November 25 2024 15:39:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
SepiaX
Možná hloupá otázka pramenící z toho že tomu nemůžu uvěřit...
Opravdu je pravdou že po tomto update mi zmizí nastavení ovládání např. u P51 a vše bych měl dělat na novo a nepomůže ani záloha *.lua?
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

BP_Madvlk
Není.....většina ovládacích prvků zůstala,jen se k některým přiřadili další nastavení.Takže najednou tam,kde jsi měl jedno tlačítko,tak je to stejný i na dalším HW,pokud máš více pák.Je to každopádně nutné projít a minimálně zkontrolovat..

SepiaX
Díky Chlape, to mne uklidnilo páč všechno znovu to bych asi psychicky nedalMrknutí

Rumcajs
Jsme se s tím pral dneska a musím potvrdit Vlčákova slova. Něco zůstalo, něco se přimapovalo ještě jinam. Třeba plynovka se spřáhla se směrovkou a to je vám ve vzduchu takové rodeo, když to nečekáte, že z toho jde hlava kolem. A o to přeci jde Pff
Non est specifica

magot
Rumcajs napsal:

Jsme se s tím pral dneska a musím potvrdit Vlčákova slova. Něco zůstalo, něco se přimapovalo ještě jinam. Třeba plynovka se spřáhla se směrovkou a to je vám ve vzduchu takové rodeo, když to nečekáte, že z toho jde hlava kolem. A o to přeci jde Pff

Jo to musíš ručně projet a promazat, tohle už mě nerozhází na to jsem zvyklej Pff

SepiaX
No už se těším, byl bych v klidu ale vše musím mapovat na jednu ruku a ještě spřáhnout s profily joisticku kde už se v mém případě jedná o ekvilibristiku ve stylu cooperfielda. P51 je robota ale A10 to je už alchymieCool

Baron
S potesenim som zistil, ze mi vynulovalo iba nastavenie u Dory. Moze to suvisiet s novymi pridanymi funkciami. Ostatne moduly zostali nastastie OK, ale odporucam skontrolovat vsetky osy - tam mi na niekolkych masinach hodilo ovladanie na vsetky periferie. Nastastie nic strasne, stacilo zmazat to co bolo nepsravne priradene. Otazka cca 5 minut a DCS je komplet pripravene k boju (s vynimkou MiGu, tam som este len na 32 strane manualu Šklebící se )
Hals - und Beinbruch!

BP_Madvlk
Na F86 jsou k namapování nové funkce,co tam před patchem nebyly.Tam je to potřeba taky zkouknout Úsměv

CSW_Cassius Chaerea
Je to s*ačka, je to píčovina, je to nedodělaná kravina.

Koupil jsem přes steam UH-1 a když to spouštím tak mě to do menu pustí v pohodě, ale když chci pustit trénink, samostatnou misi, nebo cokoli abych si z UH-1 zalétal, tak mě to při spuštění systému spadne do woken a napíše program přestal pracovat...co s tím?

WT_Horrido
Ja jsem to odinstaloval a hodlam počkat na novou verzi, tohle nemám zapotřebí...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Madvlk
Cassius Chaerea napsal:

Je to s*ačka, je to píčovina, je to nedodělaná kravina.

Koupil jsem přes steam UH-1 a když to spouštím tak mě to do menu pustí v pohodě, ale když chci pustit trénink, samostatnou misi, nebo cokoli abych si z UH-1 zalétal, tak mě to při spuštění systému spadne do woken a napíše program přestal pracovat...co s tím?

Jakej máš operační systém ? 32 nebo 64 bit ?

Ono to jede v pohodě na 64,pokud máš 32 tak tady je možná řešení : https://www.digit...faq/Win32/

magot
á další nasranej Šklebící se
Já jsem připojil trackir (kterej mě ve všech ostatních simech jede) a stávající instalace DCS - nic, ač byl rozeznán. Takže dělám kompletní reinstall, SUPR ...

