November 25 2024 14:23:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
310_Pip
njn jak se říká "V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat." VyděšenýPff

bohužel sem nedávno ve spitu taky udělal nepěknou zkušenost Naštvaný
viz. http://stats.aces...;id=128091 byl jsem vyexplodován na světlo teplo fokem na hranici vrtáku na 400m, počítám tak na 2 zásahy Šklebící se marně sem vzpomínal na ty betonový spity, kde je sebrat...
Upravil/a 310_Pip dne 04-08-2013 21:22
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Bierglass
311_Mart napsal:

Bierglass napsal:

313_Nevo napsal:

Tak ako pises Werner, vo vela situaciach bola rozhodujuca aj odolnost voci poskodeniu. Preto som velmi zvedavy s akym DM pridu v BOS Mrknutí
Ci vsetky systemy lietadla budu poskoditelne/znicitelne, alebo to bude nejak zjednodusene ako v starom IL2!?

Nemyslím,že by se vymýšleli s něčím novým,použijí osvědčený model z RoFka.

Jednoduchý simulátor jednoduchých letadel?Šklebící se

Jestli ti RoFko připadá jako jednoduší sim než IL2 tak pak ti asi nezbude než dál létat ten dokonalý sim.

310_Pip
Bierglass napsal:

311_Mart napsal:

Bierglass napsal:

313_Nevo napsal:

Tak ako pises Werner, vo vela situaciach bola rozhodujuca aj odolnost voci poskodeniu. Preto som velmi zvedavy s akym DM pridu v BOS Mrknutí
Ci vsetky systemy lietadla budu poskoditelne/znicitelne, alebo to bude nejak zjednodusene ako v starom IL2!?

Nemyslím,že by se vymýšleli s něčím novým,použijí osvědčený model z RoFka.

Jednoduchý simulátor jednoduchých letadel?Šklebící se

Jestli ti RoFko připadá jako jednoduší sim než IL2 tak pak ti asi nezbude než dál létat ten dokonalý sim.

tomu se říká nadsázka Mrknutí
Hoka hey!

Lanc
310_Pip napsal:
viz. http://stats.aces...;id=128091 byl jsem vyexplodován na světlo teplo fokem na hranici vrtáku na 400m, počítám tak na 2 zásahy Šklebící se marně sem vzpomínal na ty betonový spity, kde je sebrat...

Chlape, k tomuto iba tolko.. Šklebící se.. Presne na sustrel zbrani aky som vtedy mal

http://squadron.achileus.cz/
606_Temp
Bierglass napsal:

606_Tempik napsal:

Bierglass a blábol neoddělíš.

Člověče ty už jsi skoro tak nebezpečný jako Pip. Více nemá smysl se k tvé nebetyčné moudrosti vyjadřovat.Možná by jsi si měl přečíst i nějakou knihou se vzpomínkami pilotů obou stran z Východní fronty.Asi by jsi změnil názor na namodelování některých ruských letadel v IL2.

Pokud vím, tak jsi se bavil o zkryplených německých letadlech na které jsem reagoval. Ne o sovětských (nikoliv ruských, to je jiná doba, že...). Blábolem spojuješ dvě rozdílné věci, takže opět : Bierglass = blábol.
Upravil/a 606_Temp dne 04-08-2013 22:21

http://no606.ic.cz/
310_Pip
Lanc napsal:

310_Pip napsal:

Chlape, k tomuto iba tolko.. Šklebící se.. Presne na sustrel zbrani aky som vtedy mal

ale to je buřt, střílel si na 4 letadla minimálně (dle statů) dvacet dělěno počtem je jasný průměr na 1 éro, necítil a neslyšel sem jediný zásah, co dodat... kde je ten beton, že?

btw. nemáš trek?
Hoka hey!

CSW_3IAP_Wolf
Wernere napsal jsi to pěkněMrknutíbohužel pokud začínáš souboj Jak-1vs Bf-109E ve stejné výšce tak v životě Bf nedostoupeš !!!za další..nemůžeš se odpoutat z boje,protože ani v tom Jaku neuletíš,jediný Mig-3 je ve výšce nad 5000m lepší než Emil,o Laggu 3(4)se nebudu ani bavit,je to létající cihla,pokud nejste dva tak jsi....Šklebící se

1stCL_Werner
3IAP_Wolf napsal:

