September 21 2025 05:22:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
WT_Horrido
Nějaké věci z nového patche ohledně kariéry via LukeFF:

All subject to change, but this is what I've been working on for career mode for the next update:

-Lots of more squads added to the Western Front map, especially German ones
-Lots of aircraft timelines updated / fixed for the Channel map, especially as it concerns German ones and units employing the FE2b
-The timeline issue with Belgian fighter squads & Felixstowe units has been fixed.
-Award fixes, especially concerning the Medal of Honor
-Nighttime bombing missions for the CL2 on the Western Front map (will come for the Channel map later)
-Gothas on Channel map will now fly at the appropriate time of day
-Nighttime Home Defence missions will now be flown solo by the player, in keeping with historical British doctrine
-CAM Dunkirk will now fly the Lewis-armed Nieuport 17
-Allied missions during the 1918 German spring offensive are now focused heavily on ground attack.
-Allied planes such as the Camel, SE5a, and Bristol F2 will now fly infantry support missions
-No more RE8s showing up before they historically were present at the front (November 1916, 52 Squadron).
-Bristol squads are now considered to be "multipurpose." This means that, when generated as an AI flight, they can be encountered as recon planes, fighters, or ground attack aircraft. Certain FE2b units will also have this feature.
-Probably some other stuff I've forgotten.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Zak_1CGS(RoFTeam) 21.8.2013:
We'll be deploying v.1.031 to the servers, so as soon as the maintenance is over you're very welcome to update your RoF clients.
This version brings you F.E.2b plane that has been available for pre-order in our Store. You still have a nice chance to save some money by purchasing it prior to its release.
Keep in touch for tomorrow's game and news updates!

1stCL_Novotny
----
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y96/Cladean/RoF%20-%20Private/RoF1031beta2-FE2b-5.jpg[/img] is not a valid Image.
----
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y96/Cladean/RoF%20-%20Private/RoF1031beta2-FE2b-6.jpg[/img] is not a valid Image.
----

1stCL_Novotny
----
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y96/Cladean/RoF1031-FE2b-career3.jpg[/img] is not a valid Image.
----
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y96/Cladean/RoF1031-FE2b-career4.jpg[/img] is not a valid Image.
----
[img]http://i3.photobucket.com/albums/y96/Cladean/RoF1031-FE2b-career5.jpg[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
To se bude krásně sestřelovat...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
No pokud se to v rukách Ententýnů ukáže jako křáp tak to nikdo nikde nepotká.
Jinak hezkej ptáček.
Já chci Italso-Rakouskou frontu a patřičné hadraplány! A Alpy!!!! Úsměv

WT_Horrido
YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
Helé ... vážnou hudbu si ve videích licensovala DT a nikdo, nikde a nikdy jí nesmí používat!
Btw to letadli je škaredý .. to bych si nikdy nekoupil .... leda že by k němu byl přibalenej takovej malej cepelínek ... Úsměv
Upravil/a magot dne 22-08-2013 23:26

WT_Horrido
To není vážná hudba, to je valčík. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
A stejně tak nejde o letadlo ale chmelnici Mrknutí

Rumcajs
1.031 Released

http://riseofflig...hp?t=38671

Akorát to ještě neaktualizuje hru.

WT_Horrido
Also releasing this new version we present you the first gift from the IL-2: BOS project. We managed to optimize the loading procedures for in-game objects and modules and applied it to ROF. Thus, loading from the start and to the main menu screen has been decreased by more than 10 times. We hope that it's just the first step in discovering and applying new knowledge and technologies into both projects , and a whole lot of new bright ideas are awaiting.

BP_Madvlk
Si dělaj prdel ne....prej novej patch....update nejede a hru to spustit nechce,že není updatovaná....už mě začínají opravdu štvát...

TozziFan
Už to jede Mrknutí

WT_Flan
WT_Horrido napsal:

Also releasing this new version we present you the first gift from the IL-2: BOS project. We managed to optimize the loading procedures for in-game objects and modules and applied it to ROF. Thus, loading from the start and to the main menu screen has been decreased by more than 10 times. We hope that it's just the first step in discovering and applying new knowledge and technologies into both projects , and a whole lot of new bright ideas are awaiting.

Jsem neskonale vdecny a nadseny. Ty loadovaci casy me neskutecne lezly krkem !

Baron
WT_Flan napsal:

WT_Horrido napsal:

Jsem neskonale vdecny a nadseny. Ty loadovaci casy me neskutecne lezly krkem !

Mno... U mna su rovnake ako predtym, nevidel som ziadny rozdiel.
Hals - und Beinbruch!

jirik
Taky mi teď start hry přijde mnohem rychlejší.

1stCL_Fucida
Jo, tohle mě na RoFu taky dost kakalo Úsměv Dobrá zpráva Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Podařilo se vám stáhnout skiny? Furt nefunkční...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Madvlk
Tady je Fictional:
http://uloz.to/xL...vol-15-exe
EDIT: pokud má někdo stažené hisrorical skiny a má rychlý upload,ať to hodí někam na net,mě to už dvakrát spadlo a uploaduje to strašně pomalu.Jinak až zítra přes den...
Upravil/a BP_Madvlk dne 28-08-2013 17:14

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,064,558 návštěv