December 22 2024 06:53:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nová Graficka karta s AGP?
rudidlo
Rufu napsal:
LesniHU napsal:
Tak tak, serie X300-850 neumi HDR. Na druhou stranu, kdo potrebuje neco takoveho.

Ano, pak tedy bude mít každý nastavení na PERFECT jako Rudidlo na R8500Vyděšený

No - už to nehul. R8500 nemám a nikdy jsem na ní perfect nastaveno neměl.
Rufu napsal:
Otázkou zůstává proč si tedy vlastně kupujeme nové grafické karty.Šklebící se
Asi abysme mohli machrovat jako Rufu že na to máme.

http://silicon-remarks.blogspot.com
LesniHU
rudidlo napsal:
LesniHU napsal:
Tak tak, serie X300-850 neumi HDR. Na druhou stranu, kdo potrebuje neco takoveho.

Já nevím, ale podle tohoto linku X850 HDR umí. Jen nevím, kde ho v letadle využiju? Při výjezdu z hangáru? Úsměv
Tak to je poprve, co slysim definici, ze vic nez osmibitova hodnota pro osvetlovani znamena HDR. To uz bychom skoro mohli za hdr povazovat bloom, ktery se v jednoduche forme objevil uz nekdy v Aces of the Pacific...

Bezne chapani hardware s podporou HDR je, ze se da vykreslovat obraz do bufferu s velkym rozsahem cisel (reseny jako float), coz je pokud vim jen ATI X1xxx a NV 6600 a vys.

A ten Duke Nukem Forever v seznamu her me tam fakt pobavil Šklebící se.

WT_Horrido napsal:
LesniHU napsal:

Kazdy kdo ma rad kurevsky lepe vypadajici prostredi. Úsměv
Neco, co vypada jako fotka z lacinyho digitalniho fotaku s naprosto vypalenymi jasy nepavazuji za lepe vypadajici prostredi, natoz kurevsky lepe. Jenze je to ted tak vyhypovana featura, ze to vsichni tvurci prehaneji. Az dostanou rozum a nebudou vsude delat tak velke kontrasty, tak to bude celkem pouzitelny obraz (a bude vypadat prakticky stejne jako bez HDR).
Tohle je potreba zacit z opacne strany - od zlepsovani monitoru.

WT_Horrido
LesniHU napsal:
Neco, co vypada jako fotka z lacinyho digitalniho fotaku s naprosto vypalenymi jasy nepavazuji za lepe vypadajici prostredi, natoz kurevsky lepe. Jenze je to ted tak vyhypovana featura, ze to vsichni tvurci prehaneji. Az dostanou rozum a nebudou vsude delat tak velke kontrasty, tak to bude celkem pouzitelny obraz (a bude vypadat prakticky stejne jako bez HDR).
Tohle je potreba zacit z opacne strany - od zlepsovani monitoru.

LOL. Dobre. Nikdo ti to nenuti.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LesniHU
Nojo, zatim nenuti, ale v budoucnu nebude na vyber. A moc lol to neni, me to prijde dost smutny....

WT_Horrido
Co je na tom smutneho? Zkousel jsi HL2 Lost Coast?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LesniHU
Lost Coast jsem nezkousel, jenom jsem videl screenshoty. A treba tenhle celkem hezky ilustruje, proc povazuji hdr za neco dost blizke katastrofe.

Kaspery
LesniHU napsal:
Lost Coast jsem nezkousel, jenom jsem videl screenshoty. A treba tenhle celkem hezky ilustruje, proc povazuji hdr za neco dost blizke katastrofe.

Co je to za hnus?

