IL-2 Sturmovik: Wings of Prey - PC
|
310_cibule |
Přidané 23-12-2009 00:02
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
A je to tady, ještě nevyšel nový IL-2 na trh, ale už se k němu dají dokupovat nová letadla, jako v Rise of Flight Alespoň že za těch 2,9$ dostane člověk lepší letadlo, než za dvojnásobek v RoF nějakou opentlenou sekačku... Bože...
A kde?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 00:19
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
310_cibule napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
A je to tady, ještě nevyšel nový IL-2 na trh, ale už se k němu dají dokupovat nová letadla, jako v Rise of Flight Alespoň že za těch 2,9$ dostane člověk lepší letadlo, než za dvojnásobek v RoF nějakou opentlenou sekačku... Bože...
A kde?
Buď si nastavíš třeba v trainingu P-40E a ono Tě to samo nasměruje kde to koupit, nebo třeba tady http://yuplay.ru/...lane-P-40E
Zvuky se tím posledním patchem krapet zlepšily, i když spíš ty externí (např. motory Jaků) |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 23-12-2009 00:38
|
Fusioner
|
Hmmmm, no ještě počkám. Ale dík za odkaz.
Hezkej polet v online nad Sicílií. Parádní krajina a mosty se daj podletět, což je dost důležitý.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 01:08
|
Uživatel
|
V On-line se mi moc líbí manévrové boje v ulicích Stalingradu, pokud stáhneš soupeře až k zemi, bezva adrenalin, když u toho šustí listí, jak letadla škrtají o koruny stromů Obzvlášť I-16 je jako ,,StreetFighter" excelentní Tohle se opravdu nedalo v IL-2 1946 zažít, protože tam byly budovy směšně malý
Fascinují mě ty zimní téměř fotorealistické krajinky, udělal jsem pár screenů s P-51, teď před Vánocemi je to aktuální
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/WoP/P-51_zima1.JPG[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/WoP/P-51_zima2.JPG[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/WoP/P-51_zima3.JPG[/img] is not a valid Image.
A docela rád bych, aby mě někdo vysvětlil, jak skrz tenhle svinčík můžu hledat nějaký doty Nepřehánějí to už s tou realističností? Jako by nestačilo, že už takhle je obraz v rozích zatmavený, protože hra simuluje omezené vidění skrz letecké brýle
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/WoP/svincik.JPG[/img] is not a valid Image.
Upravil/a LEON_CZ dne 23-12-2009 01:17
|
|
|
|
311_Tank |
Přidané 23-12-2009 09:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Tak sem pres noc opatchoval tuhle vec kterou bych se opravdu zdrahal nazvat Simem.
V zadneho nastupce Il-2 se to nemeni v co se to meni je na velice pekne Call of Duty ve vzduchu.
Postrehy:
+ opravdu pekna grafika kdyz to ma clovek blizko u zeme
+ diky silnym blackoutum uz to neni takova krouticka jako sturm a pripomina to vic zabery z realneho boje kde stim tak nekvrdlaj
+ pekne mapy z Doveru ktery je me oblibene misto sem opravdu slintal
- dobrej vykon na slabsich masicnach je docilen klasickym konzolovym trikem, tj kratkou dohlednosti mlhou a dobre udelanym LOD.
- maximalni dohled je opravdu kratky obekty a lesy nevidita tak uz 5km od letadla neda se rozhedne s takovou dohlednosti navigovat podle mapy
- z 20k ft rozhone na tomhle neodbombite
- naprosto otresnej dojem pri metu ve velky rychlosti v mali vejsce, proste 300mph vypada opravdu jinak (proste ty era litaj pomalu)
- otresnej engine management, pominu moznost ovladat vicemotporu najednou, chybejici praporovani a hasicaky, co me ale dostava je WEP ..
- nulove varovani letadla nez vam upadnou kridla
- zbrane.. no nemel sem daleko k pocitu kdy sem poprvi v battlefieldu vystrelil z tankovyho kanonu
- bombery no proste call of duty takovej blembak ma misto vickers K namontovany dva 37mm flaky a stime z 3rd person pohledu dela z befek pekne pyroefekty
- letiste co sem zatim videl az prilis neverohodne mala
- zvuky pri dajvu nekdo nechal otevreny okynka na zadnich sedadlech a a pri WEP nekdo podrazuje z 5 na 3ku asi kuli akceleraci
- strilite po 111ce do praveho motoru a s velkym pyroefektem upadne kridlo leve.
