November 04 2025 20:00:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 2
Ajvn, 1stCL_Ricrd

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Speciálka FROZEN RACE
Lekk
Tanku PM.
Proč bych měl počítat tanky v přehradě?Zamračený Bud to trefíš nebo ne...nebudeme lítat tam a zpátky dokud to nevystřílete všechno. Pro potvrzeni zasahu máš zadního střelce...nebo pokud jsi hooodně odvážnej mužeš si to vyfotit při opakovaném pruletu.Mrknutí

flaky - jaký asi tak flaky nám IL 2 šturmovik nabízí...Vyděšený Pokud sis myslel, že ti přijde mapička s křížkem flakových bateríí, který zameteš seš na omylu...Dam B rozhodně nevyráželi na rande zabít flaky..měli jiný úkoly...řekl bych humánnějšíVyděšený

hele sry..ale označení cílů máš naprosto přesně v brifingu..Bivoy k tomu sednul a za 10 minut je všechny naprosto přesně našel od okaMrknutíjo a jinak nemáš pravdu..jsou uplně jinde!!

j4ck41
jenze Bivoy je starej citer Šklebící se

Lekk
Fuči - pls PM - mužeš rozeslat modrým? Mrknutídíkes.

311_Tank
Vyridime to radsi po PM.

Nevim co je tak vyjmecnyho na tom chit znat fakovy pozice ? U skutecnejch damm busteru tu trasu taky prolitavali pathfinderi aby se hosi mohli vyhnout nejvetsim koncentracim nemeckyho flaku (to je snad i ve filmu ze tam letej delsi trasou kuli flaku). takze co sem ja ocekaval byly nejaky kolecka, ovaly obdelnicky ktery by priblizne zakreslovaly nejtezsi flakovy pozice na mape.Mapa flaku se snad kreslila naprosto standardne z hlaseni denich/nocnich naletu.

Lekk
jenže to platilo do 44 týho..ted je už všechno jinak..fronta se zhrotila a všude sou hromady flaku..žádný pozice vic a min...takže flak je všude..dyt to tam máš napsaný.Mrknutí

311_Tank
Pokud se fronta zhroutila a nemci ustupuji prepokladam ze flaky sou koncentrovany u ustupujicich vojsk tudiz podel komunikaci a nezacli rust na polich ... Zvlast v holandsku.

Merten
Tanku a příletový kurzy bys v tom rozkazu nechtěl? Vyděšený Šklebící se

311_Tank
Ja uz sem vecinu namitek proti naplanovani naletu vznesl na patricna mista a trvam na tom aby byly zapsany do letovy knihy.

Tim moje ucast na planovani operace konci a jdu se venovat priprave moji posadky a stroje.

Lekk
Píšu si Mrknutí

BIVOY
VGR_j4ck41 napsal:
jenze Bivoy je starej citer Šklebící se

Veškeré číterské umění mám od Šakalíta , áno za deset min. jsem našel pravděpodobné cíle , ale trvalo mi 2 dny než se mi podařilo na mapu dát letadlo!!!(byl jsem poprvé v tvorbě misí a nevládnu engliš) .

BIVOY
Ny ní , když jsou rozkazy rozdány nastal čas http://www.youtub...V3LEEm5cGk

Panek
VGR_Lekk napsal:
Takže posláno - snad už mají všici. Jak bude dále rozebíráno a na instruktáži sděleno:

dostali jste seznam cílů/akcí, které byste měli provést - některé jsou primární (ty opravdu byste měli dát) a některé sekundární (na ty se mužete vybodnout, ale je škoda si to nezkusit). Zpusob jak to provedete je ZCELA na vás...tj. skutečně mužete ignorovat co jsem napsal o způsobu provedení - ALE vystavujete se riziku, že si neužijete tolik kolik si mužete užít.
Nicméně stále platí hlavní je přežít a splnit maximum úkolů.
VŠICHNI MAJÍ JEDEN ŽIVOT A JEDEN STROJ (paradoxně strojů bylo na konci války neurekom). Uvidíte, že refuel, reammo a repair dá při jednom stroji dost grády celé akci! Omezení RRR nejsou - časy jsou nastaveny tak akorátVyděšený - tj. benál 2 galony/s, ammo - 8 minut, rep - 5-15minut dle poškození. Doporučuji projít možnost přezbrojit a také natrénovat samotný postup RRR - server UK-DED3 je na to ten pravej! Pak že je IL porád stejnej!

Pokud o svuj stroj příjdete mužete se zapojit po 10 minutách do boje zpět na své puvodní domovské základně a samozřejmě v tom samém stroji.Mrknutí

Návodčí není - ale pokusím se zprovoznit radar s krátkým dosahem - 20km od letiště.Mrknutí

A nyní to nejduležitejší - nastavení JSGME:

Pro uspěšný start v této specce mužete mít max jen tyto volby zaplé v pravém okně?
[img]http://www.virtualgrimreapers.cz/images/photoalbum/album_52/jsgme.jpg[/img] is not a valid Image.
Poslední dvě volby jsou pro slabší kompy a pro 6DOF rozhlížení - takže zapnou jen ti, kteří potřebují. Všechno ostatní je a bude hodnoceno jako cheat pro tuto specku!! 6DOF pro 4G jsou také zakázané, jelikož jsou rizikové pro on-line.

Už to bylo hluboho

alfik
Dnes jsem se dozvěděl že budu v době specky na šichtě. Čili, ač nerad, předávám tímto svého naleštěného Juga nějakému šťastnému náhradníkovi. Smutný
Zbraň je nabitá a zajištěná. Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

606_hayes
a ja sa chcem oopytat jednu vec, nebude to robit lag fest kedze tas tam je celkom dost ako lietadiel plus to hnusne pcoasie, ? len sa pytam ono viem ze tie mraky zrazaju dost FPS

http://606.klikej.org/news.php
Panek
Dá-li bůh, nebudou lagy.

1stCL_Bumik
Ještě Laggy do toho Cool

Lekk
606_Sleeper napsal:
záloha pro p47, díkMrknutí

stalo se co sis přál...už nejsi záloha.jukni na rozkazy.Mrknutí

310_Podrs
Někdo by mohl udělat specku úplně bez mraků a hlavně bez letadel, aby to lidem nelagovalo, co? Úsměv

http://www.310raf.com
606_hayes
jo jo, najlepsie tak Šklebící seŠklebící se

http://606.klikej.org/news.php
doktorkop
Mohl by mi někdo poslat rozkazy pro giganty na mail?Abych měl alespoň nějakou představu,co mě čekáÚsměv
díky
doktorkop@seznam.cz

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,456,964 návštěv