War Thunder
|
1stCL_Novotny |
Přidané 08-01-2014 00:29
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Tuším že to má na svědomí jistá tropická nemoc. 
V pozdním stádiu doporučuji kolečko, samo bantamové že.  |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 08-01-2014 00:35
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Mertene proč se vlastně čílíš? Dyk ti ty keci můžou být úplně u prdele!?
Nebo už si taky zblbnul? |
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 08-01-2014 15:24
|

Uživatel

Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Tak jsem si včera zalétal nějaké testovací lety s různými letadélky a pak i nějaké ty FRB.
No výsledek je ten, že šturm je u mě pořád na prvním místě a to hlavně ze dvou důvodů.
První:
Způsob hraní WT mě prostě nesedí. Malá mapka najednou se do sebe pustí 20 letadel, na mapě 15x15km, no hroznej masomlej. V ILu občas taky vlezu na server takového typu, ale kolikrát si jdu radši do offlinu, trénovat házení bomb. Radši mám servery, kde mám víc prostoru a nějakou možnost volby.
Druhá:
Ten letovej model, mě přijde horší než ve šturmu. Pocitově mě přijde podobný s ILem, ale nějak postrádám detaily. Každé letadlo ve WT mě přijde, že se chová stejně, akorát má, řekněmě jinak posazené meze. Jak jsem psal dříve, že se mě nedaří poslat aircobru do ploché vývrtky, nakonec se mě to podařilo, ale dostal jsem jí z ní asi během půl otočky 
Jinak nenudil jsem se u toho a to se počítá, tak až se budu někdy nudit, tak to zas pustím. |
|
|
|
Tom_The_Maniac |
Přidané 08-01-2014 16:57
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 269
Založený: 25.01.13
|
Když už tady tak o tom Shadowdeath mluví - ve WT jsem teď docela často a řekněme, že mě to začíná iritovat.. ať už v Historikách nebo nebo Simulátorech v 90% případů dojde na to, že se náš tým rozletí a všichni začnou sólovat. Když jsem se pokusil přidružit se svým hurikánem k jinýmu hurikánovi, ten pilot mě vyřval do chatu ať se na něj přestanu lepit a jdu si po svym.
Ve většině případů je následně každý jeden pilot z naší straně pronásledován rojem nepřátel > nikdo z naší nemá koule mu jít pomoct, protože v momentě, kdy toho pronásledovanýho sundaj, okamžitě se pustěj do vás.
Hurikán s vytaženejma klapkama mi v Il-2 přišel, že rychlejc točí. Tady mě vytočí skoro všechno a někdy se ve 250 km/h hurikán propadá z neznámých důvodů do vývrtky ... Mám asi smůlu na spoluhráče (hlavně proto, že nemáte možnost si vybrat nějaký oblíbený server, pomlu se s těma lidma, který tam jsou pravidelnými hosty, slítat a něco z toho mít.
Čim dýl to hraju, tím větší chuť mám s tím seknout a jít zase hrát Ila.
Expicí systém mi nějak tolik nevadí (byť jsem kvůli tomu strašně řval) - během 3-5 bitev jsem schopnej přijít k dalšímu kriplu na letadlo, ale...
Když vás nemůžou sestřelit, rammnou vás - nezáleží na tom, jestli hrajete Arkádu, Historiku nebo Simulátor... Stává se mi to děsně často a příšerně mě ty lidi iritujou... Snad víc, než nicneříkající letovej model.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...
(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 08-01-2014 18:21
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Wolvercote tenhle syndrom solistů v týmové hře je všudypřítomný, ať už je to simulace letadýlek, MMO, nebo nějaká ta střílečka. Pokud nejsi členem organizované skupiny a nelítáte společně dopředu dohodnutí, bude tvoje štěstí vrtkavé a častěji to bude spíš neštěstí. Jakmile proti sobě potkáš organizovanou skupinu, neškrtneš si. Leda by ses náhodou přichomejtl ke skupině, která je postavená na organizovaném základu. Tedy jestli WT podporuje společné lety celé skupiny. Nehraju to, tak nevím.
Já třeba tohle v CloDu řeším tak, že lítám stodevítky a zůstávám většinou vysoko. Když najdu nějakého toho ještě většího zoufalce, kterej je sám, spadnu na něj a když si mě nevšimne, většinou ho sundám. Když se ale potkám třeba s 310, většinou mě kluci sundaj, páčto lítaj spolu. To je holt osud osamělých vlků a Wolverinů. |
|
|
|
mar117117 |
Přidané 08-01-2014 19:05
|

