Nákup HW
|
310_cibule |
Přidané 14-01-2009 18:15
|
Fusioner
Příspěvek: 15088
Založený: 29.09.05
|
Jo, ale moje žena už v pořadí šestej počítač, co je jí k ničemu, protože má z práce velmi slušnej notebook, tak nějak nechce
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 14-01-2009 18:31
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10859
Založený: 26.01.13
|
Cibule, ty jsi totiž ženě stále ještě nevysvětlil, že ona ten počítač doma taky chce
Kup jí hezké ponorky, které na tom noťasovi nerozjede, ne?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 14-01-2009 18:40
|
Fusioner
|
1stCL_Fucida napsal:
Cibule, ty jsi totiž ženě stále ještě nevysvětlil, že ona ten počítač doma taky chce
Kup jí hezké ponorky, které na tom noťasovi nerozjede, ne?
Ponorky jsem jí koupil, dvojku a trojku.
Ale párkrát ji selhalo parní torpédo. Navíc jí nešlo spočítat předsazení torpéda, i když znala velikost cíle, jeho rychlost a úhel směřování vztažený k ponorce. Tak jí to brzo přestalo bavit.
A bitvu o Atlantik jsem musel vybojovat sám.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 14-01-2009 19:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Hele co je to ten(ta)BoB co kvůli ní kupujete všichni nová počítadla?
Pokud vím tak není ani ve fázi testování žádnej grafickej engine kterej by současný karty neutáhly.Tzn. min 1 rok nic graficky lepšího nikdo nevydá.Snad akorád Id software něco chystaj ,ale to bude spíš hnaný vícejádry.
A záložní kopii Crysis nebo Crysis warhead si rozhodně zahraj.To jak tam vypadá zima je něco skvělýho.
Upravil/a Rufu dne 14-01-2009 19:59
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 14-01-2009 21:23
|
Fusioner
|
BP_Rufu napsal:A záložní kopii Crysis nebo Crysis warhead si rozhodně zahraj.To jak tam vypadá zima je něco skvělýho.
Fůůůůůj, koukal jsem na to. Nemá to vůbec nic společného s WWII, Great War, mafií ani středověkem (kdyby to bylo aspoň o napoleonských válkách).
Proč se vůbec takovýhle hry dělaj, to přeci nemůže nikoho zajímat...
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 14-01-2009 22:28
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10859
Založený: 26.01.13
|
310_cibule napsal:
Navíc jí nešlo spočítat předsazení torpéda, i když znala velikost cíle, jeho rychlost a úhel směřování vztažený k ponorce. Tak jí to brzo přestalo bavit.
No od toho je tam zbraňový důstojník Waffen-Offizier Na něj se klikne a on to nějak dopočítá
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-01-2009 00:10
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Přesně, Herr (Frau) Kaleun tam není na dělání takových blbostí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 15-01-2009 09:10
|
Fusioner
|
Pche, tohle si správnej mořskej vlk (spíše bych řekl "kaleu" než "kaleun" http://de.wikiped...4nleutnant) počítá sám.
Sám si vařím, sám si peru... a žena počítá předsazení. Máme to u nás tak nějak v rodině rozdělené.
EDIT: Teď mne napadá, neptal jsem se původně na MB? Může člověk mít MB, na kterou osadí ten můj dual core a později třeba čtyřjádro, bude-li třeba?
Upravil/a 310_cibule dne 15-01-2009 09:32
|
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 15-01-2009 09:38
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
|
310_cibule napsal:
EDIT: Teď mne napadá, neptal jsem se původně na MB? Může člověk mít MB, na kterou osadí ten můj dual core a později třeba čtyřjádro, bude-li třeba?
Jasně, bez problému, když to bude Core 2 Quad. Myslím si, že Ti dvoujádro bude klidně stačit, neb na ila je důležitá frekvence a ne počet jader. A to dvoujádro "nataktuješ" na víc než čtyřjádro.
No a až vyjde BoB, tak už se tady stějně budeš ptát jakou si pořídit novou sestavu. |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 15-01-2009 09:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
310_cibule napsal:
Pouze soucasna-starsi ctyjadra, nikoliv nove i7, kterezto procesory maji prave novou patici. Jo a bavime se pouze o Intelu. U AMD ani nevim jak to s CPU ted je...
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 15-01-2009 09:45
|
Fusioner
|
Dobré, díky oběma. Tohle jsem chtěl vědět.
A jakou z hlediska budoucnosti nejlepší desku pro Intel Core Duo mám tedy koupit?
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 15-01-2009 10:08
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Cokoliv co teď koupíš, ti za dva roky bude k ničemu. Protože to co si za dva roky do MB, kterou sis před dvěma roky koupil, budeš chtít strčit tam nebude pasovat, páč do tý doby bude něco jiného.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-01-2009 11:04
|
Fusioner
|
AMD je teď zase po dlouhé době koupitelné. Zatím ovšem nejsou nové slušné desky, budou až únoru.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 15-01-2009 12:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
WT_Horrido napsal:
AMD je teď zase po dlouhé době koupitelné. Zatím ovšem nejsou nové slušné desky, budou až únoru.
Tady si divolím zapolemizopvat
Slušné desky pro AMD samozřejmě jsou, dokonce i pro nové procesory u nových desek přibude pouze podpora DDR3 což by mělo hodit tak 5 % výkonu navíc což je zanedbatelné. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-01-2009 13:23
|
Fusioner
|
Jako napoleonozumuj jak chceš. Gigabyte chystá novou serii Ultra Durable 3 do té doby nic...
http://www.gigaby...18_amd.htm
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 15-01-2009 14:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
Prdlačky, desky založené čipsetech na nVidia 750a, 780a nebo AMD 790GX jsou v dostatečné kvalitě, navíc AMD790GX obsahuje cosi speciálního (nechce se mi to hledat a paměť je krátká) pro přetakt Phenomů |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-01-2009 15:06
|
Fusioner
|
No tak GX především obsahuje integrovanou ATInu a to bych se musel zbláznit abych si něco takového pustil do domu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 15-01-2009 15:33
|
Fusioner
|
Ježíííííííš, tak se nějak dohodněte
Ty komponenty z USA přijdou (tedy kamarád přiletí) 13. února. Stavět se tedy bude cca. za měsíc. A tedy i kupovat MB.
Tak jak? Potřebuju jasné, stručné a exaktní stanovisku.
Vše, co od této chvíle řeknete, může být použito proti Vám.
|
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 15-01-2009 15:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
|
310_cibule napsal:
Dobré, díky oběma. Tohle jsem chtěl vědět.
A jakou z hlediska budoucnosti nejlepší desku pro Intel Core Duo mám tedy koupit?
Tu, co jsme Ti radili s Horridem. Tedy pokud netrváš na SLI.
Pokud trváš na SLI, tak jsem tam tuším taky nějaké odkazy dával.
Nalistuj tu stránku, kde se to řešilo.
Upravil/a Patrikhuhu dne 15-01-2009 15:37
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 15-01-2009 16:43
|
Fusioner
|
Patrikhuhu napsal:
Tu, co jsme Ti radili s Horridem. Tedy pokud netrváš na SLI.
Pokud trváš na SLI, tak jsem tam tuším taky nějaké odkazy dával.
A mám trvat na SLI? Nebo se ho mám vzdát ve prospěch něčeho, o čem nemám ani tušení? Co je z hlediska budoucnosti lepší?
|
|
|