"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Moje angličtina je mizerná, takže pochopil jsem to asi blbě, posuďte sami:
Special Aircraft Set: Buyers of the Premium Edition will also get access to a couple more special aircraft (La-5 and FW-190 A-3) which cannot be obtained in the game, but can be purchased in our store after launch.
Special Aircraft Set: Buyers of the Premium Edition will also get access to a couple more special aircraft (La-5 and FW-190 A-3) which cannot be obtained in the game, but can be purchased in our store after launch.
EDIT
No, prostě majitelé Premium verzí budou mít od začátku (tedy ještě před oficiálním vydáním) v ceně ta dvě éra. Ostatní si je budou moci koupit, až hra oficiálně vyjde. To je celé.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Barone, kdyby nebyli, tak je to podivné... Minimálně z histerického hlediska a hlediska preorderovýho videa
Ja viem, ale niekto sa ma pýtal, či tam budú, pretože nie sú uvedené v planesete (bola to reakcia na clip). Tak som sem dal ten link - Šturmas s poľnou úpravou bude ako mód. Pre predplatiteľov by mal byť k dispozícii iba pre tých, čo si predplatia BoS pred prvým septembrom.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Barone, kdyby nebyli, tak je to podivné... Minimálně z histerického hlediska a hlediska preorderovýho videa :)
Ja viem, ale niekto sa ma pýtal, či tam budú, pretože nie sú uvedené v planesete (bola to reakcia na clip). Tak som sem dal ten link - Šturmas s poľnou úpravou bude ako mód. Pre predplatiteľov by mal byť k dispozícii iba pre tých, čo si predplatia BoS pred prvým septembrom.
no to jsem se ptal já - takže děkuju :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
nejen letadla a mapy (viz kanál v RoF) ale i KAMPAŇ se bude kupovat ?
(a je tam odpověď na to, jak to bude s lafkou a fokrou :)
EDIT
No, prostě majitelé Premium verzí budou mít od začátku (tedy ještě před oficiálním vydáním) v ceně ta dvě éra. Ostatní si je budou moci koupit, až hra oficiálně vyjde. To je celé.
Hoper napsal:
Jen mi princip vylítávání si G-2 / Jak-1 v SP s tím, že v MP ho budu mít rovnou, přijde "divný".
Pokud máš zájem, můžem to rozebrat tady nebo v PM.
ja nevim, me to divny neprijde ... spis mi prijde divny ze bych si to musel nejdriv odemknout v SP abych to mohl pouzit v MP. Ten "muj" princip relativne hodne podobne funguje i v RoF. Ale tam si, pravda, letadle v SP "odemykas" pouze casovou linii.
Podle vsech vyjadreni - i podle breku tady na foru o minimalni podpore MP a zadnejch virtualnich valkach - je myslim jasne, ze aspon v dobe vydani bude BoS hodne zamereny na offline. A proto mi prijde logicky, ze odemykani bude na SP, zatimco v MP se s tim nebudou zbytecne srat.
jako celkove bych v tuto chvili asi doporucoval, ze pokud neni receno jinak tak k BoS pristupovat jako k RoF - ten model bude asi hodne podobny a pokud tam budou nejaky odlisnosti tak asi nebudou moc velk ->, aneb proc by Jason rozesiral neco co funguje
Hoper napsal:
Jen mi princip vylítávání si G-2 / Jak-1 v SP s tím, že v MP ho budu mít rovnou, přijde "divný".
ja nevim, me to divny neprijde ... spis mi prijde divny ze bych si to musel nejdriv odemknout v SP abych to mohl pouzit v MP. Ten "muj" princip relativne hodne podobne funguje i v RoF. Ale tam si, pravda, letadle v SP "odemykas" pouze casovou linii.
Podle vsech vyjadreni - i podle breku tady na foru o minimalni podpore MP a zadnejch virtualnich valkach - je myslim jasne, ze aspon v dobe vydani bude BoS hodne zamereny na offline. A proto mi prijde logicky, ze odemykani bude na SP, zatimco v MP se s tim nebudou zbytecne srat.
jako celkove bych v tuto chvili asi doporucoval, ze pokud neni receno jinak tak k BoS pristupovat jako k RoF - ten model bude asi hodne podobny a pokud tam budou nejaky odlisnosti tak asi nebudou moc velk ->, aneb proc by Jason rozesiral neco co funguje
Myslím, že je zbytočné špekulovať nad témou AddOnnov, keď ešte nevyšla ani základná hra. Ak si dobre spomínam, Jásóň sa vyjadril, že obchodný model nebude rovnaký s RoF. Ovšem veril by som tomu, že bude hodne podobný. Na druhej strane - predstavte si, že by sme kupovali každé jedno lietadlo do hry zvlášť tak, ako v RoF. To by asi nešlo vzhľadom na množstvo typov a záber, ktorý chce 777 obsiahnuť (tzn. WW2 ako celok, Jasoňova srdcoffka je Tichomorské bojisko - a len tam sú tony typov a máp). To si rovno môžme zobrať pôžičku v hodnote štátneho dlhu USA Sám som zvedavý, ako bude ten obchodný model nakoniec vyzerať.