- grafika je asi jediny pozitivni
Upravil/a 311_Tank dne 23-12-2009 10:37
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 23-12-2009 09:51
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
To bahno na sklech je zbytečně přehnaná patina. Nedokážu si představit, že bych si před startem nechal takhle neskutečně zasraný sklo. prostě je to bullshit, podobně jako původní záblesky u hlavní ještě v dobách ILa.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 09:53
|
Uživatel
|
Zapomněl jsi Tanku dát do mínusu nemožnost nastavení konvergence zbraní, absence seřízení gyro-zaměřovačů a chybějící poziční světla v beta verzi
Určitě máš postahovaný všechny patche? S prostříleným jedním křídlem se už citelně chování letadla mění a občas až tak, že to dá práci udržet při manévrech v souboji ve vzduchu
Do plusu bych přidal určitě multiplayer, protože to je jediná věc, kvůli čemu IL-2 WoP stojí za to hrát, navíc v několika různých multiplayer režimech.
TO 1stCL_Fucida: Dovedl bych si ten sajrajt představit někde u ruskýho ILa v tajze, ale u říšské stodesítky, kde ,,ordnung muss sein!"
Neví někdo, jak tady nahodit motor u letadel se spádovým karburátorem, když vám při negativním géčku chcípne? Mně se to ještě nepodařilo, zkoušel jsem ho i roztočit letem ,,z kopce" jako u Rise of Flight, ale jen to zablafe a nic
Upravil/a LEON_CZ dne 23-12-2009 10:50
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 23-12-2009 10:04
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Hollywood, efekty. Je to je hra, ne simulátor.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 10:35
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
Hollywood, efekty. Je to je hra, ne simulátor.
S každým patchem se ta hra ale citelně zlepšuje a patche se do té bety vydávají snad každý druhý den, takže kdo ví, jak bude ta beta vypadat za týden
Teď mi to po novém updatu hází hlášku, že mám méně paměti v grafice než 1 GB a cosi o nastavení grafiky textur - může sem někdo s grafikou s 1 GB VRAM napsat, co se to vlastně od patche 1.0.2.0 změnilo ? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 23-12-2009 11:50
|
Fusioner
|
Nech je, Leone, tohle je tady (a vlastně všude kolem) takový folklór. Pořádně všechno zkritizovat, člověku to dodává pocit vlastní výjimečnosti
Tím samozřejmě nemyslím třeba Tankovy vcelku věcné připomínky, i když je pro člověka, ktrerý to zkouší už od 1.0.0.0 jsou spíš k pousmání. Poměrně záhy totiž pochopil, že tahle beta je skutečně beta, která se každým patchem vcelku podstatně mění. A je zvědavý, kam až to dotáhne.
Žádnou hlášku mi to po posledním opatchování nehází. To chcípání motoru při negativním géčku jsem zatím vždy vyřešil rychlým přejitím ke géčku pozitivnímu. Vždycky to jen kašlalo, ale nikdy nechcíplo.
P.S. Bahno na kabině není, občas je sklo trochu "zašlé" v rozích.
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 23-12-2009 12:39
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
WoP stále viac a viac sa mi páči. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 12:40
|
Uživatel
|
310_cibule napsal:
Nech je, Leone, tohle je tady (a vlastně všude kolem) takový folklór. Pořádně všechno zkritizovat, člověku to dodává pocit vlastní výjimečnosti
Tím samozřejmě nemyslím třeba Tankovy vcelku věcné připomínky, i když je pro člověka, ktrerý to zkouší už od 1.0.0.0 jsou spíš k pousmání. Poměrně záhy totiž pochopil, že tahle beta je skutečně beta, která se každým patchem vcelku podstatně mění. A je zvědavý, kam až to dotáhne.
Žádnou hlášku mi to po posledním opatchování nehází. To chcípání motoru při negativním géčku jsem zatím vždy vyřešil rychlým přejitím ke géčku pozitivnímu. Vždycky to jen kašlalo, ale nikdy nechcíplo.
