November 22 2024 01:46:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIALKA - HUNTING FJORDS
Hiltos
Nam odpadnul Mike, rozbita masina.

Takze hlasim jednu volnou 110! Zajemci hlaste se. Bude legrace!

1stCL_Fucida
sraz pro Luftwaffe na TS v 19,30 - IP: 147.32.120.253:8768 heslo: lion

IP pro akci:
147.32.120.253:21001
heslo: specialka
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Rampa
Omlouvám 311_Upíra .... Dnes dopoledne si zlomil klíční kost.

Místo něj poletí 311_OTU_Hero
Upravil/a 311_Rampa dne 15-04-2007 19:34

BP_Madvlk
Pěkný,moc pěkný.Myšlenka dobrá,ale s tím počasím to bylo trochu moc.SmutnýPodle mě by se v takovým počasí asi nelítalo.Ale jinak dík a zas někdyMrknutí

Ucho
Počasí celkem OK :-) To velký letiště je tragedie, sráží to fps k nelítání.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Kurtis
Přemejšlím, co bylo špatně. Nevím, asi prostor mezi kniplem a židlí. Přežít se to dalo. Akorát to chtělo víc štěstí a víc zkušeností. No co, hlavně, že je večírek Mrknutí

EDIT: Už vím. Kdyby flak od lodí střílel o 2 minuty déle, mohli jsme si nalétnout na první pokus a spojenci by dostali nechutně na prdel Šklebící se Takhle jsem ty lodě našel až na druhej pokus a to bylo pozdě. Zamračený
Upravil/a Kurtis dne 15-04-2007 21:54

310_Podrs
Hydroplán s tajným posláním dorazil bez problémů po létání sem a tam podle značek které zanechali bojovnící odboje na místo určení kde měl vysadit jednotku Rangers a naložit nějké materiály a sestřelené piloty...protože však foukal vítr jako kráva a ti dementní Norové vybrali pro přistání hydroplánu to nejužší jezero co šlo, hydroplán neměl šanci se proti větru otočit a vyneslo ho to až na břeh(ve skutečnosti by mě ti týpci otočili ručně, ve ilovi jsem se však jak tydýt snažil 15 minut virblovat s plynem a pokoušel jsem se to otočit zpátky k vodě,bez úspěchu)...a tak jsem si řekl, do pr*** s válkou, vyskočil z letadla a šel s klukama od rangers a mými kolegy na ryby...a to je a to je konec... Cool

PS: Lekku, to se fakt nedalo, sorry... Zamračený Ale pocasicko pekny a naramne jsem si uzil to poletovani od jedne znacky na zemi k druhe...zvlast jsem se zapotil kdyz me vitr snesl vedle a ja letel uz asi pet minut a nic jsem nevidel...ale nakonec jsem to nasel... Šklebící se a sedim tam doted... Úsměv
Upravil/a 310_Podrs dne 15-04-2007 22:43

http://www.310raf.com
CR_PETRAS
Počasí bylo náhodou super.

Za války se myslím lítalo i ve větších srágorách,ale už ne asi v Ilu.Občas jsem měl FPS 12 a to mám docela slušnej komp Smutný

[img]http://img252.imageshack.us/img252/1290/il2fbexe0095237em7.png[/img] is not a valid Image.

Tady je zrovna Wulfi právě po vzletu.
Já těsně před tím dostal bombou rovnou do klína a loď šla ke dnu.
[img]http://img473.imageshack.us/img473/5364/il2fbexe0095226cy6.png[/img] is not a valid Image.

