September 20 2025 17:38:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 19

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Flan
AB1_LEON napsal:
Prestoze osobne povazuju PUPa za nebezpecnejsiho nez Camela, tak ho kupodivu potkavam na dogfightovych serverech jen zridka. Rozsirenosti Camela zatim nedosahl, ale mozna jen proto, ze ho jeste tolik lidi koupeneho nema a casem zamori lidi s PUPy servery stejne jako ted s Camely a Dr.1.

Urcite to nechci tvrdit, ale mam dojem, ze masove nasazeni dreideckeru je kvuli bloudum...Onehda na jednom masomlejnu to bylo uplne k popukani jak vsichni vznesene vzletali se vsim moznym, aby domlaceni kompenzovali sve neumetelstvi, kroutici prevahu blouda a Pupa jakoz i svou frustraci pouze a jen v Dr.I Šklebící se
S prichodem Pupa se to jeste utvrdilo. V Dr.I se da schopne duelit s tema dvouma. V ostatnim te umlati, pokud nejsi nevim kdo.... a naopak mi pripada hrozne zabavny pozorovat zpanikarene bloudy a stenata, kdyz narazi na typa co ma ponekud obtizneho Dr.I v rukach. Šklebící se
I ja tam, kde se poradaji masomlejny do niceho jineho nez do Dr. nelezu, coz ma ten pozitivni efekt, ze se pomalu tu svinu ucim kloudne zvladat Úsměv A pak to je i pozitek ..takovy desetiminutovy souboj.

LEON
No, pak je tu ještě možnost vzít Spada, Pfalze XII nebo Se5a a zoomovatŠklebící se
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
j4ck41
WT_Horrido napsal:
Právě proto asi dělají novou kariéru Mrknutí

a prave proto jsem psal ze nez tu novou karieru vydaj tak RoF odkladam Mrknutí

WT_Flan
AB1_LEON napsal:
No, pak je tu ještě možnost vzít Spada, Pfalze XII nebo Se5a a zoomovatŠklebící se

Tak to vysvetluj kolegum. Onehda jsem se malem nechal slozit jak jsem byl sokovan, ze jsem potkal Spada...jsem uz malem zapomnel jak vypada Úsměv

3IAP_Dryjo
AB1_LEON napsal:
WT_Horrido napsal:
K čemu jsou obrázky, když máme video? Úsměv

Souhlas, postujte sem lidi občas i nějaký vaše pěkný dogfighty, ať je čím se kochat, obrázků už stejně máme všichni tuny Mrknutí
Nastavím laťku proklatě nízko Vyděšený

http://www.youtub...xob4BQ9_3M

co to je za nesiku v tom camelu? Šklebící se

BP_Tyrl
Dnes jsem na J99 vyzkoušel Spada i Se5a a Spad vyšel jako jednoznačný vítěz. Se5a opravdu stačí, když se naní někdo špatně podívá a už má po motoru.

LEON
TO 3IAP_Dryjo: Však jsem psal, že jsem nastavil laťku proklatě nízko Pff Ale bohužel se nikdo nepřipojil a nikdo žádný svůj dogfight nepostnul Zamračený Tak to zbývá na Tobě Mrknutí

To BP_Tyrl: SE5a je výborná, hlavně co do stoupavosti, jen s ní nemůžeš zoomovat tak brutálně jako se Spadem, protože velice ráda přetočí při klesání motor.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

WT_Horrido
S.E.5a ovšem po posledním patchi už nemá "skleněný motor," na to pozor. Úsměv

Já už jsem video dogfightu postoval. Po hříchu nejpěknější souboje většinou nejsou nahrány, asi tréma před kamerou...
Upravil/a WT_Horrido dne 03-11-2010 08:06
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
AB1_LEON napsal:
To BP_Tyrl: SE5a je výborná, hlavně co do stoupavosti, jen s ní nemůžeš zoomovat tak brutálně jako se Spadem, protože velice ráda přetočí při klesání motor.

WT_Horrido napsal:
S.E.5a ovšem po posledním patchi už nemá "skleněný motor," na to pozor. Úsměv

Mě naopak přišel podstatně chatrnější. Že si mám hlídat otáčky to vím, takže jsem si v klidu zoomoval s plynem na nulu a při vybírání jsem přidal plyn a neštěstí bylo na světě. Taktéž při prchavém manévru a odstřelování ze zadu, Se5a odešel motor dvakrát ze tří pokusů. Spadu ani jednou. Alespoň, že už mě při mírném klesání trojplošník nedoletí, to bylo dost frustrující. A taky mám pocit, že za Se5a se protivník pověsí podstatně ochotněji, kdežto Spada nechá každý plavat.
Abych to shrnul. v Se5a jsem kejchnul 5x. Ve Spadu ani jednou a ještě jsem si pořídil dva sestřely. Mrknutí

Thomsen
Možná je to novym patchem,možná ne naplno otevřenym chladičem,možná tomu pomáhá vyplej motor při prudkym klesání,ale u své S.E.5 tenhle jev vlastního sebezničení už skoro nevidim.Jinak ten vyplej motor má výhodu ,že tě neslyší slepej soupeř. Šklebící se

LEON
Je fakt, že od posledního patche jsem SE5a mockrát neletěl, resp. jsem s ní pak nezoomoval. SE5a má (příp. měla) v RoF nevýhodu, že když to s ní člověk rozhulí delší dobu dolů, tak se jí roztočí motor, i když má plyn stažený na nulu, což se u Spada neděje. U něj si motor jen tak brumlá na nízkých otáčkách když je plyn na nule, i když si to člověk sviští prudce dolů a začne se roztáčet opravdu až těsně před první změnou geometrie křídel. Ale SE5a nemusí před soupeřem utíkat klesáním, s ní se dá soupeř spíš ustoupat, protože jde krásně do výšky.
Upravil/a LEON dne 03-11-2010 16:27

1stCL_Novotny
WT_Horrido napsal:
Po hříchu nejpěknější souboje většinou nejsou nahrány, asi tréma před kamerou...

Jo pravdu máš. Posledně jsem se mohl uslintat po delším a nádherném souboji s Tyrlem. To byl balzámek pro oko i duši. Bohužel bez záznamu.Naštvaný
No ostatně ty E.III proti DH.2 to samé,ale tam už to nebylo 1 proti jednomu.Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 05-11-2010 20:07

606_Smis
ako to je z tym ICEom , keby som si ho kupil cez tu ich stranku bolo by treba este volaco stahovat? teraz mam aktivovany iba ten obycajny....

Baron
Hm, to mas ofiko verziu alebo demoverziu? Ak mas plnu hru, tak je ti zbytocne ICE kupovat, jedine ze by si chcel mat dve plne RoF Úsměv
Upravil/a Baron dne 07-11-2010 14:47
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Tak jsem se konečně dokopal dodělat jeden z rozdělaných skinů... Sice jsem zjistil, že už ho někdo dělal, ale ve hře není.

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2010_11_9__17_50_13.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2010_11_9__18_19_28.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON
Pěkné, pěkné Úsměv To děláš ve Photokrámu?

WT_Horrido
Jo jo, krámek s fotkama Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
A bude v příštím patchi?

WT_Horrido
No zkusím ho dát do hlasování. Musím najít někoho kdo umí francouzsky, španělsky a rusky :-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Az dodelam co se v nem vrtam, tak to zkusim taky, protoze kazdy takovy soudny skin se tam musi dostat, kdyz jeden vidi co tam proslo do hry za silenosti :-)

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,058,045 návštěv