September 22 2025 05:54:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Serza
Chtel sem puvodne najit obrazek...

Ale nenasel...

They ruined War Thunder!

WT_Horrido
Ruined jako s každým patchem který dosud vyšel Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

saldy
Díky Paegasi za první zajímavý video WT co jsem zatím viděl. Nechť tomuhle režimu a historickým planesetům holduje co nejvíc hráčů.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Merten
Jj je to banda neschopnejch idiotu ten Gaijin.Uplně to celý za tu dobu pokurvili.Nejdřív tam přidávali nějaký histerický bitvy.Nevim proč,arkáda bohatě stačila.Pak to uplně dorazili s nějakým full real.To by mě zajímalo co za zoufalce to muže hrát.Nikdo normální si k tomu přece nesedne.A jako ty blbosti,že když letím s lavičkou přes 6kil a brutálně za to zarvu a ony mi jako upadnou křídla?WTF?Si snad ze mě dělají prdel.Jo a nevíte někdo co to jako má bejt ,že když si tak hobluju vrtulí ocas toho přede mnou,že to se mnou jako háže?Ne jako byla to super simulace,ale tím co s tím ti hnupi dělaj to uplně pohřbívaj.Z toho udělali uplnou arkádu.Jo a Pegy co to je ten úhel náběhu?To je jako jak moc si naběhnu? Úsměv

Baron
Ďalší patch... Musím povedať, že ten obrovský patch priniesol, hm, no, skôr rozpaky. Grafika jednoducho nádherná, podpora DX.11 je sakra vidieť, ale stabilita hry diskutabilná. Uvidíme, čo bude dnes.
Hals - und Beinbruch!

Tom_The_Maniac
Merten napsal:

Jj je to banda neschopnejch idiotu ten Gaijin.Uplně to celý za tu dobu pokurvili.Nejdřív tam přidávali nějaký histerický bitvy.Nevim proč,arkáda bohatě stačila.Pak to uplně dorazili s nějakým full real.To by mě zajímalo co za zoufalce to muže hrát.Nikdo normální si k tomu přece nesedne.A jako ty blbosti,že když letím s lavičkou přes 6kil a brutálně za to zarvu a ony mi jako upadnou křídla?WTF?Si snad ze mě dělají prdel.Jo a nevíte někdo co to jako má bejt ,že když si tak hobluju vrtulí ocas toho přede mnou,že to se mnou jako háže?Ne jako byla to super simulace,ale tím co s tím ti hnupi dělaj to uplně pohřbívaj.Z toho udělali uplnou arkádu.Jo a Pegy co to je ten úhel náběhu?To je jako jak moc si naběhnu? Úsměv

Ty mě děsíš.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Serza
Ja teda nevim, ale G-10/K-4 jsou pry neletatelne. A muj Bearcat konci v devadesati procentech proti proudovym strojum (Dokonce jsem "dodelal" F-86F-2 Sabre, aniz bych strilel do vlastnich rad!), proti kterym jsem tam pro srandu. Je sice pekne, ze v realu by Bearcat take koncil proti proudakum... Ale delo by se tak za naprosto jinych podminek nez ve WT.

LEON
Dá se převézt stávající účet War Thunder z YuPlay do Steamu? Popřípadě jak?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Serza
Steam ti spusti standartni hru vcetne launcheru - tzn. jediny rozdil mezi non-steam a steam verzi WT jest v tom, ze stahujes ze Steamu (zakladni hru, patche musis pres launcher...) a ve hre mas Steam overlay.

Garrett
Zdravím ve spolek. WT jsem zatím spustil asi párkrát a zatím se jenom rozkoukávám. Přiznám se, že zatím jsem zkoušel jenom arkády a přišlo mi to také nemasné neslané WoT ve vzduchu. Tunění letadla modulama, vě me vzbuzuje přímo hrůzu a to nemluvím o hráčích co tam lítají. Ve snaze sundat nepřátelské letadlo, nekoukají nalevo-napravo a jsou schopni sundat i vás, pokud jim stojíte v cestě...
Chtěl jsem se tedy zeptat, zda se dají ty realistické bitvy srovnat se sturmovikem nebo je to jen trochu těžší arkáda. Také by mě zajímalo, zda i v realistickém módu je nutno letadlo osazovat modulama a zda se expy získávají rychleji než v arkádě. Děkuji.

Merten
FRB je v něčem i lepší než starý šturm.Moduly jsou i tam.Ber to tak že sis pořídil olítanou herku a uděláš z ní tím "novou".Nejsem si uplně jistej,ale bylo to,že v FRB šly expy a peníze rychleji.Hrát arkádu nemá smysl.I když je to pořád lepší než konkurence od wargamingu World of warplanes je to pořád jen arkáda pro děcka.

Vilik
Já ty moduly beru tak, jako když jde letadlo na generálku a výměněj mu součástky.
....
Jinak začala druhá vlna testování pozemních jednotek. Zatim to běží jen 2 dny v tejdnu a je tam jen arkáda, ale i tak se proti tomulhe může jít nějakej world of tanks zahrabat.Šklebící se

olda Olde maly
Vilik napsal:

....
Jinak začala druhá vlna testování pozemních jednotek. Zatim to běží jen 2 dny v tejdnu a je tam jen arkáda, ale i tak se proti tomulhe může jít nějakej world of tanks zahrabat.Šklebící se

A do tý bety se dostanu jak? Na ofiko stránkách jsem se nic moc nedozvěděl. To jako si musím koupit nějaký ten tank co tam nabízej za 50 eur?

Baron
olda maly napsal: ...To jako si musím koupit nějaký ten tank co tam nabízej za 50 eur?

Ano

Tu máš info:

http://forum.wart...try1665813
Hals - und Beinbruch!

Vilik
Za sedm stovek u rusáků. Rád je podpořim.

Serza
Cena rychle spadne po releasu, NDA je pry az moc tesne, nabizi ukradeneho Shermana a T-34ku ktera MUSI byt i ve strome...

KTHXBAI. Mit Shermana je sice muj sen, ale... a) Emerickyho Cool mam zajem jen o "Easy Eight", tedy M4A3E8...

1stCL_Fucida
Mám teď 10 dní volno, tak to stahuju. To jsem zvědavej Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Merten
Tak se připrav na to,že si budeš muset éra vylítat a potom si nezapomeň namapovat a používat manuální ovládání motoru.Zakaž si arkádu a historické a budeš si to časem užívat.

Vilik
Já pořídil T-34 prototypa. Ten bude mít lepší mm, tak bude potkávat max PzII a III.Vyděšený

1stCL_Fucida
Mertene, co bych si u Luftwaffe mapoval :-). Stačí plyn, zatahování podvozku, klapky a střelba, zbytek za mě budou řešit inženýři okolo Kurta Tanka :-).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,079,998 návštěv