December 09 2025 03:00:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Black Shark preview
57thMH_Edison
Verze kterou pojedeme na Zbýšově bude z největší pravděpodobností 1.0.0 ........ ale pro jistotu veznu patche sebou.
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

-RFF-Cmeptb
57thMH_Edison napsal:
Verze kterou pojedeme na Zbýšově bude z největší pravděpodobností 1.0.0 ........ ale pro jistotu veznu patche sebou.

Duvod? Jsi objevil nejake zasadni neduhy v patche?

http://squad-rff.ru/
Hoper
ne, ale kompatibilita s ostatníma lidma - pokud jen jeden bude mít 1.0, pak ji holt musí mít všichni
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

VGR_Terp
Hoj, jaká se létá verze. Západní, nebo víchodní?

http://www.virtualgrimreapers.cz/
alfik
Potvrzuji tedy definitivně svou neúčast. Opravdu nemohu, tedy nebudu. Globální krize je sfiňa!!! A docela bych se do Zbéšova i juknul - dělal jsem nějaký čásek v Zakřanech...
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

57thMH_Edison
Kompatidebilita mezi RU a US je plnohodnotná pouze verze 1.0.0 a 1.0.1 není. Edi

Apo
Takže když má někdo ENG 1.0.1 a druhej RUS 1.0.1, tak si nezahrají?

-RFF-Cmeptb
Hoper napsal:
ne, ale kompatibilita s ostatníma lidma - pokud jen jeden bude mít 1.0, pak ji holt musí mít všichni

Asi mi unika pojinta tveho vysvetleni. Proto ze je jednodusi si nainstalovat patch abych mel 1.0.1 nez aby se z 1.0.1 se delala 1.0.0.

A pak lze tvrdit to same i opacne kdyz nekdo bude mit 1.0.1 ... atd.

Ale o tom se nechci bavit v kompakteblilitach se vyznam. Znam neduhy 1.0.0 ktere by akci mohly velice neprijemne pokazit, znam veci co mi vadeji na 1.0.1. Ale jsou treba i dalsi veci jako jsou ruzne MODy atd. A ty muzou v patchovane verzi nefungovat treba 100%. Tak me zajimaly duvody, jestli treba z toho duvodu ze patche je moc sirovy a ze raci budeme letat s tim na co jsme zvykli.

Nejde mi o to prosadit 1.0.1 jenom by mne to zajimalo. Souhlasim ze verze musi by stanovena, jinak by jsme prvni den jenom preinstalovavali a konfigurovali.

PS: dovolenou uz mam odklepnutou. Pak se ozvy bliz k terminu, aby jsme se domluvili co a jak.

VGR_Terp napsal:
Hoj, jaká se létá verze. Západní, nebo víchodní?

Neni rozdil jestli je zapadni vychodni severni nebo jizni, lokalizace nema vliv na kompaktibilitu v teto hre. Dekujeme vyvojarum (a hlavne managmentu ktery to vetcinou v tomto smeru po*****).

TGV Apo napsal:
Takže když má někdo ENG 1.0.1 a druhej RUS 1.0.1, tak si nezahrají?

Jak uz odpovedel Edi. Neni problem jestli je to RU/DE/FR/EN verze to nema vliv na kompaktibilitu. Vliv ma verzi co pouzivas. V soucastnosti jsou pouze dve verze 1.0.0 a 1.0.1 ktere mezi sebou nejsou kompaktibilni.

EDITŠklebící seoplneni odpovedi pro Hopera.
Upravil/a -RFF-Cmeptb dne 17-10-2009 15:35

Apo
To je jasný, já se lekl, že lidi s ENG verzí a RUS verzí spolu nemohou hrát, to mi bylo docela dost divné Úsměv

Dagger
Ahoj kucí. Tak jsem po nějaké době zase ožil, oprášil knipl a po léťe stráveném v práci a následně na dovče jsem si udělal čas na lítání. Koukám že plánujete lanku, co to? Už vás nebaví se složitě domlouvat na on-line? Je dost pracný stěhovat PC a potřebné zařízení. No a co je za inovace v patche? Dagger

Hoper
Dagger - jestli ona lanka není tak nějak o něčem jiném, než o kecání na TS s "cizíma" lidma ...

