compound/ boolean akorát to dělá nějakej pomatenec, ale nakonec to z toho vykoukáš YouTube Video
Akorát si pamatuj, ten script nemusí vždy fungovat úplně na 100%, u šložitých objektů má tendenci dělat chyby v tom smyslu že některé hrany vynechává ..
...jen bych se chtěl zeptat - dá se v Maxovi řezat jiným objetkem? (třeba vložit krychli kolem koule, oříznout to a udělat krychli se zaoblenýma hranama ála hrací kostka)
Zaoblovat můžeš daleko jednodušeji Modifikátory, jako TurboSmouth a tp.
Jo, přemejšlel jsem, že bych se do ní pustil někdy po maturitě... ale bylo by to jen 3D, kódy byste si museli dodělat sami, i když u barracudy toho asi moc nebude...
Jo, přemejšlel jsem, že bych se do ní pustil někdy po maturitě... ale bylo by to jen 3D, kódy byste si museli dodělat sami, i když u barracudy toho asi moc nebude...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
31 dělá Ranw (3Dčko; systémy a tak, kokpit třeba, chtěl dělat Eric - S3 - ale ten je na vojně )
přemejšlel jsem ale, že kdyby ten kokpit od 25 byl co k čemu, tak bych jim ho dal...
ad magot
Dělal ji Ranw, jako frankenéro. A ještě k tomu mizerný.
Upravil/a Koty dne 27-04-2015 18:44
Ako pise Koty. Z britskych palubnych bombrov zacal Asheshouse Blacburn Skua, ale nedokoncil. Na Free modding je tiez jedna zacata Skua, ale bez updatov. Dalej Champi ci ako sa vola na SAS mal model Fairey Albacore, ale neviem ze by nieco niekedy vydal (mozno sa mylim...). Aviator mod team mal Fairey Firefly V na svojich strankach, ale bez updatov.
Sorry za OT, chel som len informovat kedze sledujem britske palubne lietadla v il2 svete.
Hmmmm... vyskytl se další háček, pánové - jak vyřešit situaci, kdy má být v křídle nádrž po celé délce? Možnosti:
1- Udělat křídlo jako jeden kus. (Jelikož je to pětadvacítka MiG, je to opravdu velké křídlo.)
2- Udělat křídlo jako více kusů a nádrž připojit k vnějšímu dílu.
3- Udělat tu nádrž z více kusů.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.