Rume bez urážky Tyler to sem vložil bez komentáře a já jen řekl že je to zajímavé srovnání (osobně jsem při sledování videa viděl nedostatky v obou simech) ale proč se čertíš? Kdo tu zmínil FM?
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Zajímavý to je, jen je to poměrně málo relevantní pro samotnou hru. Pomalé srážky ve vzduchu se sice sem tam dějí, ale není to stěžejní herní náplň. Možná že ten rozdíl může mít vliv jednou za sto let, když se dva drcnou, když letí spolu ve formaci. Pak je asi jasné, že v BOSku je nějaká šance, že se třeba jen přivohnou. No a je ještě otázka, jaký to má vliv na FM. Vliv na FM vlastně nemusí nijak moc odpovídat vizualizaci.
Mě spíš posledně zaujalo, jak Pepe sundal ten vlak z kolejí (a ještě je přitom nakopal do prdele).
Rumcajsi, to byla replika z Černých Baronů-Terazky. Jako že když už převrátil tak se vším všudy. Jinak ty nárazy v BoS a RoF jsu pěkný. Kéž by to bylo také v CoDu.
Rume bez urážky Tyler to sem vložil bez komentáře a já jen řekl že je to zajímavé srovnání (osobně jsem při sledování videa viděl nedostatky v obou simech) ale proč se čertíš? Kdo tu zmínil FM?
Sepiáku, já se nijak nečertím. Skoro bez jakýchkoli vášní komentuju, co tu Tyler postoval. Jediná vášeň byla ta reference na Pepeho nakopání do zadnice. A to bylo v legraci. Možná nejlepší by bylo, kdybys nějak popsal, v čem spatřuješ to čertění se.
Jak to má pořešené při stejných kolizích War Thunder, ví někdo?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Nesmí se zapomínat na to že jde o hru kterou se snaží vývojáří,tedy dnes TF přiblížit,zda je to možné co nejvíce reálu ale pořád je to jen věc vytvořená pro zábavu a pokud tu někdo řeší že tam něco je a není a mohlo být,tak kontaktujte TF,určitě budou rádi za každou ruku k dílu.
Upravil/a beermajkl dne 14-04-2015 07:46
Nesmí se zapomínat na to že jde o hru kterou se snaží vývojáří,tedy dnes TF přiblížit,zda je to možné co nejvíce reálu ale pořád je to jen věc vytvořená pro zábavu a pokud tu někdo řeší že tam něco je a není a mohlo být,tak kontaktujte TF,určitě budou rádi za každou ruku k dílu.
Jak to má pořešené při stejných kolizích War Thunder, ví někdo?
Nijak, na "zemi" prechádzaš celým druhým strojom bez akéhokoľvek poškodenia. Jednoducho tam kolízia pri rolovaní neexistuje. Ak ale zavadíš pri štarte napr. o stan vedľa dráhy, spravidla vybuchneš.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.