Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
olda Olde maly |
Přidané 29-12-2009 00:17
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
Díky Pane kolego  |
|
|
|
Hadilow |
Přidané 29-12-2009 08:42
|

Nováček

Příspěvek: 2
Založený: 29.12.09
|
Ahoj pánové,
po XXX letech jsem se zde konečně zaregistroval a přinutil mě k tomu tento úžasný ruský produkt ROF. Mám dva dotazy, které mě dost trápí
1 - v přihlašovacím okně "User Autorisation" se po startu hry nacházím klidně několik minut, je vidět kursor myši, ale ať klikám na login jak chci (a chci hodně ) tak se neděje vůbec nic. Až po několika minutách se objeví místo kurzoru takové žezlo či co a jde to! Je to nějaký můj síťový problém? Na reistračním videíčku jim to frčelo okamžitě. Jaké máte zkušenosti?
2 - peru se s nastavením pohledů. Ze šturma jsem zvyklý pomocí Nview se plynule rozhlížet kam chci a mám návratové centrovací tlačítko. Jde to nějak nastavit i tady? Bohužel Track IR je nedostupný . V dogfightu se mi z těch nastavených pohledů točí šiška a a za chvilku nevím kde je kdo
Dík moc pánové! |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 29-12-2009 09:21
|

Diskutující

|
Čau. 1. Tak s tím problém nemám. Co máš za komp a případně za připojení? 2. Používám kloubouček a centr pohledu je nastaven na Num 5. Takhle jsem už zvyklý. On Ti určitě někdo podá podrobnější informace. Já zatím v Rofu dost tápu. Zatím mně teda moc nenadchl. |
|
|
|
Hadilow |
Přidané 29-12-2009 09:45
|

Nováček

Příspěvek: 2
Založený: 29.12.09
|
Ahoj, dík za odpověď
1 - Intel Core 2 Quad 2,83 GHz, ATI RADEON 4850, 4GB RAM, připojení je od "kyslíků" - ADSL
2 - taky používám klobouček, ale má to pevně nastavené výchylky (vlevo, dozadu, atd.) a při puštění kloboučku se to vrátí do výchozí pozice. Chtěl bych plynulé rozhlížení pomocí kloboučku. Jak to máš nastavení v "settings"?
Zatím jsem z toho také takový rozpačitý :-)
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-12-2009 10:41
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Login je pomalý v případě že jsou problémy u neoqb. Včera večer zrovna byly problémy s ověřovacím serverem, nebylo to způsobeno tím?
Silně doporučuji opatřit TIR.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 29-12-2009 10:44
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Hadilow napsal:
Ahoj, dík za odpověď
1 - Intel Core 2 Quad 2,83 GHz, ATI RADEON 4850, 4GB RAM, připojení je od "kyslíků" - ADSL
2 - taky používám klobouček, ale má to pevně nastavené výchylky (vlevo, dozadu, atd.) a při puštění kloboučku se to vrátí do výchozí pozice. Chtěl bych plynulé rozhlížení pomocí kloboučku. Jak to máš nastavení v "settings"?
Zatím jsem z toho také takový rozpačitý :-)
Ty uz by jsi mel mit TIR povinne a davno ! :-)
Hraj si s rezimy pohledu v rolete viz pikčur. Meni to tusim prave i chovani klobouku...
[img]http://img526.imageshack.us/img526/8035/92907864.jpg[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 29-12-2009 11:18
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
olda maly napsal:
Čau. 1. Tak s tím problém nemám. Co máš za komp a případně za připojení? 2. Používám kloubouček a centr pohledu je nastaven na Num 5. Takhle jsem už zvyklý. On Ti určitě někdo podá podrobnější informace. Já zatím v Rofu dost tápu. Zatím mně teda moc nenadchl.
Ve kterém jiném simulátoru můžeš ustřelit soupeři příčku mezi křídly, nebo poškodit nosník a pak pozorovat, jak mu mává křídlo, až se ukvedlá, pomalu se bortí a nakonec se efektně s praskotem zlomí ? Tohle mi právě u IL-2, WWII Janes, Microsoft Combat Sim., EaV, WarBirds a vlastně ve všech simech chybělo, tam letadlo buď křídlo má nebo nemá (nebo je na něm zobrazeno nějaké předdefinované poškození), RoF je první simulátor, kde můžu odkusovat soupeří křídlo kulometem kousek po kousku, nebo vidět tu postupnou destrukci poškozené konstrukce při přetížení Nemluvě o efektních úplavech za soupeřem při honičkách apod. efektech, o kterých jsem si v IL-2 mohl nechat jen zdát
Upravil/a LEON_CZ dne 29-12-2009 11:19
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 29-12-2009 12:01
|

Diskutující

Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
ano tohle vsechno je pravda ... bohuzel postupna destrukce letounu nezajisti zabavnost hry jako takove a v tomhle ma RoF jeste hooodne co dohanet ... a otazka zni jestli vubec kdy dozene |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 29-12-2009 12:24
|

