jak som nevidel kedy presne dosadnem.
Mungo napsal:
A jeje Jamesi, zeby si to bol ty? To som zostrelil vulchujuceho Raza a potom som mal vo vyske boj s Migom, ktory mi zasiahol tie prechulostivele chladice. Ale podla casov, kedy si trafil BlueLa a ja Raza je tam privelky casovy posun. Pristal som chvilu pred zadretim motora a ulomil podvozok jak som nevidel kedy presne dosadnem.
No já mám totiž vulchování v popisu práce, já jsem bitevní letec a při hledání kolony, která je poblíž jsem se v rámci úhybného manévru před startujícími Bf dostal nad letiště a když už jsem tam byl tak jsem tam jednu raketu poslal. A jen tak mimochodem v podstatě jsem se sundal sám, když jsem to přetáhl těsně nad zemí. Ale sestřel ti samozřejmě neupírám, kdybys tam nebyl tak nemusím točit.
Messik napsal:
Nasadit by šel, že není možný ho zasadit do právě probíhajícího jevu DS serverů je jiné kafe. Před érou VEfu nikdo netušil potenciál, který má a přinesl mnoho nových prvků. Jak víš, že nebude zakomponován do projektů jako může být CW2 etc. když bude k dispozici?
S nejvetsi pravdepodobnosti by byl zakomponovan a byl by ku prospechu, minimalne jako zpestreni. Ale pokud by se jeho akce mely alespon trochu podobat realu, bude to nocni letani bez nepratelskych stihacek, prakticky single mise.
Messik napsal:
Ano, je mnoho letounů na které ještě nedošla simulátorová řada, to je fakt a všichni to vědí.
Jde jen o to že PO-2 si zaslouží stejné právo na vymodelování od nadšenců jako Tempest,Typhoon ať je to pláťák nebo není.
Myslim, ze nezaslouzi (*). Ne proto, ze je to platak, nebo ne, ale kvuli moznemu vyuziti (jak uz jsme debatovali a kde se asi neshodneme). Treba Typhoon je zrovna priklad, co velmi chybi - pomerne dulezite, rozsirene a vykonne letadlo od roku 41 az do konce valky.
(*) presneji receno, stejne pravo na vymodelovani od nadsencu si zaslouzi, ale investici usili a casu programatoru a ostatnich do jeho vlozeni do enginu hry ne, dokud nebudou vlozeny existujici modely pouzitelnejsich letadel.
rudidlo napsal:
LesniHU napsal:
Prijde mi, ze stale zamenujes moznost vyuziti nejakeho letadla v simulatoru za hodnoceni jeho vykonu. A kolik lidi leta se stukou nam muzou ukazat statistiky treba AH serveru (myslim % lidi z osazenstva serveru).
AH Server má statistiky? Kde?
Pripojis se cas od casu do hry, zmacknes spravnou klavesu a spocitas lidi ve Stuce .
A pokud jsi liny a trochu zdatny, poprosis Cutoru o logy a ty rozsekas a progrepujes.
Zaslouží více než Typhoon a tempest. IL2 je prioritně z východní fronty, pak Pacifik a západ je zde v podobě chudého příbuzného.
Navíc se domnívám, že Oleg Tempesta ani Typhoona nevypustí ve free addonu, i kdyby měl od externistů model a kokpit.
Počká si na Bobku kde pak o to víc bude mít reklamní tahák navýšen o tyto dva stroje grády.
