September 20 2025 17:26:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
1stCL_Novotny
To věřím,ale pokud je zmenším nedá se na ně koukat.Smutný

Tajpan
jj, súhlas.
tak ak budeš znovu mať niečo podobné z dogfightu, skús dat na forum len linky na obrázky. prečítam popisku a kliknem na link k obrázku atd.
také velké obrázky mi nevadia , ak je jeden/dva.
ale takto ten celý dej išiel trochu "mimo mna".

TozziFan
Pjekné Mrknutí.

WT_Horrido
K čemu jsou obrázky, když máme video? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Právě se mi podařilo sestřelit Fokkera E.III s DH2kou a to bez municeŠklebící se jsem ji vyplítval na ty dva předním tak jsem mu u země nabral čumákem kormidla a byl v ... Šklebící seCool

BP_Tyrl
Dnes jsem si nahodil Kariéru v E.III (1916Zamračený ) a jaké bylo moje překvapení, když jsem na místě patroly načapal SpadyXIII nehánějící se s Pfalz DXII. Zjevně je stále co vylepšovat. Smutný
Upravil/a BP_Tyrl dne 01-11-2010 18:59

LEON
WT_Horrido napsal:

Souhlas, postujte sem lidi občas i nějaký vaše pěkný dogfighty, ať je čím se kochat, obrázků už stejně máme všichni tuny Mrknutí
Nastavím laťku proklatě nízko Vyděšený

http://www.youtub...xob4BQ9_3M
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
WT_Flan
WT_Horrido napsal:

Mne by zase zajimaló k cemu tvurci delaji koblihacum dalsi letadla kdyz letaji zasadne jen v Bloudu, nebo ve Steneti ? Úsměv

ZVP_ALEX
WT_Flan napsal:
WT_Horrido napsal:

Mne by zase zajimaló k cemu tvurci delaji koblihacum dalsi letadla kdyz letaji zasadne jen v Bloudu, nebo ve Steneti ? Úsměv

Aby jsme měli za co utrácet doláče neŠklebící se

LEON
Prestoze osobne povazuju PUPa za nebezpecnejsiho nez Camela, tak ho kupodivu potkavam na dogfightovych serverech jen zridka. Rozsirenosti Camela zatim nedosahl, ale mozna jen proto, ze ho jeste tolik lidi koupeneho nema a casem zamori lidi s PUPy servery stejne jako ted s Camely a Dr.1.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
BP_Tyrl
Ale dyk tak to bylo i za války. Vždycky jedna strana nějaký ten měsíc měla ukrutnou převahu, než druhá hodila na trh nový model letadla a pak měla převahu zase ona. No a ve hře občas vypustí Überstroj, který zajistí své straně převahu, dokud ho v další patchi nezkorigují. Problém je, že když se na serveru nebudou objevovat Dr1, Camely a Pupy, tak přijdou o polovinu klienteli. Mě naopak je jedno v čem plápolavě klesám k zemi, tak jsem jenom rád, když se na serveru moc nevyskytují. Überstroje.

WT_Horrido
WT_Flan napsal:
WT_Horrido napsal:

Je nutno je znechutit. Jak říkal bratr Jyrka když ješte létal RoF - nahoru a doleva Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 02-11-2010 08:55
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bobo
mne osobne nevadi letiet v Albatrosoch proti Camelom pokial sa leti daka misia kde primarne nejde o to krutit 20 metrov nad zemou, ale je na nasranie ked na DF servri je to Camel a SE5 vs Albatros, to tvorca mapy spravil niekde chybu, resp. EIII vs N11

j4ck41
BP_Tyrl napsal:
Dnes jsem si nahodil Kariéru v E.III (1916Zamračený ) a jaké bylo moje překvapení, když jsem na místě patroly načapal SpadyXIII nehánějící se s Pfalz DXII. Zjevně je stále co vylepšovat. Smutný

ano, ano ... ja jsem tam zase potkal Dolphiny ... takze jsem se rozhodl ze RoF zatim odlozim a pockam na tu novou kampan a pak se uvidi co dal

BP_Tyrl
Ale ono stačí dát si kariéru s nějakým novějším typem letadla a je to v pohodě. Já jsem dokonce dostal jakýsi barevný metál s meči, než mě rozdoutnal umrněný zadní střelec z dvousedadlovky. Pff

j4ck41
samozrejme ze to je take moznost ... jenze jen do te doby nez te povysej a prdnou na vedouci misto ty heroicky petky ... pak totiz musis asi absolutne presne drzet stanovenou trasu a prolitavat waypointy jelikoz pak se neobevi cile i kdyz priletis do ty oblasti ... jinak si totiz nedovedu predstavit ze se nepratele jaksi odmitaj objevit ... a je uplne jedno jestli se jedna o letadla, autokolonu nebo dela

WT_Horrido
VGR_j4ck41 napsal:
samozrejme ze to je take moznost ... jenze jen do te doby nez te povysej a prdnou na vedouci misto ty heroicky petky ... pak totiz musis asi absolutne presne drzet stanovenou trasu a prolitavat waypointy jelikoz pak se neobevi cile i kdyz priletis do ty oblasti ... jinak si totiz nedovedu predstavit ze se nepratele jaksi odmitaj objevit ... a je uplne jedno jestli se jedna o letadla, autokolonu nebo dela

No to teda nemusíš. Jednak není problém se dobře orientovat a letět po trase bez pomůcek a druhak jsou waypointy nastaveny velice benevolentně, mám dojem že snad na půl kilometru. A když chčije a není vidět, předám po startu velení AIčku.
Upravil/a WT_Horrido dne 02-11-2010 12:49
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
WT_Horrido napsal:
VGR_j4ck41 napsal:

No to teda nemusíš. Jednak není problém se dobře orientovat a letět po trase bez pomůcek a druhak jsou waypointy nastaveny velice benevolentně, mám dojem že snad na půl kilometru. A když chčije a není vidět, předám po startu velení AIčku.

ja si nestezuju na to ze se to neda letet presne nebo ze se neda navigovat ... ja si stezuju na to musim nejdriv letet x kilometru na jihozapad, pak x kilometru na severozapad aby se me vubec objevil primarni cil jakej je na zapad od myho letiste ... ze je prostredi sterilni a ze se clovek musi trefit do waypointu (kruznice cile) aby se vubec pustil script jakej do mise hodi primarni a sekundarni cil - to uz jsem si zvyknul, ale to ze kdyz k primarnimu cili neletim podle dane trasy tak se cile neobjevi vubec - tak na to fakt nervy nemam
Upravil/a j4ck41 dne 02-11-2010 14:53

WT_Horrido
Právě proto asi dělají novou kariéru Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Já se přiznám, že odstartuji, nahodím AI a knipl chytím, teprve, když se objeví nepřítel. Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,057,857 návštěv