U me zasadni merou zalezi na chlastu, resp. mire poziti alkoholu. Za strizliva, vedom si vsech svych mindraku, se tak nejak podvedome snazim pretloukat je vznesenosti a velkorysosti a janevim jakejma jeste cnostma. Samozrejme se snazim je davat vsem dostatecne na odiv. To me pak nasledne ukaji me ego.
...Pod vlivem alkoholu (cim vice tim lepe) pak jednam naopak. Oprosten od vsech svych moralnich neduhu a bloku, dostavam se na pravou (rozumej ANIMALNI) podstatu meho ja a dle toho taky konam. Jedine po cem potom nestrilim je pajdulak na padaku. A to jen proto ze ho vetsinou nevidim.
...Pro mne osobne asi nejlepsi mozny zpusob jak si uzit (nejen) ILa. Vlastne jeste trochu lepsi je alkohol v kombinaci s hulenim. To je pak i pouhy vzlet to nejvetsi vytezstvi...ale o tom uz bylo tady i jinde napsano mnoho.
PS: krasne vlakno, ty mam na VSK nejradeji
PS2: psano za strizliva
LC_LEON_CZ napsal:
Z jaké letky jsi vlastně Ty, Jiříku? Nikde nevidím žádný prefix. Rád bych se podíval na VAŠE pravidla
Když ono záleží na tom, odkud se na to díváš. Už leta jsem EAF, ale nelítám s nima, protože přešli komplet na mody. Taky jsem VGR, ale s nima nelítám v podstatě ze stejného důvodu. I když občas lítám, páč na AH ty blbosti potřeba nejsou. A celkově je mě to úplně buřt co jsem, hlavně že je u toho legrace.
P.S. Jo a pro některý jsem furt Vogon
EAF? Co to je? Na SVK v seznamu letek není a na HyperLobby jsem nikoho s takovým prefixem snad ještě neviděl Byl by nějaký link, pls?
Přestože jsem byl zpočátku velký příznivce modů, tak ve chvíli, kdy jsem musel mít 5 (slovy pět) instalací Šturma, abych pokryl všechny servery HyperLobby od čisté 4.09, přes UI, UP až po ADW, takže jsem musel mít pro IL-2 vyhrazený celý jeden 80GB HDD (největší instalace IL-2 měla 22 GB ), tak jsem si řekl DOST a všechny Šturmy šly i s modpacky do háje. Takže od Vánoc brázdím nebe v Camelu (pro všechny servery v RoF stačí kupodivu jediná verze hry) a když mě přepadne nostalgie, tak nastartuju IL-2 WoP a doufám, že těch 14 dní do vydání IL-2 SoW:BoB nebudu muset starého Šturma instalovat zpět. Ale ani WWI stroje nejsou tak jednoduché, jak jsem si zpočátku myslel, takže na učení toho tu je opravdu naštěstí hodně
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 14:44
Jak to tak pročítám...Leone, ty jsi ale hroznej Mirek Dušín.
Kromě paragánů se snažím sejmout jakéhokoli nepřítele v jakékoli situaci.
Jen je útok na letiště celkem o hubu, tak to zpravidla neděláme...Jen občas, když zachlastáme a pokouříme a probudí se v nás naše ANIMÁLNÍ choutky.
310_Gringo napsal:
Jen je útok na letiště celkem o hubu, tak to zpravidla neděláme...Jen občas, když zachlastáme a pokouříme a probudí se v nás naše ANIMÁLNÍ choutky.
Choutky mám občas také, když mě někdo třeba hodně naštve, ale máme nějaká závazná pravidla letky, která jsou srovnatelně tvrdá jako třeba již uvedený KODEX CTI LIONŮ. A pokud bude nějaký pilot tento kodex porušovat, kazí dobré jméno celé letce, nejenom sobě. A dobré jméno je to nejcennější, co letka má, buduje se dlouho, ale dá se ztratit celkem rychle...
310_Gringo napsal:
Choutky mám občas také, když mě někdo třeba hodně naštve, ale máme nějaká závazná pravidla letky, která jsou srovnatelně tvrdá jako třeba již uvedený KODEX CTI LIONŮ. A pokud bude nějaký pilot tento kodex porušovat, kazí dobré jméno celé letce, nejenom sobě. A dobré jméno je to nejcennější, co letka má, buduje se dlouho, ale dá se ztratit celkem rychle...
310_Gringo napsal:
Přece i Třistadesítka má svoje pravidla http://www.311raf...?page_id=5 tak proč se divíš, že jiné letky svá pravidla neporušují ?
To Jirka: Froté ručníky jsem zkoušel, ale pak se mi legračně zrychlí dech a zapomínám, na co jsem byl vlastně naštvaný
Merten napsal:
Zvláštní jak se vždycky všichni ohání naším kodexem .Apropo co to vubec je?
Kodex cti je alfou a omegou každého stíhače v letce. Neříkej ale proboha Fučidovi, že ho vydíš dnes poprvé, jinak Tě degraduje na podvojína http://www.czechl...
Kodex Lionů
1. Važte si života svého kamaráda tak, jako si vážíte života vlastního!
2. Podřiďte veškeré své konání úspěchu akce!
3. Pokud jste neschopen dalšího boje, tak se vraťte i se svým Rottenfliegerem / Rottenführerem okamžitě na základnu. Taran není povolen za žádných okolností - na to je pro nás váš život i stroj moc cenný.