Wernere napsal jsi to pěkněMrknutíbohužel pokud začínáš souboj Jak-1vs Bf-109E ve stejné výšce tak v životě Bf nedostoupeš !!!za další..nemůžeš se odpoutat z boje,protože ani v tom Jaku neuletíš,jediný Mig-3 je ve výšce nad 5000m lepší než Emil,o Laggu 3(4)se nebudu ani bavit,je to létající cihla,pokud nejste dva tak jsi....Šklebící se

No E-4/B se dá u země v Jaku 1 uletět, E-4 je horší, ale furt si myslím, že pokud si to člověk ohlídá trochu rozestupu není v téhle době problém se z boje v Jaku dostat. 109 má o trochu lepší delší dive, ale Jak má super nástup do něj, pro oba je nepříjemné nechat se od druhého načapat. Emily mi nepřišly v bojích nějak rapidně stoupavější, ale trochu jsou a nejspíś by měli být. Nicméně je to dost podobné befku v pozdějších letech, o vyčkávání a přepadu. Proti F-4 je to někde jinde , ale to jsem byl schopný uznat i za modrý. Se 7BPF už to ale jsou super vyrovnaný souboje. Uznávám, že je to na začátku války o něco snazší za němce, když člověk lítá sám, ale ve skupině (alespoň dvojici) se dá za rusy velmi dobře prosadit.
LaGGy jsme nelítali, nemám je ani jinak moc odlítaný, ale je to taková žehlička jako fokáč. Když VVS, vždy mě bavily Jaky. Jsou něco jako stodevítky, mají období, kdy jsou lepší, kdy jsou horší. Blbě zalítaný jsou k ničemu a dobře zalítaný sakra nebezpečný. Vlastně jediný 2 letadla pro který bych nelítal němce jsou Jaky a Išak Šklebící se

Prostě mi východní fronta tak jak je nastavená ve šturmu příjde dost vyrovnaná a férová. Jsou období, kdy mají na vrch němci (41 42), období kdy je to až neuvěřitelně vyrovnané (43) a kdy mají na vrch sověti (44, 45). Je tam prostě mnoho období kdy si můžete zažít dlouhý souboj 1na1, 2vs2 na vyrovnaných strojích, což na západě nejde, protože Spitfire Úsměv

Jinak jsem docela zvědavý jak na tom v BoSu budou výkonostně 109. Pokud budou F-4 lítat na 1.42ata (ve starém šturmu jsou jen na 1.3), a G-2 budou na 1.3ata, nebude prostě G-2 lepší letadlo Šklebící se

Bierglass
606_Tempik napsal:

Bierglass napsal:

606_Tempik napsal:

Člověče ty už jsi skoro tak nebezpečný jako Pip. Více nemá smysl se k tvé nebetyčné moudrosti vyjadřovat.Možná by jsi si měl přečíst i nějakou knihou se vzpomínkami pilotů obou stran z Východní fronty.Asi by jsi změnil názor na namodelování některých ruských letadel v IL2.

Pokud vím, tak jsi se bavil o zkryplených německých letadlech na které jsem reagoval. Ne o sovětských (nikoliv ruských, to je jiná doba, že...). Blábolem spojuješ dvě rozdílné věci, takže opět : Bierglass = blábol.

Nejdříve si asi opravdu přečti nějaké knihy (obrázek jak to vypadá ti pošlu PM) ať se dohaduji s někým kdo nějaké vědomosti má.Dohadovat se s Pipem je zábavné on na rozdíl od tebe občas i něco ví.Ale co s tebou?

j4ck41
Hoper napsal:

j4ck41 napsal:

Hoper napsal:

j4ck41 napsal:

Hoper napsal:

tak je to jasný:
While Success in the SP campaign will generate the promotions and ‘effectiveness points' necessary for unlocking plane mods

Slušný tah k tomu, aby vydavatel mohl říkat, jak je kampaň jejich produktu velmi oblíbená (= vydařená), neb ji hrají všichni "zákazníci" Úsměv

a jak vis ze odemykani modu v SP nebude fungovat jenom pro SP?

ač nevidím, že bych teď něco takového napsal, přijde mi celkem logické, že pokud se to jednou odemkne, budeš to moct používat kdykoliv
nebo bys raději, aby se to na MP kupovalo za reál peníze ? Úsměv)

ed: jako SP beru automaticky i kampaň a předpokládám, že to tak berou i autoři

a co model ze v MP bude dostupne vsechno co si koupis a co je implementovane ve hre - takze te nikdo nebude nutit hrat SP aby se mohl placat po ramenou jak jej jeho kampan skvela ze ji vsichni hrajou - zatimco v SP si to budes postupne odmykat na zaklade vykonu v kampani? Vime o tom, ze Bf 109 G-2 neni v zakladnim ani premiovem baliku, presto predplatitele budou mit moznost k ni prijit? Neni ta myslenka postavena na principu ze jako novy pilot zacnes SP litat na F-4 a novou G-2 dostanes az si ji zaslousis sestrely a popvysenim? Taky logicky, ne?

