November 25 2024 17:50:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Koty
Možná proto, že si pro střelbu šoupl kameru moc dopředu Úsměv A děsivej není ten výhled, děsivej je ten zaměřovač Šklebící se ...jo, patnáctku bych si rád vyzkoušel Úsměv
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
Seděl jsi někdy v patnáctce?

Koty
No, ani ve statice Šklebící se

magot
No jsem myslel ve statice se zavřeným kokpitem. Šklebící se Že by jsi s tím lítal to jsem nepředpokládal Šklebící se
Jsem ho měl kus za domem na hřišti, vyřazenej, děti si na něm hráli a když byl člověk šíkovnej tak se do něj i dalo vlízt. Když jsem odečetl zažloutlý opršelý sklo tak z něj bylo dost blbě vidět
při rozpočtu že měl pilot 170 cm. (To ty korejci jsou takový zakrslíci)

magot
Update 1.2.10.32 venku, 753mb

Nová Su-27 HDD indikace Nav and BVR mody
[img]http://s29.postimg.org/79h9qbwyf/Screen_141006_183022.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://s29.postimg.org/pdkaayumv/Screen_141006_183032.jpg[/img] is not a valid Image.

magot
Saburo napsal:
Jsi konzumoval celý víkend Šklebící se
Jest tomu tak, byl to náročný víkend. Šklebící se
Kde je k tomu nějakej seznam oprav? Hádám že už budou bouchat pneumatiky u miginy ...
Upravil/a magot dne 13-10-2014 22:34

Hoper
tak třebas já na update přišel včera
kdyby to Saburo řekl dříve, vím to dříve = aktualizuji dříve

chyba je tedy kde ?
v Saburovi...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
magot napsal:

No jsem myslel ve statice se zavřeným kokpitem. Šklebící se Že by jsi s tím lítal to jsem nepředpokládal Šklebící se
Jsem ho měl kus za domem na hřišti, vyřazenej, děti si na něm hráli a když byl člověk šíkovnej tak se do něj i dalo vlízt. Když jsem odečetl zažloutlý opršelý sklo tak z něj bylo dost blbě vidět
při rozpočtu že měl pilot 170 cm. (To ty korejci jsou takový zakrslíci)

Hele, tohle je dotaz na všechny (ač ne "všichni" sem chodí) - mám za to, že na konci Úval (směrem na Phu po kolínské) byl kdysi po pravé straně taky jeden MiG "pro děti".
Byl tam opravdu nebo .... ?

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
koho ??

ovarek.cz/hamster.gif

Koty
Sabura

magot
Ten Sabre se myslím vyplatí ...
DCS: F-86F Sabre: $49.99 to $14.99 (70% off)

Hoper
uvažoval jsem o BS2, když už je skoro za těch 10$ a možná bych vzal i toho Sejbra
kamarádům jsem rozeslal sms o slevě
a sám pak na to nějak zapomněl :))

ovarek.cz/hamster.gif

313_Nevo
to je len presale, to este nemusi nic znamenat, ze Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Koty
asi kvůli světlům

magot
Úžasný, pak mi už do sbírky DCS strojů bude jen scházet lítající koberec z Isfahánu ...

Koty
Ale řekl to pěkně, "I'll switch this and... this shit goes off" Šklebící se

313_Nevo
Ja v tom nevidim problem. Skor je divne vydat hru typu A-10C bez toho aby ta hra obsahovala 'small jet for weapons and tactical training'. Kde ste to videli, aby cloveka rovno posadili do A-10ny Úsměv
Akorat ze to robia ako so Star Wars, pekne od konca.
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

LesniHU
Hoper napsal:

uvažoval jsem o BS2, když už je skoro za těch 10$ a možná bych vzal i toho Sejbra
kamarádům jsem rozeslal sms o slevě
a sám pak na to nějak zapomněl Úsměv)
Ja nakupoval.

