Kapitán Galland
|
torr |
Přidané 23-02-2010 13:03
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
jo a lítá Akulou |
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 23-02-2010 13:07
|
Uživatel
Příspěvek: 528
Založený: 22.04.07
|
olda maly napsal:
Alexi bacha, začíná se lámat chleba. Tak by jsi neměl zůstat pozadu
Oldo, to už nestojí za komentář, kuřata se skořápkou na prd.li, se snaží snaží komentovat něco, co maj z netu, nebo v lepším případě jen z knížek |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 23-02-2010 13:20
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Moc vapniku ... |
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 23-02-2010 13:59
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 261
Založený: 09.10.08
|
ZVP_ALEX napsal:
olda maly napsal:
Alexi bacha, začíná se lámat chleba. Tak by jsi neměl zůstat pozadu
Oldo, to už nestojí za komentář, kuřata se skořápkou na prd.li, se snaží snaží komentovat něco, co maj z netu, nebo v lepším případě jen z knížek
moje řeč šééfe |
|
|
|
Panek |
Přidané 23-02-2010 14:06
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
torr napsal:
nejak nechápu spojitost čepice Černomořske flotily a hráče letecké arkády
Ale piksla wermachtu ti nevadi? |
|
|
|
torr |
Přidané 23-02-2010 14:09
|
Uživatel
|
Panek napsal:
torr napsal:
Ale piksla wermachtu ti nevadi?
nevadí,protože někdy je palubní střelci měli. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 23-02-2010 14:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Bože Torre nežer to. Palubní střelec je stejně dobrej pilot, jako kuchař křižníku Rudý říjen. |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 23-02-2010 14:43
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
torr napsal:
Panek napsal:
torr napsal:
Ale piksla wermachtu ti nevadi?
nevadí,protože někdy je palubní střelci měli.
Rád by som videl fotku palubného strelca LW v takejto piksly. |
|
|
|
torr |
Přidané 23-02-2010 14:56
|
Uživatel
|
tady si je můžeš koupit
http://www.therup...%20Helmets
Upravil/a torr dne 23-02-2010 14:57
|
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 23-02-2010 15:00
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
A ktorú z nich používali tí palubní strelci LW? Pokiaľ je mi známe LW mala aj pozemné jednotky a flakové jednotky. |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 23-02-2010 15:07
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Bože Torre nežer to. Palubní střelec je stejně dobrej pilot, jako kuchař křižníku Rudý říjen.
Myslíš toho kuchaře, jak nám ho ukradli Amíci a udělali z toho nějakou tu slátaninu se Segalem? |
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 23-02-2010 15:10
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 261
Založený: 09.10.08
|
Blahý paměti,leta páně,se tyhle blembáky z druhý války na burzách prodávali,taky za 1000,- ale Kč,pár jich mám doma,hodim na ně bezva price a šoupnu je na net . ) |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 23-02-2010 15:29
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10828
Založený: 26.01.13
|
3IAP_Sasa napsal:
Bože Torre nežer to. Palubní střelec je stejně dobrej pilot, jako kuchař křižníku Rudý říjen.
Myslíš toho kuchaře, jak nám ho ukradli Amíci a udělali z toho nějakou tu slátaninu se Segalem?
To je inspirovaný skutečnou událostí. Ve skutečnosti to byl kuchař s Bismarcku a paseku udělal na Ark Royal jako akt krevní msty. Američani to jen trochu překroutili.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 23-02-2010 15:29
|
Diskutující
|
Á propos, Torre povšimni si rozdílu mezi helmou Wehrmachtu a Luftwaffe. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 23-02-2010 15:32
|
Diskutující
|
1stCL_Fucida napsal:
To je inspirovaný skutečnou událostí. Ve skutečnosti to byl kuchař s Bismarcku a paseku udělal na Ark Royal jako akt krevní msty. Američani to jen trochu překroutili. A nejhorší ze všeho jsou ty zku.vený kočky z Kreigsmarine.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 23-02-2010 15:32
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 23-02-2010 16:19
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
1stCL_Fucida napsal:
To je inspirovaný skutečnou událostí. Ve skutečnosti to byl kuchař s Bismarcku a paseku udělal na Ark Royal jako akt krevní msty. Američani to jen trochu překroutili. A nejhorší ze všeho jsou ty zku.vený kočky z Kreigsmarine.
