November 25 2024 18:59:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
frantak
magot napsal:

frantak napsal:

No teda fakt nevím. Já bych BoS za let. simulátor nepovažoval, čtyři. letadla a jedna reál. mapa. Je to jenom oblbování a tahání peněz z lidíNaštvaný.Jestli to chtějí prodávat tak ať je to kvalitní produkt třeba drahý. Kde jsou časy EAW kde byla mapa celé Evropy myslím, že tam byla i Plzeň nebo CFS2 kde byl skoro celý Pacifik.Mrknutí

simulace nedělá kvantitu, ale korektní chování vůči reálu.
Teoreticky tam může být jediné letadlo na jediné mapě a pokud bude kvalitně zpracováno vůči reálné předloze je to kvalitní simulace.
Pleteš si pojmy ...

Jde mi především o to, že si koupím sim. rok budu lítat jednu kampaň a čekat jestli výjde opravnej patch s jedním letadlem a jednou mapou. Třeba Astrachaň.

saldy
magot napsal:

frantak napsal:

No teda fakt nevím. Já bych BoS za let. simulátor nepovažoval, čtyři. letadla a jedna reál. mapa. Je to jenom oblbování a tahání peněz z lidíNaštvaný.Jestli to chtějí prodávat tak ať je to kvalitní produkt třeba drahý. Kde jsou časy EAW kde byla mapa celé Evropy myslím, že tam byla i Plzeň nebo CFS2 kde byl skoro celý Pacifik.Mrknutí

Teoreticky tam může být jediné letadlo na jediné mapě a pokud bude kvalitně zpracováno vůči reálné předloze je to kvalitní simulace.
Pleteš si pojmy ...

No samozřejměMrknutí, stále více se mi líbí představa, kdy snad kvalita upozadí kvantitu. Hráč si koupí prostě letoun který ho baví, kam ho táhne srdíčko, a bude si ho o to víc vážit a zkoumat. Mně jsou například stíhačky buřt, stačí mi ten základ, za modrý rád nakoupim vše kolem Ju 88, Bf 110, Hs 129 a za červený Il-2, Pe-2 či U-2...
Upravil/a saldy dne 09-08-2013 14:36

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Rufu
Kua Horri vždyť víš že vy všichni budete u ubermenschen s FW a my s Hoperem aspol zas комсомольси v Jakách Šklebící se

Koty
saldy napsal:

magot napsal:

frantak napsal:

Pleteš si pojmy ...

No samozřejměMrknutí, stále více se mi líbí představa, kdy snad kvalita upozadí kvantitu. Hráč si koupí prostě letoun který ho baví, kam ho táhne srdíčko, a bude si ho o to víc vážit a zkoumat. Mně jsou například stíhačky buřt, stačí mi ten základ, za modrý rád nakoupim vše kolem Ju 88, Bf 110, Hs 129 a za červený Il-2, Pe-2 či U-2...

Já bych to taky bral takhle, ale... pokud by měla být nějaká multiplayerová záležitost, kde tě všichni stihači nechaj napospas protivníkovi, tak to ne, takový lítání by byla škoda peněz...

Dejme tomu, že bych si za 100 Kč koupil sim, kde by se dal lítat IL-2 (samozřejmě dobře a kvalitně zpracovaný). A jelikož singlplayer je občas docela nuda, tak je jasné, že bych se zapojil do multiplayeru. Ovšem, tam to bude samej ňouma ňoumesoff v Jaku, dává si běžně pět fritzů na vzlet ale není se schopný postarat o cover bitevníků. Takže to pak člověk skončí zase u singleplayeru, maximálně u lokální coop. Ale to je vše.

Takže by bylo dobré prvně si vycvičit nějakou tu komunitu... dobrý nápad by třeba bylo před vzletem označit skupinu Stíhači+biteváky/bombry a za každý ztracený bitevník/bombardér odečítat stíhačům body (tolik, kolik by dostali za sestřel) a zároveň dostanou body navíc za každý bombr/bitevník dovedený zpět na bázi (třeba půlku sestřelu). Nápad je to dobrý, ale... asi se nikomu nebude chtít to realizovat Úsměv
Rien n'est parfait; c'est la vie!

