January 06 2025 13:08:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
313_Nevo
Serza, nic si nemusis priznavat, to 'panove' v tvojom prispevku je velavravne. To ze si to niekto bere osobne, konkretne na svoj prispevok je jeho problem Šklebící se

A suhlasim, mali by si to ist pekne online rozdat a natocit z toho videa, nech sa mozme aj my ostatni na tom pobavit Mrknutí

1stCL_Novotny
Jason Williams napsal na foru RoF:
1.030 is coming second half of March. In late alpha now.

Jason

Tak se uvidí copa nám to přinese. Úsměv

----
[img]http://i1177.photobucket.com/albums/x347/Honza78/News%20RoF/2x_rol_zps9ffa3467.jpg[/img] is not a valid Image.
----
[img]http://i1177.photobucket.com/albums/x347/Honza78/News%20RoF/rol_helb_1_zpsa231bc80.jpg[/img] is not a valid Image.
----
[img]http://i1177.photobucket.com/albums/x347/Honza78/News%20RoF/rol_helb_2_zps37126a7b.jpg[/img] is not a valid Image.
----

WT_Horrido
Kariéru na frontě u Kanálu doufám.

Ten Walfisch je pěkné letadélko.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Vypadá to že s kariérou se něco pohne... od betatestera na fóru:

Does that mean we'll have Saxony and Wurtemberg units now too?

Yes.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Thomsen
Asi se to dozvíme brzo. Vaal už aktualizoval stats na verzi 1.030 Úsměv

PS: odpolední info

Mon 25 Mar 2013, 16:46

We had a glitch. Slightly delayed. 1.030 is coming very soon guys.

Jason

Upravil/a Thomsen dne 25-03-2013 19:21

Baron
Jason sľuboval druhú polovicu marca. Je posledný marcový týždeň, takže teoreticky by mal byť patch koncom tohoto týždňa. No, uvidíme.
Hals - und Beinbruch!

Serza
Dovoliti ja si na RoF forech objasnit jak dopadl muj Squadron Information.

Usetrim vam klikani, informace budiz takove, ze posledni build mel jiz vsechny letky a letadla z patche 1.026b, nicmene pak se notebook pokazil, a od ty doby sem o nem neslysel. Mam zazalohovanou starsi verzi, takze neni problem se spoustou prace dopracovat ve chvili kdy se objasni situace ohledne te posledni verze.

Co jsem to za programatora, kdyz nezalohuju :-D

WT_Horrido
Three new planes tomorrow along with several other items and a new Leaderboard system. We've not been hiding anything, just super busy

Jason.

Odstávka serveru..

Pilots,

There will be a prolonged period of server maintenance March 26th in preparation for 1.030 update release. It includes a robust change to our server system, so please do not panic if you experience some initial difficulty or a prolonged master server outage. We hope there won't be any problems, but we are in some uncharted territory with this update. Testing in Beta went ok, but a larger sample of users may bring us some surprises. This slight uncertainty is the price of progress. We appreciate your patience and understanding as always and we apologize in advance for any inconvenience this server outage may cause.

If you don't want this update and want others to check it out first please, please, please, DON'T LOGIN ONLINE before you try to fly.

As always we suggest you make a backup of your ROF 1.029b folder just in case.

Jason
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Som nesmierne zvedavý... Úsměv

...a možno sa raz dožijem aj Zímenz Čukrta Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Baron
Vyzerá to tak, že patch bude najskôr zajtra. Podľa toho, čo napísal Jason, britský Nieuport Ni.17 bude možné zakúpiť až po vydaní patchu. Plus ďalšie veci.
Hals - und Beinbruch!

Serza
Hraju druhe, nebo az treti housle? Zamračený

Ale co, u me je to normalni.

Baron
Tak druhý pokus. Možno dnes bude konečne patch Úsměv

http://riseofflig...0cae7d9b9c
Hals - und Beinbruch!

BP_Madvlk
Baronův odkaz mi mnemaká,takže tady:
http://riseofflig...ainace.htm

TozziFan
A je TO venku.

Roland C.IIa, Halberstadt D.II, British N.17 and Channel Career Released! Massive Spring Sale!
Dear Pilots,

The time has come to give you the version we have been working hard on the last few months. These were important and difficult months for us, we have experienced the increased load of the whole development BOS + ROF. You have expressed your concerns at the forum and we discussed it in our workplace. We have overcome all difficulties and the version will be released at the scheduled time.

Baron
Kua v Store sú zľavy. Kua nezobrazuje sa mi stranka. Kua. KUA. KUAKUAKUA. A som furt ešte v robote. KUAKUAKUAKUAKUA
Hals - und Beinbruch!

Baron
Takže tí, čo už majú francúzskeho Ni.17, dostanú toho britského zdarma Mrknutí Super. A je preorder na FE2b. Juch! Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Mriswith
No nevim, Me to tedy zatim zadnou aktualizaci nenabizi... Takze zmeny v shopu ano, ale patch jeste ne... Úsměv

Razor
Server jeste mimo provoz .......... Naštvaný

313_123
tak jsem nadšen
konečně kariéra nad kanálem
první mise ve felixoj zamnou
první za belgičany taky
mám pár problémků spůsobených hlavně nedostatkem času
než ladit rači lítat Mrknutí

1. nejdou mě stáhnout skiny - teda jdou ale napíše to 7zip non archive a nenainstalím
2. ještě jsem nenanašel kde zase zapnout venkovní pohledy (kvůli obrázkům z kar.)
3. kde jsou ty pravidla k té kar. o ceny at mám ty obrázky kam dávat - chci vyhrát tu cenu (huny né, no cena je cena)
4. už někdo skoušel, nechat se přeložit z vnitrozemí k moři nebo obráceně jde/nejde
5. jde nějako zvíšit počet kariér nad 5
....

Hokus
1. pokud to nespouštím z prohlížeče tak mi to jde
2. v nastavení obtížnosti Allowe spec.
3. ?
4. nelze,pouze v rámci mapy
5. ?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,164,378 návštěv