neni to zapnuty graf vykonu v open xr
da se nastavit umisteni ,velikost a mozna taky kontrast.taky bika barevne pri kolisani vykonu
v open xr prvni radek je tam off,fps atd.tak to dej na off
Prosimte, Cibule, vyfot to mobilem pres cocky, at vidim, co to je... Posilal sem ti navod, co to je a vlastne sem se nedozvedel, jestli je to ono?
Tak to prosim vyfot a nahraj sem, at se pohnem dal...
Promiň.
Tohle to není. Je to jednobarevný boxík (třeba celý červený, pak zelený atd.), který ty barvy po pár sekundách mění
Reprojection všude vypnuté.
Vyfotit přes čočky jsem to nedokázal. Je to pořád v levém horním kraji brýlí. Kvůli odleskům atd. se mi to prostě nepodařilo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
neni to zapnuty graf vykonu v open xr
da se nastavit umisteni ,velikost a mozna taky kontrast.taky bika barevne pri kolisani vykonu
v open xr prvni radek je tam off,fps atd.tak to dej na off
Není, mám to na Off.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ta blbej boxík je jako by svázaný s tabulkou toolkitu (Ctrl+F2). Hejbe se spolu s ním. Ale když z tabulky toolkitu odejdu, ta blbost tam zůstane.
Jsem zoufalý, asi se rozpláču...
Taky ne. Je to krásnej, jednolitej, barvy měnící boxík (celej červenej, pak žlutej, pak modrej...) a v něm nějaké odezvy. Ale je to tak malým písmem a tak vlevo nahoře, že to nepřečtu.
Jo, to je on! Ale bez toho žlutýho povídání vpravo. Protože to, co psal vojmi, mám na off.
Netušim, jak si to tam dostal, nikdy sem to tam neviděl a nikomu, komu sem pomáhal rozchodit VR to tam nikdy neměl...
Menuje se to "Frame Timing Overlay", není to součástí toolkitu, ale vlastního openXR... A podle všeho to de vypnout přes program s názvem "OpenXR Tools for Windows Mixed Reality"
Já třeba tohle "OpenXR Tools for Windows Mixed Reality" nikdy neinstaloval, nikdy nespustil, ale předpokládám, že ty sis ho nějakym nedopatřenim nainstaloval a tam to spustil, tak to tam rovnou vypni...
[img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1134110023526662305/1189606643109994636/apps.58952.14036023774986754.8b104295-c4f4-48ad-b4c1-925b8e216e67.png[/img] is not a valid Image.
Funguje to! Jsem zachráněn. Ještě jednou velké díky.
A co si čekal? Stejně jako notebook.
Na 7h speciálce, bude muset Kukulo 7x za hodinu (doba nabíjení) zastavit server aby si mohl celou akci zaletět.
Takže nakonec bude mít akce 14h! Cukrbergova technologie budoucnosti
Upravil/a magot dne 09-04-2024 19:54
Při sledování toho videa mě napadla jedna věc, která mi není jasná. na Záložce VR je dole řádek: Zrcadlení VR
anglicky je tam: Use DCS System resolution
česky je tam: Použít rozlišení systému DCS
Všude na netu v diskuzích píšou, že abys nerenderoval navíc jiným rozlišením obraz na monitoru, tak to musíš mít zaškrtnuté.
Jenže moje testování říká přesný opak. Když to zaškrtnu, tak obraz na monitoru jede podle rozlišení které je nastavené v nastavení hry dcs, a tedy to musí renderovat grafika zvlášť a tedy to žere fps. Naopak, když to nezaškrtnu, tak obraz na monitoru je přesně podle toho co jede v brýlích.
Moje testování říká, mít to vypnuté, tedy BEZ zaškrtnutí.
Furt se ale setkávám s tím, že všichni ostatní hráči v zahraničí, to mají zapnuté, tak já tomu nerozumím. Jestli do toho někdo umí vnést definitivní vysvětlení budu rád. (Kamarádi z ATA, mají stejnou zkušenost jako já, tedy mají to vypnuté.
Toto nastavení mi zatím přineslo zdaleka nejlepší výsledky v Il2 s VR.
Ten týpek má stejné GPU (3080 RTX) a brýle (HP Reverb G2).
Testuju to na offline, na rozdíl od něj mám ještě antialiasing na 2 a trochu vyšší detaily.
FPS se prakticky pořád drží na 58 – 60. Co mě zaráží, je, že NIKDY nevyleze nad těch šedesát. Ani o rámeček. A tom mám FPS limit vypnut jak ve hře (v configu 0), tak v OpenXR.
YouTube Video
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.