o předplatitelích / nepředplatitelích zatím nepadla ze strany vydavatele ani zmínka, nicméně si myslím, že pro oboje to bude stejné
ano, ta myšlenka je založená na tom, že si ty dvě letadla budeš muset zasloužit
jestli to bude stejně jako vylepšení nebo jinak, budou muset vydavatelé říci nebo holt poznáme až z vlastní hry...

ale padla: Buyers of the Standard and Premium Editions will get the same base set of 6 aircraft (LaGG-3 (series 29), Bf-109 F-4, IL-2 AM-38 (1942 year's model, single-seat), Ju-87 D-3, Pe-2 (series 87 and 110) and He-111 H-6) with the possibility to earn 2 more aircrafts in the game (Yak-1 and Bf-109 G-2)

310_Pip
1stCL_Werner napsal:

3IAP_Wolf napsal:

No E-4/B se dá u země v Jaku 1 uletět, E-4 je horší, ale furt si myslím, že pokud si to člověk ohlídá trochu rozestupu není v téhle době problém se z boje v Jaku dostat. 109 má o trochu lepší delší dive, ale Jak má super nástup do něj, pro oba je nepříjemné nechat se od druhého načapat. Emily mi nepřišly v bojích nějak rapidně stoupavější, ale trochu jsou a nejspíś by měli být. Nicméně je to dost podobné befku v pozdějších letech, o vyčkávání a přepadu. Proti F-4 je to někde jinde , ale to jsem byl schopný uznat i za modrý. Se 7BPF už to ale jsou super vyrovnaný souboje. Uznávám, že je to na začátku války o něco snazší za němce, když člověk lítá sám, ale ve skupině (alespoň dvojici) se dá za rusy velmi dobře prosadit.
LaGGy jsme nelítali, nemám je ani jinak moc odlítaný, ale je to taková žehlička jako fokáč. Když VVS, vždy mě bavily Jaky. Jsou něco jako stodevítky, mají období, kdy jsou lepší, kdy jsou horší. Blbě zalítaný jsou k ničemu a dobře zalítaný sakra nebezpečný. Vlastně jediný 2 letadla pro který bych nelítal němce jsou Jaky a Išak Šklebící se

Prostě mi východní fronta tak jak je nastavená ve šturmu příjde dost vyrovnaná a férová. Jsou období, kdy mají na vrch němci (41 42), období kdy je to až neuvěřitelně vyrovnané (43) a kdy mají na vrch sověti (44, 45). Je tam prostě mnoho období kdy si můžete zažít dlouhý souboj 1na1, 2vs2 na vyrovnaných strojích, což na západě nejde, protože Spitfire Úsměv

Jinak jsem docela zvědavý jak na tom v BoSu budou výkonostně 109. Pokud budou F-4 lítat na 1.42ata (ve starém šturmu jsou jen na 1.3), a G-2 budou na 1.3ata, nebude prostě G-2 lepší letadlo Šklebící se

lol s těma Spitfirama mě připomínáš jeden vtip:

Chlápek si nad pivem stěžuje kamarádovi: "Člověče já to mám těžký, jak ráno vstanu manželka chce po mě prachy, přijdu z práce, zas chce prachy, večer jdu spát a zas - Dej sem prachy."
"Hmm a co dělá s tolika prachama?"
"Já nevím, nikdy ji žádný nedám..."

Ty seš stejnej, sestřelíš 3-4 Spity a furt je to málo Šklebící se Tak si vem fokáče...
Hoka hey!

