IL nie je konkurencia DCS a DCS nie je konkurencia IL2. Pristupy a ponatia oboch programov su diametralne odlisne.
No já měl jiné informace z první ruky když vyhrožoval Loft Ilyovi že mu zláme obě nohy když pokryje stejné bojiště v DCS jako má BOS v rámci tehdejšího WWII projektu...
a věř že by to udělal, takovej dobrák to byl ..
.. ale pravda Loft ani Ilya už naštěstí nejsou na scéně.
IL nie je konkurencia DCS a DCS nie je konkurencia IL2. Pristupy a ponatia oboch programov su diametralne odlisne.
No já měl jiné informace z první ruky když vyhrožoval Loft Ilyovi že mu zláme obě nohy když pokryje stejné bojiště v DCS jako má BOS v rámci tehdejšího WWII projektu...
a věř že by to udělal, takovej dobrák to byl ..
.. ale pravda Loft ani Ilya už naštěstí nejsou na scéně.
Plne suhlasim Magote ohladne Ilju a Lofta. Tie informacie odo mna su asi dva tyzdne stare. Situacia sa stale "dynamicky" vyvija
Vydání samostané G6 vidim jako poslední hřebíček do planejch nadějí na další východní (nebo i západní) bojiště. Voni dou fakt do pacifiku, chjo.
co bereš? to chci taky
G6 jako předzvěst pacifiku, to fakt musí být matroš
kdyby oznámili Reisena nebo Wildcata, to by se pak dal ten pacifik očekávat, ale podle G6???
p.s. nebo čemu nerozumím mezi řádky?
Trošku pozdě, ale byl jsem mimo civilizaci.
Tak jestli to nešlo pochopit rovnou, tak mezi řádky
Prostě beru G6 jako základní typ, byla to pokud se nepletu nejrozšířenější verze befka, dal by se s tím udělat kanál, Itálie čili západní bojiště, nebo za východní bojiště třeba Murmansk, nebo to mohly použít v poušti. Ale pokud todle letadlo prodaj sólo, tak ho pak těžko budou dávat do balíku, to by pěkně nasrali dosavadní majitele (pokud tam teda nebude třeba 2 roky odstup). Takže proto je za mě pacifik tutovka.
Navíc G6 není ani v DCS ani v CLODu. Tak ji mohli mít první.
Druindin, chapem ta. Na druhej strane kym vyjde nejaka dalsia "europska" Battle of... tak ju uz budu vsetci davno mat Je pravdepodobne ze ak bude Zapadny front, budu tam skor G6AS, G10, G14 a K4, ako "cista" G6. A Fw od A6 po D-9, mozno Ta. A snad Me-262
Prosím ještě jednou o pomoc - po spuštění BOS se mi přes plochu objevují takovéto duhové kostičky, netušíte čím to může být? Ty samé textury se zobrazují např. i místo kouře při startu motoru. Dříve nebyl problém, objevilo se to po přeinstalování systému poté co odešel HDD. Díky za případné rady!
[img]http://jpeg.cz/images/2017/10/02/il_nik.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://jpeg.cz/images/2017/10/02/il_nik2.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Nik_cz dne 02-10-2017 19:29
Je to super cheat .pozemáky jsou vidět děsně daleko ,jak prášej tak to dělá ty kostičky .No ale začneš střílet a z kanonů ti lítaj kostičky ,krásný ,duhový .. Jen nic jinýho nevidíš než ty kostičky .
Včera jsem se rozčiloval do chatu při online poletu, že střílim snad slepejma. Kousek jsem si nahrál a zjistil jsem, že kombinace nízkejch mraků a stáda letadel poslala fps chvílema pod 30. Pomalu všechno lítalo mimo. A teď říkej starý, že potřebuješ za osmičku něco, co se jmenuje grafika a bez toho ty letadýlka nejdou hrát.
Včera jsem se rozčiloval do chatu při online poletu, že střílim snad slepejma. Kousek jsem si nahrál a zjistil jsem, že kombinace nízkejch mraků a stáda letadel poslala fps chvílema pod 30. Pomalu všechno lítalo mimo. A teď říkej starý, že potřebuješ za osmičku něco, co se jmenuje grafika a bez toho ty letadýlka nejdou hrát.
No a to ještě přijdeš na to, že nová grafika by běžela mnohem líp v nové desce s novým procákem. Jsem tohle kolečko absolvoval nedávno a přesto, že i předtím jsem měl slušnej stroj, byl jsem z výsledku mile překvapenej. Tak přeji nějakou tu odkloněnou předvánoční premii, aby se to dalo nějak kulantně utajeně provést.
Stačí s rezervou (alespoň zatím), taky to tak mám, když sem to měřil, vzalo si BOSko + win10 maximálně 5-6GB, zkusmo sem vrazil do PC i půjčených 32GB ram a furt to samé, žádný rozdíl... Samozřejmě testováno s nastavením na max...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.