December 28 2024 12:33:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 1
Hot_Dog

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Valec
Ale zase je od nich hezke ze vam za ty prachy delaji nove letadla.

313_123
1stCL Novotny napsal:
Valec napsal:
WT_Horrido napsal:
Zase patch? Bože ti tak otravují... zlatý CLOD.
Delaji to jen proto aby vam zas mohli prodat letadlo.Jedna se jim jen o penize.Nebud hloupej Horrido.

To je fakt. Hele a kdy vydají něco nového do CLODu?? Tedanemyslím zrovna jen čistou opravu?Zamračený

možný je všechno
jen mě nikdo nenutí nic kupovat
jj tohle bude první letadlo za spojence co ani nechci

jinak olej na brejlich zatím nemůžu najít
grafika mě přijde nějaku upravená - k lepčímu
to samé zvuky - asi euforie

filmová kamera dobrý jen mě štve při típání obrázků do jiného vlákna - kde to vypnout

AI zlepšení - no prohání mě furt zatím nic zásadního nepozorováno
je pravda, že poš. ang. měli větší snahu se probít dom (viz. jin vlákno)

jinak hra se mě zdá naběhne rychleji
konečně něco šoupli na tu černou obrazovku
načítání mise rapidně kratší

nevím co v vlastně 1.22 návody nečtu, jsou pro sraby
jo a zas to rozhodí ovládání

křivky pro jednot. let. jsou
neupravuji - zatím - lenost
a velký moudrý fuči stejně říkal, že je to čít
Upravil/a 313_123 dne 21-11-2011 18:58

Hoper
předpokládám, že pokud jsem měl namapované čůdle už od začátku pojmenované jinak než default, tak mi je těch údajných 139 aktualizací nepřepíše ?
a díky za zmínku o nereinstalaci :)
to stejnak musí být pro disk, resp jeho fragmentaci, lahůdka, odinstalovávat a znovu nainstalovávat 7,5 GB (a to mám jen holý základ, bez spousty skinů a letadel)
ale tak co by ten ubohý spotřebitel neudělal pro ty "svině kapitalistické" :)
(citováno Horriho pojmenování)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Lala
Já jsem to ještě ani jednou nepřeinstalovával, jen updatuji, hru mám cca rok a půl.

1stCL_Novotny
Valec napsal:
Novotnas to netusim.Zatim udelali jen nemecka era E1,E3B,E4 a E4B.Holt nemecke loby je vzdy prece jen vetsi.A propo muzu se zeptat kolik uz vas stal RoF?Pocitam tak kolem 5-6 tacu?

Hm pěkné. Myslím že víš stejně jako já proč zrovna tuty era dodělali tak rychle a v takové míře. Jsou třeba a je to vlastně dvojice letadel kde jen upravíš pár věcí(ve velkých uvozovkách!) Jedno je furt super každé letadlo co nám udělali a dělají nemusím kupovat, ale mám ho aspoň jako AI a tudíž se mi ten můj svět rozrůstá a je plnější. A to mi za to stojí. Ano mám vše,ale fakt jen proto že jim rád dám na další.Úsměv

LEON
To Hoper: Staré nastavení kláves ROF při prvním spuštění po updatu celkem inteligentně zazálohuje do složky Obsolete, aspoň mně tam všechny moje profily přesunul. Ale stejně si teď budu vytvářet všechny křivky znovu, když už tam je fce SMOOTH, nenechám si tam přece svoje starý hranatý Mrknutí
Mimochodem na udržování defragmentované části disku ,,pod hrou" výborně slouží GameBooster, resp. jedna z jeho funkcí SmartDefrag. Nemusíš každou chvíli defragmentovat celej disk, ale samo to hlídá pouze oblast na disku, kde je zvolená hra.

Nevšimli jste si taky někdo, že nějak poladili nastavení defualtních ,,trimů" některých letadel? Např. SE5a se dřív na LINEAR křivku výškovky vzpínala jako sviňa, takže se musela křivka nastavit na odtlačený knipl, ale teď od 1.022 už je na ten LINEAR vyvážená na pěkný horizontální let. Ale třeba Dr.1 se na LINEAR vzpíná jako dřív a odtlačovat ho musím stále.
Upravil/a LEON dne 21-11-2011 21:37

https://www.rcfree.eu
Baron
AB1_LEON napsal:Nevšimli jste si taky někdo, že nějak poladili nastavení defualtních ,,trimů" některých letadel? Např. SE5a se dřív na LINEAR křivku výškovky vzpínala jako sviňa, takže se musela křivka nastavit na odtlačený knipl, ale teď od 1.022 už je na ten LINEAR vyvážená na pěkný horizontální let. Ale třeba Dr.1 se na LINEAR vzpíná jako dřív a odtlačovat ho musím stále.

Nevsimol som si, ale po vyladeni Dr.1 je to teraz parada.

