podle toho obrázku to vypadá že to umí cizí letoun zamknout. Proč ne, rád bych si ten mod jako zpestření zahrál. Novou hru s prouďáky se mi instalovat a nastavovat nechce.
Nejsou schopný naprogramovat jakoukoliv pokročilejší avioniku. Tečka.
Co není může být, Magote. Uvidíme, stačilo by strávit tak dva měsíce nad Enginem hry a ono by se na způsob jak naprogramovat například funkční grafický radar (ten s ikonkama) přišlo. Je to jen o preferencích ve vývoji. I já osobně bych se prvně snažil o to, aby to lítalo a až sekundárně o pokročilejší avioniku...
Hmm, to jsem zvědav na F-4 Phantom II, ale co jsem na Youtube viděl, tak za to bych autorovi modu přerazil obě pracky....
Mimochodem výborná platforma pro módování jsou Strike Fighters 2. Tam je možnost sehnat všechny možné verze Migu 21, Migu 19, Migů 17 a tisíce dalších tryskových mašin v dle mého názoru mnohem vyšší kvalitě i s možností omezeného módování avioniky.... Tak nevím, proč to někdo cpe do Ila....
Hele, nevíte jak bych si mohl do migu 19 hodit kokpit z devítky? Přecijen, ten z patnáctky se tam nehodí už kvůli tomu, že má v podstatě budíky jen pro jeden motor. Dík
Jinak, zkusím někde na SAS najít Hinda, nešel by ho pak někdo vyzkoušet?
Hele, nevíte jak bych si mohl do migu 19 hodit kokpit z devítky? Přecijen, ten z patnáctky se tam nehodí už kvůli tomu, že má v podstatě budíky jen pro jeden motor. Dík
Hmm, zaujímavý nápad.
Hned prvý, najednosuchší spôsob aký mi napadol je, že do adresára kokpitu Mig-19 skúsiš prekopírovať kokpit Mig-9 (pravdepodobne v hlavnom adresári Il-2, jed zo .sfs archívov).
Samozrejme, že to nemusí fachčit, je to len pokus-omyl a človek sa učí z vlastných chýb, no a nie som modder.
Ak sa ti to náhodou podarí rozchodiť, tak bude zrejme treba (možno aj nie) zosynchronizovať budíky Mig-9 a motory Mig-19. Tiež je to len domnienka.
Držim palce a daj aj report.
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
Hmm, zaujímavý nápad.
Hned prvý, najednosuchší spôsob aký mi napadol je, že do adresára kokpitu Mig-19 skúsiš prekopírovať kokpit Mig-9 (pravdepodobne v hlavnom adresári Il-2, jed zo .sfs archívov).
Samozrejme, že to nemusí fachčit, je to len pokus-omyl a človek sa učí z vlastných chýb, no a nie som modder.
Ak sa ti to náhodou podarí rozchodiť, tak bude zrejme treba (možno aj nie) zosynchronizovať budíky Mig-9 a motory Mig-19. Tiež je to len domnienka.
Hmm, zaujímavý nápad.
Myslím, že tak jednoduché to nebude
Ano, obzvláště proto, že nejsem Modař - fakt nevím jak poznám soubor kokpitu. Možná najdu na netu, ale fakt nevím
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.