WT_Horrido
Rufu napsal:

Kua Horri vždyť víš že vy všichni budete u ubermenschen s FW a my s Hoperem aspol zas комсомольси v Jakách Šklebící se

Tak jistě. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

SepiaX
ale... pokud by měla být nějaká multiplayerová záležitost, kde tě všichni stihači nechaj napospas protivníkovi, tak to ne, takový lítání by byla škoda peněz..

Vždy se kolem hry utvoří nějaká partička takže většinou nezůstaneš napospas sámMrknutí
Někdy je to supr adrenalin mazaně se protlačit k cíli bez coveru a nezřídka se to povede.

LEON
Saburo napsal:

LEON napsal:

Saburo napsal:

No asi budu jeden z mála kdo s Vámi nebude souhlasit, ale ta hra má být simulátor letecké války a né nějaké závody nebo RPG...
Princip - vylétám (vybojuju) si lepší letadlo - je pro mě prostě blbost (myšleno samozřejmě v online u leteckého simulátoru).

ADW jsi asi nezažil, co ? Úsměv

Jak můžeš srovnávat jednu mapu a jeden krátký časový úsek s balíkem map a dobou celého východního tažení?
To nedává smysl...

Já reagoval na příspěvek (viz. citace), kde píšeš o principu vyletávání letadla, který podle Tebe nepatří do simulátoru. Tak jsem Ti jen ukázal případ, kde to velice úspěšně šlo.

https://www.rcfree.eu
Bierglass
Koty napsal:

saldy napsal:

magot napsal:

frantak napsal:

Pleteš si pojmy ...

Já bych to taky bral takhle, ale... pokud by měla být nějaká multiplayerová záležitost, kde tě všichni stihači nechaj napospas protivníkovi, tak to ne, takový lítání by byla škoda peněz...

Dejme tomu, že bych si za 100 Kč koupil sim, kde by se dal lítat IL-2 (samozřejmě dobře a kvalitně zpracovaný). A jelikož singlplayer je občas docela nuda, tak je jasné, že bych se zapojil do multiplayeru. Ovšem, tam to bude samej ňouma ňoumesoff v Jaku, dává si běžně pět fritzů na vzlet ale není se schopný postarat o cover bitevníků. Takže to pak člověk skončí zase u singleplayeru, maximálně u lokální coop. Ale to je vše.

Takže by bylo dobré prvně si vycvičit nějakou tu komunitu... dobrý nápad by třeba bylo před vzletem označit skupinu Stíhači+biteváky/bombry a za každý ztracený bitevník/bombardér odečítat stíhačům body (tolik, kolik by dostali za sestřel) a zároveň dostanou body navíc za každý bombr/bitevník dovedený zpět na bázi (třeba půlku sestřelu). Nápad je to dobrý, ale... asi se nikomu nebude chtít to realizovat Úsměv

No nevím ale podle tvého modelu by skončil i Erich v minusu Šklebící se

Koty
Bierglass napsal:

Koty napsal:

saldy napsal:

magot napsal:

frantak napsal:

Pleteš si pojmy ...

Ale ne, myšleno tak, že biteváci vytvoří formaci (třeba pět strojů). Stíhač si vybere jednu z několika skupin (ještě před vzletem) a pak letí a hlídá je Úsměv.

EDIT: Pokud nechce nemusí, ale přidá mu to body navíc, proto se lidi začnou snažit a třeba je to začne i bavit.

Hoper
Rufu napsal:

Kua Horri vždyť víš že vy všichni budete u ubermenschen s FW a my s Hoperem aspol zas комсомольси v Jakách :D

já prosím v Zeru :)

ed: jinak se zprávou ohledně vylítávání si La/FW - myslíte, že se tydle dva stroje odemknou až po odmečení Jak/Bf ? (čili nejprve jedna kampaň za Lagg, na jejímž konci se odemkne Jak. A pak kampaň v Jaku, aby se konečně odemknula Lavočka...)
To by byl od vydavatele docela majstrštych.
Úplně vidím další War Thunder.
Upravil/a Hoper dne 09-08-2013 16:36
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Bierglass
Koty napsal:

Bierglass napsal:

Koty napsal:

saldy napsal:

magot napsal:

frantak napsal:

Pleteš si pojmy ...

