October 04 2025 15:15:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
606_Alllite
1stCL_Fucida napsal:
Pánové, jak jste si již někteří všimli, tak se v prvním vláknu objevil nový mód. Ano, je to ten poslední a finální. Zároveň jsou uvedeny odkazy na dva Mirrory - stahujte mód z kteréhokoliv umístění, hlavně si ho stáhněte. Pro akci je zcela nezbytný. Kdo ho nebude mít, nebude do akce připuštěn.

Díky kluci
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

WT_Schmouddle
OLDBOY: ten archiv tak jak je rozpakovat do adresáře, kam máš instalovaného Ila. Následně v jgsme odebrat vsechny mody, aktivovat palba1938final a pak co chces (haken, vic Gb etc) a musi to bezet.Úsměv

Kdyz to kopirujes rovnou do slozky files tak to udela presne to, co pises.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
ZVP_ALEX
MK_KaiN napsal:
No, protože se blíží začátek akce dovoluji si popřát Luftwaffe čistou šestku a jasné vítězství. Doufám že zvítězíte ze ctí a noblesou, tak jak je zvykem u nás modrých. No a červení. Co říct červeným? Snad jen, nebrečte a když nevíte co by, kopejte si hroby. Úsměv

Nemůžeš zvítězit s tím, co Vám vždycky chybělo........

j4ck41
Oldboy: at mas se spustenim Ila a pripadnym pripojenim na TS3 jakykoliv problem tak to neni MODem ale objektem mezi zidli a klavesnici ... udelej to tak jak pise Schmouddle ... takhle to uz udelala rada lidi a fungovalo jim to ... neni duvod aby u tebe ne

btw. final MOD byl zkousen a odladovan tento tyden - diky tomu se taky prislo na ty problemy u 109 ... nehlede na to, ze vydani final MODu bylo jeste zpozdeno pozadavkem cervenych na jiny default skiny ... takze prskani neni zase uplne na miste
Upravil/a j4ck41 dne 05-11-2010 11:48

3BAP_Cassius Chaerea
ZVP_ALEX napsal:
Nemůžeš zvítězit s tím, co Vám vždycky chybělo........
Já myslím, že přece jenom zvítězíme i bez tebe.Úsměv

ZVP_OLDBOY
Pánové všem děkuji za rady a pomoc,lěč přes veškerou snahu/jsem pěkná lama/jsem to rozjebal tak,že nenhodím ani čistýho Ila-tímto pro mě končí tato Speciálka,ketrá je pro mě speciální právě tím ,co jsem zrovna popsal-tak ty Skopčáky pěkně potrapte i za měVyděšený

olda Olde maly
Tak poslušně hlásím, že mě to funguje v pohodě. Velké díky kluci za Vaši práci a námahu. Jen si nedovolím malé rýpnutí: Jakpak to, že B-71 má třílisté vrtule? Úsměv A pak že se nečítuje Šklebící se
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

clone9cz
Já se vám divim, že to vůbec někdo letí, jedno vlákno tady, jeden velkej bordel. Jedno vlákno na palbě, druhej velkej bordel. To nemáte rozum ? Chtěl jsem vám nahrát několik kanálů z TS, ale asi to vzdám.
Spousta lidí z Palby neví co je IL, a když ano, tak nezažila žádnou speciálku. Od Jiříčka vím, že tu byla snaha připravit nějaké programové vybavení na počítání všeho možného, ale všechno možné se neutále rozšiřovalo a měnilo.

Přitom se vůbec nebere v úvahu jedna věc, že se spojencům ke konci speciálek párkrát zhroutil jejich systém a doslova nevěděli kdy můžou do vzduchu a s čím, tutlá se to.

Původně jsem měl představu, že se tahle akce bude moci zopakovat, opět to vypadá, že ne, tudíž nemá význam nahrávat audio ani z propagačních důvodů.

Je mi jasné, že se to odlítá, na konci se ale obě strany prohlásí za vítěze. Těch pár lidí co bude dvě směny přepočítávat opravárenský čety už v životě v Ilovi neuvidíme.
Ač tedy nejsem přihlášen, vyslechl jsem trénink LW a teď nemůžu už ani naznačovat, rozhodně bych ale doporučil, aby se nahrávaly oba štáby, určitě to bude poučné a v kontextu leteckých operací i zábavné.

