November 23 2024 04:50:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kam se vrtnout?
WT_Peci
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Možná sis nevšimnul, ale skoro dva měsíce se na WT testoval DCG,

Možná sis nevšimnul, že jsem na vaše fórum k tomuto tématu několikrát přispíval na základě zkušeností z poletů na vašem serveru. Co to má společného s TS? Server byl přístupný stejně jako jindy.

Například to, že v době, kdy se testoval DCG, tak po prvotním nadšení na serveru lítalo asi tak 10 lidí, z toho půlka Letka13. Takže ten TS opravdu nemohl být narvaný, tohle to má společného a když ses k tomuto tématu u nás na fóru vyjadřoval, tak bys to měl vědět…
No ale za to já nemůžu, že TS nebyl narvaný.

Klasický úkrok stranou, když ti dojdou argumenty – začneme se bavit, kolik je u nás na TS lidí, já ti řeknu, proč je (bylo) jich tak málo a ty nakonec napíšeš, že za to nemůžeš…Zamračený

rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Že skoro 14 dní v červenci byl server WT mimo provoz návštěvnosti TS taky moc nepřidalo.

Nedostupnost serveru jsem do průměrných hodnot nezahrnoval.

Mluvil jsi o posledních cca3 měsících? Mluvil. Byl tam tenhle výpadek? Byl.

Jak mám zahrnovat do průměru počet pilotů když je server nedostupný? Jako -1 nebo -nekonečno? Čistě matematicky, of course Úsměv

Čistě matematicky mlžíš, protože jsi nic nepočítal, ale střílel od boku. A TS nešlo jen ten víkend, co byl pryč Čutora, takže když naběhli AH, tak se TS rozjel a zároveň server stál – to chceš taky počítat?

rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Opět jsi vtipný, což oceňuji.

Ale to nemušelo být vašnosti Úsměv

Rádo se stalo.Šklebící se

rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Ovšem potom nechápu, proč jsem tě na WT TS ještě nepotkal, když se všude konektíš.
Protože po druhém večerníčku nemám ještě ani zapnutý komp? Úsměv

Bohužel nevím, kdy je první, nebo druhý večerníček….Smutný

rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Ani o passive modu z tvé strany nevím, ale to by ses přihlásil, že?

Poslušně hlásím, že tobě jmenovitě se nehlásím...co bych taky dělal na červeném kanále, že....

To co ostatní modří. Ale tohle nemá cenu řešit.

rudidlo napsal:
WT_Peci napsal:
Nevím, proč do toho taháš ADW a Letku13, mluvím o AH, BP nebo WT.

Sorry, já nevěděl, že se bavíme pouze o tebou vybraných serverech. Jsem si naivně myslel, že se bavíme o TS serverech a DS obecně.

Neomlouvej se, už včera jsem si všimnul, že se ti musí říkat některé věci po lopatě – viz. flaky nad Anglií….:hug:

BP_Imelman
Hele na to kasli. Kdyz jsem zacinal litat reagoval jsem stejne. Tenkrat me, ale nekdo zmastil na AHckach Šklebící se Pekne me to nasralo a tak sem vlezl znovu do Spitfira, rychle odstartoval a obema smejdum jsem na urovni vysvetlil muj pohled na vec 2x20 mm a 4x7,7mm argumentama. Az mrtvi dopadli do more tak jsem jim do chatu napsal neco ve smyslu "nemate me nasirat" a bylo :lol:

To se stava i tem nejlepsim a nejzkusenejsim pilotum na obou stranach, ze je nekdo zvulchuje Mrknutí Ale vetsinou je to proto, ze chrani nekoho v blizkosti letiste a nechce nechat nepritele vystoupat a zmasakrovat sve sverence v bitevnicich ci bombrech.

