November 23 2024 04:28:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
1stCL_Pagy
Kurtis Šklebící se Nevím komperu jsem přestal veřit sry, ale 510 zkutečnejch nedá E4/B ani dkyby jsi jí přidal raketu Šklebící se a s pbarrym jsme dávali mnoho soubojů, Spit I vs Emil od E1 po E4 a dost to sedí, Spit lépe manévruje, a je rychlejší, on měl byl snad ve všech výškách nepatrně rychlejší a nad 5Km díky merlinu to mělo být začít znát. Když pbarry udělal zvrat dolů a já šel za ním začal mi díky přímímu vztřikování ujíždět, ale spit začne emila pomalu dojíždět. Myslím že Spit mk I se hodně povedl, aspoň dle mé osobní zkušenosti

1stCL_Fucida
Tak na 510 skutečnejch u E-4/B bych vsadil i boty Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AMP
Kurtis napsal:
Koukám do Comparu a pokud se tomu dá věřit, tak výkony Spitfiru Mk-I v porovnání s Bf-109 E-3 jsou dost vtipné až trapné. Pochybuji, že Merlin má maximální výkon ve výšce 4km. Rozhodně však všichni víme, že Befko bylo lepší pod 5km a Spit zase nad 5 km. Z toho mi vyplývá, že modovanej Spit-I je totál fekál.

To už mi přijde mnohem věrnější Spitfire Mk-II, ovšem tam si naopak myslím, že jeho "bojový" výkon (100%) je oproti Befku dost nízký.

Hurricane Mk-IB je taky dost nadopovanej. Podstatně víc, než jeho potomci Mk-II. Což je také velmi ubohé Zamračený

Každopádně špatně namodovaná letadla konkrétně v tomto případě hodně kazí dojem z jinak naprosto výborného tématu speciálky. A to je škoda. My si s tím nějak poradíme, což o to. Ale je to haluz.

Jakoby v roce 1944 "modované" stodevítky G-6 dokázaly výkonově vymazat náskok P-51 a klidně si to pak ještě v osmi km rozdali s P-47 ...

Se těším na tvoji specku, kde bude vše sedět na sto procent. Aby se to potom nedohadovalo že toto či ono je zmodované, že to neodpovídá skutečnosti atd atd...... Toš se ukaž frajere........

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Fucida
Kurtis udělal specku, na kterou se dnes docela dost vzpomíná a Tank na podobném principu připravuje svou. Kurtisova specka byla z hlediska planesetu historicky 100% korektní.

Tzn. Frajer se už ukázal Úsměv Z jeho strany nejde jen o hloupý kecy těch, kteří nikdy nic nevyprodukovali a nedokáží si to srovnat. Jsou to celkem správný připomínky. V mnou organizované akci by v rámci BoB rozhodně Hurricane Ib nebyl Úsměv

AMP
1stCL_Fucida napsal:
Kurtis udělal specku, na kterou se dnes docela dost vzpomíná a Tank na podobném principu připravuje svou. Kurtisova specka byla z hlediska planesetu historicky 100% korektní.

Tzn. Frajer se už ukázal Úsměv Z jeho strany nejde jen o hloupý kecy těch, kteří nikdy nic nevyprodukovali a nedokáží si to srovnat. Jsou to celkem správný připomínky. V mnou organizované akci by v rámci BoB rozhodně Hurricane Ib nebyl Úsměv

A k čemu ty řeči a připomínky vedou??? V poslední době dělá specky jen Lekk. Když umí lepší(aby vyhlášení nezabralo 10str připomínek o ho..), tak ať se předvede...
Upravil/a AMP dne 29-01-2010 15:52

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Fucida
Nemyslím, že dělá specky jen Lekk Úsměv Jen teď má dvě za sebou. Jedna speciálka například v tuto chvíli čeká jen na to, až se tahle odletí - a jestli se na ní všechno povede tak, jak její tvůrce (a banda lidí, co mu do toho už teď kecá) plánuje, mohla by na delší dobu nasadit etalon v rámci kratších (jednovečerních) speciálek Úsměv

Akce, kterou dělal Kurtis, nebyla zcela veřejná. Byla tam potřeba kooperace v rámci letek a byly tedy přizvány pouze letky. Mám za to, že se to týkalo 310/311 a 3IAP/BAP vs. Lionstvo. Trvalo to cca 12 hodin, nebo kolik a bylo to dost brutální Úsměv

1stCL_Pagy
Zanechme hádek a připomínek Šklebící se Korektní by byli Spit Mk Ia, Hurican Mk Ia, proti, E3-E4, C4,C4/B a E4/N Šklebící se ale ty nemáme Šklebící se, Henkeli mylím verze P4, možná H2

1stCL_Fucida
He he Úsměv Pagy to pro samou jendnoduchost vlastně shrnul docela správně Úsměv