Cmeptb - tak holt jinak (holt po lopatě :)) ) - opravdu všichni budou mít originálku ? = jde na neoriginálku hodit v1.0.1 ? ......
;)

jinak "termíny" platí - ve 13:00 vyrážím od nás, snad tam k vám nějak dobloudím :D)

ovarek.cz/hamster.gif

-RFF-Cmeptb
Hoper napsal:
Dagger - jestli ona lanka není tak nějak o něčem jiném, než o kecání na TS s "cizíma" lidma ...

Cmeptb - tak holt jinak (holt po lopatě Úsměv) ) - opravdu všichni budou mít originálku ? = jde na neoriginálku hodit v1.0.1 ? ......
Mrknutí

jinak "termíny" platí - ve 13:00 vyrážím od nás, snad tam k vám nějak dobloudím Šklebící se)

Ohledne verzi mi to po lopate uz vysvetlil Edi pres skype.

ok. dovolenou v patek mam odklepnutou. tak ze vse zavisi na tobe, pripadne muzu delat hlasovou navigaci.

LesniHU
Nejake souhrnne info kdy, kde, s kym, s cim a tak bude, nebo mam zacit sypat dotazy sem?

-RFF-Cmeptb
LesniHU napsal:
Nejake souhrnne info kdy, kde, s kym, s cim a tak bude, nebo mam zacit sypat dotazy sem?

Info by melo case tady byt. Edi rikal ze mame toto vlakno sledovat pozorne proto ze postupne sem veskere info hodi. Vcetne prestni souradnic naletu Cool .

1stCL_Novotny
Jste všichni již nějaký pátek nahlášeni se všemi náležitostmi u Ediho? Jméno, datum narození a číslo OP? Pokud ne tam mám velký dojem že nemusíte toto vlákno sledovat.Mrknutí Ostatně sem si jistý že organizační plán byl již rozeslán! Ale, člověk nikdy neví. Tak jak je to Edi???Zamračený

Hoper
jen tak pro upřesnění - tohle vlákno je o BS obecně, ne jen o jednom Zbýšovu, ty troubo :))))))))))
;)

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Hele ty joudo já reagoval pouze na pár dotazů o něco vejš. Tak neser.Šklebící se
Jen tak pro upřesnění-Hele Hoprsan a kolik těch Zbýšovů vlastně jako bude? Teda abych trefil na ten správnej! Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se Ty trouuuubo.CoolCoolCool

311_Tank
Tohle vlakno by mel clone zmnknout ! BS uz je davno venku tak tu o nejakym preview nemuze bejt rec Šklebící se

57thMH_Edison
Kua chvilku tu nejsem a takovejhle poprask !!!!

Přihlášení na AKCI ZBÝŠOV LISTOPAD 09 (13...14...15)

1...Edison
2...SWT
3...Hoper
4...Novotny
5...Bukin
6...TC
7...Jovym
8...Mak
9...Smrtak
10..LesniHU
11..Dagger

do 9:00 2.11.09 je možno se ještě závazně přihlásit nebo odhlásit.

CENA
za noc 150 Kč
je to cena za veškeré služby el.energie, voda, teplo atd.

JÍDLO A PITÍ SI KAŽDÝ DOVEZE SÁM !!!!

místo konání
http://www.mapy.c...64912@z=16

verze KA-50 1.0.0 i zdůvodu příprav misí

Jinak pro neznalé kousek od místa konání malý krámek, hospoda. Cca 15km město Čáslav ... supermárkety ..... otevřeno celý týden.
Upravil/a 57thMH_Edison dne 30-10-2009 15:10

alfik
Čáslav??? Sakra - to je úplně jinej Zbýšov než jsem myslel Šklebící se To jsem netušil že jsou v republice nejmíň dva ?D
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

38,785,824 návštěv