Uživatel

|
VGR_j4ck41 napsal:
ano tohle vsechno je pravda ... bohuzel postupna destrukce letounu nezajisti zabavnost hry jako takove a v tomhle ma RoF jeste hooodne co dohanet ... a otazka zni jestli vubec kdy dozene
U mě nastal problém přesně opačný IL-2 hraju už spoustu let, ale teď jsem ho nějakou dobu odložil a věnoval se RoF. Nejdřív jsem se vztekal nad jedovatostí Camelu, problém udržet se za úplavem soupeře třeba ve Fokkeru Dr1 mám pořád, snadné přepadávání do vývrtky při kdejakém poryvu, děs. Když jsem se pak ale po nějaké době vrátil za knipl IL-2, s údivem jsem zjistil, že bez těch atmosférických efektů, kterých je RoF plný, mi přijde IL-2 jak hodná dětská arkádovka Samozřejmě že hodně dělají specifické rozdíly mezi 700 kg letounem a 4,5 tunovým letounem, ale najednou mi přišlo, že v porovnání s RoF letadlo v IL-2 jezdí po neviditelných kolejnicích, občas jako by ve vzduchoprázdnu a díky realistické simulaci jsem začal raději létat RoF a u IL-2 pomalu přestávám mít radost ze simulovaného pocitu letu, který se mi tam teď nějak vytrácí Samozřejmě, že je to i o osobních preferencích, kdo má rád dynamický masomlejnový dogfight IL-2, kde se dá umírat 10x za minutu, tak tohle v RoF nenajde, ale já už v IL-2 měl raději COOP a přísný režim virtuálních válek, takže mi nedělal nějaké větší problémy ani ten COOP styl v RoF, který je tu proti IL-2 jinak opravdu velice nedotažený. V podstatě už jen tajně doufám, že nový IL-2 Storm of War, co má za 14 dní vyjít, nabídne alespoň stejně propracovanou fyzikální simulaci, na jakou jsem si zvyknul v RoF, protože mě letadla WWI jinak opravdu neoslovují  |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-12-2009 13:27
|

Fusioner

|
ROF je o generaci dále, bohužel (vlastně bohudík). Mám i Over Flander Fields, kde je slušná kampaň, spousty letadel, jistá historická přesnost, ale prostě létat v tom už nemohu. Ve srovnání s ROF je letový model naprosto mrtvý.
Mimochodem, co se týče zábavy, Il-2 Sturmovik měl stějne nulové zasazení kariéry do historických souvislostí a letali se skriptované mise, stále stejné, stále dokola. ROF své chudé mise alespoň generuje... A že nemá dogfight? Kde jsou ti létači co tu u Šturma ohrnovali nad dogfighty své realistické nosy?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 29-12-2009 15:17
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11129
Založený: 26.01.13
|
WT_Horrido napsal:
A že nemá dogfight? Kde jsou ti létači co tu u Šturma ohrnovali nad dogfighty své realistické nosy? 
Hier!
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-12-2009 22:12
|

Fusioner

|
Taková pěkná scenérie, boj kolem mraku, Fokker D.VIII
http://www.youtub...wk_-2Qh8ik
Upravil/a WT_Horrido dne 29-12-2009 22:13
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 29-12-2009 22:31
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Jezsuskote ty autobusy ale dostaly výprask!
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 29-12-2009 22:52
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
a pak že německý letadla nejsou číty....
http://www.youtub...re=related |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 29-12-2009 23:48
|

Uživatel

|
Tohle fakt letělo? Mně sice několikrát u Fokkera Dr.1 upadlo půl horního křídla a pořád jsem byl jakž takž schopný letu, i u Delfína mi upadlo celé pravé spodní křídlo a ještě jsem ho dotáhl na nouzák, ale takovýhle zvěrstvo snad není možný
Upravil/a LEON_CZ dne 29-12-2009 23:49
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-12-2009 00:40
|

Fusioner

|
To je asi lag z online letu, uz jsem narazil na hořícího Spada který vesele létal dokud jsem ho "znovu" nezapálil.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 30-12-2009 00:46
|

Diskutující

|
  |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-12-2009 00:48
|

Fusioner

|
Nářadíčko pro malování letadélek! Návod a hlavně photoshop soubory s texturama pěkně ve vrstvách. Paráda.
http://riseofflig...ials/cscum
Pozor! Je to zřejmě nějaké provizorní řešení takže linky vedou na stránky v bukvách a je tam defaultně zaškrtnuta volba na instalaci nějakého "užitečného" hnusu, tak opatrně.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 30-12-2009 00:55
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
Nářadíčko pro malování letadélek! Návod a hlavně photoshop soubory s texturama pěkně ve vrstvách. Paráda.
http://riseofflig...ials/cscum
Pozor! Je to zřejmě nějaké provizorní řešení takže linky vedou na stránky v bukvách a je tam defaultně zaškrtnuta volba na instalaci nějakého "užitečného" hnusu, tak opatrně.
Už ve hře vidí ostatní Tvoji změněnou kamufláž, nebo se stále musí používat ten hnus fialovej SHARING TOOLS? Kdo ten hnus neměl nainstalovanej (99% hráčů), tak viděl místo kamufláže na soupeřích jen oslnivě bílou barvu bez obrysu, fuj A kdo si ho nainstaloval, tak mu kompletně rozjebal adresářovou strukturu hry  |
|
|
|
BP_dFrog |
Přidané 01-01-2010 11:21
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 326
Založený: 20.01.08
|
Pro skinaře - odkaz na stažení template souborů do Photoshopu :
http://simhq.com/...ailab.html