BTW to je letadlo které dává slovu uberplane upně nový význam S tímhle letadlem je naděje že se přetane létat 11:4 pro němce, ale konečně to bude naopak
No, obavam se, ze Pup na odstraneni problemu zcela nestaci...
Tak doufam, ze jsi si udelal pres "save" kopii input. map souboru, ve kterem si pak delas vsechna vlastni nastaveni controls a tim padem mas nedotceny original input.map. Takze treba si udelat zase novou kopii a tam budes mit polohu hlavy "od vyrobce" ...
Díky moc Horrido, je to celkem OK, ale jsem ještě posunutý od zaměřovače malinko doprava (nejsem přímo kuličkou ve kříži) možná tam máš ještě nějakou úpravu, vypadá to jako by to bylo přesně ve středu kokpitu, ale ne přímo před zaměřovačem.
Ono vůbec po posledních patchích toho pilota šoupli dost pod křídlo. A v Albatrosech a ve starším Pfalzu ještě pilot povyrostl, takže přesně v půli obrazovky je tlustý křídlo, aby člověk náhodou moc neviděl.
Lala napsal:
Díky moc Horrido, je to celkem OK, ale jsem ještě posunutý od zaměřovače malinko doprava (nejsem přímo kuličkou ve kříži) možná tam máš ještě nějakou úpravu, vypadá to jako by to bylo přesně ve středu kokpitu, ale ne přímo před zaměřovačem.
Na změnu defaultního pohledu nemusíš ani ručně upravovat žádný config, jen si to klávesama (Insert/Home/PageUP atd.) dohoň kam potřebuješ a ulož si tu pozici stiskem SHIFT+F10. Dobrý je si pak ty configy někam zazálohovat pro případ rozjebání nějakými patchi. Některé configy s vycentrováním pohledu před zaměřovač jsem hodil na naše stránky. Pohledy si pro jednotlivá letadla centruju před zaměřovač u všech letadel, bo bez míření netrefím ani vrata od stodoly a s trochou cviku se i s tím šíleným rozptylem střel dá vézt přesná mířená palba přez zaměřovač.
Díky Horrido. A stačí upravit jen řádek cvc?
Já když si nahoním pohled klávesama, či TrackIrem a uložím F10, tak mi přestane fungovat 6Dof až do dalšího letu, kdybych mohl honit znova. Nevysraje se na to.
Ohledně výhledu z kokpitu je asi největší problém v tom, stanovit průměrnou výšku pilota té doby.
Udet byl například hodně malý. Ten pilot na obrázku Horrida mě zase příjde na tehdejší dobu dost velký. Takže průmer by mohl být někde mezi.
Pokud do RoF nainstaluji pouze RoF_Official_Skinspack_v.1.015, přidá mi tento skinpack i kamufláže z minulých patchů (1.014, 1013 apod.), nebo musím nainstalovat i všechny předchozí skinpacky, tak jako tomu je např. u RoF_Community_Historical_Skinspack_Vol.1 až 3 ?
Posledním patchem se mi stala nemilá věc, při rozhlíšení FreeTrackem začne obraz nechutně skákat, přestože FPS ve hře ukazuje hodnotu 60 (je omezen Vsync) a Freetrack samotný jede v 30 FPS. V IL-2 1946 mi jede FreeTrack plynule a do příchodu RoF patche 1.015 jel plynule i v RoF. Pokud FreeTrack vyhodím a rozhlížím se myší/kloboučkem, jede obraz plynule, takže se bude jednat o nějaký specifický problém mezi FreeTrackem a RoF. Nemá po příchodu nového patche v RoF podobné problémy s FreeTrackem?
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.