Jinak Cassi UHčko je asi nejtěžší lítatko z celýho DCSska flight model je fakt povedenej.

CSW_Cassius Chaerea
BP_Madvlk napsal:
Jakej máš operační systém ? 32 nebo 64 bit ?
Mám 64 a nevím si s tím rady...

Rumcajs
Kluci mám v podstatě novou instlaci windows a žádný z uvedených problémů jsem neměl. Jen to duplikované namapování tý jedný osy.
... Chci říct, Windows tíhnou časem k tomu, že se rozeserou. Jednak samy o sobě k tomu mají talent a pak taky jak se průběžně instalují a odinstalovávají různé softíky, se to domrcasuje až do tvaru, že mnohdy není záruka, co přesně to bude dělat. To pak platí dvojnásob při jakékoli výměně hardware. Lecjaká instalace přidá/vymění nějaký defaultní ovladač čehosi a on tam zůstane i když se samotný soft odinstaluje. Windows jsou moc chytré a na ovladače mají keš. Rozhodně neplatí, že Windows před instalací čehosi = Windows po odinstalaci toho onoho.
Předpokládám, že přeinstalace Windows by vše vyřešila, ale je to hroznej opruz. Takže to si každej musí rozhodnout sám. Ono se to často dá zachránit. Když člověk ví co a jak a kde to najít a jak odstranit a opravit. Já sám se většinou nenamáhám zkoušet opravy a když to začne blbnout, zahodím to a nainstaluju znova. Jednou za rok to přežiju.
Non est specifica

magot
Tady to taky někdo řeší ...
http://forums.eag...p?t=114888

magot
Jsou tam nějaký hot fixy, dejte je stáhnout!

po kompletním reinstalu, vše funguje ok, trackir, i uhčko, nastavení, registrace, mise vše se zachovalo.
[img]http://s25.postimg.org/nas3bqjbj/Screen_140918_215905.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 18-09-2014 22:02

magot
To trochu přesrali s těma polygona u toho migu imho, pak to nemá lidem snižovat FPS.
Ten kokpit by šel nacpat v pohodě do 150 000 a vypadal by takřka stejně, někdo v BECZL neumí modelovat v rámci optimalizace ... no nic. Ale jinak je pěknej ..

A-10C 210326 tris
F-86 F 141274 tris
Su-25T 150848 tris
TF-51D 121 634 tris i s pilotem!
Mi-8MTV 300286! (double pit)
UH1-H 192790 tris (double pit + dva piloti!)
Mig-21Bis 315862 tris jednoduchej pit bez pilota
Upravil/a magot dne 19-09-2014 01:48

LEON
To jsou docela zajímavá čísla. Existuje někde nějaký podobný soupis, který by počet polygonů porovnával (alespoň řádově) mezi různými simulátory?

https://www.rcfree.eu
Host
magot napsal:

To trochu přesrali s těma polygona u toho migu imho, pak to nemá lidem snižovat FPS.
Ten kokpit by šel nacpat v pohodě do 150 000 a vypadal by takřka stejně, někdo v BECZL neumí modelovat v rámci optimalizace ... no nic. Ale jinak je pěknej ..

Žes nakonec tu Miginu neudělal sám... měli bychom ji o rok dříve a naprosto bez bugů...

magot
UVP_Apo napsal:

magot napsal:

Žes nakonec tu Miginu neudělal sám... měli bychom ji o rok dříve a naprosto bez bugů...

bug to není jen ignorace optimalizace.
Btw zálohuj si kokpit v této high-poly podobě aby jsi se mohl kochat při dlouhých zimních večerech i po nasledujícím update:
páč BECZL hodlá provést snížení polygonů řádově o 60 000 možná víc, páč blesci zjistili že to lidem moc nejede, že to vlastně přesrali, pak to bude už krapet jiná verze ...
tutoť:
..\Eagle Dynamics\DCS World\Mods\aircraft\MiG-21BIS\Shapes\Mig-21_CP.edm

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,041,920 návštěv