To, že Tempest bude dobré letadlo a silný soupeř LW není pochyb, nic proti němu nemám ba budu jen rád moci osedlat něco jiného než Spit/Hurri ale sem se zatím nehodí a je ho i škoda na ty blbý Normandie a Ardény co nám IL2 přináší.
tak panove-slecny, je to definitivne potvzeno, kukuruznik bude:yes:, ale vzhledem k nutnosti preorientovat prumysl :embarrassed: z brizy na platno to potrva priblizne rok:sleep:, dalsim dusledkem bude vyrazeni z vyroby La5FN a La-7, protoze nejsou z platna:jamamoto:
clone9cz napsal: tak panove-slecny, je to definitivne potvzeno, kukuruznik bude:yes:, ale vzhledem k nutnosti preorientovat prumysl :embarrassed: z brizy na platno to potrva priblizne rok:sleep:, dalsim dusledkem bude vyrazeni z vyroby La5FN a La-7, protoze nejsou z platna:jamamoto:
3BAP_UO_Razo napsal:
No já mám totiž vulchování v popisu práce, já jsem bitevní letec a při hledání kolony, která je poblíž jsem se v rámci úhybného manévru před startujícími Bf dostal nad letiště a když už jsem tam byl tak jsem tam jednu raketu poslal. A jen tak mimochodem v podstatě jsem se sundal sám, když jsem to přetáhl těsně nad zemí. Ale sestřel ti samozřejmě neupírám, kdybys tam nebyl tak nemusím točit.
No, tiez dost casto vulchujem
Viem, ze si to vpalil do zeme, ale myslim, ze aj keby nie, len by to oddialilo koniec - bol si u nas, daleko od vlastnych, zasiahnuty a ja som mal slusny rozbeh. Popravde, bolo mi trochu luto, ked som ta videl havarovat, ze sme to nedokoncili v riadnom boji
Messik napsal:
Zaslouží více než Typhoon a tempest. IL2 je prioritně z východní fronty, pak Pacifik a západ je zde v podobě chudého příbuzného.
Coz je presne ten duvod, proc by od dob AEPu melo zapadni fronte venovat vic usili.
Messik napsal:
Navíc se domnívám, že Oleg Tempesta ani Typhoona nevypustí ve free addonu, i kdyby měl od externistů model a kokpit.
Počká si na Bobku kde pak o to víc bude mít reklamní tahák navýšen o tyto dva stroje grády.
Typhoon do ila nebude vubec a pochybuji o tom, ze by byl jeste nejaky placeny addon (nepocitam ty ruske), takze Tempest by podle vseho mel byt free. BoB bude (alespon zpocatku) o komplexnejsi simulaci nekolika malo typu z BoB, pak mozna oblast stredozemi a potom kdo vi. Mozna pokracovani valky nad kanalem, pak bychom se snad Typhoona dockali.
rudidlo napsal:
LesniHU napsal:
rudidlo napsal:
AH Server má statistiky? Kde?
Pripojis se cas od casu do hry, zmacknes spravnou klavesu a spocitas lidi ve Stuce .
Tak to jsi teda ve svem predchozim prispecku urazil statistiku jako vedni obor.
Prave naopak. Pripojis se nekolikrat a na zaklade poctu lidi ve stuce a v jinych letadlech spocitas prumer a interval spolehlivosti. A kdyz se pripojis malokrat, bude interval spolehlivosti siroky. Urazkou statistiky jako vedniho oboru muzou byt tak mozna soucty a prumery, ktere maji nektere servery na webu a rika se tome 'statistika'.
Coz je presne ten duvod, proc by od dob AEPu melo zapadni fronte venovat vic usili.
Vždyť se věnuje vývojem BOB. Jeden typ zázrak neudělá.
LesniHU napsal:
Typhoon do ila nebude vubec a pochybuji o tom, ze by byl jeste nejaky placeny addon (nepocitam ty ruske), takze Tempest by podle vseho mel byt free. BoB bude (alespon zpocatku) o komplexnejsi simulaci nekolika malo typu z BoB, pak mozna oblast stredozemi a potom kdo vi. Mozna pokracovani valky nad kanalem, pak bychom se snad Typhoona dockali.
Kdo ví. Já jsem jiného názoru o vydání. Ale za každý létatelný typ navíc můžeme být rádi i za PO-2
No, tiez dost casto vulchujem
Viem, ze si to vpalil do zeme, ale myslim, ze aj keby nie, len by to oddialilo koniec - bol si u nas, daleko od vlastnych, zasiahnuty a ja som mal slusny rozbeh. Popravde, bolo mi trochu luto, ked som ta videl havarovat, ze sme to nedokoncili v riadnom boji
No já taky nepochybuju, protože to jak se vede vzdušný boj mi prozatím uniká, ale věř, že mě je to líto víc.