WT_Horrido
Screenshoty jsou prave na prd, chce to videt v chodu, jak funguje oslneni pri prechodu z tmaveho prostredi to nasvetleneho, dopady svetla na ruzne povrchy a panaky... A co Oblivion?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

rudidlo
GeCube uvádí Radeon X1600 XT pro AGP sběrnici

WT_Flan
Na rozdil od pouhych screenu jsem videl onu "Valve verzi" HDR na me R9800Pro a jsem ochoten pripustit, ze surove bez ladeni ma obraz tendenci byt "prepaleny" na primo sluncem osvetlenem bilem povrchu. Ale to je asi tak vsechno. Prechody svetla, svetla pronikajici otvory, sklem, atd.... a nasvecujici nejake prostredi nebo plochu jsou paradni. A to dle meho vkusu klidne kurevsky. Rozhodne ne katastroficky. Úsměv

Nevim jesti HDR je vic "druhu", technologii, nevyznam se, kazdopadne v Lost Coast si moje karta s HDR hraje, v Oblivionu si s HDR ani neskrtne. HDR nejde vubec aktivovat. SM 3.0, pocitam...

Jenze v Oblivionu i s onim "blbym bloomem"a dokonce nejakym AF a AA pri 1024.... - coz mi 9800 k memu uzasu "na hrane" zvlada-, ten obraz vypada opet celkem kurevsky lepe, nez "bez". Úsměv

LesniHU
WT_Flan napsal:
Na rozdil od pouhych screenu jsem videl onu "Valve verzi" HDR na me R9800Pro a jsem ochoten pripustit, ze surove bez ladeni ma obraz tendenci byt "prepaleny" na primo sluncem osvetlenem bilem povrchu. Ale to je asi tak vsechno. Prechody svetla, svetla pronikajici otvory, sklem, atd.... a nasvecujici nejake prostredi nebo plochu jsou paradni. A to dle meho vkusu klidne kurevsky. Rozhodne ne katastroficky. Úsměv
Neplet dohromady praci grafika, co dela koncept, geometrii sveta a textury objektu s technologii zobrazovani. Videl jsem kupu super vypadajicich her, ktere mely technologicky slabsi engine a naopak.

Tu 'valve verzi' jsem nazivo nevidel, jen ruzny screenshoty, u kterych nebylo napsano, ze ktere karty jsou. Ale protoze tam se to pry dela pres kresleni dvou ne-HDR obrazu (jednoho pro svetle oblasti a druheho pro tmave) a jejich slouceni, predpokladam, ze je to spolecne pro vsechny karty.

WT_Flan napsal:
Jenze v Oblivionu i s onim "blbym bloomem"a dokonce nejakym AF a AA pri 1024.... - coz mi 9800 k memu uzasu "na hrane" zvlada-, ten obraz vypada opet celkem kurevsky lepe, nez "bez". Úsměv

WT_Horrido napsal:
Screenshoty jsou prave na prd, chce to videt v chodu, jak funguje oslneni pri prechodu z tmaveho prostredi to nasvetleneho, dopady svetla na ruzne povrchy a panaky... A co Oblivion?
Dekujeme za optani, dari se mu dobre Úsměv.
Oblivion jsem nazivo videl (narozdil od 'pouhych screenu' ) a musim konstatovat, ze tam to s kontrasty tolik neprehaneli, takze to neni tak strasny. Plati tam to, co jsem psal vyse, ze obraz vypada prakticky stejne jako ten bez HDR. Dost tomu taky pomaha to, ze vetsina lokaci je propojena nepruhlednymi dvermi. A samozrejme se tam clovek setkava s excesy jako vypalena dlazba ve dne nebo presvetleny oblicej jine postavy pri osvetleni svickami.

Samozrejme nemuzu vyloucit, ze kdybych mel na stole nejaky laciny LCD s kontrastem 200:1, taky bych obetoval barvy v obraze pro zvyseni rozsahu jasu. Protoze to je princip HDR, o nicem jinem to neni.

rudidlo
GeForce 7600 GS pro AGP sběrnici bude

rudidlo
Pokud máte kartu s AGP slotem a chcete kartu s dobrým poměrem cena/výkon, řešení tu je:http://www.cdr.cz...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,120,452 návštěv