P.S. Bahno na kabině není, občas je sklo trochu "zašlé" v rozích.
To je v pořádku, jen ať se properou všechny klady i zápory, co lidi ve hře najdou, konec konců i proto se ta beta uvolnila mezi lidi. Jen by se mělo mít na paměti, že se popisuje stále jen velice nedodělaná BETA a kdyby se hodnotila BETA IL-2 Šturmoviku, tak je možné, že tu bude i horší kritika
Ta hláška zní Less than 1Gb of video memory. High texture quality forced. Objeví se mi to ihned, jak poklepu na spouštěcí ikonu hry.
Upravil/a LEON_CZ dne 23-12-2009 12:43
|
|
|
|
311_Tank |
Přidané 23-12-2009 12:43
|
Uživatel
Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Hlaska ohledne pameti se tyhe nastaveni velukosti textur, Ukltra super high chce proste 1G grafarnu.
hru sem behem patchovani parkrat namatkogve zkusil abych vedel jake delaji pokroky.
Jinak pro ty co to haji ze je to beta. Tohle neni BETA. Beta je hotovej produk kterej je pustenej sirsi verejnosti na testovani tady to jeste za pochodu vyvyjej, takze mozna pre-Alpha stage.
Jinak cim dal tim vic se mi potvrzuje dojem prelesteneho ila. Konkretne B-17G me vtom utvrzuje, ten model je imho na polygon stejnej, kokpit to nema a loadout kopiruje ten zmrsenej z Ila kterej se proste do pumovnice B-17 nevejde.
jako multiplayerove rezimy, vo cem to kurna je ? Deathmatch ? Team deathmatch ? (mame DF server), Strike (DF s pozemakama), Airfield neco (DF na MDS ?).
Abych rek pravdu i stim tempem vyvoje jakej to ma, se nebojim ze by to nahradilo IL2 do vydani bob (za 14 dni), uz jenom proto ze se tam neobjevi nic co by uz v Ilu nebylo, mozna tak nejaka nova grafika.
BTW kdo si mysli ze drive ci pozdejc as vyvojari obstastnej zerem a corsarem a japonskou bitevni lodi tridy "King George" |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 23-12-2009 12:52
|
Fusioner
|
Máš pravdu, Tanku, není to ještě ani beta. Šacuju to tak sotva na "psí"
Corsair se zerem budou v patchi 2.0.1.2 a budou stát šest dolarů (každý).
P.S. Samozřejmě že je to o tom, že se někdo s Olegovou pomocí pokouší na nedočkavé sim komunitě vydělat ještě před vyjitím BoB. Ale mne to docela baví, zejména kvůli té grafice.
Upravil/a 310_cibule dne 23-12-2009 12:54
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 13:00
|
Uživatel
|
310_cibule napsal:
Máš pravdu, Tanku, není to ještě ani beta. Šacuju to tak sotva na "psí"
Corsair se zerem budou v patchi 2.0.1.2 a budou stát šest dolarů (každý).
P.S. Samozřejmě že je to o tom, že se někdo s Olegovou pomocí pokouší na nedočkavé sim komunitě vydělat ještě před vyjitím BoB. Ale mne to docela baví, zejména kvůli té grafice.
Cože ? Ona se cena letadel bude lišit typ od typu? Když P-40E stojí 2,9$ a Corsair bude stát už 6$, tak kolik bude proboha stát He Lerche III ? |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 23-12-2009 13:23
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Tohle je pěkné:
údajně screen z Birds of Prey
Upravil/a WT_Horrido dne 23-12-2009 13:25
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 23-12-2009 13:32
|
Fusioner
|
No, vidíš, Horri, jak ti to jde
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 23-12-2009 13:35
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
To je Yorktown?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
313_Vity |
Přidané 23-12-2009 13:38
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 399
Založený: 12.08.07
|
Video z finální verze Bird of Prey!!! http://www.youtub...r2-2r-5-HM |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 13:41
|
Uživatel
|
Proč je tady ovládání klapek rozděleno na Toggle Flaps a Flaps UP/DOWN? To je nějaký pozůstatek z gamepadového ulehčení pro konzole (ovládání klapek jediným tlačítkem), nebo to má snad nějakou oporu v realitě? |
|
|