January 01 2026 17:23:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Spit Mk IXe
312_Lazy
mít Tempík rozumnej výhled dozadu tak mě Spitfire vůbec nezajímá

1stCL_Fajlow
a proč zrovna Tempík ? snad né kvůli jeho "vrtuli" ?

312_Lazy
no jinou stíhačku RAF v daném období už v Ilovi nemáme..

Joe Hallenbeck
1stCL_Fajlow napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
mam pocit

Joe Hallenbeck napsal:
mam pocit

Joe Hallenbeck napsal:
mam pocit

Fakta, fakta, fakta ..

No tak si sedni do SPita, dej tam plnej kotel a boost a prudce za to zatahni, ze 3000 otacek ti klesnou na 2700. Mrknutí Coz zrejmne vyvola podobny efekt jako stazeni plynu. Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

1stCL_Fajlow
Ehm nejdříve nám tady pošli track se SPitem, jak už někdo dříve psal a pak si Já sednu to SPita a dám tam plnej kotel...

upload například www.edisk.cz , www.rapidshare.de

1stCL_pbarry
joe, stejně tak ti otacky povylezou kdyz ten cumak sklonis dolu.
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 05-04-2007 00:35
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
1stCL_pbarry
Tak sem si to ted schvalne jeste zkousel. Otacky se dostanou nejmin na 2800, nejvic pak na 3200. Vic nez cehokoliv jineho se to bude tykat staveni vrtule.

Tvé teorii, ze oleg vyslysel nejake modre nařky a zamerne omezuje spita ve vykonu přeji mnoho stesti. Jsi prilis zaujaty joe.

EDIT. přidaná citace:

Joe Hallenbeck napsal:
A sice duvod proc se Spit neprehriva je ten, ze u jeho Merlinu pri manevrech klesaji otacky daleko citelneji nez u nemeckych typu. Coz je zrejmne uprava, aby ztracel energii v manevrech vic, nez nemecke typy (jak bylo pozadovano od blue side), aby hra byla pro modre trochu hratelnejsi. Šklebící se CoolŠklebící se

Upravil/a 1stCL_pbarry dne 05-04-2007 00:37
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
310_Gringo
Pravdu díš Lazy přes tu desku v Tempovi je govno vidět.Ale jinak ty 4 hispana nadělaj hafo srandyŠklebící se

Joe Hallenbeck
1stCL_pbarry napsal:
Tak sem si to ted schvalne jeste zkousel. Otacky se dostanou nejmin na 2800, nejvic pak na 3200. Vic nez cehokoliv jineho se to bude tykat staveni vrtule.

Tvé teorii, ze oleg vyslysel nejake modre nařky a zamerne omezuje spita ve vykonu přeji mnoho stesti. Jsi prilis zaujaty joe.

EDIT. přidaná citace:

Joe Hallenbeck napsal:
A sice duvod proc se Spit neprehriva je ten, ze u jeho Merlinu pri manevrech klesaji otacky daleko citelneji nez u nemeckych typu. Coz je zrejmne uprava, aby ztracel energii v manevrech vic, nez nemecke typy (jak bylo pozadovano od blue side), aby hra byla pro modre trochu hratelnejsi. Šklebící se CoolŠklebící se

Myslis ze to je nastavenim vrtule? Zamračený
313_FlyBoy
RY-C

1stCL_Fucida
Joe, to je způsobeno tím, že chvíli trvá, než se vrtule přenastaví do správné polohy a je to takhle úplně u všech letadel. U těch s konstantními otáčkami je to samozřejmě znát mnohem více. Ale rozhodně to nebude mít extrémní vliv na točivost Spita.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Joe Hallenbeck
Spit toci tak jak ma, jen nektery nemecky era toci lip nez by mely Šklebící se Cool Šklebící se (delam si srandu)
Hm asi jo zas tak hluboko jsem Sturma nestudoval abych vedel presne jak co funguje Zamračený
313_FlyBoy
RY-C

3IAP_Agijo
Hele já to testoval a všechny letadla odpovídají skutečnosti!

Kdo tvrdí, že ne, ať provede srovnávací zkoušky, sedne do spita, vystoupe třeba do 5000m v reálu, změří čas. Pak sedne do spita v Ilovi, vystoupá do 5000m, změří čas. Souhlasí?

Neberu srovnávání papír vs. Il.
Na papíře jsou v podstatě ideální výkony naměřené, když v nich letěl dobrej pilot.

http://3iap.org
1stCL_Pospa
No a tady jsme výborní piloti všichni no né ? Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Tajpan
1stCL_Pospa napsal:

jasné. Šklebící se len tie lietadlá sú na pikatchu. Šklebící seŠklebící se

Lucka
1stCL_Pospa napsal:

Ne. Občas potkám zajíce ve Fokáči nebo Befku a to je pěkná lama. Cool Šklebící se Cool

1stCL_Pospa
Lucka napsal:
1stCL_Pospa napsal:

Ne. Občas potkám zajíce ve Fokáči nebo Befku a to je pěkná lama. Cool Šklebící se Cool

Ty si koleduješ co takhle vydělat zadek ze spita a potkat se s tou zaječí Lamou v nějakém normálním éru ? Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
1stCL_Wedge
Pospo neblázni...Lucka a v něčem jinym než ve Spitu nebo Lavočce??!!Zamračený Lucka je teprv na začátku a zřejmě se jen tak dopředu nepohne, tak na ní zbytečně moc nechvátej!CoolŠklebící se
Upravil/a 1stCL_Wedge dne 06-04-2007 10:05

Lucka
1stCL_Wedge napsal:
Pospo neblázni...Lucka a v něčem jinym než ve Spitu nebo Lavočce??!!Zamračený

Mnoo...naposledy jsem tě v Lavočce potkala u Kurska a mám takový pocit, že to pro tvého Fokáče nedopadlo ani trochu dobře Šklebící se

Tajpan
Lucka napsal:
1stCL_Wedge napsal:

Mnoo...naposledy jsem tě v Lavočce potkala u Kurska a mám takový pocit, že to pro tvého Fokáče nedopadlo ani trochu dobře Šklebící se

tak to nebola dobrá odpoved pre Wedge i pre Pospu. Lepšie by bolo vyskúšať inú mašinku a dať pánom pilotom trochu šance na výhru. Taký FM2 je ideálna odpoved. Mrknutí

Lucka
Tajpan napsal:
Lucka napsal:
1stCL_Wedge napsal:

tak to nebola dobrá odpoved pre Wedge i pre Pospu. Lepšie by bolo vyskúšať inú mašinku a dať pánom pilotom trochu šance na výhru. Taký FM2 je ideálna odpoved. Mrknutí

Tak jo, to beru TajpaneÚsměv Ale když mě potkali nad Normandií ve Spitu Mk. Vc (2) a letěli ve dvojici na Fokáčích, tak šanci měli.....a skončili na padáku oba. Úsměv Jak říkám, lamy! CoolŠklebící seCoolŠklebící seCoolŠklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,962,916 návštěv