WT jsou opravdu dobry server a lita tam dost kvalitni piloti. Taky je super ze maji zapnuty SkinDownloading jako snad jeden z mala (dvou) serveru :tup:
SNad se tam nekdy potkame Mrknutí[/quote]

Tak musím říci že k tomuto se přikláním nejvíce co tady padlo jako odpověd na tvůj postoj .Má to hlavu a patu. A dovolte pánové mi poznamenat více než některé vaše postoje k novému kolegovi.MrknutíMožná kdyby jsi zůstal tak některým by asi taky mohla dojít řeč až by si je sestřelil jako kuřátka:tup::lol: A proč si neudělat sebereklamu ten druhý server načítající skiny je BP kde se Ti tak líbí heč vy WT čkářský vulcheři:lol:

WT_Peci
BP_Imelman napsal:

Hele na to kasli. Kdyz jsem zacinal litat reagoval jsem stejne. Tenkrat me, ale nekdo zmastil na AHckach Šklebící se Pekne me to nasralo a tak sem vlezl znovu do Spitfira, rychle odstartoval a obema smejdum jsem na urovni vysvetlil muj pohled na vec 2x20 mm a 4x7,7mm argumentama. Az mrtvi dopadli do more tak jsem jim do chatu napsal neco ve smyslu "nemate me nasirat" a bylo :lol:

To se stava i tem nejlepsim a nejzkusenejsim pilotum na obou stranach, ze je nekdo zvulchuje Mrknutí Ale vetsinou je to proto, ze chrani nekoho v blizkosti letiste a nechce nechat nepritele vystoupat a zmasakrovat sve sverence v bitevnicich ci bombrech.

WT jsou opravdu dobry server a lita tam dost kvalitni piloti. Taky je super ze maji zapnuty SkinDownloading jako snad jeden z mala (dvou) serveru :tup:
SNad se tam nekdy potkame Mrknutí

Tak musím říci že k tomuto se přikláním nejvíce co tady padlo jako odpověd na tvůj postoj .Má to hlavu a patu. A dovolte pánové mi poznamenat více než některé vaše postoje k novému kolegovi.MrknutíMožná kdyby jsi zůstal tak některým by asi taky mohla dojít řeč až by si je sestřelil jako kuřátka:tup::lol: A proč si neudělat sebereklamu ten druhý server načítající skiny je BP kde se Ti tak líbí heč vy WT čkářský vulcheři:lol:

Koukám, že na BP se už dlouho nevulchovalo... Že bych zaskočil na kus řeči? Šklebící se
Upravil/a WT_Peci dne 21-07-2006 11:14

3BAP_Bugs
Neznej napsal:
No tak to asi shrnu ! Mě vůbec nevadí být sestřelen ba právě naopak.MrknutíKaždý si z toho bere ponaučení nebo asi by měl a tím se i nadále zlepšovat. Například včera jsem docela dlouho v dopoledních a odpoledních hodinách létal na AH a jelikož nás tam bylo jak do mariáše tedy to samé jako na WT v noci,přesto jsem v klidu písemně říkal svým soupeřům polohu a výšku a pak hurá nato a to na mne tam čekali dva a byla alespoň švanda a vůbec jsem se neodhlašoval proč taky jinak.Ale v 0.15 nebo 0.30 nebo kolik bylo si nepotřebuji cvičit starty a přistání.Jinakby to asi jak výše píšete skutečně nebylo.Samozřejmně nikoho nezatracuji,ale tam už nepudu a scházet mi to asi nebude a nezlobte se kluci ,proč bych to nenapsal když to tak cítím.Doufám,že snad respektujete i názor druhých. A né ty názory rádoby mazáků nejen virtuálního světa : až tady budeš létat ,pracovat atd.tak dlouho jako já.... nebo 3 roky tak to budeš vidět jinak.Pro Tajpana bych chtěl říci že P38 a B25 a jiné druhy bitevníků a bombardérů jsou na takovéto cíle přímo určeny.To je vše co bych nato Tajpane řekl.:tup:

