December 22 2024 18:51:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Hot_Dog

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nákup HW
310_cibule
Jo, ale moje žena už v pořadí šestej počítač, co je jí k ničemu, protože má z práce velmi slušnej notebook, tak nějak nechce Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Fucida
Cibule, ty jsi totiž ženě stále ještě nevysvětlil, že ona ten počítač doma taky chce Úsměv
Kup jí hezké ponorky, které na tom noťasovi nerozjede, ne? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:
Cibule, ty jsi totiž ženě stále ještě nevysvětlil, že ona ten počítač doma taky chce Úsměv
Kup jí hezké ponorky, které na tom noťasovi nerozjede, ne? Úsměv

Ponorky jsem jí koupil, dvojku a trojku.

Ale párkrát ji selhalo parní torpédo. Navíc jí nešlo spočítat předsazení torpéda, i když znala velikost cíle, jeho rychlost a úhel směřování vztažený k ponorce. Tak jí to brzo přestalo bavit.

A bitvu o Atlantik jsem musel vybojovat sám.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rufu
Hele co je to ten(ta)BoB co kvůli ní kupujete všichni nová počítadla?Zamračený
Pokud vím tak není ani ve fázi testování žádnej grafickej engine kterej by současný karty neutáhly.Tzn. min 1 rok nic graficky lepšího nikdo nevydá.Snad akorád Id software něco chystaj ,ale to bude spíš hnaný vícejádry.

A záložní kopii Crysis nebo Crysis warhead si rozhodně zahraj.To jak tam vypadá zima je něco skvělýho.
Upravil/a Rufu dne 14-01-2009 19:59

310_cibule
BP_Rufu napsal:A záložní kopii Crysis nebo Crysis warhead si rozhodně zahraj.To jak tam vypadá zima je něco skvělýho.

Fůůůůůj, koukal jsem na to. Nemá to vůbec nic společného s WWII, Great War, mafií ani středověkem (kdyby to bylo aspoň o napoleonských válkách).

Proč se vůbec takovýhle hry dělaj, to přeci nemůže nikoho zajímat... Mrknutí

1stCL_Fucida
310_cibule napsal:
Navíc jí nešlo spočítat předsazení torpéda, i když znala velikost cíle, jeho rychlost a úhel směřování vztažený k ponorce. Tak jí to brzo přestalo bavit.

No od toho je tam zbraňový důstojník Úsměv Waffen-Offizier Úsměv Na něj se klikne a on to nějak dopočítá Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Přesně, Herr (Frau) Kaleun tam není na dělání takových blbostí. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Pche, tohle si správnej mořskej vlk (spíše bych řekl "kaleu" než "kaleun" http://de.wikiped...4nleutnantMrknutí) počítá sám.

Sám si vařím, sám si peru... a žena počítá předsazení. Máme to u nás tak nějak v rodině rozdělené.

EDIT: Teď mne napadá, neptal jsem se původně na MB? Může člověk mít MB, na kterou osadí ten můj dual core a později třeba čtyřjádro, bude-li třeba?
Upravil/a 310_cibule dne 15-01-2009 09:32

Patrikhuhu
310_cibule napsal:

EDIT: Teď mne napadá, neptal jsem se původně na MB? Může člověk mít MB, na kterou osadí ten můj dual core a později třeba čtyřjádro, bude-li třeba?

Jasně, bez problému, když to bude Core 2 Quad. Myslím si, že Ti dvoujádro bude klidně stačit, neb na ila je důležitá frekvence a ne počet jader. A to dvoujádro "nataktuješ" na víc než čtyřjádro.
No a až vyjde BoB, tak už se tady stějně budeš ptát jakou si pořídit novou sestavu. Mrknutí

WT_Flan
310_cibule napsal:

Pouze soucasna-starsi ctyjadra, nikoliv nove i7, kterezto procesory maji prave novou patici. Jo a bavime se pouze o Intelu. U AMD ani nevim jak to s CPU ted je...

310_cibule
Dobré, díky oběma. Tohle jsem chtěl vědět.

A jakou z hlediska budoucnosti nejlepší desku pro Intel Core Duo mám tedy koupit?

MK_KaiN
Cokoliv co teď koupíš, ti za dva roky bude k ničemu. Protože to co si za dva roky do MB, kterou sis před dvěma roky koupil, budeš chtít strčit tam nebude pasovat, páč do tý doby bude něco jiného.Úsměv

WT_Horrido
AMD je teď zase po dlouhé době koupitelné. Zatím ovšem nejsou nové slušné desky, budou až únoru.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

XXX_Dazz
WT_Horrido napsal:
AMD je teď zase po dlouhé době koupitelné. Zatím ovšem nejsou nové slušné desky, budou až únoru.

Tady si divolím zapolemizopvat Šklebící se

Slušné desky pro AMD samozřejmě jsou, dokonce i pro nové procesory u nových desek přibude pouze podpora DDR3 což by mělo hodit tak 5 % výkonu navíc což je zanedbatelné.

WT_Horrido
Jako napoleonozumuj jak chceš. Gigabyte chystá novou serii Ultra Durable 3 do té doby nic... Úsměv

http://www.gigaby...18_amd.htm
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

XXX_Dazz
Prdlačky, desky založené čipsetech na nVidia 750a, 780a nebo AMD 790GX jsou v dostatečné kvalitě, navíc AMD790GX obsahuje cosi speciálního (nechce se mi to hledat a paměť je krátká) pro přetakt Phenomů Šklebící se

WT_Horrido
No tak GX především obsahuje integrovanou ATInu a to bych se musel zbláznit abych si něco takového pustil do domu. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Ježíííííííš, tak se nějak dohodněte Mrknutí

Ty komponenty z USA přijdou (tedy kamarád přiletí) 13. února. Stavět se tedy bude cca. za měsíc. A tedy i kupovat MB.

Tak jak? Potřebuju jasné, stručné a exaktní stanovisku.

Vše, co od této chvíle řeknete, může být použito proti Vám.

Patrikhuhu
310_cibule napsal:
Dobré, díky oběma. Tohle jsem chtěl vědět.

A jakou z hlediska budoucnosti nejlepší desku pro Intel Core Duo mám tedy koupit?

Tu, co jsme Ti radili s Horridem. Tedy pokud netrváš na SLI.
Pokud trváš na SLI, tak jsem tam tuším taky nějaké odkazy dával.

Nalistuj tu stránku, kde se to řešilo.
Upravil/a Patrikhuhu dne 15-01-2009 15:37

310_cibule
Patrikhuhu napsal:
Tu, co jsme Ti radili s Horridem. Tedy pokud netrváš na SLI.
Pokud trváš na SLI, tak jsem tam tuším taky nějaké odkazy dával.

A mám trvat na SLI? Nebo se ho mám vzdát ve prospěch něčeho, o čem nemám ani tušení? Co je z hlediska budoucnosti lepší?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,123,924 návštěv