November 23 2024 12:33:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Skinheads
rOckie
57MH_Zvire napsal:
Víte že vyholenejm holkám se neříká skinheadky?

tak to se mi ulevilo, dneska je totiž vyholená skoro každá holka (což může být pro starší čtenáře tohoto fora novinka Šklebící se) Já sem se úplně lekl, že nám
v okolí pohlaví něžného pohlaví bují pravicoví extremismus Šklebící se

Víte že jeden z důvodů, proč tohle hnutí vzniklo byl, aby v Anglii místní starousedlíci zabránili přílivu levné pracovní síly z východu a tím přicházeli o práci? Kontrolní otázka. Víte kdo dělá ve fabrikách v ČR a kdo nemá práci?

problém je, že nezaměstnanost domácí populace a imigrace spolu kauzálně nesouvisí. to je blábol, ale oblíbený Šklebící se

57MH_Zvire
Opitz napsal:
Beres to moc osobne a to je trosku problem... Hezky od toho kompu vstan, projdi se,
napij se vody, udelej si deset kliku a drepu a bud v klidu... tohle je flejm... z 80procent se skutecna informace vypari, protoze v komunikaci chybi mimoslovni atributy...
ja jako stary flejmer mam docela radost, protoze tu vidim minimalne jednoho vytoceneho cloveka, v jehoz zivote se vyznamne zvysila uroven stresu... Mrknutí

Už jsem si dal dvě kafe, naobjedva jsem se.... teda jestli se tomu tak dá říkat, několikrát jsem se prošel, teď naposledy pro novej HDD, spravi jsem tři počítače... já jsem stále v klidu. Mě hned tak něco nerozhodí. Teda pokud to není zákazník hned po ránu, když se dožaduje nesplnitelného a nejlíp zadarmo. To se dostanu do červenejch hodně rychle. Úsměv Akorát tohle mi teda hnulo žlučí. Mmj vlasy nejvíc padají po ozařování.

airspace.cz
Sipi
1stCL_Esquilax napsal:
Mnoho lidí to poznalo na vlastní kůži. Před ¾ rokem si takhle podali jednu „smažku“ na Slovenku. 21letý kluk to odnesl životem.

Po masovej histerii, pochodoch proti rasovej nenavisti a mnohych vyrokoch politikov ako moc su proti fasistom, rasistom a fazulovej polievke sa vysetrovanim ukazalo ze to neboli ani fasisti ani skinheadi a nebol to ani podobne motivovany utok Mrknutí

57MH_Zvire
Rook napsal:
57MH_Zvire napsal:
Víte že vyholenejm holkám se neříká skinheadky?

tak to se mi ulevilo, dneska je totiž vyholená skoro každá holka (což může být pro starší čtenáře tohoto fora novinka Šklebící se) Já sem se úplně lekl, že nám
v okolí pohlaví něžného pohlaví bují pravicoví extremismus Šklebící se

A taky to vystavují na odiv na veřejnosti, aby to o nich každý věděl? Vyděšený Ty bláho... kde bydlíš? :shy:

Rook napsal:
Víte že jeden z důvodů, proč tohle hnutí vzniklo byl, aby v Anglii místní starousedlíci zabránili přílivu levné pracovní síly z východu a tím přicházeli o práci? Kontrolní otázka. Víte kdo dělá ve fabrikách v ČR a kdo nemá práci?

problém je, že nezaměstnanost domácí populace a imigrace spolu kauzálně nesouvisí. to je blábol, ale oblíbený Šklebící se

Když myslíš. Vymlouvat ti to nebudu.

airspace.cz
57MH_Zvire
Ty bláho. 163 odpovědí. Že jsme tady s tím od rána hnuli? Šklebící se

airspace.cz
57MH_Zvire
313_OTU_oblak napsal:
jinak nevím, bzl jsem v Kostelci a se zvířákem jsem mluvil, připadá mi normální - mimojiné, znám ještě jednoho známého, který je bývalý skin...jednou jsem se s ním bavil a řekl mi - přesvědčení zůstalo....ale je asi ten střed, bo se nebije....nevím....

Normální? No nevím jestli se to dá říct o člověku, co má nad monitorem pověšenou kopii šátku Božského větru a o kousek výš vlajku Vycházejícího slunce..... Šklebící se
Upravil/a 57MH_Zvire dne 15-08-2006 17:03

airspace.cz
rOckie
WT_Horrido napsal:
To jsou snad dusledky toho ze vyse uvedene systemy byly opusteny ne? Bez o tom jak funguje svet prednaset do soucasneho bordelu v Jihoafricke republice Šklebící se

tak se trošičku zamysli, třeba ti to i secvakne Šklebící se
p.s.
opresivní režim není schopen dlouhodobě fungovat, protože nakonec spotřebovábá přliš energie na udržení vlastního chodu, držíli se u moci proti vůli občanů. To, že něco funguje
100, 200 let není pro mě známka funkčnosti. To je maximálně dostatečný měřítko z hledika jednoho lidskýho života a mě nestačí.
Z dlouhodobého hlediska je výhodnější kooperace a standardní obchodní vztahy. Tvůj darwinismus logicky ústí jen do boje všech proti všem (i v rámci rodiny) což, jak sám uznáš, je nesmysl. Tak nějak se mi žije líp v Evropě, kde vzájemně kšeftujem, než v Evropě, kde se vzájemně podřezáváme. A hádej, proč je vzájemný podřezávání tak oblíbené v třeba v islánmské kultuře, kterou si taky zmiňoval.

