November 25 2024 02:25:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Rumcajs
Průzkumný letadlo by především muselo vidět flotilu na mnohem větší vzdálenost, než na jakou se nyní ukazují cíle v BOSku. Těch 10 nebo 15km (nebo kolik teď máme) je strašně málo. Na kolik km by to muselo být, aby to mělo smysl? 50km lodě? A brázdy za lodí ještě výrazně víc?

LesniHU
TozziFan napsal:

To jsou jen výkřiky do tmy, americký trh není dominantní. Minulost stařičkého Ila hovoří jasně, Pacifik je pro Evropu a Rusko out. Jak psali výš, Nuda nad vodou k cíli, nemožnost se nad hladinou schovat před hlídkujícím nepřítelem, obranná palba lodní AA (pokud neudělají vývojáři kompromis) a když to přeci jen nějak prokličkuješ... nuda nad vodou k domovu. A pokud někdo bude oponovat offlinem, tak je to optimista. V Pacifiku bude trvat stejně dlouho vytvořit zábavný offline, jako v Bosu teď.
Nikdy bych necekal, ze nekdo naznaci, ze v BoSu je zabavny offline. Ctyri waypointy dokola (jeden pocatecni, jeden nad cilem, jeden kde te prepadne nepritel a jeden nahradni) jako pred patnacti lety a k tomu nove odemykani featur hry, aby dotlacili lidi to hrat...

AOTP se prodalo 350 tisic kusu, uz tehdy, Pacifik neni handicap.

Paradoxne diky prazdne mape je relativne snadne udelat zabavnou hru. Zatimco nad Stalingradem bije do oci, ze jedine pozemni jednotky jsou pod cilovym waypointem, a ta mapa je jinak uplne mrtva, nad morem je to tak trochu prirozene a je to o tom, to spravne misto najit. Jenze se to samozrejme nesmi udelat preskinovanim vychodni fronty, coz ale bohuzel a samozrejme tak bude (jeden waypoint pocatecni, druhy... no znate to). Protoze v _offline_ se da nechat hrace naplanovat trasy vlastnich lodi a pruzkum, kuprikladu, a nasledne utoky. Takove planovani tu uz taky bylo, Tornado od DI v roce 93. To je let, co, a jaka to byla zabava. Myslite si, ze byste neudelali chybu s opakovany prezbrojovanim z torped na bomby a zpet? Ted si to muzete zkusit. Napriklad. Z Pacifiku se da udelat vyborna hra, u ktere se budou lidi *bavit* a kterou si koupi hodne lidi, po technicke strance snaz, nez z neceho nad pevninou.

magot
jenže lidi přemýšlejí ve stejných ve stejných limitech podle toho co vidí v současné produkci, inovace a originalita je dávno mrtvá ...
a pak vše se bohužel strhává k bojišti vzdálenému max 10 min od letiště a tam se motat v prasomlejnu. Taková je doba.

Farky
@ LesniHU - chystají s vydáním Battle of Kuban i novou dynamickou kampaň (kariéru), tak uvidíme jak to dopadne. Oni moc dobře vědí že offline je momentálně zoufalost.

clone9cz
Když jsou schopný lidi vyrobit hru, kde se hází tučňákem do dálky a má to online staty, tak proč by nemohi udělat v il2 regulerní soutěže mezi letkama ala Curych 1937. Tím myslím rychlost na okruhu a pak stoupáni do 3000 a střemhlavej let jednotlive a ve tříčlenejch skupinách. Rozhodně lepší než dělat pacifik a ještě to zvýší rivalitu mezi vlastníma jednotkama.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Novotny
A já Pacifik chci! A je mi jedno proč bych nemel. Úsměv A basta!!

alfik
1stCL_Novotny napsal:

Já taky. To už jsme dva.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
zatrolený pacifisti! Šklebící se

Baron
alfik napsal:

1stCL_Novotny napsal:

Já taky. To už jsme dva.

Traja Úsměv
Hals - und Beinbruch!

saldy
Podle zatím neověřených zpráv už prosakuje modrý planeset, nakonec zdá se bude vše dobré.

[img]http://web.ipmsusa3.org/sites/default/files/imagecache/review_cover_full/reviews/bf-109e-7-fw-190a-5-japanese-army-service/box_art.jpg[/img] is not a valid Image.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Baron
To si ale mylis s WT Úsměv
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
magot napsal:

zatrolený pacifisti! Šklebící se

Jakej tento . . . . . Šklebící se

Kde mám svůj kvér!! . . .

Magotéééé, čeká Tě šibenice! Slyšíš mne?!!!!
Herdek, donrvetr element!. . . jééé. . . já si zlomil šavli!

Šklebící se Šklebící se Šklebící se

1stCL_Punkey
Malá oprava mistře....

Himlhergotdonrvetrkruncajselement

Vyděšený

saldy
Nemáte někdo radu jestli a jak nastavit zobrazení země? Jakoby mi to vypalovalo oči, v tý zimní mapě to je snad ještě horší. Je ale možný že už mi dosluhujou oči Naštvaný

clone9cz
To jsou ty simulátorový primadony. I ten sníh jim vadí, je je pořádně, a musejí si ho poladit.

Zatni zuby a nasaď lyžařský brejle.

http://www.wwii-illusion.net
saldy
Už jsem spařenej z PVC a teď ještě toto

3.bp.blogspot.com/-Llc_UXVLQgY/WFll1gG6eRI/AAAAAAAAYn8/UGbMAnSFeWAX-0YGSCFmx36E9BE3nU0jwCLcB/s640/me163page67.jpg

magot
saldy napsal:

Nemáte někdo radu jestli a jak nastavit zobrazení země? Jakoby mi to vypalovalo oči, v tý zimní mapě to je snad ještě horší. Je ale možný že už mi dosluhujou oči Naštvaný

stáhni gammu

saldy
TozziFan napsal:

Pacifik je v tuto dobu prostě krok špatným směrem, natož Midway. Když už se nechce montovat TFS do Středomoří a BoBku, měl zůstat na východě.

Já myslím, že z východní fronty máme v zásadě vše potřebné, když nepočítám exoty nebo stroje na okraji zájmu (byť zrovna já takový letouny mám nejraději). Další bojiště na východě by se jen zvyšovaly výkony všech stávajících letadel a prodávali by nám v zásadě stále stejný produkt.

Západní fronta by byla sázkou na jistotu a mám trochu podezření že pacifikem jde šéf více za srdíčkem než racionalitou. Kdo má pravdu se ukáže po Midway.

1stCL_Novotny
Jaká racionalionalita? Prošla část posvětcení CloD a tím se velká část západní fronty uzavřela a to včetně plánů které dál má daný team rozvíjet. A vehementně se i zde jásalo. Co tedy čekáte?? Ptravděpodobně pacifik. Nebo se dá jíti jinam??

magot
bež žaponců to kurva není ono!
1.bp.blogspot.com/_g9kUAifNSFA/TPCNAfSfZCI/AAAAAAAAAYw/A0q9-Uc5A1w/s1600/01big+jap+pilot+%252815%2529.jpg

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,932 návštěv