October 20 2025 07:06:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Über spit - diskuse a FLAME!!!
Joe Hallenbeck
MK_KaiN napsal:
Možná sem měl použít slovo rychle.Jasně že když si dáváš pozor je to super éro.Ale z tohohle testíku mě prostě vyšlo že 25lb spita nelze za vodorovného letu se zapnutým WEP na 100% plynu po celou dobu ve výšce 1000 metrů uvařit.Dřív dojde benál.Dora totéž vydrží 11 minut.

V 1000 metrech asi Spita neuvaris, ale zkus s nim vyletet tak na 4000 a vic metru. Tam uz se hreje tak jak ma.

Jak Fuci uz kdysi psal, chladici system je asi nejvetsi slabinou tohoto simu. To ze na Spitovi klesne teplota kdyz napriklad ostre stoupate (na 100% + boost) je totiz asi zpusobeno tim, ze to asi funguje na nejakym tabulkovym systemu. Spit by totiz mel na 2850 R.P.M. a boost na +12 mel vydrzet asi hodinu bez prehrivani, kdezto na 3000 R.P.M. + 18boost pouze pet minut. ZRejmne je to zpusobeno tim, ze mu klesnou otacky (pri zatizeni) a tim cely ten system to vyhodnoti jako ze jsi ubral na plynu a proto se prestane hrat.
Jinak si to nedovedu vysvetlit.Mrknutí
313_FlyBoy
RY-C

AH_Ronsoc
313_Santy napsal:
Tyrle boduješ Šklebící se
Já nevím co máte s tím Über Spitem. Pro piloty co neumějí kroutit a lítají pořád rovně jako já, je to letadlo úplně nahouby. Myslel jsem, že mě to někdo v 313 naučí, ale pořád jako by hrách ne stěnu házel. Smutný

Musis tahat za knipel Šklebící se

Safrik
Jojo s tím zvukem je to fakt na pikaču, když jsem lítal s USB Headsetem tak jsem taky slyšel na 100km 8km vysoko když tamhle někajému pucflekovi spadl špendlík na zem při zašívání kalhot, teď s posranou Audigi2 neslyším ani ho*no Smutný

rudidlo
pokud jsem měl zapnuty hw extensions, slyšel jsem jen sam sebe. vypnul jsem to a slyším i ostatní letadla. Oleg prostě něco posral a nechce to přiznat - už chytá manýry MS. "Používejte Audigy 2 a vše bude ok", tvrdil v nějakém rozhovoru.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Safrik
Jééé Rudi díky už zase šlyším Úsměv Mrknutí

Ucho
"Sestřelí tě ten kterého si neslyšel" Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

313_Santy
AH_Ronsoc napsal:
313_Santy napsal:
Tyrle boduješ Šklebící se
Já nevím co máte s tím Über Spitem. Pro piloty co neumějí kroutit a lítají pořád rovně jako já, je to letadlo úplně nahouby. Myslel jsem, že mě to někdo v 313 naučí, ale pořád jako by hrách ne stěnu házel. Smutný

Musis tahat za knipel Šklebící se

No jo, ale když to udělám tak to dělá takové divné věci. Kolegové říkali, že to je vývrtka nebo tak nějak. Naštvaný

Lavo
Mungo napsal:
Lavo napsal:
Tyt puk , myslel som to vo vztahu k IQ podla numera lietadla.....Zamračený

Ty puk, a co myslis ze pisem? Tebe sa IQ6 nezda byt lepsie nez IQ4? Cool

S tym N1K dtto, precitaj este raz a zamysli sa. Ako pilot IQ-110 by si nato mal prist ako nic Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Ty si puk Šklebící se ZERO , ZERO OO OO kamarade , aky 6 ????Cool

313_OTU_oblak
myslíš že A6M0 je méně než A5M třeba?????Cool

zpět ke spitu. My máme 25 liberního spita, vy máte rychejší doru. Kdo přihodí polínko do flejmu? Co dostaneme protiváhou za sidewindery??? Úsměv))

3BAP_Cassius Chaerea
Ale ten jejich komet, ten točí jak pi*aVyděšený.

Bretis
313_OTU_oblak napsal:

zpět ke spitu. My máme 25 liberního spita, vy máte rychejší doru. Kdo přihodí polínko do flejmu? Co dostaneme protiváhou za sidewindery??? Úsměv))

mate hovno, my mame letadlaŠklebící se

torr
313_OTU_oblak napsal:

Polikarpov Po-2 Šklebící se

BP_Tyrl
rudidlo napsal:
pokud jsem měl zapnuty hw extensions, slyšel jsem jen sam sebe. vypnul jsem to a slyším i ostatní letadla. Oleg prostě něco posral a nechce to přiznat - už chytá manýry MS. "Používejte Audigy 2 a vše bude ok", tvrdil v nějakém rozhovoru.

Já když si to zapnu, tak slyším všechny jako ze sudu. A je fakt, že jak uslyším brumly, brumly a začne se přehřívat motor, je na čase přitisknou knipl na prsa. Nebo lépěji do podpaží a vytrčit levou/pravou nohu.Mrknutí

CR_PETRAS
Dámy a pánové .... já vás upozorňuji,že v pístové mašině s "haubnou" ( leteckou kuklou ) na palici uslyšíte maximálně svojí radiostanici !! Ale rozhodně ne cizí letadlo.V letadle je totiž řev jako kráva !!

Zkuste si sednout na fichtla bez vejfuku ..... a to je jenom jeden válec.Takže slyšet přilétat cizí letoun ze šestky a ještě k tomu tak ve 400 km/h ... no nevim Vyděšený Vyděšený Vyděšený Vyděšený Vyděšený

http://avionika.webpark.cz
MK_KaiN
Víš jak.Realismus jen vodsať, podsať.Úsměv

A každe rozumné online hře je zpravidla využívání chyb a bugů ve hře k získání výhody nad protivníkem,považováno za cheatování.

Jp-
kua já sem nikdy nic neslyšel, protivníky jinak funění spolubojovníku v TS slyšim furt, teda kromě kumetu toho jednoho německýho autíčka to je slyšet jak střílí na 100km Šklebící se

1stCL_Wedge
Petras kecá!Cool
Já to taky slyšim, ale většinou už pozdě!Smutný

1stCL_Pospa
Prd slyšet nejsou akorát červení zatím co Bf či Fw slyším už na kilometr. Nejen že maj 25lb spita co s ním umí i malý dítě, ale navíc nejsou slyšet ! VyděšenýVyděšený

A ještě VyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšený

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
RS_Stormcaster
Pospa napsal:
Prd slyšet nejsou akorát červení zatím co Bf či Fw slyším už na kilometr. Nejen že maj 25lb spita co s ním umí i malý dítě, ale navíc nejsou slyšet ! VyděšenýVyděšený

A ještě VyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšený

Voe, seš blbě přihlášenej!Cool
Šklebící se

1stCL_Pospa
RS_Stormcaster napsal:
Pospa napsal:

Voe, seš blbě přihlášenej!Cool
Šklebící se

Už né, ale máš pravdu začínám se do toho zamotávat Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,500 návštěv