1stCL_Werner
Já fokáče považuju za poměrně slabou stíhačku a nemám ho rád Úsměv.
Jak se píše ve VVS taktické příručce "Ještě nebyl zaznamenán případ, že by fockewulf v souboji nabral výšku", nebo tak nějak Šklebící se

Nikde jsem netvrdil, že spitfiry nejdou sestřelovat (jdou poměrně dobře semlít ve furbalu) jen, že si proti nim neužiješ nějaké dlouhé 1vs1 nebo 2 vs 2 točení.
Za dobrý souboj považuju něco takovýho : http://www.youtub...vZ1nZX9iPg
Proti spitfiru je stodevítka degradovaná právě na Focke-Wulfa. Souboj je zajímavější, čím jsou si letadla podobnější (stejný nebudou) a východ dává poměrně dost prostoru k soubojům podobných letadel:
Jak-1 vs E-4
F-4 vs Jak7BPF, Jak-1B, LaGG-3 s35
G-2 vs Jak-9, La-5F, P-39
G-14 vs Jak-3,

Proti něčemu co točí 360 zatáčku o 5 vteřin dřív než ty si moc dlouhej souboj neužiješ.
Jestli tohle nejsi schopný uznat, tak se bohužel nemůžeme bavit.
Upravil/a 1stCL_Werner dne 05-08-2013 04:20

606_Temp
Bierglass napsal:

606_Tempik napsal:

Bierglass napsal:

606_Tempik napsal:

Nejdříve si asi opravdu přečti nějaké knihy (obrázek jak to vypadá ti pošlu PM) ať se dohaduji s někým kdo nějaké vědomosti má.Dohadovat se s Pipem je zábavné on na rozdíl od tebe občas i něco ví.Ale co s tebou?

Mám přečteny stovky knih. Na které téma chceč diskutovat, abys obhájil to zkriplení německých stíhaček v Il2? A zkus to trochu konstruktivně a bez urážek. Třeba to fakt nebyl blábol a ty německá letadla jsou zkryplená větším dílem, než ostatní.

http://no606.ic.cz/
Hoper
j4ck41 napsal:

Hoper napsal:

j4ck41 napsal:

Hoper napsal:

j4ck41 napsal:

Hoper napsal:

tak je to jasný:
While Success in the SP campaign will generate the promotions and ‘effectiveness points' necessary for unlocking plane mods

Slušný tah k tomu, aby vydavatel mohl říkat, jak je kampaň jejich produktu velmi oblíbená (= vydařená), neb ji hrají všichni "zákazníci" :)

a jak vis ze odemykani modu v SP nebude fungovat jenom pro SP?

ač nevidím, že bych teď něco takového napsal, přijde mi celkem logické, že pokud se to jednou odemkne, budeš to moct používat kdykoliv
nebo bys raději, aby se to na MP kupovalo za reál peníze ? :))

ed: jako SP beru automaticky i kampaň a předpokládám, že to tak berou i autoři

a co model ze v MP bude dostupne vsechno co si koupis a co je implementovane ve hre - takze te nikdo nebude nutit hrat SP aby se mohl placat po ramenou jak jej jeho kampan skvela ze ji vsichni hrajou - zatimco v SP si to budes postupne odmykat na zaklade vykonu v kampani? Vime o tom, ze Bf 109 G-2 neni v zakladnim ani premiovem baliku, presto predplatitele budou mit moznost k ni prijit? Neni ta myslenka postavena na principu ze jako novy pilot zacnes SP litat na F-4 a novou G-2 dostanes az si ji zaslousis sestrely a popvysenim? Taky logicky, ne?

o předplatitelích / nepředplatitelích zatím nepadla ze strany vydavatele ani zmínka, nicméně si myslím, že pro oboje to bude stejné
ano, ta myšlenka je založená na tom, že si ty dvě letadla budeš muset zasloužit
jestli to bude stejně jako vylepšení nebo jinak, budou muset vydavatelé říci nebo holt poznáme až z vlastní hry...

ale padla: Buyers of the Standard and Premium Editions will get the same base set of 6 aircraft (LaGG-3 (series 29), Bf-109 F-4, IL-2 AM-38 (1942 year's model, single-seat), Ju-87 D-3, Pe-2 (series 87 and 110) and He-111 H-6) with the possibility to earn 2 more aircrafts in the game (Yak-1 and Bf-109 G-2)

Bože Šakale...
Ano, toto padlo, ale ty tu píšeš, cituji:
Vime o tom, ze Bf 109 G-2 neni v zakladnim ani premiovem baliku, presto predplatitele budou mit moznost k ni prijit?