Jak jsem nakupoval na DCS shopu, dil druhy. (stalo se minuly vikend)
Pro velky neuspech minuleho nakupu jsem se rozhodl nakupovat znovu. Poprve jsem skoncil, jeste nez jsem zacal, protoze doslo pripravene zbozi, podruhe jsem se dostal mnohem dal.
Nejdriv jsem chvili premyslel, ke kterym leteckym kratochvilim zamirit, ale pak hodil do kosiku Sabre a Hueyho a zacal se tesit. Vytvoril jsem tam profil, nebo jak tomu rikaji, a odvazne jsem nechal zaskrtnutou volbu, aby mi system vygeneroval uzivatelske jmeno. System urcite nejake jmeno vygeneroval, ale nerekl mi jake. Nicmene, po leve strane se objevila mailova adresa, kterou jsem zadal, takze jsem si rekl, aha, to je ono, a heslo urcite prislo mailem. Nakup dal bezel temer hladce (obcas http 503 v okne, kde jsem byl prihlasen, zatimco v druhem okne bezel eshop v pohode. Inu, Rusko, zeme neomezenych moznosti), a to az do chvile, kdy po me chteli vyplnit kompletni adresu. Pak mi zacalo vrtat hlavou, co vlastne kupuji a kam mi to prijde. Do te doby jsem tak nejak automaticky predpokladal, ze kupuji jen cislo a prijde mi mailem, ktery je u profilu.

Po vyplytvani pulhodiny zivota jsem mohl konstatovat, ze nikde na jejich webovych strankach neni popsano, jak vlastne nakup probiha, a co vlastne mam ocekavat. Email? Postaka? Postaka nesouciho email? Nejaky datovy soubor, nebo textovy klic? A ten bude fungovat obecne, nebo jen pro profil? Nebo jen pro email, co se zadava pri nakupu, ne ten z profilu? Nakup jsem tudiz prerusil, objevilo se shrnuti nakupu s informaci, ze kdyz zaplatim do nekolika dnu, tak to bude ok. Rikam si, ok, to je prima, ze to bude ok, nemusim se bat, ze nez to vyridim, zase mi seriova cisla vyprodaji - to byla asi jedina pozitivni zkusenost z celeho nakupu. Vzapeti jsem do formulare podpory naklepal dotaz, co kupuji a kam to prijde, a kdyz to budu platit Paypalem, jestli to prijde na paypali adresu (coz dle pravidel paypalu musi) a proc je tedy pri nakupu ta vyplnovaci inkvizice.

V pondeli vecer me cekalo prekvapeni. Z eshopu jsem byl odlogovany, cookie ocividne dvacet hodin nevydrzela, a nemohl jsem se prihlasit. Nemohl jsem se prihlasit ve smyslu: Na email zadne logovaci udaje neprisly. Jmeno, ktere bylo predesly den v levem sloupci, to neznalo (preklap v nem nebyl, prohlizel jsem cache prohlizece). Kdyz jsem napsal emailovou adresu do password recovery, tak tu to neznalo taky. Proste tam uz neexistuju. Na muj dotaz mozna odpovedeli, ale nikdo si to uz neprecte. Nebo mozna prave ten dotaz byl duvodem, proc byl ucet smazan?

magot
@Lesník
Já mám s nákupem DCS pluginů přes hlavní stránky jen ty nejlepší zkušenosti. Steam ignoruju.

1) Kupuješ fyzicky pouze registrační kód (Zbytek si snadno stáhneš a nainstaluješ)
2) kód je vygenerován okamžitě via web
3) kód ti přijde taktéž na mail (do 10 sec), jako záloha plus druhý mail vyúčtování
4) je dobrý být zaregistrovaný na https://www.digitalcombatsimulator.com/ a v "Personal section" je kompletní historie účetnictví co kdy a jak byla nakoupeno a zaplaceno.
V tomto účetnictví jsou archivovány všechny registrační kódy (kdyby jsi je ztratil)
5) do třetice přímo v DCS v sekci nákupů po registraci jsou taktéž kódy vždy dostupné a to i po kompletní reinstalaci
6) Měl jsem problém s "ne fyzickou" kartou VISA při platbě a nějakej jejich místní admin se mnou komunikoval prakticky ihned a vše se vyřešilo

Osobně si nemůžu stěžovat. F-86 a UH-1 jsou velmi povedné plus teď ta sleva, jen doporučuju ;-)
Upravil/a magot dne 24-10-2014 21:33

Hoper
Lesníku... :D

Tím vygenerovaným uživatelským jménem se tam loguješ. Zkusil bych se tam regnout znovu pod tou samou e-adresou, co ti to napíše.

Jinak - když si pouštíš multiplayer, zadáváš tam nějaké vstupní jméno a heslo ? To by mělo být ideálně stejné jako v tom obchodě.

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,042,398 návštěv