Nováček

Příspěvek: 6
Založený: 06.01.14
|
Merten napsal:
Takže Sajonezi.Když už jsi tu svoji odpověď nezapoměl ukončit slovy ,že lítáš Il2,CloD,RoF a DCS tak věř,že já na tom nejsem jinak.Mám zkušenosti se vším co jsi tu uvedl a narovinu říkám,že jediná z těch věcí která by se dala nazvat simulátorem je DCS serie.Bez těch FC3 modulu.Takže ať už Kamov,Mi8,Huey,A10 atd.To ostatní jsou,byly a budou jen hry.Včetně sterého Il2.A hned se to pokusím vysvětlit proč.Zatím co pro spoustu lidí je podstatné kde co u mě dělá DCS serii simulátorem to manuální spouštění.V momentě kdy mi stačí jediné tlačítko je mi líto,ale to prostě za simulaci brát nemohu.Toť můj úhel pohledu.
A teď to podstatné.Moje nesmysly se opírají o dlouholetou zkušenost s il2 a chováním letadel v něm.Podotýkám nemluvím o verzi s mody.Ty tu hru jen zkurvily.Ano prodloužili jí život,ale za tu cenu,že si kde kdo dělal úpravy podle toho jak se mu to zamlouvalo.A když si porovnám chování např. P-39 il2-WT tak se chová stejně.V obou hrách se jedná o nevypočitatelnou mrchu,kterou pokud se někdo naučí je smrtelně nebezpečná.Pokud si porovnám P-51 il2-WT opět vidím to samo oba při přetažení přejdou do "přitroublého" kotrmelce.Stejně tak išak.V chování Bf109 takynevidím větších rozdílů.Opět oba na rychlosti vytuhnou.A takhle bych tu mohl pokračovat hodně dlouho.
Můžeme se tu sáhodlouze dohadovat jestli to éro má lítat 580 nebo 590 u země.Naštěstí nejsem Fučidoidní (a von odpustí a snad i pochopí jak to myslím přece jen se nějakej ten pátek známe),abych se nimral v rozdílech v rámci čísel.Toto mě nikdy nezajímalo.Pro mě je podstatný to,aby se to letadlo chovalo jak má a to bych řekl,že se drtivá většina z nich takto chová.
Ano mnohem víc by se mi líbilo moct si napáskovat munici úplně podle sebe viz CloD.Bohužel máme z dispozici to co máme.I to je,ale lepší než il2 model kde tato možnost není vůbec.
Jak už jsem uvedl opírám se o dlouhodobé zkušenosti v il2.Nezajímá mě hsfx,protože mody ila na jednu stranu zabily.Srovnávat to s RoF nejde už jen proto,že se jedná o jiná letadla.Jinou éru atd.Clod byl,je a bude jen zmetek.Taky jsem to zkoušel.Bohužel něco co bylo špatně už od základu nezmění žádný patch.
Takže jediné s čím bych si to částečně troufnul srovnávat je DCS P-51.Jenže s ní toho mám odlítáno příliš málo na to,abych si troufnul něco blíž říkat o jeho chování ve "vzduchu".
Na Il2 BoS si ještě nějaký pátek počkáme.
Nikdy jako 99,9% zdejšího osazenstva jsem neseděl v druhoválečném letadle,abych ho mohl dostat do rukou a vyzkoušet.Takže by mě nikdy ani nenapadlo tvrdit jak se má chovat.Myšleno to jak moc bude "plavat" ve vzduchu.A tohle mě třeba zarazilo u Il2 BoS a LaGGu v něm.V tom je jiný než LaGG ve WT ano tam není až tak neposedný.Ale ta duležitá otázka je,která z těch dvou možností je ta bližší realitě?
A to nejsem schopný posoudit už jen proto,že jsem a budu se opakovat nikdy v LaGGu neseděl a neměl ho možnost vyzkoušet.
Pokud je pro někoho tato "neposednost" letovým modelem tak fajn.Pro mne je letovým modelem to,aby se letadlo chovalo jak má podle zkušeností pilotů tzn. výkony a hlavně charakteristické chování např. ta P-39.
Ano v některých věcech může být WT oproti il2 odlišný,ale pokud vím jak bojovat v il2 s 109F vs Spit tak mi stejně tak tyhle vodítka zaručí uspěch i ve WT.Veškerá základní pravidla tam platí.A proto říkám,že letový model je v pořádku.
Co se týká DMG modelu tak tam je WT minimálně na stejné úrovni právě jako il2 a myslím,že i mnohem dál.Za celou tu dobu se mi ve WT nepoštěstilo mít opakovaně za sebou stejné poškození .To bylo v il2 běžné.A vzhledem k tomu,že jsem létal roky za 1stCL u bitevníku/bombru tak vím moc dobře na jaké úrovni je dmg model IL2ky.Opět je to "jen" otázka poznatku,které jsem sesbíral na vlastní virtuální kůži.
Takže to je můj úhel pohledu. někoho mi připomínáš |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 25-01-2014 17:03
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
Žhavá diskuse přemístěno do nového vlákna Teorie bojového simulátoru II (War Thunder story)
Upravil/a clone9cz dne 25-01-2014 17:26
|
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 27-01-2014 09:53
|