čili jestli předplatitelé dostanou ty dvě éra navíc oproti nepředplatitelům (nebo naopak nedostanou ? :) - a v tomto smysle nepadlo NIC
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

313_123
už jsem zestárnul
tak se nejvíc těším na ILa a pešku(tajně se modlím i za bisa s raketama)
stíhání nechávám mladším
a stejně nejlepčí stíhačka po išakoj je do konce roku 42 IL

jo a těm co si tu zas přeměřujou pindíky
největšího ho mám stejně já
tudíž je vaše dohadování stejně na prd

manny77
Wernere,krásný souboj,radost se zase koukat na skvělej dogfight než na videa se stovkou sestřelů... Včera jsme s Tausem lítali ze srandy jeden na jednoho východní frontu 42,někdy měl navrch on,někdy já,ale F4 je dokonalost sama. Ale i s obyčejnou LA 5 jsem se cítil vůči němu ve výhodě,po divu mi začal mizet,u země na 120 palivo,jsem ho neskutečně rychle dolít....
Sic transit gloria mundi...

310_Pip
1stCL_Werner napsal:

Já fokáče považuju za poměrně slabou stíhačku a nemám ho rád Úsměv.
Jak se píše ve VVS taktické příručce "Ještě nebyl zaznamenán případ, že by fockewulf v souboji nabral výšku", nebo tak nějak Šklebící se

Nikde jsem netvrdil, že spitfiry nejdou sestřelovat (jdou poměrně dobře semlít ve furbalu) jen, že si proti nim neužiješ nějaké dlouhé 1vs1 nebo 2 vs 2 točení.
Za dobrý souboj považuju něco takovýho : http://www.youtub...vZ1nZX9iPg
Proti spitfiru je stodevítka degradovaná právě na Focke-Wulfa. Souboj je zajímavější, čím jsou si letadla podobnější (stejný nebudou) a východ dává poměrně dost prostoru k soubojům podobných letadel:
Jak-1 vs E-4
F-4 vs Jak7BPF, Jak-1B, LaGG-3 s35
G-2 vs Jak-9, La-5F, P-39
G-14 vs Jak-3,

Proti něčemu co točí 360 zatáčku o 5 vteřin dřív než ty si moc dlouhej souboj neužiješ.
Jestli tohle nejsi schopný uznat, tak se bohužel nemůžeme bavit.

proč bych to neuznal, nicméně i proti spitu si můžeš užít pěknej souboj, tak ho nedémonizuj... kromě toho, když ho okamžitě nerozpářeš že?
FW190 je slabý v čem???
a souboje proti ruským érům? mluvíš doufám o souboji ve výšce do 3km-nejvýše 5km...
Hoka hey!

Farky
Hoper napsal: Může tu prosím někdo postnout vybavenost 8.VA ?

8. VA v listopadu 1942 -

214. ŠAD: 190., 618. a 612. ŠAP (všechno Il-2)

201. IAD:
- 13. IAP (La-5)
- 236. IAP (Jak-1 + Jak-7B )
437. IAP (La-5)

235. IAD: 181. IAP, 239. IAP a 3. GIAP (všechno La-5)

268. IAD:
- 9. GIAP (LaGG-3 + La-5 + Jak-1)
- 11. IAP (P-40E)
- 273. IAP (Jak-1)
- 296. IAP (Jak-1)

287. IAD:
- 27. IAP (La-5)
- 293. IAP (Jak-1)

226. ŠAD:
- 2. IAP (Jak-1)
- 4. IAP (Jak-1 + Jak-7B )
- 15. IAP (LaGG-3)
- 225., 504., 505. a 944. ŠAP (všechno Il-2)

206.ŠAD: 503., 686., 807., 811. a 945. ŠAP (všechno Il-2)

289. ŠAD:
- 148. IAP (LaGG-3 + Jak-1)
- 232. a 806. ŠAP (oba Il-2)

270. BAD:
- 10. GBAP (SB + Il-4)
- 30. BAP (Pe-2)
- 52. BAP (Su-2)
- 86. BAP (Pe-2)
- 284. BAP (Pe-2)
- 623. NLBAP (R-5)

272. NBAD: 596., 621., 633., 709., 765. a 969. NLBAP (všechno U-2)

8. RAP (Pe-2 + Pe-3)

4. OAES (U-2)

------------------------
------------------------

PVO Stalingradu v prosinci 1942 -

102. IAD PVO:
- 572. IAP (LaGG-3 + I-16 + I-15bis + P-40E)
- 629. IAP (Hurricane + I-16 + I-153 + I-15bis)
- 652. IAP (I-15bis + Jak-1 + Hurricane)
- 788. IAP (Jak-1 + Jak-7B )

magot
Nebyly tam taky náhodou ty méně známý bombardéry Jer-2?

Hoper
Farky napsal:

Hoper napsal: Může tu prosím někdo postnout vybavenost 8.VA ?

8. VA v listopadu 1942 -

hodnej, děkuju :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,041,780 návštěv