Nesnáším wulchery! Wulch je něco, co vážně nemusím, pokud se nejedná o nějaký funky DF squadrony
když mám třeba motor v hajzlu a snažím se doplachtit nad vlastní území, tak mě nenasere nic jiného, než letadlo, které přiletí ke mě a potom mě bez milosti 20m nad zemí rozstřílí!
313_Ffajtl napsal:
Nesnáším wulchery! Wulch je něco, co vážně nemusím, pokud se nejedná o nějaký funky DF squadrony
když mám třeba motor v hajzlu a snažím se doplachtit nad vlastní území, tak mě nenasere nic jiného, než letadlo, které přiletí ke mě a potom mě bez milosti 20m nad zemí rozstřílí!
Můžeš změnit simulátor
Třeba v FS 2004 se Ti to nestane.
btw: Co je to vulching vím, ale co je to wulching, bývalý lione?
313_Ffajtl napsal:
Snazit se dovest poskozene letadlo a svoji osobu za frontu je riziko. Zvlaste pokud je stale pobliz utocnik. Letici letadlo neni sestrelene letadlo... Vidim poprve ze tomu nekdo rika vulch. Co vsechno jeste nebude vulch Zachvilku se nebude moci strilet bez vyzvani, zdvorile spolecenske konverzace a vcasne omluvy.
Upravil/a WT_Horrido dne 04-01-2006 09:05
313_Ffajtl napsal:
Snazit se dovest poskozene letadlo a svoji osobu za frontu je riziko. Zvlaste pokud je stale pobliz utocnik. Letici letadlo neni sestrelene letadlo... Vidim poprve ze tomu nekdo rika vulch. Co vsechno jeste nebude vulch Zachvilku se nebude moci strilet bez vyzvani, zdvorile spolecenske konverzace a vcasne omluvy.
No, kosit palubními zbraněmi letadla, která se právě narodila na stojánce opravdu za žádné hrdinství nepovažuji, právě naopak, o takových pilotech si myslím své. A pokud si dobře vzpomínám(když tak mne opravte) u LW se rozstřílení letadla na stojánce za regulerní sestřel ani nepovažovalo. Pokud tam přiletí bitevník a flákne tam bomby, nebo rachejtle, tak to ještě beru. Ohledně útoků na kouřící letadla je to složitější, mnohdy evidentně poškozený letoun nejeví žádnou snahu bojiště opustit, naopak stále aktivně útočí a v takových případech není co řešit. Útoků na těžce poškozená letadlo jdoucí např. na nouzák, nebo se zastaveným motorem se snažím maximálně vyvarovat. Jednak je to nefér, protože tím pravděpodobně ukradnu sestřel někomu, kdo si ho poctivě vybojoval, jednak takový letoun ani nepředstavuje žádnou hozbu a nemá cenu se jim zabývat.
Pokud takový letoun přece jen napadnu, je to proto že špatně vyhodnotím situaci(například během boje, který celkově probíhá hodně nízko nad zemí).
WT_Horrido napsal:
Vidim poprve ze tomu nekdo rika vulch. Co vsechno jeste nebude vulch Zachvilku se nebude moci strilet bez vyzvani, zdvorile spolecenske konverzace a vcasne omluvy.
vulcher,vulching.. vznikl degenoravim ze slova vulture-Sup. Dalo by se to tedy teoreticky uzit i na to co pise fajtl. Strilet do poskozeneho letadla (ktere jsem neposkodil ja) je mrchozroutstvi
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 04-01-2006 09:46
a já si asi před rokem říkával proč mě tak často kickovali ze serverů, a poslední hláška kterou jsem viděl bylo: " You vulching !! is not allowed" a já furt, co že to jako je to vulching :lol:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.