K patchu:
RE8 je moooc pjekne udelana masina. Fakt. Nieuport N.17C1 s novym FM je teraz zabijak "jak sfina". Videl som N.17 ako toci s tromi Albatrosmi D.III a tie sa na neho jednoducho nechytali (server Hellequins). Predtym stacil jeden Albik, a Nieuport bol "v perdeli".
Graficky mi hra pripada rovnaka, nezaznamenal som ziadnu zmenu.
Konecne je mozne vsetko menit priamo z hry. Super. Pri niektorych polozkach je treba restartnut RoF.
Nastavovanie vlastnych kriviek pre kazde lietadlo - absolutne super, navyse si hra sama vytvara subor s nazvom ulozeneho profilu jednotlivych lietadiel. Skvely napad, navyse maximalne "user friendly" urobeny.
Cinematic kamera zaujimava, ale musim sa priznat, ze som ju po nejakom case s ulahcenim vypol. Esteze tam ta polozka je Úsměv Na druhej strane - dobre vyuzitelne pri promovideach, da sa zapinat i vypinat priamo pocas prezerania/editovania tracku.
Olej na okuliaroch je, nezistil som ako sa da utriet - mozno sa aj neda Úsměv
Upravil/a Baron dne 21-11-2011 23:11
Hals - und Beinbruch!

Merten
Válče nezlob se,ale on ti někdo šlápl na bábovičky?Myslím,že takový reakce nemáš za potřebí Mrknutí.

310_Pip
Merten napsal:
Válče nezlob se,ale on ti někdo šlápl na bábovičky?Myslím,že takový reakce nemáš za potřebí Mrknutí.

ehm procti si vlakno ke Cliffs of Dover a pochopis... mozna
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Merten
Nemám pochopení pro určité věci a jedna z nich je když se člověk kterýho uznávám jako soupeře začně chovat hůř jak dítě.Mrknutí

Robo
Moc pekne to je! Mrknutí (tu vole fakt som skoro napisal Thank you Ilya Pff)

313_123
ten olej nevím nevím
včera jsem strávil cca 30-45min v albíku (offline)
a olej jsem nepozoroval - asi z němců tak nestříká Úsměv
na víc nebyl čas - musel jsem jít tlačit mladýho na motorce
jj zjistlil, že táta je lepčí sim. motoru než jeho vlastní nohy

Pragr
Valec napsal:
Novotnas to netusim.Zatim udelali jen nemecka era E1,E3B,E4 a E4B.Holt nemecke loby je vzdy prece jen vetsi.A propo muzu se zeptat kolik uz vas stal RoF?Pocitam tak kolem 5-6 tacu?

Nevím jak ostatní soudruzi, ale mě ještě ani ne 100$ a to mám komplet letadla s vyjímkou Gothy a H.P. V přepočtu dnešního kurzu necelý 2000. Naposledy jsem kupoval Spada VII za nějaký 3$. Krom toho nic ve zlém, ale systém placení RoF, kdy si můžu ale nemusím koupit nový letadlo a přesto můžu bez problémů lítat online, mi přijde mnohem lepší než Olegoviny tytu, prodám vám znovu tu samou hru a jestli nechcete, tak si online do měsíce neškrtnete.

Hoper
Placený Olegův Šturm se už nevyvíjí a BoB se terpve vyvýjí, takže zde zmiňovat co zmiňuješ je věc stará 3 roky ?
(sry, nedalo mi to :) )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

AB1 Kamil_Cdt
panove může mi někdo pomoci .Po startu ROF se mi zobrazí tato chyba:

Valec
AB1 Kamil_Cdt napsal:

V CoDu se to stava casto to je pravda ale v RoFu?To si udelal v photoshopu?Zda se ze nic neni tak dokonale jak tu nekteri jedinci deklaruji.

WT_Slava
Hoper napsal:
BoB se terpve vyvýjí

Všichní víme, že se na tom tvrdě pracuje, zas až tolik zdůrazňovat to nemusíš
(sry, nedalo mi to Úsměv )

WT_Horrido
AB1 Kamil_Cdt napsal:

Budu se za tebe modlit.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

eman
Taky se mi to stává, jednou dokonce třikrát do hodiny, snad pomohl reinstal rofu, předchozí instalaci jsem měl skoro rok starou.
Co se oleje týká, v offlajnu jsem se posadil za dvouzic a za chvíli se mi na monitoru začaly nepravidelně na různých místech dělat hnědozelené fleky, jak jsem pikoval dolů tak posléze začaly mizet, až jsem přistálval s nerušeným výhledem, asi autočistírna.
Zatím se mi nepodařilo přistát s Nieuportem 17, aniž bych nepoškodil spodní křídlo, je živější, při ostrých manévrech v něm tolik nepraská, nesmí se to přehnat. Nad tři kiláky jsem jej nezkoušel.

BP_Tyrl
Hoper napsal:
předpokládám, že pokud jsem měl namapované čůdle už od začátku pojmenované jinak než default, tak mi je těch údajných 139 aktualizací nepřepíše ?
.........

Nepřepíše, jen načte defaultní natavení. Takže si můžeš načíst jakýkoli starý profil s čudlama i křivkama. A když si pak dáš čudle uložit, tak se ti ve hře vytvoří nový soubor xxx.actions. Který se bude načítat do všech letadel, nezávisle na křivkách.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,993 návštěv