1stCL_Fajlow
Filozovifká otázka ....

kde je Kobec nebo GS_Blažena?
:rol:

rOckie
57MH_Zvire napsal:
Rook napsal:

to nemusíš, ani by se ti to nepodařilo Šklebící se
je to moje chyba že nemám čas ani chuť se pouštět do podrobnýho vysvětlování. já jen řeknu dvě věci:
-rozumět zrovna tomudle tomu je součást mojí práce, vim o tom víc, než deset strejdů z putiky Šklebící se
-dám aspoň jeden příklad, který to jasně vyvrací a je to i každýmu srozumitelný: tvoje oblíbené USA Šklebící se

A pokud existuje byť jeden příklad, který tento vztah jednoznačně popírá, pak nemůžeme teorii "imigrace způsobuje nezaměstnanost domácí populace" brát za platnou.

ještě k těm holkám:
mě to jednu dobu zajímalo protože to byl vlastně novej kulturní fenomén, který se tady usazoval Šklebící se
Stačí, když poprosíš přítelkyni, zda to registruje ve sprše, ve veřejným bazénu Šklebící se
Upravil/a rOckie dne 15-08-2006 17:18

clone9cz
koukejte MAKAT !!!!

http://www.wwii-illusion.net
57MH_Zvire
Dyť jo furt. Úsměv

airspace.cz
312_HeRa
WT_Horrido napsal:
312_HeRa napsal:
Tak za:
A) mam par amaterskych zaberu, ktere tocili uplne vse od zacatku...bez strihu..lepsi nez policejni zabery...tomu ver.

C)Zbytecna brutalita byla opet vracena k prosetreni ..... ti co tam mlatili toho kluka na zemi tomfou do zad budou asi pikat......to ostatni co nebylo zmedializovano bude lezet v zapomeni a na mem disku pro me deti.

Tak to zverejni, podej zadosti k vysetreni... takhle to jsou jen kecy nic vic.

Horrido.......zverejneno to bylo...psal jsem nezmedializovano...kurna chlapci ctete.

Jenze ne kazdy ma naladu a linku na to aby toho nasosal z verejnych stranek z netu nekolik Gb.
Krom toho, vsechny tyhle filmy byli nabidnuty k prosetreni...a co na to nase policie?

Nebo to snad v tvem pripade byl jen nezajem o jina nez policejni videa ? A podle toho co ti oni podsunou si delas nazor, ktery tady pak chces prosazovat ?

za C) byla jen citace prave recenych vet ve zpravach na radiu ....takze ne kecy :clap:

Pro Zvire:Nejsem technar a na Czechteku jsem nikdy nebyl a asi tam ani nikdy nepojedu.....ta muzika se mi nelibi.....ani se mi nelibi ti spinavci co tam chodi, ale nikomu svym parenim u bedny neublizuji...a hlavne to nikomu netlaci Mrknutí

312raf.com
Ucho
Rook napsal:
57MH_Zvire napsal:
Rook napsal:

-dám aspoň jeden příklad, který to jasně vyvrací a je to i každýmu srozumitelný: tvoje oblíbené USA Šklebící se

no se přiznám, že příklad USA jsem úplně nepochopil, teda rozumím tomu tak, že ekonomika/společnost je natolik rozjetá, že je schopná absorbovat velkej příval pracovní síly, naopak jí přímo potřebuje. Což je i u nás, momentálně. Spousta firem si dováží lidi ze zahraničí, protože má problémy tu někoho sehnat. Ale co v případě krize? Má tam bejt souvislost, že v tom okamžiku mizí imigrace, protože je jasný, že se v té zemi nechytnou nebo jak?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

1stCL_Jamamoto
tomiczech napsal:
312_HeRa napsal:
tomiczech napsal:
312_HeRa napsal:
[.protoze se prave z tohoto spolku ve velkem procentu rekrutuji....

jo takze dalsi oblibene tema. takze nejenom, ze vsichni skini jsou nackove, ale i fizlove jsou nackove.