jj, ty jejich bestie jsou desne zakerny a zvlast kdyz se menuje Oscar, respektive Sam |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 23-02-2010 16:33
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
ale koukam ze se tady zasejc hezky rozhorelo ... bravo
enem bych mel jeden dotazecek .. berou se nasledujici cinnosti jako odboj proti komunismu - to ja jen abych vedel jestli muzu rikat ze komanci a nackove jsou svine
vstup do Pionyra: slozeni slavnostni prisahy v Terezine jsem zakerne sabotoval horeckou den predtim, takze jsem se vyhnul teto monstrozni akci a slib si slozil hezky v klidku v jedny kancelari na ONV
cinnost Pionyra jsem na II. stupni zakladni skoly silne destabilizoval tim, ze se me darilo nechodit na ty trapny schuzky ve skole a misto toho jsme s klukama radsi litali venku
take se me zadarilo ochromit sportovni uspechy CSSR nebot za celou dobu meho fungovani ve sportovni tride jsem byl jedinej komu se podarilo vyhnout vsem zavodum -> a uzanejte ze jsem fakt nemoh vedet ze kdyz budu v sedmicce ze prijde nejaka revoluce takze jsem spise ochromil sportovni uspechy CSFR a CR
dale jsem se ucasnil nacviku na Spartakiadu s dabelskym planem to na Strahove pokazit cimz bych zajiste zpusobil zhrouceni celyho rezimu
akorat mam jedinou takovou mensi skvrnku na stitu, ze jsem byl z cely tridy jedinej kdo z Pionyra dobrovolne nevystoupil bo jsem byl tak nejak zmatenej ze ti co me jeste pred nekolika mesicema kladli na srdce proc nechodim na schuzky najednou kladou na srdce at rychle odejdu
Upravil/a j4ck41 dne 23-02-2010 16:35
|
|
|
|
Chaindler |
Přidané 23-02-2010 17:29
|
Nováček
Příspěvek: 24
Založený: 26.01.10
|
4 Wolke:
Podívej, tím že létáš za Luftwaffe dáváš jasně najevo, na které straně stojíš. Já ti to neberu, ale psát tady o tom, že "Němci nemohli za to, co se stalo", pokud to tak myslíš, je bezprecedentní projev tvé osobní tragédie. Vypůjčím si citát z Písma, použitý v knize od Rudolfa Vrby (a pevně doufám, že ti to jméno něco říká..):
"Je zlem poddat se aktivně nebo pasivně zlu jako jeho nástroj, jeho pozorovatel nebo jeho oběť."
Wehrmacht, Luftwaffe i Kriegsmarine byly velice efektivní nástroje režimu zla, který vědomě zavraždil milióny lidí a na další desítky miliónů se aktivně připravoval. Proto, ale zdaleka nejen proto tvrdím, že žádný nacistický voják si ve válce milost nezasloužil.
|
|
|
|
jirik |
Přidané 23-02-2010 17:38
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 12.05.08
|
Chaindler napsal:
Wehrmacht, Luftwaffe i Kriegsmarine byly velice efektivní nástroje režimu zla, který vědomě zavraždil milióny lidí a na další desítky miliónů se aktivně připravoval. Proto, ale zdaleka nejen proto tvrdím, že žádný nacistický voják si ve válce milost nezasloužil.
Zkus si představit, že je rok 1944 a ty jsi jako 17ti letej absolvent gymnázia odvedenej jako voják Wehrmachtu na východní frontu a zvaž svoje možnosti. S tím slovem žádný bych byl tedy opatrný. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 23-02-2010 17:42
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10828
Založený: 26.01.13
|
Chaindler napsal:
Podívej, tím že létáš za Luftwaffe dáváš jasně najevo, na které straně stojíš. Já ti to neberu, ale psát tady o tom, že "Němci nemohli za to, co se stalo", pokud to tak myslíš, je bezprecedentní projev tvé osobní tragédie. Vypůjčím si citát z Písma, použitý v knize od Rudolfa Vrby (a pevně doufám, že ti to jméno něco říká..):
"Je zlem poddat se aktivně nebo pasivně zlu jako jeho nástroj, jeho pozorovatel nebo jeho oběť."
Amen bratře. Dobře, že jsi nám to vysvětlil. Wolke, sem možná radši nic nepiš, pojďme raději rituálně zapálit Union Jacka, zpívat oslavné chorály v čele s Bomben auf Engeland.....err..co to plácám? Já jsem ale zlý, ošklivý, nepěkná věc!
Teď se to ve mě zlomilo! Wolke, pojďme si přečíst veškerá ta moudra, která nám sepíší ti červení, kteří létají za červené kvůli svým postojům k historii, demokracii a lidstvu vůbec - snažme se býti tak dobří, jako jsou oni. Sejměme své Ritterkreuzy, nechme svá srdce otevřená pravdě a lásce a věřme, že i soudruzi z Lavoček se přidají k nám..a buďme rádi, že stále jsou takové bytosti, jako Chaindler, Flanker, Aštar Šeran či jim podobní výborní a bystří lidé! Pojďme společně k demokracii, změňme si své občanství na britské, neboť jen tam je království nebeské, neboť jen tam lze očekávat vykoupení!
Bratři a sestry, prozřel jsem
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|