Ale ne, myšleno tak, že biteváci vytvoří formaci (třeba pět strojů). Stíhač si vybere jednu z několika skupin (ještě před vzletem) a pak letí a hlídá je Úsměv.

EDIT: Pokud nechce nemusí, ale přidá mu to body navíc, proto se lidi začnou snažit a třeba je to začne i bavit.

Pravda je ,že by to chtělo nějakou motivaci aby se piloti více snažili o dosažení splnění úkolů na mapě a nešlo jim jen o to kolik toho sestřelí.Jenže na to by byla nejlepší virtuální válka s posunující se frontou.Dalším předpokladem je organizace letek a to na obou stranách. Samostatně poletující jedinci jen těžko mohou plnit operační úkoly.
To všichni už ale známe ze Šturma a jaká je realita na serverech víme také.Smutný

Hoper
Všimli jste si země (resp stromů) na obr 6.jpg (druhý v pořadí) ?

ovarek.cz/hamster.gif

Koty
Já si hlavně všiml toho, že tam bude alespoň nějaký letadlo Úsměv
forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_08_2013/post-2-0-97905000-1376041060.jpg

EDIT: Já jen, opravdu u stalingradu ještě nebyly dvoumístný verze, ale jen tyhle polní předělávky?

saldy
Každopádně jakákoliv podpora ke skupinovýmu létání bude jen dobře, ale bez letek, TS a domluvě předem to nikdy asi nepůjde. Autoři doufám nabídnou nejen DF ale i jednotlivé Coop mise či On-line kampaň pro více hráčů bych taky rád zkusil.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

saldy
Koty napsal:

Já si hlavně všiml toho, že tam bude alespoň nějaký letadlo Úsměv
forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_08_2013/post-2-0-97905000-1376041060.jpg

EDIT: Já jen, opravdu u stalingradu ještě nebyly dvoumístný verze, ale jen tyhle polní předělávky?

Dvoumístná verze se už mohla na frontě v prosinci 1942 objevit, ale ve větším množství přicházela k útvarům až v prvních měsících 1943. Verze s duralovým šípovitým křídlem se ve větším množství u eskadril objevila až v průběhu léta 1944.

Hoper
Koty, pročítej si to tu pozorněji, už tu padlo, kdy byly dvojsic verze nasazené
http://www.panzer...ost_208341

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Saburo napsal:

No asi budu jeden z mála kdo s Vámi nebude souhlasit, ale ta hra má být simulátor letecké války a né nějaké závody nebo RPG...
Princip - vylétám (vybojuju) si lepší letadlo - je pro mě prostě blbost (myšleno samozřejmě v online u leteckého simulátoru).

K čemu ti bude letadlo lepší/novější konstrukce když i tak budeš lama co vněm akorát zdechne?? Mrknutí
Je dnu věc to má do sebe(teda pokud by to bylo tvrdě řešené tím vylétáním), žádnej bezmozek co kravne na serveru nebude kazit ostatním možnost poletu v daném stroji. . . . . třeba. Mrknutí Ber v uvozovkách.

1stCL_Novotny
Saburo napsal:

Jak můžeš srovnávat jednu mapu a jeden krátký časový úsek s balíkem map a dobou celého východního tažení?
To nedává smysl...

Pokud myslíš starého Ila tak zas tak mocná simulace to také hned od začátku nebyla. Ber to že je to balík hromady let co to je na světě.
Žádáte si reálnější mapy a vše co k tomu patří, ale to že to neuděláš za týden už nikdo nehodláte tolerovat. Dobej přístup.
Co si přát sim se vším tím světem kolem třeba na formátu 486 procáku?? Placka s jistou barvou a modrou klikaticí jako řekou a napsat tam Polsko a na další s jinou barvou zas Afrika a tak? Mrknutí
To by mohli zvládnout za chvilku. Mrknutí

Koty
Hoper napsal:

Koty, pročítej si to tu pozorněji, už tu padlo, kdy byly dvojsic verze nasazené
http://www.panzer...ost_208341

Oj todle Úsměv Jop, teď už je to jasné a dává to smysl Šklebící se

Hoper
ten maník to ještě nevzdal a aktualizuje...

http://forum.il2s...talingrad/

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,043,036 návštěv