Ale jinak docela pěkný polet.
Upravil/a CR_PETRAS dne 15-04-2007 22:16

http://avionika.webpark.cz
Hiltos
Osma utocna Gruppe:

Let prvni: Po nekomplikovanem startu jsme se vydali v prijemnem pocasi na kratky let smerem k narusitelum vodniho prostoru. Po peti minutach letu bylo zjisteno, ze mechanici vybavili bombami (zrejme z nedostatku zasob ) pouze pet stroju a posledni masina byla vybavena pro psychologickou valku velkym logem s napisem "RUDY SMRDY". Kdyz byla tato skutecnost oznamena radiem celemu svazu, ztratil jeden z pilotu nervy (jeho otec se jmenuje Rudolf) a pokusil se stroj s logem taranovat. Trefil se. Bohuzel do jineho stroje. Zbyle letouny pokracovaly az k nepratelskemu pobrezi a zde vykrouzily paradni kolecko. Pote nabraly utocky kurz. Za vydatneho prispeni technoparty s ohnostrojem u nepratelskych lodi byly tyto nalezeny. Pri utoku byla dvakrat zasazena jizni lod a nizkym pruletem logem vybaveneho letounu poskozena moralka muzstva. Posledni stroj byl polapen v casoprostorovem poli a premisten 5 metru pod hladinu. Navrat problehl v klidu.

Druhy let: prijemny let, moc. Motory si tise vrni, blesky letaji, cila konverzace na vsech palubach. Navigatori zapomeli stopky. Nevime kde jsme. Kdyz tu najednou .... "Uhodil blesk! Uhodil blesk!" Zcistajasna se pred nami objevuji lode. Ritime se do utoku jak stado splasenych bizonu. MOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Jeden pilot odpada, trefili mu radio a nez stravit cestu domu v sumeni deste, voli smrt. Velitel tesne pred odhozem zranen. Zbyle letouny odhazuji svuj naklad. Trefa. Lode se potapi, posadka se macka u zachrannych clunu, voda tece. Pilot zoufale tocici klikou na plaube jedne zasazene lode ztraci kliku a pacha sebevrazdu. Velitel tesne po odhozu trefen letajici rybou a pada do more. Dvojice letounu utika tesne nad hladinou, chteji domu. Ale rudi jsou neuprosni. Jeden pilot pise dopis na rozloucenou, pousti knipl a je smeten vlnou. Druhy, vida jeho konec, ztraci nadeji. Vzapeti je zasazen, zbaven kridla a poslan na vecnost. Domu se nevratil nikdo.

Zbyva jen dodat par malickosti.
Flotilu tri letadlovych lodi a 10 rybarskych clunu jsem videl poprve. Zajimava kombinace. Zajiste je vyhodou schopnost uzivit posadku dlouhe mesice, i kdyz dojde palivo :-)
Flak byl drsny. Jak smirglpapir. Ostrouhal nas na kost. Heinkely taky, co jsem si vsimnul.
Pocasi skvele! Doufam, ze bude vic takovych specek.

Vsem zucastnenym i Lekkovi diky!!
Upravil/a Hiltos dne 15-04-2007 22:41

Kurtis
Hiltos napsal:
Flotilu tri letadlovych lodi a 10 rybarskych clunu jsem videl poprve. Zajimava kombinace. Zajiste je vyhodou schopnost uzivit posadku dlouhe mesice, i kdyz dojde palivo :-)

Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se

1stCL_Fajlow
uploadne někdo třačk?

310_Podrs
bigjirka napsal:
Hiltos napsal:

Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se

To byli Cinani a jejich Fast Food Dzunky...letadlovy lode byly preveleny z pacifiku a ti kluci jedni podnikavi se jich drzeli zuby nehty az k norskejm brehum... Šklebící se
Upravil/a 310_Podrs dne 15-04-2007 22:47

http://www.310raf.com
BP_Joe_de_Miro
2 nálety se 111 jsem přežil bez škrábnutí,ale to přistání to byla teda hrůůůzaNaštvanýzásahy nemůžu potvrdit neb jsem neměl odvahu samurajů podívat se až na ty námořníky u kanónů!Šklebící seŠklebící se

Lekk
Ty rybářský lodky byly ruský obrněný boat...a bylo jich tam jen sedm ..stažený na minimum. Zamračenýletadlovky byly vypnutý totál...víc s tím už fakt neudělám..sry.Smutný

1stCL_pbarry
No gratulace červeným že vyhráli a taky už konečně opotřebovali modrásky Úsměv

Ty fighty nad letadlovkama, zvlášť ten první měl supr atmosféru. Snad i díky počasí a mapě.