Nepodsouvej mi neco, co jsem nerekl. Mam taky spoustu znamych u policie. A jsou to nrmalni lide. A nepsal jsem vsichni, kdyz si to poradne prectes.......ale dost jich je...tomu ver....

aha a budeme se hadat o slovicka? fajn. klidne muzeme

312_HeRa napsal:
Tak tam se jim spojuje zamestnani s vlastnim presvedcenim ....... :tdown:

tohle na me pusobi tak jako by vsichni kluci ze zasahovek jaky byli na CzechTeku si to bezvadne uzivali, ze konecne muzou do nekoho trisknout a zvlast do smazek. ale co kdyz ti kluci byli jenom nasrany ze misto toho aby byli nekde s rodinou tak musej tvrdnout vobleceny do plny polni? ano byli tam excesy a zbytecna brutalita, ovsem jak mi nekdo vysvetli, ze par flojdu odtahli s poranenou pateri a otresy mozku, kdyz ty hodne deti po nich hezeli jen kameny a drny? videl jsem nejaky policejni videa a MMF a toho druhyho velkyho mlaceni v Praze. a jedinej tezkoodenec, jakyho jsem videl padnout k zemi, byl manik jakej dostal dlazebni kostkou do prilby. tak jak to ty neozbrojeny decka na CzechTeku dokazali? se snad flojdi mlatili mezi sebou ne?

Hehe....tohle je dobrý...tak že když půjdu v sobtu do práce, tak mám zákazníkovi nařezat, protože nemohu být doma s rodinou? to snad ani nemyslíš vážně......Šklebící se

rOckie
Ucho napsal:
no se přiznám, že příklad USA jsem úplně nepochopil, teda rozumím tomu tak, že ekonomika/společnost je natolik rozjetá, že je schopná absorbovat velkej příval pracovní síly, naopak jí přímo potřebuje. Což je i u nás, momentálně. Spousta firem si dováží lidi ze zahraničí, protože má problémy tu někoho sehnat. Ale co v případě krize? Má tam bejt souvislost, že v tom okamžiku mizí imigrace, protože je jasný, že se v té zemi nechytnou nebo jak?

usa jsou imigrantskou zemí a imigranti táhnou výrazně ekonomický růst nahoru. už od 19. století. Kdyby nepřišli imigranti tejden do práce, tak se ekonomika USA podělá
zároveň je to země, kde je tzv. "přirozená míra nezaměstnanosti" (složená hlavně z lidí, co nechtěj makat + z lidí tzv. "beetween jobs" ), což vlastně by nemělo platit, pokud imigranti berou práci, že?

je pravda, že důležitou je otázka, odkud imigranti přicházejí, jakou mají kulturu práce, co je pro ně životním cílem. pokud je to zbohatnutí, pak je to OK páč se snaží hlavně makat.
Slovani, Italové, Irové... to vše bylo považováno za póvl, který je nebezepečný a příliš kulturně odlišný (katolíci). Byly stanovovány kvóty, mluvilo se o nich stejně jako se dnes mluví Mexičanech, Indech, Asiatech atd. Italové, Irové, Židi, měli svoje gangy, byly to typický "kriminální komunity". Dneska ten problém neexistuje. Prostě ta počáteční problémová fáze se dá překonat, pokud kulturní rozdíly nejsou extremní a existuje ve společnosti dostatek kanálů k vzestupné mobilitě, tj. společnost je otevřená (tím neřikám, že společnost v USA není rasistická)
a už fakt končim.
Upravil/a rOckie dne 15-08-2006 17:46

WT_Schmouddle
Zkus to Jami, fakt to funguje, nejpozději další den seš suveréně doma - pokud tedy nepracuješ v nějakém S&M salónu, to by tě jen šéfo(ová) pochválil(a).

To all, raděj zkuste vydebatovat co uděláme, až na nás nastoupěj muslimové jako na Frantíky nebo Anglány...Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_Jamamoto
WT_Schmouddle napsal:
Zkus to Jami, fakt to funguje, nejpozději další den seš suveréně doma - pokud tedy nepracuješ v nějakém S&M salónu, to by tě jen šéfo(ová) pochválil(a).

To all, raděj zkuste vydebatovat co uděláme, až na nás nastoupěj muslimové jako na Frantíky nebo Anglány...Šklebící se

A co chceš dělat? Zašij si díry ve fuseklích, abys nevypadal blbě, až v nich budeš pochodovat po letišti.....Šklebící se

312_HeRa
WT_Schmouddle napsal:

Budeme se dale branit raketovemu destniku Úsměv To je taky zajimave tema, ne ?
Nebo snad pockame na tu jizdu ritiru, az nam bude jako narodu "nejhur" ?

Dalsi temata na snade Úsměv

312raf.com
Joe Hallenbeck
Ja treba plesky potrebuju. Vydelavaji, zatim co ja studuju na vysoke skole, to abych je pak mohl komandovat :lol:

313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
MAme tu i Punkace, ja se k nim hlasim :tup::tup::tup:

Punk's not dead Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,687 návštěv