December 04 2024 19:45:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Vánoční sraz 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
313_Ffajtl
Neboj..já jim za barem pomůžu Úsměv Hodněkrát u nás v baru zaskakuju za kamarádku, která se dycky v 10 večer zliská a já pak dělám do 3 do rána pingla a pak taxikáře a sexuálního nádeníka. A když usne, tak ji stejně probudí ta studená sprcha před aktem Vyděšený

http://www.313.cz/
clone9cz
admini, delejte s tim neco, objevujou se tady rok stary zpravy

http://www.wwii-illusion.net
FK_Rychtyg
313_Ffajtl napsal:
Neboj..já jim za barem pomůžu Úsměv Hodněkrát u nás v baru zaskakuju za kamarádku, která se dycky v 10 večer zliská a já pak dělám do 3 do rána pingla a pak taxikáře a sexuálního nádeníka. A když usne, tak ji stejně probudí ta studená sprcha před aktem Vyděšený

Nepochybuji o tvých barmanských schopnostech, ale nemohl by tam raději pomáhat někdo z modrých?Kdo ví co nám tam budeš míchatŠklebící se

1stCL_Fucida
313_Ffajtl napsal:

Tohle je FF obklopený Sheddanem a Piscotem Úsměv Může být okolo půlnoci. Předpokládám, že všichni vidíte, jak pěkně točí a roznáší pívo za pívem Úsměv

[img]http://vwings.net/dnl_fucida/ffgrogy.jpg[/img] is not a valid Image.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

clone9cz
ff ma ale mnohem lepsi fotky, jenze ty sou sem zakazany davat Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_PETRAS
Ty voe ... " 64 " borců vod ila v jedný knajpě ???? To než si všichni potřepeme ploutví,tak pujdeme domů.Šklebící se

Navrhuji Cibuleho jako řídícího létání !!!!! Mrknutí

... a Bumika jako " Wings Tower " .... frekvence neznám Smutný

Hele,to bude v ten den pro veřejnost zavřeno ??? Cool

PETRAS , CR_PETRAS , (E)CL_PETRAS , 1stCL_PETRAS ..... Vyděšený

313_Ffajtl
Fuči.....bych tě chtěl vidět po 2 zápasech přijít ještě chlastat... hodinka spánku stačila a šlo se pít dál ne? Vyděšený

A jsem to vůbec já? já spal myslím v sedě Zamračený

BTW: Hoši, jede někdo v sobotu ze severní moravy a má volné místo, nebo jako dycky mám přijet osobákem? Úsměv

http://www.313.cz/
1stCL_pbarry
fajtle, bud tvrdak a prijed stopem Cool
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
3BAP_Cassius Chaerea
A nebo si vem taxíka.

1stCL_Novotny
606_Sleeper napsal:
A vida konecne zajimavy temaÚsměv Tak sorry, ze budu hned v opozici..., ale kdyz tuzemsky rum s plachetnickou tak jedine BozkovMrknutí Jindrichohradecky bych nechtel ani do vanocniho cukrovi...

EDIT: Tak Rumajs uz me predbehlÚsměv a nerikam si Sleeper, ze po rumu hned usinamMrknutí

To máš pravdu JH neni do pečení!Mrknutí Na to se hodí ahorát ten hnus z boškova co je z lihu a bramor nikdá nepotkal!! Je diný co kdy Boškov udělal dobře je zelená a i nad tou se musí mhouřit očko. Prostě Božkov je to samí jako slivovice z Prahy! Dobrá tak do čaje a na kompost.Úsměv Samo nic proti Pražskejm floutkům!!Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Náhodou pražáci měli nejlepší víno z celého království, dokud nám naše vinice přivandrovalci (převážně z Moravy) nezastavěli.Šklebící se

1stCL_Novotny
313_Ffajtl napsal:
Fuči.....bych tě chtěl vidět po 2 zápasech přijít ještě chlastat... hodinka spánku stačila a šlo se pít dál ne? Vyděšený

A to si říkáš BANIK PIČO!!!!????????

A jsem to vůbec já? já spal myslím v sedě Zamračený

Máš pravdu spal si v sedě, akurát si u toho celou dobu hajal ty náš dadánku.CoolCoolCool

1stCL_Novotny
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Náhodou pražáci měli nejlepší víno z celého království, dokud nám naše vinice přivandrovalci (převážně z Moravy) nezastavěli.Šklebící se

Ahá tak teď mi to dává smysl proč ta slivovice stojí za prd!!Šklebící seŠklebící seŠklebící se

1stCL_Pospa
Myslím že nejsem srab, ale soboty se začínám bát Cool

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
606_Sleeper
Nemas pravdu Novotnaku...Jedinej ceskej a zaroven pitelnej rum je z Plzne, doraz do wingsu a presvecis se samMrknutí a mimochodem z cukrovy trtiny se uz u nas rumicek nedela, Rumajs by ti to vysvetlil, to je odbornik na slovo vzaty...Ja jen vim, ze v tom maji prsty anglani... Ale kal si co chces, ty potom budes druhej den trpet Úsměv
Btw Na prazskou slivku bych ani nesah a tu ustni vodu prenecham holkam a starym dedkumÚsměv

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_Novotny
606_Sleeper napsal:
Nemas pravdu Novotnaku...Jedinej ceskej a zaroven pitelnej rum je z Plzne, doraz do wingsu a presvecis se samMrknutí a mimochodem z cukrovy trtiny se uz u nas rumicek nedela, Rumajs by ti to vysvetlil, to je odbornik na slovo vzaty...Ja jen vim, ze v tom maji prsty anglani... Ale kal si co chces, ty potom budes druhej den trpet Úsměv
Btw Na prazskou slivku bych ani nesah a tu ustni vodu prenecham holkam a starym dedkumÚsměv

Máš recht!!! Akorát by ta Plzeň musela bejt v Jindřichově Hradci!!Šklebící se

Lekk
Hod mi tam ešte jednu sesli..sokolíku...posedim popiju...kdekoho pak pobliju.CoolŠklebící se

1stCL_Fucida
Tak já pomalu vycházím Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hanss
Bude teda někdo na místě před šestou? Třeba tak v pět? Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Mě je strašně blbě už teď, asi si dám jen svařáka, v nějakém rozumném poměruÚsměv.
Když seženu velboudy, tak se teoreticky dostavím už v pět.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

36,064,175 návštěv