Uživatel

Příspěvek: 697
Založený: 30.09.05
|
Kde se poděl můj příspěvek o turnaji Gladiators 2014? Ten nepatří do diskuze o h****. Ten tady měl zůstat.
Mimochodem do turnaje se přihlásilo 56 týmu v režimu simulátor a 260 týmů v režimu reálné bitvy. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-01-2014 10:28
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Tak jsem po roce updatoval DCS, když tedy luthier slibuje WWII scenario.
Když to chci zpustit, hlásí mi to, že chybí msvcp110.dll (nebo tak něco). On asi nechybí, ale je nakopnutý, protože ještě před pár měsíci mi to v sedmičkách lítalo.
msvcp je knihovna z Visual C++ Redistributable, ne? Takže chci nainstalovat Visual C++ Redistributable a hlásí mi to "fuck" (teda vlastně něco jiného, ale smysl je stejný, prostě to nejde nainstalovat).
Dál už nevím, co s tím. Any help?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Saburo |
Přidané 27-01-2014 10:59
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 218
Založený: 22.12.08
|
Já bych odistaloval oba Microsoft Visual C++ 2008 (2010) Redistributable co mám na disku, pak registry ccleanerem a znovu nainstaloval...
Tak nějak jsem bojoval kdysi i s HSFX, jo neni to DCS, ale problém jsem měl podobný (taky nějaký missing knihovny .ddl), není to rada co máš dělat, píšu jak bych postupoval já. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-01-2014 12:03
|

Fusioner

|
Dík. Zvládne to trial verze ccleaneru, nebo si člověk musí koupit plnou?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Saburo |
Přidané 27-01-2014 12:28
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 218
Založený: 22.12.08
|
Já mám jen free přímo ze stránek piriform a běhá.
A možná není třeba odinstlovávat obě verze C++, teda pokud je z chybové hlášky jasné která je z nich poškozená. |
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 27-01-2014 12:38
|

Uživatel

Příspěvek: 697
|
Cibule, co sem zase tahas DCS. Toto je vlákno War Thu nder. |
|
|
|
magot |
Přidané 27-01-2014 13:24
|

Fusioner

Příspěvek: 18155
Založený: 19.06.08
|
Saburo napsal:A možná není třeba odinstlovávat obě verze C++, teda pokud je z chybové hlášky jasné která je z nich poškozená.
Nemělo by to tím být. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 27-01-2014 13:32
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Vyměnit IT technika, protože tenhle to neumí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Baron |
Přidané 27-01-2014 13:59
|

Moderátor

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Počuj Cibul, a čo takto dať recovery? Mal by doplniť aj chýbajúce ++. A potom sa môžeme spolu rozbíjať v DCS, len daj vedieť kedy tam budeš Platí samozrejme pre všetkých záujemcov, už by ma mohol niekto naučiť s tými hajtrami aj lietať
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-01-2014 14:16
|

Fusioner

|
Sorry, Pegy, nějak jsem to zmotal.
Kde mám dát recovery, Barone? Recovery čeho?
|
|
|
|
Baron |
Přidané 27-01-2014 14:39
|

Moderátor

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
DCS. Je to v štartovacom menu hry. Neviem ti teraz povedať či sa to presne takto volá ale význam je taký istý (recovery mám zafixované z RoF tož sorry bejby)
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 27-01-2014 14:50
|

Fusioner

|
Zkusím to. Problém však zjevně není ve hře, ale v MS knihovnách, takže nevím (s Visual C++ Redistributable měl problém už raný CoD. Když byla tato knihovna nakopnutá, nefachčil. Tehdy jsem ji nějak přeinstaloval, akorát teď už nevím, jak. Večer se na to vrhnu a urvu tomu hlavu. Třeba to pomůže.)
|
|
|
|
Serza |
Přidané 27-01-2014 23:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Nema nekdo nejake tipy na zdolani singleplayer misi?
Zkusil sem misi v Mustangu Mk.Ia (Britska verze se ctyrmi kanony, v SP misich ji clovek nemusi ani kupovat...) a moje vlastni letka existovala pouze na okrasu - ani se snad nesnazila bojovat. Naopak nepritel konstantne tvoril vlacek bud na moji seste (pri uniku) nebo na moji dvanacte pri head-onech (pri utoku), kterym ani v MC202 nedelalo problemy drzet kroky s Mustangem (tedy, prvnich cca patnact vterin - ze by arkadovy WEP?). |
|
|