November 22 2024 05:38:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Korálové moře
LesniHU
Co bude zitra pri treninku (tedy pokud najdeme nekoho, kdo to bude schopen zahostovat):
Kazda strana bude mit tri letadlove lode, na jedne dvanact bombarderu, na druhe ctyri stihacky. Ta treti bude padesat kilometru jizne, na tu se bude pristavat. Vsechny pluji stejnym smerem.

Vsichni poleti jako piloti, protoze navigatori nebudou potreba - minout lod padesat kilometru vzdalenou proste neni mozne :-). Obsahem treninku bude hromadny start, serazeni do nejake takticky pouzitelne formace, prelet k cilove lodi, pristani.

Zkontrolujte si nastaveni paliva! Vsem letadlum jsem nastavil nula paliva, aby AI nestartovali a nepletli se ve vzduchu. To take znamena, ze je treba obsazovat letadla na kazde lodi poporade od prvniho, protoze AI pred vami vam proste nema jak uhnout.

Zda se to jako trenink jednoduchych veci, coz je pravda. Opakovani matka moudrosti. Ale nezapominejte, ze nyni se ocekava dokonalost. Jak uz jsem psal, kdo se vyboura, udela si pak ostudu i tady ve vlaknu :-).

Poletime to minimalne dvakrat, takze kdyby nekdo nestihl prvni let, bude mit prilezitost pridat se pri dalsich.

HLEDA SE HOSTITEL !

falkon
Bohuzial dnes sa mi to opat nehodi kvoli zajtrajsej skuske Smutný
Neslo by pripadne hodit tu misiu niekde na stiahnutie, ze by sme my uboziaci potrenovali offline?

LesniHU
http://lesnihu.wz...enink2.zip

LesniHU
Takze, diky Cassiovi za hostovani mise.
Ucast jsem zanesl do seznamu, jestli jsem se nekde prehledl, protestujte. Kdo z nepritomnych chce ziskat carku za splneny trenink, stahne si misi (link je o post nahoru), sam si to zahostuje, zaleti a napise sem nekolikaradkovy report.

Dazzi, jsem mirne zmaten, za jakou stranu letis? Jestli chces letet za USN a nikdo te zatim neseznamil s tajnymi japonskymi plany, tak te prepisu. Amiku je ted nejak mene.

Dokonalosti dnes dosazeno nebylo, alespon u nekterych, takze od nich ted vsichni napjate ocekavame popis jejich havarii Mrknutí.

Kurtis
LesniHU napsal:
Dokonalosti dnes dosazeno nebylo ...

Nesouhlasím. Například já jsem dokonale neměl tušení, kde jsem. Ještě trochu vody a začnu kuňkat Šklebící se

XXX_Dazz
LesniHU napsal:
Takze, diky Cassiovi za hostovani mise.
Ucast jsem zanesl do seznamu, jestli jsem se nekde prehledl, protestujte. Kdo z nepritomnych chce ziskat carku za splneny trenink, stahne si misi (link je o post nahoru), sam si to zahostuje, zaleti a napise sem nekolikaradkovy report.

Dazzi, jsem mirne zmaten, za jakou stranu letis? Jestli chces letet za USN a nikdo te zatim neseznamil s tajnymi japonskymi plany, tak te prepisu. Amiku je ted nejak mene.

Dokonalosti dnes dosazeno nebylo, alespon u nekterych, takze od nich ted vsichni napjate ocekavame popis jejich havarii Mrknutí.

Já letím za amíky pořád ne ? Šklebící se
Tajné plány ? Co to je ?

3BAP_Rohlos
bigjirka napsal:
LesniHU napsal:
Dokonalosti dnes dosazeno nebylo ...

Nesouhlasím. Například já jsem dokonale neměl tušení, kde jsem. Ještě trochu vody a začnu kuňkat Šklebící se

Tys Kurtisi dneska sedal úplně parádně! Nebo aspoň v prvním letu, co vím.Mrknutí

Georgeu
Tak jsem předvedl, jak se to dělat nemá. Start plně naloženého valu bez problémů, stoupání a zapojení do formace - OK...pak jsem zjistil, že letadla kolem mně divně kmitají, dopředu, dozadu...do stran ...deštivé počasí a moje wifi ..lagy jeden za druhým. Abych někoho nenaboural, držím se kousek stranou formace. Bombardování lodi - u mně zásah bez problémů.
Letadlovka si po náletu celé letky vesele pluje dál bez známky poškození - a to prý Lexinkton vydrží ještě víc ...no...máme se na co těšit, Když k tomu připočtu dost pekelný flak ... Lexinkton v reálu taky potopila torpéda + nedbalost posádky a né pumy ...

Přistání ..přiblížení ok, rychlost pod 150 - špatný odhad délky před dosednutím - hezký světelný a zvukový efekt Šklebící se...odchod na trénink of line ...Mrknutí

Kurtis
3BAP_Rohlos napsal:
Tys Kurtisi dneska sedal úplně parádně! Nebo aspoň v prvním letu, co vím.Mrknutí

To je pravda. Nedřív jsem si to jenom vyzkoušel, aby se neřeklo, a teprv potom jsem šel na ostro (za Cassiem). Jsem si jistý, že by to bylo na druhé nebo třetí lano, kdyby se Cass neodpojil Šklebící se

312_HeRa
No laguje ti to obcas pekne.....docela jsem se bal.
Jinak vcerejsi trening byl peknej .... diky vsem...a hlavne 3.BAP, ktera si me vzala do roje.
Se mnou ale takovou tesnou formaci nedelejte....Šklebící se
Tam by chodil z Valu do Valu pan Tau bez problemu Mrknutí

312raf.com
3BAP_Rohlos
312_HeRa napsal:
No laguje ti to obcas pekne.....docela jsem se bal.
Jinak vcerejsi trening byl peknej .... diky vsem...a hlavne 3.BAP, ktera si me vzala do roje.
Se mnou ale takovou tesnou formaci nedelejte....Šklebící se
Tam by chodil z Valu do Valu pan Tau bez problemu Mrknutí

Není zač HeRo. Bylo nám ctí s tebou letět v polouzavřené formaci.Šklebící se Né co se tebe týče, tak polet bez nejmenších problémů. Příště ale musíme Georgeaua šoupnout na okraj formace.

LesniHU
Dalsi trenink bude pristi patek ve 20:30

Pujde o navigaci, budeme letat nad vodou, nad vodou, nad vodou. Kuňk Úsměv.

j4ck41
oj,oj,oj .... patek vecir ... no dejme tomu, ze sance 70:30 ze se objevim

mha
LesniHU napsal:

Ok, počítám s tím... Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

3BAP_Bugs
LesniHU napsal:

Tak s piatkami to u mňa nie je najlepšie. Skôr nie ako áno.

http://3iap.org
1stCL_Punkey
Hmmm, páteční večery nejsou zrovna nejlepší na sezení u šturma......

3BAP_Rohlos
Lesní, nechtěj prosímtě po mě abych se rozhodoval mezi chlastem a lítáním. Byla by to pro mě moc těžká písemka.

Miroo
Tie piatky to fakt nie je dobrý nápad.Naštvaný

312_strycekFido
Patek je supr. budu tam
www.312raf.com

doktorkop
V pátek jsem mimo,ale věřím,že bude zase možnost stáhnout si misi a tu si proletět off-line.
Že jóóó
Úsměv
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,060 návštěv