November 22 2024 08:57:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Windows 7
Apo
Tak jsem si tedy taky instalnul 64ky sedmičky a jsem nadšen. Ačkoliv jsem byl (POZOR - SPOKOJENÝM) uživatelem Vista 64bit, tak musím říct, že W7 je zase o krok dále... Mrknutí

PS: Prostě spamuju no....
Upravil/a Apo dne 09-11-2009 20:03

Hoper
Pavle a ty tam máš jiné, než nativní rozlišení ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Paulus
Hoper napsal:
Pavle a ty tam máš jiné, než nativní rozlišení ?

S těma technickejma výrazama jsem trochu mimo.
Co je to nativní rozlišení? Zamračený

Objevil se mi další problém. používám klávesnici LOGITECH G11. Nejdou mi ve hře programovatelné klávesy. Defaultní nastavení funguje. Mám staženej nejnovější driver na klávesnici.
Ví si s tím někdo rady?

Hoper
nativní rozlišení je to, pro jaké je LCD děláno (čiliž to největší, jaké umí)
ostatní jsou více či méně "zprzněná" :)

ovarek.cz/hamster.gif

Paulus
Hoper napsal:
nativní rozlišení je to, pro jaké je LCD děláno (čiliž to největší, jaké umí)
ostatní jsou více či méně "zprzněná" Úsměv

nativní rozlišení mám 1680x1050 a IL-2 běží v 1280x960

WT_Horrido
No vidíš, tvuj monitor má formát 16:10 a ty mu nutíš formát 4:3...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Paulus
Po dlouhém únavném tápání a mnohanásobném přeinstalováváním se mi podařilo vyřešit další problém.
Používám klávesnici LOGITECH G11. Nešli mi ve hře programovatelné klávesy.

Jako vždy problém byl velmi jednoduchý - v zabezpečení nastavit opravnění na "Úplné řízení" Mrknutí

LEON_CZ
Apo napsal:
Tak jsem si tedy taky instalnul 64ky sedmičky a jsem nadšen. Ačkoliv jsem byl (POZOR - SPOKOJENÝM) uživatelem Vista 64bit, tak musím říct, že W7 je zase o krok dále... Mrknutí

Předpokládám správně, že IL-2 (nebo kterákoliv jiná 32-bit hra), pojede ve Windows 7 64-bit o pár procent pomaleji než ve Windows 7 32-bit, protože tam pojede ve 32-bit emulovaném režimu? Alespoň stejnou ztrátu výkonu jsem měl mezi Win XP64 a Win XP32 bit.

http://www.virtualnipilot.cz/
Jirka
LC_LEON_CZ napsal:
Apo napsal:

Předpokládám správně, že IL-2 (nebo kterákoliv jiná 32-bit hra), pojede ve Windows 7 64-bit o pár procent pomaleji než ve Windows 7 32-bit, protože tam pojede ve 32-bit emulovaném režimu? Alespoň stejnou ztrátu výkonu jsem měl mezi Win XP64 a Win XP32 bit.

Mě jede o pár procent rychleji. I když je to spíš statisticky nevýznamné.

Hoper
ač si hraju s nastavením "výchozích programů", nejde mi zrušit spoustu asociací na multimediální soubory k MP.
a to už jsem udělal i to, že jsem dal Výchozí nastavení PC a přístupu k programům na Vlastní a zrušil přístup k MP.
Stejnak si třeba mp3 drží ta ku..a dál :)

A jít po jednolivých příponách souborů a ručně předělávat se mi teda opravdu nechce...

ví někdo ?

ed: KMP jsem pustil i jako správce a stejnak v něm puštěná asociace nezafungovala
Upravil/a Hoper dne 21-11-2009 12:14

ovarek.cz/hamster.gif

LEON_CZ
Jirka napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Apo napsal:

Tzn. že máš i víc FPS v IL-2, nebo více bodů v 3D Marcích pod Win7-64 než pod Win7-32? To by mě docela potěšilo, že by se emulace 32-bit režimu v 64-bit operačním systému konečně obešla bez ztráty výkonu. Jediné zrychlení, co jsem přechodem z Win XP32 na Win XP64 naměřil, bylo načítání do paměti, tak cca o 10-15%

http://www.virtualnipilot.cz/
606_hayes
no furt sa mi nedari najist ziadne nastavenia ati na win7, nieviete kde to mam hladat?

http://606.klikej.org/news.php
Rufu
Hayes to myslíš jako co? 9.11 jsou ovladače přímo pod Win7 a CCC funguje ať se to některým líbí nebo nelíbí.

Jirka
LC_LEON_CZ napsal:
Jirka napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Apo napsal:

Tzn. že máš i víc FPS v IL-2, nebo více bodů v 3D Marcích pod Win7-64 než pod Win7-32? To by mě docela potěšilo, že by se emulace 32-bit režimu v 64-bit operačním systému konečně obešla bez ztráty výkonu. Jediné zrychlení, co jsem přechodem z Win XP32 na Win XP64 naměřil, bylo načítání do paměti, tak cca o 10-15%

Zkoušel jsem jen hry. IL2 a COH. Jinak mě to jelo velmi dobře i na Vistách x64 a dokonce i na XP64. To chce holt kvalitní a pro tyhle systémy odpovídající hardware.

606_hayes
BP_Rufu napsal:
Hayes to myslíš jako co? 9.11 jsou ovladače přímo pod Win7 a CCC funguje ať se to některým líbí nebo nelíbí.

jo jo mam to stiahnute nainstalovane ale neviem anjist to okno co bolo v XP kde sa proste nastavovalo vyhladzovanie hran rpe direckX pre opengl a tieto kraviny

Rufu
Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Ikony oznamovací oblasti

Tam ji najdeš zřejmě máš předvolený aby se nezobrazovaly.

Nebo start/všechny programy/catalyst control centr.

606_hayes
ok zase iny trabelŠklebící se nahodil som si ati try tools, dokonca sa aj rozbehli pod tymto win7 ale taky sturmo uplne ignoruje nastavenia vyhladzovania a filtorvania, v ati try tools to anstavim vyhladzovanie 4x a filtrovanie2x a sturmo nic, prsote ignoruje to...ja som asi uplny dement ja viem ale co anrobim...

606_hayes
som v koncoch, ati tray tools nefunguje, catalyst sa neda naisntalovat, ked pozrem do control panel>program end features tak mi to tam napise akurat ati catalyst install manager, nikde ani v pravo ani v lavo ani nikde na liste to neni, ani v tych malych ikonkach nalavo hned velda hodin, kde sa mi sice zobrazoval ati tray tools ale catalyst ani za nic..,,,,ako to nainstalovat poraidne?

Kocy24
Zdravím ,mám dotaz můžu si sehnat windows 7 sice nelegál ,ale 100% bez viru mám windows XP a Visty nikdy nechci vyzkoušet CPU AMD Athlon(tm) 64 3000+ 1,8ghz ramka 2gb sice brzy budu mít nové čtyřjádro ,ale chci se zeptat jestli to bude fungovat a jestli se to vyplatí

Rufu
Hayes prosím tě jakou máš verzi WIN7 32 nebo 64 bit?http://support.am...index.aspxtady si vyber co máš za systém a kartu .Stáhni cca 40MB soubor.Ten se ti pak rozbalí do složky a z ní to pak nainstaluj.

A vys.. se na nějakej ati tray tools.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,351 návštěv