Rof - NEWS!
|
Valec |
Přidané 21-11-2011 18:52
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Ale zase je od nich hezke ze vam za ty prachy delaji nove letadla. |
|
|
|
313_123 |
Přidané 21-11-2011 18:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
1stCL Novotny napsal:
Valec napsal:
WT_Horrido napsal:
Zase patch? Bože ti tak otravují... zlatý CLOD. Delaji to jen proto aby vam zas mohli prodat letadlo.Jedna se jim jen o penize.Nebud hloupej Horrido.
To je fakt. Hele a kdy vydají něco nového do CLODu?? Tedanemyslím zrovna jen čistou opravu?
možný je všechno
jen mě nikdo nenutí nic kupovat
jj tohle bude první letadlo za spojence co ani nechci
jinak olej na brejlich zatím nemůžu najít
grafika mě přijde nějaku upravená - k lepčímu
to samé zvuky - asi euforie
filmová kamera dobrý jen mě štve při típání obrázků do jiného vlákna - kde to vypnout
AI zlepšení - no prohání mě furt zatím nic zásadního nepozorováno
je pravda, že poš. ang. měli větší snahu se probít dom (viz. jin vlákno)
jinak hra se mě zdá naběhne rychleji
konečně něco šoupli na tu černou obrazovku
načítání mise rapidně kratší
nevím co v vlastně 1.22 návody nečtu, jsou pro sraby
jo a zas to rozhodí ovládání
křivky pro jednot. let. jsou
neupravuji - zatím - lenost
a velký moudrý fuči stejně říkal, že je to čít
Upravil/a 313_123 dne 21-11-2011 18:58
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 21-11-2011 19:50
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
předpokládám, že pokud jsem měl namapované čůdle už od začátku pojmenované jinak než default, tak mi je těch údajných 139 aktualizací nepřepíše ?
a díky za zmínku o nereinstalaci :)
to stejnak musí být pro disk, resp jeho fragmentaci, lahůdka, odinstalovávat a znovu nainstalovávat 7,5 GB (a to mám jen holý základ, bez spousty skinů a letadel)
ale tak co by ten ubohý spotřebitel neudělal pro ty "svině kapitalistické" :)
(citováno Horriho pojmenování)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Lala |
Přidané 21-11-2011 20:44
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 174
|
Já jsem to ještě ani jednou nepřeinstalovával, jen updatuji, hru mám cca rok a půl. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-11-2011 20:47
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Valec napsal:
Novotnas to netusim.Zatim udelali jen nemecka era E1,E3B,E4 a E4B.Holt nemecke loby je vzdy prece jen vetsi.A propo muzu se zeptat kolik uz vas stal RoF?Pocitam tak kolem 5-6 tacu?
Hm pěkné. Myslím že víš stejně jako já proč zrovna tuty era dodělali tak rychle a v takové míře. Jsou třeba a je to vlastně dvojice letadel kde jen upravíš pár věcí(ve velkých uvozovkách!) Jedno je furt super každé letadlo co nám udělali a dělají nemusím kupovat, ale mám ho aspoň jako AI a tudíž se mi ten můj svět rozrůstá a je plnější. A to mi za to stojí. Ano mám vše,ale fakt jen proto že jim rád dám na další. |
|
|
|
LEON |
Přidané 21-11-2011 21:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
To Hoper: Staré nastavení kláves ROF při prvním spuštění po updatu celkem inteligentně zazálohuje do složky Obsolete, aspoň mně tam všechny moje profily přesunul. Ale stejně si teď budu vytvářet všechny křivky znovu, když už tam je fce SMOOTH, nenechám si tam přece svoje starý hranatý
Mimochodem na udržování defragmentované části disku ,,pod hrou" výborně slouží GameBooster, resp. jedna z jeho funkcí SmartDefrag. Nemusíš každou chvíli defragmentovat celej disk, ale samo to hlídá pouze oblast na disku, kde je zvolená hra.
Nevšimli jste si taky někdo, že nějak poladili nastavení defualtních ,,trimů" některých letadel? Např. SE5a se dřív na LINEAR křivku výškovky vzpínala jako sviňa, takže se musela křivka nastavit na odtlačený knipl, ale teď od 1.022 už je na ten LINEAR vyvážená na pěkný horizontální let. Ale třeba Dr.1 se na LINEAR vzpíná jako dřív a odtlačovat ho musím stále.
Upravil/a LEON dne 21-11-2011 21:37
|
|
|
|
Baron |
Přidané 21-11-2011 23:03
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
AB1_LEON napsal:Nevšimli jste si taky někdo, že nějak poladili nastavení defualtních ,,trimů" některých letadel? Např. SE5a se dřív na LINEAR křivku výškovky vzpínala jako sviňa, takže se musela křivka nastavit na odtlačený knipl, ale teď od 1.022 už je na ten LINEAR vyvážená na pěkný horizontální let. Ale třeba Dr.1 se na LINEAR vzpíná jako dřív a odtlačovat ho musím stále.
Nevsimol som si, ale po vyladeni Dr.1 je to teraz parada.
K patchu:
RE8 je moooc pjekne udelana masina. Fakt. Nieuport N.17C1 s novym FM je teraz zabijak "jak sfina". Videl som N.17 ako toci s tromi Albatrosmi D.III a tie sa na neho jednoducho nechytali (server Hellequins). Predtym stacil jeden Albik, a Nieuport bol "v perdeli".
Graficky mi hra pripada rovnaka, nezaznamenal som ziadnu zmenu.