4. Pokud je nepřátelský stroj neschopen dalšího boje, nechte ho zmizet. Jestli si to nechcete odůvodnit jako projev rytířskosti tak si to zdůvodněte jako šetření munice.
5. Nikdy nestřílejte na pilota na padáku, nebo na pilota zjevně se pokoušejícího opustit letoun!
6. Člen 1st Czech Lions nikdy neútočí na startující nebo přistávající stroje nepřítele!
Samozřejmě že tohle všechno znám Ale opravdu mě přijde až směšný když vidím jak se hned každej naváží do nás,našeho jednání a kodexu.Myslím že je to snad jen o tom jakej seš člověk protože hovado střílí i na padáky zatímco TI DOBŘÍ to nedělají nebo to už teda k tomu musí být důvod .
A vubec vy se tady bavíte o sestřelování a to není nic pro mě SG a KG to je pro pořádný chlapy .
MK_KaiN napsal:
Můj uz kokso To jsou plky, to se jen tak nevidí. Jsi asi Ježíš Kristus ne?
Ty si radši dávej pozor, abys měl upgradovanýho clona, až Tě zase někdo smahne v EVE Tam na nějaký kodexy v nule moc spoléhat nemůžeš
To Merten: Do Lionů se tu navážel snad jen 3IAP_Sasa, když nadával, že ho piloti od Lionů zprasili 5001x. Já jsem si jen dovolil váš kodex tady ukázat, stejně jako od letky FK a dalších, jako odpověď někomu, kdo se tu hrozně divil, že i takové věci existují a je možné tahat je do boje.
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 16:03
Tý, Leone. A proč se tu vlastně rozepisuješ a moralizuješ o kodexech a letkách a ostatních hovadinách, když zároveň píšeš, že už ILa nelítáš ? Ty děláš nějaký předvolební průzkum ?
310_Gringo napsal:
Přece i Třistadesítka má svoje pravidla http://www.311raf...?page_id=5 tak proč se divíš, že jiné letky svá pravidla neporušují ?
Nevšiml jsem si, že bych střelbou na startujícího nepřítele porušil nějaké naše pravidlo.
Proč nesejmout týpka, kterej ti půjde co nevidět po krku?
Il2 se snaží simulovat letecký boje 1940-1945.To znamená VÁLKU.
A protože se snažím si tuto simulaci užít na plný kule, tak mě nějakej morální aspekt útoku na letiště vůbec netrápí.
Jestli si chceš v zájmu rytířkosti ukrojit kousek z atmosféry leteckých bojů, tak je to tvoje volba.
Například operace Bodenplate, či Bitva o Británii...Kua to byli zlí modří šupáci.Dal bych jim všem banána
Jirka napsal:
Tý, Leone. A proč se tu vlastně rozepisuješ a moralizuješ o kodexech a letkách a ostatních hovadinách, když zároveň píšeš, že už ILa nelítáš ? Ty děláš nějaký předvolební průzkum ?
Naše letka kdysi dávno vznikla jako reakce několika usmrkaných zelenáčů na nefér chování ostatních hráčů na jednom nejmenovaném soutěžním serveru, kde se opravdu prasilo o sto péro. Smutné bylo, že prasili i zkušení piloti, tak se několik lidí dohodlo, že se dají dohromady a porazí je i bez vulchování, vyžírání, vulgárních nadávek na TS a s konvenčními letadly (většina lidí tam totiž létala na I-185). A protože se zadařilo, byl důvod k založení letky, která si už z principu okolností svého vzniku velice potrpěla na svoje dobré jméno a dodržování pravidel. A jelikož se rád toulám po webech ostatních letek, mám samozřejmě v merku i jejich pravidla a kodexy. Občas se bavím tím, že je tu připomenu a nejlépe těm pilotům, které k té letce patří Nic víc, nic míň...
To 310_Gringo: Nikdo neřekl, že vaše pravidla porušuješ, jenom můžeš vzít na vědomí, že jiné letky můžou mít jiná pravidla, které prostě nechtějí porušit i přes svoje animální choutky, navzdory zdůvodňování, že válka je válka apod. omluvám...
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 17:19
MK_KaiN napsal:
Můj uz kokso To jsou plky, to se jen tak nevidí. Jsi asi Ježíš Kristus ne?
Ty si radši dávej pozor, abys měl upgradovanýho clona, až Tě zase někdo smahne v EVE Tam na nějaký kodexy v nule moc spoléhat nemůžeš
Neboj nic, clony mám 4 EVE je jediná, čistokrevná, nemilosrdná válka na netu. Pravidlo jediné. Silnější vyhrává.
Tak tak, drsnější a krutější on-line herní systém než EVE zatím ještě nebyl vymyšlený Každý člověk kterého potkáš, je tvůj nepřítel, neexistuje něco jako neutrální hráč A s každou smrtí člověk ztrácí vše, žádné REFLY jako v IL-2
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 17:20
Padaky me nikterak nevzrusujou, pokud nejsem prvni sundan na padaku, utoky na letadla na letisti sou v poradku, proto je tam flak a kdyz uz neni flak , tak to vyresi 4t SC s O sec. zpozdenim , to ma hezkej rozptyl
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.