November 25 2024 15:25:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Joe Hallenbeck
Hmm v tom DCS to zacina byt zajimave. Jak jsou daleko s tim novym Enginem?
313_FlyBoy
RY-C

CSL1_Talbot
Co som cital,uz sa testuje a ma byt vonku koncom roka.

Edit.: DCS WORLD 2.0 BUDE V ROCE 2014

Další iterace DCS World (dříve 1.3.0) je aktuálně v interním testování a bude dostupná zdarma ke stažení koncem roku 2014. Všechny moduly budou plně kompatibilní s novou verzí. Stejně jako ve verzi 1.0 bude verze 2.0 obsahovat zdarma TF-51D a Su-25T. Nové vlastnosti DCS World 2.0, nicméně s možností změny, jsou:

• DirectX 11 podpora
• Lepší výkon hry
• Nové a vylepšené osvětlení
• Vylepšené efekty
• Nové animace vody
• Vylepšené stíny
• Jednotné uživatelské rozhraní, které eliminuje samostatné GUI a simulaci .exe, které zároveň urychlí načítaní misí. Později nám to umožní implementovat simulační prvky do Encyklopedie a editoru misí
• Možnost načtení více druhů map, které budou prodávány jako samostatné moduly
• Nová tráva a efekty krajiny
• Nové mraky
• Schopnost vytvořit dedikovaný server
• Nové animace vojáků
• Podpora Depth of field
• Vylepšená podpora Oculus VR

Některé z těchto prvků nemusí být součástí prvního vydání verze 2.0
Upravil/a CSL1_Talbot dne 17-09-2014 08:33
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

MaP
Dneska 20%-70% slevy na Steamu http://store.stea...pp/223750/

magot
rychlost dolů 2 mega, T - 2 minuty (server germany - 3)

magot
po upgrade 1.2.10 kompletně pro všechny letadla přestal fungovat headtracking, ať už s tím jdou fakt do prdele co patch tak to maj pernametně rozesraný debilové ...
sice jsem si toho miga koupil ale bez headtrackingu se na to můžu tak akorát vysrat ...

1stCL_Fucida
Magote, víš co mě docela překvapuje? Jaký tón obvykle volíš ve vztahu k čemukoliv, co není DT?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
1stCL_Fucida napsal:

Magote, víš co mě docela překvapuje? Jaký tón obvykle volíš ve vztahu k čemukoliv, co není DT?

Ne ED mám jinak docela rád Úsměv
To víš člověka to nasere když za peníze dostane takovýhle omezení ...
suma sumárum dostaneš za 50 usd, odstranění heatrackingu, u samotného migu pak nefunguje z části nebo úplně nastavování jak rozhlížení přes klávesy nebo joy plus další věci jako např. podvozek. Funguje to zřejmě přes klikací pit ale když se nerozhlídneš tak máš smůlu ... ty beta verze by se spíš měli prodávat pod cenou a až plná verze za tuto cenu.
Takže výsledek je že si nezalítám a jsem akorát nasranej ...
Upravil/a magot dne 17-09-2014 18:04

Host
Tobě nefunguje TrackIR? To jsi asi sám. Pokud ti nefunguje FreeTrack, tak to udělej jako u Sabreho ne?

EDIT: Tak jak TrackIR tak FreeTrack funguje bez nutnosti jakéhokoliv zásahu... problém je u tebe, ne v DCS Úsměv

PS: Podvozek funguje, ale u zvedání tam je pojistka, kterou je potřeba odjistit jako v reálu, jinak kola nezvedneš, to je rukama Mrknutí
Upravil/a Host dne 17-09-2014 18:11

magot
UVP_Apo napsal:

Tobě nefunguje TrackIR? To jsi asi sám. Pokud ti nefunguje FreeTrack, tak to udělej jako u Sabreho ne?

EDIT: Tak jak TrackIR tak FreeTrack funguje bez nutnosti jakéhokoliv zásahu... problém je u tebe, ne v DCS Úsměv

PS: Podvozek funguje, ale u zvedání tam je pojistka, kterou je potřeba odjistit jako v reálu, jinak kola nezvedneš, to je rukama Mrknutí

Ne celý DCS world ve verzi 1.2.10 zabil pro všechny letadla headtracking. Tj pro freetrack atd ...
Ten fix jako u Sabre nejde, vše se tváří ok, v nastavení je to korektně načteno ale nejde to.
V 1.2.9. vše běhalo ok.
Naštěstí jsem si trackir před pár dny objednal tak to tím zalepím, ale kdo má ft tak je nahranej ...
Na ten podvozek mrknu (až se rozhlídnu)

Host
Zkus čistou instalaci. Určitě se nejedná o globální problém.

magot
UVP_Apo napsal:

Zkus čistou instalaci. Určitě se nejedná o globální problém.

Počkám na ten trackir a uvidím ...

Koty
Neplánujou R, MF a MFN? Úsměv
Rien n'est parfait; c'est la vie!

WT_Horrido
Banda amatérů, zakoupené moduly se nezobrazují, přejmenované adresáře aircraft/aircratfts, nejde načíst uložené namapování ovládání, nejde načíst mise...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Paulus
Nevím, co se Vám nelíbí, mně funguje vše jako před patchem, včetně FreeTracku. Včetně toho, že nemohu současně používat FreeTrack a rozhlížení myší!
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Baron
Na Dore je opravené odhadzovanie SC50, na TF-51 opravená kabína + hromada ďalších vecí. [img]http://forum.warthunder.com/public/style_emoticons/default/good.gif[/img] is not a valid Image.

Nepríjemný je fakt, že musím znovu všetko namapovať [img]http://forum.warthunder.com/public/style_emoticons/default/facepalm.png[/img] is not a valid Image.
Hals - und Beinbruch!

606_JuLB
Mne to rozhádzalo iba namapované osi (aj to nie všetky), tlačítka a klávesy zdá sa ostali, resp. dali sa načítať z uloženého profilu. FTNoIR funguje bez problému.

Iba sa mi to zdá, alebo sa koleso vyváženia výškovky P-51 točí akosi pomaly a dlho (mám ho na os a reakcie sú veľmi spomalené)?

BP_Madvlk
606_JuLB napsal:

Iba sa mi to zdá, alebo sa koleso vyváženia výškovky P-51 točí akosi pomaly a dlho (mám ho na os a reakcie sú veľmi spomalené)?

Je to možné.Ani předtím se netočilo buhvíjak rychle,stačí si upravit křivku osy a je to Úsměv

magot
Paulus napsal:

Nevím, co se Vám nelíbí, mně funguje vše jako před patchem, včetně FreeTracku. Včetně toho, že nemohu současně používat FreeTrack a rozhlížení myší!

Maj to nějaký nekonzistentní ty updaty. Každýmu to dělá krapet něco jiného Šklebící se

Hoper
CSL1_Talbot napsal:
Některé z těchto prvků nemusí být součástí prvního vydání verze 2.0

tahle jejich doplňující věta je krásná :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
WT_Horrido napsal:

Banda amatérů, zakoupené moduly se nezobrazují, přejmenované adresáře aircraft/aircratfts, nejde načíst uložené namapování ovládání, nejde načíst mise...

jeden čas se mi nezobrazovalo CA (ale jen toto, ostatní byly OK)
tak jsem psal anglicky Rusům (podle toho taky vypadala následná komunikace, ale byli na mě vlídní až milí :))
nejprve odpovídala paní
pak pán
a nakonec to vzal do svých rukou sám Matt
a ten mi poradil "vypnout a zapnout" - jinak řečeno reinstal komplet celého DCS...

ale pomohlo to :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,041,905 návštěv