http://www.wwii-illusion.net
ZVP_OLDBOY
Pro VGR-nikomu nic nevyčítám,prskáš akorát teď ty,je to problém mojí neschopnosti si stím poradit,tak se hned nečerti a zdrž se hloupých poznámek

olda Olde maly
ZVP_OLDBOY napsal:
Pánové všem děkuji za rady a pomoc,lěč přes veškerou snahu/jsem pěkná lama/jsem to rozjebal tak,že nenhodím ani čistýho Ila-tímto pro mě končí tato Speciálka,ketrá je pro mě speciální právě tím ,co jsem zrovna popsal-tak ty Skopčáky pěkně potrapte i za měVyděšený

Já se z tebe picnu. Předtím Ti to fungovalo. Mody jsi tam dostal v pohodě a teď ne? To se dá klasifikovat jako sabotáž. A za to je kulka Vyděšený

310_Pip
Oldboyi klid, sejdeme se odpolko na Tsku a ja ti s tim poradim...pro pripad ze by bylo nutno reinstalovat Ila si zajisti toto: instalaci Sturma, patche 4.08 a 4.09 a hlavne UP2.01 (cca 3GB ) a za chvilku to zfouknem Mrknutí

P.S. doma budu od cca 15:30hod takze pokud nekdo bude jeste chtit poradit budu od tohoto casu na TSku pro stranu RED k dispozici Úsměv
Upravil/a 310_Pip dne 05-11-2010 12:10
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
olda Olde maly
clone nepruď Úsměv

czs_scharck
Oldboy: Součástí Uptr@packu je i "update/restore".
Zkus spustit restore, pak update, pak tam vlož ten Palba mod a musí to jet.
Nevzdávat se bez boje ..... do koho bychom pak stříleli, že ? Mrknutí
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

ZVP_OLDBOY
Oldiku,rozhodně to nesabotuju,takovej srab nejsem,mě to štve samotnýho jakej jsem na toto tvrdoň-ještě skusím to co kluci tady radí a uvidíme co a jak,už jenom kůli Sharckovi-aby si picnul/jestli se trefí.Pipe budu tam a skusíme toMrknutí

clone9cz
olda maly napsal:
clone nepruď Úsměv

Já vám to nechci zkazit, jen bych vás chtěl ušetřit zklamání při přehnaném očekávání.
Ve vzduchu budou letadla, nekterá spadnou, jiná něco vybombardují a pak se od štábu dozviš, že si prohrál i když si všechny úkoly splnil ... realita letecké války.

http://www.wwii-illusion.net
Tajpan
ZVP_OLDBOY napsal:
Oldiku,rozhodně to nesabotuju,takovej srab nejsem,mě to štve samotnýho jakej jsem na toto tvrdoň-ještě skusím to co kluci tady radí a uvidíme co a jak,už jenom kůli Sharckovi-aby si picnul/jestli se trefí.Pipe budu tam a skusíme toMrknutí

prave som zmazal všetko a na inštalujem il2,up2.01 plus už dúfam finálnu verziu 1938. Mrknutí

DarkTatka
Netechnicky dotaz. Kolik lidi leti z Brna? nesejdeme se po akci na "jedno", bez ohledu na prislusnot?

Jimik
CZS_Scharck napsal:
Oldboy: Součástí Uptr@packu je i "update/restore".
Zkus spustit restore, pak update, pak tam vlož ten Palba mod a musí to jet.
Nevzdávat se bez boje ..... do koho bychom pak stříleli, že ? Mrknutí

Sám jsem se jednou dostal do situace Il is mrtvej - zdechlina pořádná. Po radě Mapa jsem zkusil restore (vůbec jsem tomu nevěřil) a po si 5-10 minutách chroustání se to dostalo do fáze plně funkčí a od té doby bez problémů!
Pozor, pro toho, kdo si to plně neuvědomuje (jako já) tak veškeré update je možné dělat až po odebrání všech modů v JSGME!

Hoper
VGR_j4ck41 napsal:
Oldboy: at mas se spustenim Ila a pripadnym pripojenim na TS3 jakykoliv problem tak to neni MODem ale objektem mezi zidli a klavesnici ... udelej to tak jak pise Schmouddle ... takhle to uz udelala rada lidi a fungovalo jim to ... neni duvod aby u tebe ne

btw. final MOD byl zkousen a odladovan tento tyden - diky tomu se taky prislo na ty problemy u 109 ... nehlede na to, ze vydani final MODu bylo jeste zpozdeno pozadavkem cervenych na jiny default skiny ... takze prskani neni zase uplne na miste

šakale ty si fakt kokot
Upravil/a Hoper dne 05-11-2010 12:40
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

606_Alllite
darktatka napsal:
Netechnicky dotaz. Kolik lidi leti z Brna? nesejdeme se po akci na "jedno", bez ohledu na prislusnot?

Když nás bude dost ....
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,197,582 návštěv