Možno stačilo, do chaty napísať, aby ťa nechali vzlietnuť. A to si tam mal len to jedno letisko, alebo boli k dispozícii aj iné?. Vždy ma dokáže pobaviť, keď na niektoré letisko spadneme, že sú vytrvalci, ktorí sa mermomoci aj po treťom refly snažia narodiť na tom istom letisku.
Priprav sa na to, že ťa môžu nadvihnúť aj iné situáacie ako napr. že si ťa niekto zobne pri pristávaní (zvlášť so slušným streakom z letu), zľahka ťa ošíje na padáku, či bude to do teba pražiť aj keď pekne horíš a dymíš ako sklady DETOXu a snažíš sa vyskočiť von. Kôli jednej situácii by som ešte závery nerobil. To isté sa ti stane aj na AH (možno nie často) a predsa tam preto neprestaneš chodiť. Stay cool.

http://3iap.org
WT_Schmouddle
Jako to si pamatuju jak Imelman byl neuvěřitelně startovací kvůli vulchům - teď vesele vulchí sám a ostatním chudákům nadává do Wétéčkářskejch vulčerů, no to mi ho vyndej....nebo raděj ne.Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
BP_Imelman
Ucho napsal:
Neznej napsal:
Samozřejmně nikoho nezatracuji,ale tam už nepudu a scházet mi to asi nebude a nezlobte se kluci ,proč bych to nenapsal když to tak cítím....

kluku ty si komik :-)))) A nebo si placená reklama WT, že jejich server bude prost uplakanejch flamírků, co místo lítání věčně zasíraj chat kravinama jak jim kdo ublížil. Tak jak to je???

Vidím,že slušnost je tvou silnou stránkou barde.A kde jsem co psal Ty chytráku? Že máš tu drzost mne soudit.!

WT_Schmouddle
Imelmane, to nebylo na tebe, ale ten Ušákův post...tak WT-F?
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Patrikhuhu
BP_Imelman napsal:
Neznej napsal:
[quote]Patrikhuhu napsal:
"Neznej" od slova neznat?
Nebo "Něžnej"? To by pak vysvětlovalo tvůj včerejšek na WT...
Stačilo setrvat a připojit se na TS (s Horstem jsme byli na WT blue kanálu), určitě bys pak přežil o pár sekund déle... Mrknutí

Slyšeli jste slovo boží poklekni a kaj se před velkým HU HU :lol:

Jé nazdar Imelmane...:mad:
Tebe sem už hodně dlouho neměl za pr..., ehm totiž na šestce. Zase nastává čas svolat nějakou hospodu... Mrknutí:clap:

1stCL_pbarry
jé ty voe, tady se flejmuje a ja si toho ani nevsiml :clap:

barryk.webz.cz
WT_Pedropan
No bóže, co to tady řešíme.
No tak nám nějakej pilot, co nerozchodil pár sestřelů v rámci našich pravidel, poplil server.
Asi bychom ho měli zrušit, protože na něm lítají tupá hovádka, která neví, že je potřeba vyčkat pokynu "Už můžeš. Mám vejšku, rychlost, nabito, zapálený cigáro a očištěnej monitor..."
Tak držte klapačky, vyslechněte si pár dobrých rad, jak se to má dělat a hlavně lítejte tak, abyste někoho nesetřelili. Mohli byste mu udělat bebííí...

Btw: On si ty rady od Turbíny evidentně nečet...:lol:

http://www.wtigers.org/
BP_Imelman
Ucho soory to jsem ulít jak jsem to četl tak jsem odpovídal a až po odeslání jsem si všiml že se to netýká mne .Ještě jednou omluva A ring volný pánové!:hug:

WT_Schmouddle
pbarry: Honem se přidej, mám tady připravenou skvělou asertivní odpověď!Šklebící se

www.wtigers.org
BP_Imelman
WT_Schmouddle napsal:
Jako to si pamatuju jak Imelman byl neuvěřitelně startovací kvůli vulchům - teď vesele vulchí sám a ostatním chudákům nadává do Wétéčkářskejch vulčerů, no to mi ho vyndej....nebo raděj ne.Šklebící se

Ach ano vyndej ho ajá chci vidět toho 2cm zabijáka.Proosím.A vulcher to jsem a dovedl jsem to k dokonalosti heeč.:tup:

