September 22 2025 04:33:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
alfik
B je správně. Žádný reset skilů po sestřelu Úsměv
A taky si za nějaký ten obolus můžeš koupit pár stovel lajounů a máš hned supermanů plný stroj. A pak můžeš se štukou honit nebohé sabery páč je přestoupáš, předhoníš, otočíš o stoosmdesát a sestřelíš na čelňák Cool A klidně i bombou! Vyděšený
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Koty
Pff Já bych to střílel Šklebící se
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Merten
Alfíku větší blbost už jsi vymyslet nedokázal? Úsměv

Serza
Vetsi krutou pravdu. Nekdo pry dokonce Sabre sestrelil v Po-2ce.

606_Temp
Alfík si zapřeháněl, ale v podstatě je to tak.

http://no606.ic.cz/
Merten
Ale jo Seržo v arkádě určitě.Ve full realu se nemají šanci potkat.

606_Temp
Naštěstí, jinak by to hráči Saberů zabalili Šklebící se

http://no606.ic.cz/
Serza
Taky pravda :-D

Oni uz tak pry premysli ze to zabali - MiGy jsou pry moc tezci oponenti -.-

Koty
Merten napsal:

...v Koreji to U-2 ještě lítalo. A ono půlpalcem do axiálu taky není příjemný...

Rumcajs
Koty napsal:

Merten napsal:

...v Koreji to U-2 ještě lítalo. A ono půlpalcem do axiálu taky není příjemný...
Moje řeč Koty, to je asi tak příjemný, jako palec v konečníku.

Koty
Rumcajs napsal:

Koty napsal:

Merten napsal:

V tom případě jsou 4% docela masochysti...

magot
Dvě severokorejské U-2/Po-2 několikrát úspěšně bombardovali spojenecká letiště, spojenci při těchto incidentech přišli o 7 F-51 a na letišti Suwon zničili jeden F-86 a 8 jich poškodily. (Nálet pouhých dvou Po-2)
Spojenci měli celkem problém zachytit tyto letouny radarem. Ve vzduchu se setkali (1953) s AD-4 a F-94, ani jedno setkání Po-2 neustáli.
Upravil/a magot dne 06-01-2014 20:38

Merten
Co jsem komu udělal.Já tu celou dobu mluvím o tom jak to funguje ve WT.Přijde mi,že naprosto nejvíc poznámek tu mají lidi,kteří to A ani nezkusili B když už zkusili tak arkádu nebo jen historické C lidi kteří nemají koule na to se tam zaregistrovat pod svým nickem,který leta používají.

CSW_Cassius Chaerea
Mertene nežer to tak, je to jen hra...pro někoho zábávná pro někoho méně. Mně to na začátku přestalo bavit asi po týdnu. Bylo to pěkné, ale byl to opět jen dogfight (na ten "real" ) s malou mapou. Je to zajímavá odbočka s tím levelováním, od klasických let. simů, ale mě nenadchla.

Koty
:\ mám to fakt zkusit? A neodvaří mi to komp? A neodvařím si z toho hlavu? A nešel by kdyžtak někdo do party? Šklebící se

radko1111
Neskúšať debilina ! Misie typu : Nemecko sa vylodí v Británií , Nemecko(Taliansko nie)sa vylodí na Malte ..... K tomu všetkému nemecké a americké stroje osrackovane poľskými znakmi , samá "siema , vitam ,kto Polak a pod . Ružové lietdlá , Modré lietadlá proste katastrofa !
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

clone9cz
Rumcajs napsal:

Koty napsal:

Merten napsal:

???
YouTube Video

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
Merten napsal:

Co jsem komu udělal.Já tu celou dobu mluvím o tom jak to funguje ve WT.Přijde mi,že naprosto nejvíc poznámek tu mají lidi,kteří to A ani nezkusili B když už zkusili tak arkádu nebo jen historické C lidi kteří nemají koule na to se tam zaregistrovat pod svým nickem,který leta používají.

Naštěstí to létá ještě Merten! Úsměv

S tím nickem to ale bylo zajímavé, nějak si to vzalo nick z mého google účtu a pak jsem nevěděl, kde to změnit...a pak jsem to odinstaloval. To já jen, abych nebyl jen v kategorii Niemandů B, ale i v kategorii Niemandů C Úsměv. Nicméně aby sis potvrdil, jak nemám naprosto žádnou kompetenci to komentovat, tak jsem tam prožil tak 5 soubojů, přičemž na životě jsem byl ohrožen jen v případě friendly fire. Uklohnil jsem jeden sestřel naplno a jeden maneuvr kill. Ale jak už jsem psal jinde, já na tom zkoumal prakticky výhradně letové modely, od bojů s totálními virtuálními elévy jsem nic neočekával. Na to jsem snad (i při své vrozené celosvětové známé skromnosti) přecijenom až příliš zkušený.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 06-01-2014 23:45
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

alfik
Ale kdeže, Mertene, lítávám to doteď (občasně), a pod stejným nickem jako jsem tu, ale fakt je, že to co jsem popsal je z té arkádové části Šklebící se
Na druhou stranu, právě ta arkáda je asi to nejlepší - bouchneš si jednu misi a zase se spokojeně odlogneš Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Merten
Ale kdepak já nic nežeru.Jen mě fascinuje jak tu x lidí haní něco s čím má nulové zkušenosti.To že Alfik nemá za sebou jedinou FRB misi.A že zdaleka není sám Úsměv.To že Fučida se tu ohání elévy a žádným letovým modelem.No kdybys vyzkoušel vyšší éra tak bys tam ty elévy nepotkáva tak často jako u letadel pro začátečníky.Napadlo tě dát si testovací let třeba v P51?D190?Spitem IX?Nenapadlo viď?A přitom to jsou všechno letadla který nemusíš mít vylítaný a přesto je i na začátku mužeš zkusit Úsměv. A né že si uděláš názor na základě 5 letů Šklebící se. I v il2 bývaly na serverech pseudo mapy kde něco nahrazovalo něco jiného,mapa jinou mapu a tam vám to hošani nevadí že? Úsměv I v il 2 máte kolikrát tu "čest" mít proti sobě někoho kdo má křiklavý skin Úsměv a opět to nevadí že? Úsměv

Můžu vám garantovat jedno.Lidí okolo mě to lítá víc než dost a jsou to i zkušení virtuální piloti ne jen nováčci a všichni vám řeknou jedno.Co se týká letových modelů,dmg modelů vzhledové stránky je to mnohem dál než střeček il2.A to je to proč se tu s vámi pořád ještě snažím diskutovat.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,079,286 návštěv