Šakale, odpovím ti doma, teď je reakce k Baronovi - ano, napadlo mne, kolik jinak bude vůči RoF stát letadlo do Bo-systému
a jestli se pak potvrdí nebo vyvrátí dohady ohledně složitosti WWII letadel vůči WWI
Hoper napsal:
Myslím, že je zbytočné špekulovať nad témou AddOnnov, keď ešte nevyšla ani základná hra. Ak si dobre spomínam, Jásóň sa vyjadril, že obchodný model nebude rovnaký s RoF. Ovšem veril by som tomu, že bude hodne podobný. Na druhej strane - predstavte si, že by sme kupovali každé jedno lietadlo do hry zvlášť tak, ako v RoF. To by asi nešlo vzhľadom na množstvo typov a záber, ktorý chce 777 obsiahnuť (tzn. WW2 ako celok, Jasoňova srdcoffka je Tichomorské bojisko - a len tam sú tony typov a máp). To si rovno môžme zobrať pôžičku v hodnote štátneho dlhu USA Sám som zvedavý, ako bude ten obchodný model nakoniec vyzerať.
Barone ale on to nedělá proto aby jsme měli co létat.On to dělá proto aby on byl bohatý a my chudí.
Pacifik je dobrej ... že tam nejsou luftwaffle mě až zase tak nebolí
Ale je pravda že klidně BoF by mohli udělat to bych si taky nechal líbit a ještě se tím nikdo moc nezaobíral ... takový befkový dory proti hawkům a dewoitinám to by bylo
j4ck41 napsal:
BlackSix: Они будут открывать ее, проходя оффлайн-карьеру
Čili jedno víme jistě - Jak a G-2 se získají z offline kampaně/kariéry.
Jestli dohrátím nebo v průběhu se uvidí. Mně by přišlo, že po komplet dohrátí, ale to je jen můj názor. A říkám si, jestli po dohrátí kampaně za LaGG dostanu Jak nebo ho dostanu i po odlítání kampaně za Il-2... Nebo odlítáním jedné kampaně (jakékoliv) dostanu obě letadla... Ale to je vcelku jedno a může to klidně zůstat jako překvapení :)
A proč mi přišlo rozumější to odemknout i pro MP (a ne že tam bude "automaticky") ?
- S kampaní se někdo bude muset dělat. A jestliže to budou historicky věrné mise (viz ofiko web), tak opravdu dělat, ne jen "tak nějak" generovat... A proč by se měla tak pracně tvořit, když by ji pak lítalo jen "pár" lidí (pro ostatní by nebyl důvod, když všechna letadla mají v MP otevřená ?)
- Hráč, který si tu kampaň vydře (a zvlášť za červené), bude si toho získaného letadla více "vážit" a mít z něj radost (prvek hratelnosti a zábavy z hraní)
- "Uměle" to prodlužuje dobu hraní / "používání" celé hry. Není myšleno nijak ironicky. Prodlužuje se tím i možná zábava pro samotného hráče a vydavatel si tím poměrně slušně vytváří hráčkou základnu (která je, co si budeme povídat, docela rozbitá...). Protože ono lítat offline kampaň ne každého bude bavit (a to ještě ta kampaň musí být dobrá) a masit se na, jak s oblibou rád říká Horri - quakomasomlejnech, kde bude zprvu jen pár letadel, taky brzo omrzí. A navíc - vývojáři potřebují čas, aby udělali buď další letadla nebo začli rychle dělat na další mapě (a tudíž dalších letadlech). Jedna mapa (ač relativně velká ale jen s jedním planesetem a krátkým obdobím) totiž poměrně brzo omrzí. Pokud ale hráče motivují, že dostane lepší éro do MP, zkousne i tu kampaň.
- No a jako poslední bod - podle breku tady na foru o minimální podpoře MP a žádnejch virtuálních válkách - proč by měl být MP zvýhodňován oproti preferovanější offline kariéře ? ;)
Ale to je můj pohled na věc, navíc ovlivněn mým přístupem k MP (vs SP). Takže jak jsem psal už výše - až to vyjde, tak prostě uvidíme.
Pacifik je dobrej ... že tam nejsou luftwaffle mě až zase tak nebolí :)
Ale je pravda že klidně BoF by mohli udělat to bych si taky nechal líbit a ještě se tím nikdo moc nezaobíral ... takový befkový dory proti hawkům a dewoitinám to by bylo :)
V Pacifiku by byla emerická letadla, po kterých se už nyní volá (ač se opět jedná o ruskou mapu...)
Jenže ono se volá i po spitech a FW a ty, jak víme, v Pacifiku nelítali. Teda vlastně jen FW, spity jo :)) Takže jinak - prostě se volá po západním Evropě a to volání je bohužel volání kupní síly.
Řešením by mohlo být udělání US a GB letadel v Pacifiku, ale co škemralové o techniku LW ? A těch je v Rusku taky dost a když je tvůrce v Rusku... Navíc žlutých není tolik, aby kupně nahradili modré, takže je celkem pravděpodobné, odkud ta další mapa bude.
(ale kdo ví, když se nám chystá P-40 a P-39.... ;)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.