Ucho
BP_Imelman napsal:
Ucho soory to jsem ulít jak jsem to četl tak jsem odpovídal a až po odeslání jsem si všiml že se to netýká mne .Ještě jednou omluva A ring volný pánové!:hug:

:-))) Sem drsný, leč slušný Cool BTW mě se u vás na serveru taky líbí, parádně sem si tam zalítal s Ilem a nikdo ani nebrečel, když sem ho sundal ;-)

BP_Imelman
Patrikhuhu napsal:
BP_Imelman napsal:
Neznej napsal:
[quote]Patrikhuhu napsal:
"Neznej" od slova neznat?
Nebo "Něžnej"? To by pak vysvětlovalo tvůj včerejšek na WT...
Stačilo setrvat a připojit se na TS (s Horstem jsme byli na WT blue kanálu), určitě bys pak přežil o pár sekund déle... Mrknutí

Slyšeli jste slovo boží poklekni a kaj se před velkým HU HU :lol:

Jé nazdar Imelmane...:mad:
Tebe sem už hodně dlouho neměl za pr..., ehm totiž na šestce. Zase nastává čas svolat nějakou hospodu... Mrknutí:clap:

Super ozvu se ale napiš mi mobil už se těším.

WT_Schmouddle
I malej šášula dělá velký divadlo, to tě neučili? Třeba tenhle :rol: jak se roluje, to byly orgastické křeče...Šklebící se

www.wtigers.org
BP_Imelman
Ucho napsal:
BP_Imelman napsal:

:-))) Sem drsný, leč slušný Cool BTW mě se u vás na serveru taky líbí, parádně sem si tam zalítal s Ilem a nikdo ani nebrečel, když sem ho sundal ;-)

Sakra že bych udělal něco špatně já se snažím vždy někoho rozbrečet a ňák mi to nejde:lol:
Přijd zase zalítáme těším se .:tongue:

BP_Imelman
A hale Si tedy opravdu Neznej nebo Něžnej.:shy:

Mungo
Neznej: Tak to bud rad, ze si na AH neletel mapu Polsko-1939, to by si este len zizal, ako vyzera riaden vulch. Teda - vlastne cela ta mapa je jeden nekonecny vulch letiska v B3 (snad som to nekopol) Šklebící se
Napriek tomu sa vzdy znovu a znovu najdu statocni modri, ktori v neochvejnej dovere k Reichsfuhrerovi a Reichsmarshallovi z toho letiska vzlietaju v ustrety Valhalle :tup:

Wardog
Mungo napsal:
Neznej: Tak to bud rad, ze si na AH neletel mapu Polsko-1939, to by si este len zizal, ako vyzera riaden vulch. Teda - vlastne cela ta mapa je jeden nekonecny vulch letiska v B3 (snad som to nekopol) Šklebící se
Napriek tomu sa vzdy znovu a znovu najdu statocni modri, ktori v neochvejnej dovere k Reichsfuhrerovi a Reichsmarshallovi z toho letiska vzlietaju v ustrety Valhalle :tup:

No tak to máš pravdu Úsměv
Mě se ovšem povedlo s Emilem odstartovat,i když jsem takovou lehčí spršku taky pochytil.Potom jsem se ovšem hned nad letištěm dostal do boje s P 11 a nedopadlo to pro můj velkoněmecký stroj zrovna důstojně Úsměv
V dešti kulek jsem zachviličku sedal na břicho do polí.
Rychle odhazuji překryt,vyskakuji z vraku a honem pryč.Ve chvíli,kdy byl můj panáček už asi tak 10m od letadla,přilétá ten démon znovu a po další dávce můj zničený Emil exploduje a chudáčka panáčka zabíjí.
Nekopromisní a krutý jako válka sama.
Ale nasranej nejsem,žiju,jen na monitoru se válí mrtvá figurka s leteckou kuklou na hlavě Úsměv
Je třeba to brát s nadhledem pánové.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,631 návštěv