S!
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Lekk
Zaznamenal jsem že prý nestačila kapacita na letišti na ostrově..což docela čučim..páč tam byli ikony dvou letišt skoro v zákrytu...a nastaveny byly na max. - nechápu...nehlásili ste se všichni do jednoho?Šklebící se

311_Rampa
311_BleskovejPodrs napsal:
... a šel jsem s klukama od rangers a mými kolegy na ryby...

Podrsi, a berou?
Upravil/a 311_Rampa dne 15-04-2007 23:47

j4ck41
Combat report 125/541/83 8.USAAF

Flying Office VGR_j4ck41
2.SF - P-51B - vzlet 0900 - přistání 1055 - prostor operaci Songenfjorden - výška od 1000 stop po 21000 stop

Personal report
V 0900 odstartovala pruzkumna skupina 2.SF pod velením 1st leutnanta VGR_mhy na průzkum do prostoru Songenfjorden.
Díky technickým obtížím nemohl odstartovat 2nd Leutnant VGR_AMP a by proto přeřazen k britským jednotkám. Před vstupem do cílové oblasti ohlásil 1st Leutnent VGR_mha technické problémy na stroji a byl nucen se vrátit na základnu (Transfering mision => disco). Spolu s FO VGR_Samklon jsme v sektoru I7 objevili německou loď chráněnou dvěmi lehkými čluny. Při nízkém průletu jsem ji identifikoval jako křižník Himmel. Poloha byla oznámena útočné skupině Yankye a pokračovali jsme k německé dokové základně v sektoru L8. Vjezd do doků byl bráněn flakovou lodí. V prostoru základny byli při nízkém průletu identifikovány následující cíle. 3-4 lehké bojové lodi, zhruba 10 nákladních lodí a bitevní loď Herr-Got umístěná v nejsevernější doku u západního břehu v sektoru L7n9. Loď byla částečně krytá přístavní hrází. Po obvodu základny byla umístěna nízká balonová baráž. Při průletu jsem byl lehce zasaženstřepinami flaku do levé křídelní nádrže. Poloha bitevní lodi i obrana nahlášena utočné skupině. Poté jsme se obrátili k návratu. Po překročení norského pobřeží bylo rozhodnuto připojit se ke skupině Yankey a poskytnout jim doprovod. S útočnou skipnou jsme se potkali nad letištěm Peterhead a spolu s 1st Ltn VGR_mha který opětovně vzlétl jsme doprovázeli Beaufightery k útoku na křižník Himmel. Jeden z Beau byl sestřelen, ale křižník byl potopen. Poté následoval návrat na základnu Banff. Při přistání s porouchaným motorem zahynul VGR_Samklon.
Dova letu 1:55 hod.
Vlastní ztráty: VGR_Samklon a VGR_AMP (při obraně konvoje??)
Německé ztráty: křižník Himmel
Během letu nedošlo ke kontaktu s nepřátelskými stroji
Upravil/a j4ck41 dne 15-04-2007 23:56

j4ck41
VGR_Lekk napsal:
Zaznamenal jsem že prý nestačila kapacita na letišti na ostrově..což docela čučim..páč tam byli ikony dvou letišt skoro v zákrytu...a nastaveny byly na max. - nechápu...nehlásili ste se všichni do jednoho?Šklebící se

nehlasili Úsměv

kapacita na jiznim byla 10 lidi coz pro Spity i Mustafy bohuzel nestacilo a na severnim nebyli k dispozici

Lekk
sry moje chyba...ale nevim jak to mám pro příště zjistit..to abych si psal kapacity pro každou mapu/letiště..děsný...příště dám dvojnásobky..Smutný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,543 návštěv