Konecne je mozne vsetko menit priamo z hry. Super. Pri niektorych polozkach je treba restartnut RoF.
Nastavovanie vlastnych kriviek pre kazde lietadlo - absolutne super, navyse si hra sama vytvara subor s nazvom ulozeneho profilu jednotlivych lietadiel. Skvely napad, navyse maximalne "user friendly" urobeny.
Cinematic kamera zaujimava, ale musim sa priznat, ze som ju po nejakom case s ulahcenim vypol. Esteze tam ta polozka je Na druhej strane - dobre vyuzitelne pri promovideach, da sa zapinat i vypinat priamo pocas prezerania/editovania tracku.
Olej na okuliaroch je, nezistil som ako sa da utriet - mozno sa aj neda
Upravil/a Baron dne 21-11-2011 23:11
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Merten |
Přidané 21-11-2011 23:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Válče nezlob se,ale on ti někdo šlápl na bábovičky?Myslím,že takový reakce nemáš za potřebí . |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 21-11-2011 23:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Merten napsal:
Válče nezlob se,ale on ti někdo šlápl na bábovičky?Myslím,že takový reakce nemáš za potřebí .
ehm procti si vlakno ke Cliffs of Dover a pochopis... mozna
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Merten |
Přidané 22-11-2011 00:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Nemám pochopení pro určité věci a jedna z nich je když se člověk kterýho uznávám jako soupeře začně chovat hůř jak dítě. |
|
|
|
Robo |
Přidané 22-11-2011 04:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Moc pekne to je! (tu vole fakt som skoro napisal Thank you Ilya )
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 22-11-2011 06:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
ten olej nevím nevím
včera jsem strávil cca 30-45min v albíku (offline)
a olej jsem nepozoroval - asi z němců tak nestříká
na víc nebyl čas - musel jsem jít tlačit mladýho na motorce
jj zjistlil, že táta je lepčí sim. motoru než jeho vlastní nohy
|
|
|
|
Pragr |
Přidané 22-11-2011 06:21
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Valec napsal:
Novotnas to netusim.Zatim udelali jen nemecka era E1,E3B,E4 a E4B.Holt nemecke loby je vzdy prece jen vetsi.A propo muzu se zeptat kolik uz vas stal RoF?Pocitam tak kolem 5-6 tacu?
Nevím jak ostatní soudruzi, ale mě ještě ani ne 100$ a to mám komplet letadla s vyjímkou Gothy a H.P. V přepočtu dnešního kurzu necelý 2000. Naposledy jsem kupoval Spada VII za nějaký 3$. Krom toho nic ve zlém, ale systém placení RoF, kdy si můžu ale nemusím koupit nový letadlo a přesto můžu bez problémů lítat online, mi přijde mnohem lepší než Olegoviny tytu, prodám vám znovu tu samou hru a jestli nechcete, tak si online do měsíce neškrtnete. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-11-2011 09:20
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
|
Placený Olegův Šturm se už nevyvíjí a BoB se terpve vyvýjí, takže zde zmiňovat co zmiňuješ je věc stará 3 roky ?
(sry, nedalo mi to :) )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
AB1 Kamil_Cdt |
Přidané 22-11-2011 09:39
|
Nováček
Příspěvek: 5
Založený: 02.04.11
|
panove může mi někdo pomoci .Po startu ROF se mi zobrazí tato chyba:
Code |
|
|
|
Valec |
Přidané 22-11-2011 09:51
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
AB1 Kamil_Cdt napsal:
Code V CoDu se to stava casto to je pravda ale v RoFu?To si udelal v photoshopu?Zda se ze nic neni tak dokonale jak tu nekteri jedinci deklaruji. |
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 22-11-2011 10:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 322
Založený: 03.10.05
|
Hoper napsal:
BoB se terpve vyvýjí
Všichní víme, že se na tom tvrdě pracuje, zas až tolik zdůrazňovat to nemusíš
(sry, nedalo mi to ) |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-11-2011 10:25
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
AB1 Kamil_Cdt napsal:
Budu se za tebe modlit.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
eman |
Přidané 22-11-2011 10:25
|
Nováček
Příspěvek: 56
Založený: 17.09.08
|
Taky se mi to stává, jednou dokonce třikrát do hodiny, snad pomohl reinstal rofu, předchozí instalaci jsem měl skoro rok starou.
Co se oleje týká, v offlajnu jsem se posadil za dvouzic a za chvíli se mi na monitoru začaly nepravidelně na různých místech dělat hnědozelené fleky, jak jsem pikoval dolů tak posléze začaly mizet, až jsem přistálval s nerušeným výhledem, asi autočistírna.
Zatím se mi nepodařilo přistát s Nieuportem 17, aniž bych nepoškodil spodní křídlo, je živější, při ostrých manévrech v něm tolik nepraská, nesmí se to přehnat. Nad tři kiláky jsem jej nezkoušel. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 22-11-2011 11:02
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Hoper napsal:
předpokládám, že pokud jsem měl namapované čůdle už od začátku pojmenované jinak než default, tak mi je těch údajných 139 aktualizací nepřepíše ?
.........
Nepřepíše, jen načte defaultní natavení. Takže si můžeš načíst jakýkoli starý profil s čudlama i křivkama. A když si pak dáš čudle uložit, tak se ti ve hře vytvoří nový soubor xxx.actions. Který se bude načítat do všech letadel, nezávisle na křivkách. |
|
|