310_Gringo
1stCL_Fucida napsal:

Akce, kterou dělal Kurtis, nebyla zcela veřejná. Byla tam potřeba kooperace v rámci letek a byly tedy přizvány pouze letky. Mám za to, že se to týkalo 310/311 a 3IAP/BAP vs. Lionstvo. Trvalo to cca 12 hodin, nebo kolik a bylo to dost brutální Úsměv

Mimochodem pro všechny zúčastněné členy z 310 sq. nejhustší, nejatmosféričtější a nejemotivnější zážitek na virtuálním nebi.Tohle Curtissovi nikdy nezapomenem.(V dobrém slova smyslu).Mrknutí
Upravil/a 310_Gringo dne 29-01-2010 17:35

Lekk
Takže se všichni zase posadíme prdelí na zem a smíříme se s tím, že UP je taky na howno. Takže vážení po x bezesných nocích jsem s politováním zjistil, že nejsem schopen najít zmíéněnou chybu mezi klávesicí a židlí a že na čase jsou regresní testy. Výsledek je jasný..všechny mody 2.0M jsou na hovno!

Takže jediné skutečně funkční a stabilní prostředí je 2.0 se ZUTI 1.1 - tj stejné nastavení jako se letělo frozen race. Tímto se omlouvám za mystifikaci..ale ZUTI 1.11 a ZUTI1.12 jen na vlastní nebezpečí. Server nebude mít CRT=2, takže byste se měli připojit bez potíží...ale radši pokud ještě máte staré nasatvení pls držte ZUTI 1.1 dokud to jde.Smutný

Hoper
Lekku, ZUTI 1.1 tam je stále - plus je k tomu buď 1.11 nebo 1.12
takže by neměl být problém s tvým požadavkem nastavení....

Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Kurtis
Je mi docela líto, co jsem způsobil. Rozhodně jsem nenapadal Lekkovu snahu o dobrou specku. Jenže modovaná letadla neodpovídají tomu, co bych si od kanálu 1940 představoval. Resp. tomu, co se nad ním v tu dobu pravděpodobně dělo. A tak jsem na to upozornil. To je celé ...

1stCL_valhera
Tak trochu OT ke speciálkám...
Speciálky jsou super, a kecy kolem nich jsou celkem předpokládatelné Úsměv Planesety jsou buď "špatné" nebo FM modovaných letadel stojí za prd Úsměv

Já už téměř vůbec nelítám, vlastně jen specky. Díky (nejen) Lekkovi vlastně lítám na mé poměry dost často. Jsem rád za vše, co se tady ve smyslu speciálky objeví. Tak jen tak dál....

Panek
ZUTI 1.11 a ZUTI1.12 je nestabilní potvora!!! Naštvaný
Jak to pustím, tak nemám jistotu jestli mi Il nepadne. Teda teď kecám. Mám jistotu, že mi IL padne v nejbližších 30 minutách. Naštvaný

310_Ikar
Jeste je tu taky jedna moznost co nam nabizel svyho casu pan reditel. ...Kdyz se ti to kurva nelibi, tak si to prepni jinam...Úsměv

www.310raf.com
311_Tank
Kurtis mel vyhodu ze specka byla na vychodni fronte kde imho IL poskytuje nejkomplexnejsi planeset a neni moc treba sahat po modech kterejm chybi konzistentni FM a DM.

Kdokoliv se snazi udelat specku z jiny oblasti narazi na problemy souvysejici s vyse uvedenym.

311_Tank
Tanku: Bf 109 G-4 vítám, Talián mě nenadchne Ani kdyby to byl MC 205 III.s

Jelikoz nikdo nechce litat talianky vazne uvazuji o nasazeni nejaky zahranicni letky. Aspon by se radne nasimulovala spoluprace dvou HQ (OKL/AM) a jazykova bariera.

USAAF/RAF/RN taky budou mit nejspise oddelene HQ pokud bude dostatek lidi.

1stCL_Fucida
Myslím, že piloty pro italská letadla najdeš Úsměv Jen to nebudu já Úsměv

Max_FX
Hlasim se jako nahrada pro BLUE.
Děkuji

Tajpan
Panek napsal:
ZUTI 1.11 a ZUTI1.12 je nestabilní potvora!!! Naštvaný
Jak to pustím, tak nemám jistotu jestli mi Il nepadne. Teda teď kecám. Mám jistotu, že mi IL padne v nejbližších 30 minutách. Naštvaný

musíš mať niečo zle nainštalované. Kvoli jednej ptákovine(Ati-catalyst) som musel nainštalovat celý Il2-Ultra2.0, MDS1.12 a plus famozny nový mod.
všetko šlape ako švajčiarke hodinky.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,427 návštěv