Je to palič. Nedá se s tím nic dělat, Pepe má rád oheň. Kdybyste s ním jeli někdy na pionýrský tábor, nedávejte mu do ruky sirky, nebo stoh vedle na poli lehne popelem
Hezké sestřely Pepe. Máš to v ruce.
Díky kluky.
Do stohu jsem chodil dělat jiné věci Rume ale to blaho je podobné když blafne Bf :-)
Nestydím, Pavle, protože oni dávají hedky.
Dlouhodobé skoušení Sepi. Jakmile pohnu sloty a pořadím, tak to tolik nehoří. Neuložil jsem si to jednou po shození OS a potom jsem dlouho experimentoval, než se to dostalo do jakés takés podoby. Prozradím za 10 duhových kuliček a nebo kopací mičudu :-)
Kurna, Pepe, neuvěřitelné! Ty fakt střílíš zapálenýma sirkama, nebo co?
Dane, složíme se a ten mix z něho musíme dostat!
Jaro4, myslím, že jsem už několika lidem poslal jak to tam mám naládované i Ondrejovi1 na soukromou zprávu, a nemyslím si, že by to bylo jen tím. Mnoho lidí zapaluje Bf často, jen to nesetřihají. Napiš a klidně ti to pošlu. Ale nesmíš si potom stěžovat, když to nebude hořet
Jarku Kočičák mi to poslal a já to zkoušel. Shrnutí na závěr po testu asi toliko:
Když je člověk tak přesný jako já, tak ho žádné napáskování nezachrání:-))) Zkusím uplatit TF jestli bych nemohl podvěsit pod Hurriho bezbolestný rotační M61 Vulcan, to by myslím trošičku pomohlo:-)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Jarku Kočičák mi to poslal a já to zkoušel. Shrnutí na závěr po testu asi toliko:
Když je člověk tak přesný jako já, tak ho žádné napáskování nezachrání:-))) Zkusím uplatit TF jestli bych nemohl podvěsit pod Hurriho bezbolestný rotační M61 Vulcan, to by myslím trošičku pomohlo:-)
Takže zase nic?! Když to nejde tobě, tak já to nemusím ani zkoušet. A tolik jsem si od toho sliboval .
Jaro4, myslím, že jsem už několika lidem poslal jak to tam mám naládované i Ondrejovi1 na soukromou zprávu, a nemyslím si, že by to bylo jen tím. Mnoho lidí zapaluje Bf často, jen to nesetřihají. Napiš a klidně ti to pošlu. Ale nesmíš si potom stěžovat, když to nebude hořet
Pepe, já nezapálím ani stoh!! Ale kdybys byl přeci jen té lásky a mohl mi to poslat na PM, byl bych ti neskonale vděčný. A pokud by to i, nedejbože, fungovalo, nechal bych označkovat všechny projektily firmou "Pepe", aby bylo hned každému skopčákovi jasné, jaké kapky užil.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.