January 01 2025 21:19:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
WT_Pedropan
Pise mne to to same, takze chyba bude asi nekde u nich...

http://www.wtigers.org/
jirik
Já jsem se na stránky ROF nedostal ani v práci a doma mi to píše to samé. Také si myslím, že bude chyba někde u nich.

WT_Pedropan
Treba chystaji vanocni darky... Mrknutí

http://www.wtigers.org/
1stCL_Novotny
Sopwith Strutter 1 1/2 and Christmas Sale
The end of the year is traditionally rich in holidays. And as always we enter this cheery period with an armful of gifts.

First and foremost, as we promised a couple of weeks ago, it’s time to release the Sopwith Strutter 1 ½! And we have a surprise for you. Not only will get the 2-seater version, we have also included a single-seat version as a special Christmas present! We hope you will like it.

You will get your hands on it right after the client update on December 19th. This has been a long-awaited addition to the ROF collection of aircraft and it's finally ready to roll into your hangars. Please note that the Strutter will be released later for the Steam version, included in a new DLC package that is yet to be announced.

Second, it’s time for our Christmas & New Year sale in the ROF Store! Don't miss a chance to grab more WWI classic warbirds and get twice as any gifts for the same price. Our airplanes also make great gifts for your flight-simming friends!

For two whole weeks, from December 19th till January 2nd you will be able to purchase ANY Rise of Flight product with a 50% discount! Everything (except the newly released Sopwith Strutter) goes at half-price or more: planes, weapon and field mods, personalization packs and maps are all on sale!

Let the holidays begin early and check out our Store today!

The sale itself starts around 20:00 UTC/GMT but the 1.032 version is already available.

v.1.032 change log follows:
- Sopwith Strutter 1 1/2 added
- Additional game content created by the Community (new scenario missions for Channel map, ground objects, ships package, static objects, soldiers and vehicles, etc.)
- Fixed issues with ship wakes

1stCL_Novotny
Paráda jako bonus je jednomístná verze "Štrutera". Mrknutí

BP_Madvlk
Už to maká Úsměv

Baron
Téda... Dve mašiny v jednom Mrknutí Ozaj, môžete sa pripojiť do hry? Mne stále píše spojenie s Master serverom v prdeli a nemôžem sa pripojiť ani na offline. Neviem či je chyba iba u mňa alebo je to všeobecný jav.
Upravil/a Baron dne 19-12-2013 18:45
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Ano je to tak Barone, nejede Master Server! I na stránkách RoF je pár stránek mimo! Asi ještě dodělávají News a další. Mrknutí

Baron
Ďakujem Nowi už som sa prevŕtal aj stránkami RoF - a je to tak ako hovoríš. Neva, čakáme ďalej Úsměv
Hals - und Beinbruch!

jirik
Nový Sopwith úspěšně vyzkoušen. Úsměv

Baron
JJ lieta sa s ním very fajn. Ale mám iba jeden, Spowith B chce odo mňa aby som ho kúpil - no a to by nemal, pretože by sa mal odomknúť spolu s 1/2 Struterom. Máte niekto rovnakú skúsenosť?
Hals - und Beinbruch!

jirik
Baron napsal:

JJ lieta sa s ním very fajn. Ale mám iba jeden, Spowith B chce odo mňa aby som ho kúpil - no a to by nemal, pretože by sa mal odomknúť spolu s 1/2 Struterom. Máte niekto rovnakú skúsenosť?

Nejprve byl taky uzamčený, ale před chvilkou se odemkl, takže už je létatelný. Úsměv

Baron
U mna stale lietatelna iba dvojmiestna verzia Smutný
Hals - und Beinbruch!

jirik
Baron napsal:

Jediné co jsem pro to udělal, bylo zapnutí online hry před chvílí. Ale dneska to celé nabíhá nějak pomalu, třeba se to postupně zprovozní.

TozziFan
Hmm, tak já pro změnu "launcher.exe přestal pracovat" vidím při každém pokusu o spuštění RoF Naštvaný .

BP_Madvlk
Stejný problém,ale teď mi běží aktualizaceÚsměv

Baron
Baron napsal:

..a uz funguje aj jednomiestna. Juch Úsměv
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Dnes od 11:00 je na serveru RoF nový Hotfix.
[img]http://www.aceshighsquad.co.uk/ROF/ROF1.032b.jpg[/img] is not a valid Image.

BP_Madvlk
Už sosám,dík Úsměv

Baron
Dýr hoššsani, máme v preorderi hádajte čo? Správne Cibulková, je to Hanriot v dvoch verziách.

http://riseofflig...hp?t=40805

...a taliansky front sa nám blíži Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,152,959 návštěv