November 24 2024 11:34:28
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Timofejic

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
ringlett

Tak nevím. Další asi půl giga navíc. Trimy jsou úplně jinak. Co bylo v neutrálu vyvážené najednou musím brutálně vyvažovat. Tempest jsem měl vyvážený do neutrálu na nulových výchylkách, teď mám kormidlo + 15, křidélka - 44 a výškovku - 60. To přeci není normální.

606_Druindin
Kdo se těšil na XIV tak ať začne autopilotem (shift+A). No a pak už ho nic nepřekvapí Úsměv
Zase kvalitně otestováno...

606_Temp
Spitfire Mk. XIV lehce ošahán.
No přijde mi to nějaké neodladěné. Neosekaná verze mi přijde dost nestabilní a nečitelná v manévrech. Osekaná verze se chová paradoxně lépe. Hrubým výkonem je to jak K-4. Jen o chlup pomalejší (150octan vs DC). Je to ale takový kajak. Hlavně ve vyšších výškách se ta nestabilita projevuje hodně. Britský pilot se uspává ochotně jako i devítky a Tempesta. V dajvu to moc rychlé není. Hrozně špatně se to trimuje.
Potenciál tam ale je. Bude s tím potřeba nalétat spousty letů, aby člověk ty záludnosti vychytal. Pak by to mohl být slušný letoun. Má výrazné slabé i silné stránky.
Němcům nezávidím to, že nebudou vědět zdali s tím točit proti těžké XIV a nebo uletět v naději, že je to pomalá IX. Chyba v identifikaci může být pro fricky fatální Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
606_Temp
ringlett napsal:

Tak nevím. Další asi půl giga navíc. Trimy jsou úplně jinak. Co bylo v neutrálu vyvážené najednou musím brutálně vyvažovat. Tempest jsem měl vyvážený do neutrálu na nulových výchylkách, teď mám kormidlo + 15, křidélka - 44 a výškovku - 60. To přeci není normální.

Dnes jsem se taky proletěl v Tempestu a potvrzuju podivné trimy. vytrimováno naplno těžké na čumák a i během stoupání na menší rychosti jsem musel pořád přetlačovat knipl. Ve vodorovném letu na vyšší rychlosti to bylo ještě horší. Pořád to stoupalo jak blbý.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

pSipi
N28 ma problem so statistikamy. Zostrel N28 nie je registrovany ako kill. Smrtka v N28 registrovana je.

Ajvn
Dostal jsem se k tonu až dnes. A tempajs lita uplně normálně jako dřív. Trimy v pohodě. V přímém letu téměř nula, když zrychluje tak mu trochu povolím uzdu a bez problému. Přistání buď mínus 30 na zadek nebo i klidně nula. Asi to opravili...

606_Temp
Jop, po včerejším večerním mikropatchi je to ok.

Ajvn
Promiň včerejší mikropatch jsem nezaregistroval.

310_cibule
Po čisté instalaci BoX mi zmizela minimapa [M] nefunguje, jen [O] a hlavně fotky bab v kabině.

Baby nepotřebuju a už vůbec ne v kabině. Ale měl jsem místo nich poznámky (pilot's notes), které mi fakt chybějí.

Netušíte někdo, jak je do té kabiny zase dostat? Mám je uloženy v data/graphics/planes/(letadlo)/Textures. Spolu s custom skins. Ty se zobrazují, ale fotka v kabině ne.

Any help pls?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Tommy-
Na minimapu ti pravdepodobne bude chybat nejake nastavenie (zjednodusenie) v obtiaznostiach hry, ktore v single playeri nastavujes pred startom misie. Pri viac realistickych nastaveniach ti minimapu nepovoli.

A pre fotku si skontroluj vo vybere vyzbroje lietadla, ze ju mas zvolenu v tretej zalozke. Zalozka ma symbol pistole, tak to nie je uplne intuitivne.

310_cibule
Tommy- napsal:

Na minimapu ti pravdepodobne bude chybat nejake nastavenie (zjednodusenie) v obtiaznostiach hry, ktore v single playeri nastavujes pred startom misie. Pri viac realistickych nastaveniach ti minimapu nepovoli.

A pre fotku si skontroluj vo vybere vyzbroje lietadla, ze ju mas zvolenu v tretej zalozke. Zalozka ma symbol pistole, tak to nie je uplne intuitivne.

Sakra. Jasně. No jo. Díky. Tohle všechno už jsem zapomněl : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
310_cibule napsal:

Tommy- napsal:

Sakra. Jasně. No jo. Díky. Tohle všechno už jsem zapomněl : )

To je vekom Cibulko, s tym nic nenarobis Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

ringlett
310_cibule napsal:
Baby nepotřebuju a už vůbec ne v kabině. Ale měl jsem místo nich poznámky (pilot's notes), které mi fakt chybějí.

A kdepak jste k tomu přišel pane?

1stCL_Fucida
Já Cibuli znám takových 15 - 20 let, ale co si pamatuju, tak jsme u něj vždycky všechno sváděli na věk už tehdy Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 06-05-2021 21:43
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
Jo, jsem vděčný objekt ; )

310_cibule
ringlett napsal:

310_cibule napsal:

K těm babám, nebo k těm poznámkám? O baby se nedělím, poznámky jsou třeba tady. Mám je ve všech spojeneckých letadlech. https://forum.il2...ent-840375

ringlett
310_cibule napsal:

ringlett napsal:

310_cibule napsal:

K těm babám, nebo k těm poznámkám? O baby se nedělím, poznámky jsou třeba tady. Mám je ve všech spojeneckých letadlech. https://forum.il2...ent-840375

Díky, baby nechci, ale ty výkony se hodí

ringlett
ringlett napsal:

310_cibule napsal:

ringlett napsal:

310_cibule napsal:

No jo sakra, ale jak to rozchodím do hry?

310_cibule
Ve foldru Ila jdi na data/graphics/planes/jakýkoliv letadlo/Textures. Tam najdeš .dds soubor, který se jmenuje custom_photo (to je fotka tý baby). Přejmenuj ho třeba na orig_custom_photo, abys o něj nepřišel. Pak ten file s poznámkami k příslušnému éru též musíš pojmemovat custom_photo.dds. A dát ho do toho foldru.

Nakonec zapneš ve hře u letadla (viz výše) a voilà!

i.ibb.co/pZ1XXzx/Clipboard03.jpg

310_cibule
ringlett napsal:
Díky, baby nechci, ale ty výkony se hodí

Mimochodem to nejsou výkony, ale max. otáčky, plnící tlak a časy v různých režimech letu plus pár důležitých poznámek k tomu (třeba jestli je chlazení manuál či tak).

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,324 návštěv